2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hımmm,o zaman bünyeyle alakalı cnm
bizimki 3 aydır sadece her ay 300 gram alıyor,daha dişte yok ortada,o zaman iyice iştahsız oluyormuş galiba
sağlığı yerinde olsun da kuzucuklarımızın,önemli olan o
Normal olan o canım 6.aydan sonra 300gram aldımı cok ii bir yasından sonra 100 almaya baslayacaklar hatta yürürken diş cıkarırken verecekler hem artık mamayla kilo almayacak kadar büyüdüler kiloyu ek gıdayla alıyorlar yemeklerine zeytinyağ tereyağ ekle et tavuk balık yumurta baklagil bunları yedikçe alır yada en azından vermez

maşallah kuzuya birde kilosunu kafana takıyorsun gayet iyi gözüküyor canım hiç zayıf gibi durmuyor saçlarda yakıyor yani

saçları her daim yolunmuş gibi
sanırım dayısına benzicek uzun ince bi oğlan olacak kardeşim rahmetli babam amcalarım kuzenlerim hep uzun ortalama 1.85 hele kardeşim 1.92 ydi en son

kızlar ben gün aşırı balık veriyorum 1 tane büyük balığı parçaladım 8 parça oldu sanırım attım buzluğa tavaya yağlı kağıt koyuyorum azcık yağ döküyorum 10 dk sürmüyo pişmesi yavaştan barbunya nohut falanda vermeye başladım kıyma kavurup küçük porsiyonlar halinde buzluğa koydum çorbalarına katıyorum onuda

Allah sana kolaylık bebene de uyku ve iştah versin. Emmeyişi atak değil de diş olabilir, damak acıtıyorsa.. Ama her bebeğin atak süresi farklı tabi.. Geçecektir, az sabır

Maşallah, pek yakışıklı.

Bu akşam ilk defa balık yedi Ceku. Hamsi yapmış babası fırında. Baklagil verebiliyor muyuz artık yahu?
Ben hemen gurmebebek'e geçip bakayım 9 aylık ek gıdaya. Soğuklarda sütüm azaldı resmen. Stoğum azaldı yine..

Ben veriyorum 2 haftadır falan artık çokta küçük değiller yaşlarına az kaldı bi zararını görmedim

hamsi 1yaşından önce hiperaktiviteye sebep oluyor vermeyin demişti tv bi doktor ben 8.ayda mercimek ve ulgur katıyorum çorbalarına şimdi gidince muhtememlen balık-tavuk kalan baklagillere geçirir diye düşünüyorum.

Ahahhaha! Ceku'nun hiperaktif olanı herhalde tavanda gezer!
Zaten hiç durmuyor ki yerinde, daha hiper olamaz bence.. Hamsi iyidir ya! Horon falan teptirir... Anane sevindirir (annem Giresun'lu=)

Bulgur ve irmik veriyoruz biz de çorbalarıyla. Ama yeşil mercimek ve kuru fasülyeye geçebiliyormuşuz, az evvel okudum. Ceku'nun bağırsak sorunu olacak gibi. Ben korkarak veriyorum meyve ve sebze harici gıdaları. Lifli olanlar bile bazen sorun çıkarabiliyor çünkü.

bencede yeni dış geliyor ondan kaşıkla yiyor çünkü şimdi tavuklu kereviz yedi bitirdi.kulağını tutup duruyor koparcak ya dış agrisi vuruyor ya orta kulak iltihapi filan.calpol verdim az daha iyi.sütüm benimde azalıyor.allahtan buzluktakiler var yetmeyince çıkar bir poset.hem calisip hem hala emziriyoruz dokuz ay olmuş şükür buna da.bize de tebrik canım.güvenip alamıyorum burda balık biz yiyoruz da eymene veremiyorum izmirde olsam haftada iki verirdim en az

kızlar bu arada hepiniz sağolun tel ne zaman girsem zaten zor yazılıyor iki saat yaziyorum hop sarjim bitiyor bazen şifre unutup sifirliyorum kafa bir milyon yani.eşim evde bunalimda 6 ay oldu.ona moral ver eymene meme makineye bulaşık kendimden fotokopi çekse anca olur

Ben merkezde değilim. Buraya da taze balık gelmiyor pek. Tuhaf olan: deniz 35 km uzakta ama taze balık gelmiyor bu kasabaya. Bu akşamki gibi nadiren buluyoruz alıyoruz.

3. ayda "Herhalde en fazla 5. aya kadar emziririm" diyordum. Aynen, buna da şükür. Annem bizi emzirememiş. Nedense bunu kafama çok taktım. Emzirmenin anne ile bebek arasında özel bir bağ olduğuna inandım belki de. Benim annemle her zaman sorunlarım oldu, birbirimizi hiç anlayamadık. Kızımla aramız öyle olmasın, diyerek emziriyorum ben. Sağlığından ziyade daha çok uyduruk bir neden.. Ne kadar uzun emzirirsem o kadar beni sever, bana bağlı olur, beni anlar...

Soğuklarda su içmiyorum pek, o yüzden azaldı sütüm. Artırmayı deneyeceğim yine.

Emzirmenin 2. en güzel yanı, adet olmamak. Kendimi bir kız çocuğu gibi hissediyorum

Oyyy! Allah kolaylık versin!

maşallah cekumuza...

kaçamakları ben de özledim şöyle doyasıya bir film bile izleyemiyorum ben de kar yağarken battaniyenin altına girip kahve içip film izlemeyi severim ama nerdeeee

maşallah benim paşam gibi iri gözlü...

sen bilirsin ama canım fazla balık yed,rme otizme neden oluyormuş annem fiizyo terapi merkezinde müdür seminere gitmişti ordaki uzmanlardan biri son zamanlardaki artışın nedenleri arasında demiş

Sizler uyku rgitimi icin biseyler yaxarken sessiz kslmak istedim.ilkinde bende okuduklarimi uygulamaya kalkip agzimin payini aldim.anladimki buyuyunce koynumdaki gunlrrini ozluyecem alip yattim.her bebek kendi istedigini yaptiriyo bisekilde ailesine.o kendi kendine uyuyan bebekler varya onlarda ailesi egittigi icin degil kendi sevdigi icin oyle.

Merhabalar, bebişlerinize parmak yiyecek ne veriyorsunuz? Bu aylarda vermenin faydası var ama boğulma tehlikesi geçiren oldu mu hiç merak ediyorum? Benim kızım elle çok güzel kendi kendini besliyordu, çok keyif alıyordu, fakat bir gün boğulma tehlikesi geçirdik. Çok korkuyorum, artık herşeyi püre yapıyorum eskisi gibi. Benim yaşadığımı yaşayan var mı merak ettim.

Bende aynen katılıyorum canım onlar istiyor biz yapıyoruz üç gün besikte uyuyor dördüncü gün emerek baska bi gün sarılarak çogunlukla sallanarak halamın 2 çocuğu var sallama nedir bilmiyor aksam8 sabah8 uyurlarmıs gerçekten bebek seçiyor nasıl uyuyacağını ne yiyeceğini nasip bizede uykusuzu düştü hala ayaktayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…