2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

valla canım o kadar iyi oldu ki bu yazdığın bende tam netten bakıyodum gün aşırı vermek fazla mı olur diye haftada 1 vermek ideal olabilir sanki

Benim eğitim iyi gidiyodu oğlum da uyum sağlamıştı ama napalım birlikte uyumak da güzel sadece 1 kere uyandı kuzum

Bizde de aynı sorun vardı, avrupa da ve Amerikada çok yaygın olarak kullanılan kasları tavsiye ediyorum. Türkiye deki doktorlar çok mesafeli ama yurt dışında kullanmı oldukça yaygın.
Bu kask firmalarının en ünlülerinden bir tanesi istanbula şube açtı ki, bence kesinlikle çok büyük bir şans, sırf bu kask için yurt dışına gitmek zorunda olan kişilerin yazılarını okumuştum form sitelerinde. Kask yaptırmasanız da ücretsiz 3 boyutlu ölçüm yaptırabılırsınız, çalışanları da kesinlikle çok güler yuzlu.Tavsıye ederim aklınızda bulunsun.Cranial Tedavi Merkezi . İnternette aratabilirsiniz.
Bizde de aynı sorun vardı, avrupa da ve Amerikada çok yaygın olarak kullanılan kasları tavsiye ediyorum. Türkiye deki doktorlar çok mesafeli ama yurt dışında kullanmı oldukça yaygın.
Bu kask firmalarının en ünlülerinden bir tanesi istanbula şube açtı ki, bence kesinlikle çok büyük bir şans, sırf bu kask için yurt dışına gitmek zorunda olan kişilerin yazılarını okumuştum form sitelerinde. Kask yaptırmasanız da ücretsiz 3 boyutlu ölçüm yaptırabılırsınız, çalışanları da kesinlikle çok güler yuzlu.Tavsıye ederim aklınızda bulunsun.Cranial Tedavi Merkezi . İnternette aratabilirsiniz.

merhba kızlar
biz hala iştahsız,süt tüketimimiz çok az
mama veren anneler 500 cc yi geçebiliyor musunuz
bir de balıktan bahsetmişsiniz,balık verince sütü nasıl verelim kızlar,aradan zaman geçmesi gerekiyor mu
inşallah bu hafta sonu deniycez biz de

Merhaba canım benim kzıımda iştahsız yeni yeni yemeye başlıyor gibi genelde emiyor mama hiç vermedim diye bilirim çok zor da kalınca vermeye çalıştım içmedi bile. Ben 2 aydır balık veriyorum ve taze olmasına dikkat ediyorum. Üstüne emzirdiğim oldu, balık taze ise birşey olmaz Allahın izniyle endişelenme.

Kızlar ben sadece ilk 3 ay gece yanımda yatırmadım, sonra malum olanlardan ötürü anne & kız koyun koyuna aylardır aralıksız uyuyoruz. Gün içinde ve ya gece uykusunda istediğim yerde tek uyutuyorum sorun olmuyor. Şükürler olsun ki, uyku sorunu pek çektiğimiz söylenemez. Arada uyutmuyor bir kaç gün ust üste ama o da normal aylık bebekten bahsediyoruz ...
Alın öpün koklayın bebek yahu bu kakası, kusmuğu bile bir başka
Arada kokulu gaz çıkartıyor kaçacak delik arıyor insan ama
Yinede şikayet edemiyor insan.

günaydın canlar aşı olmasakta bizimde kan aldırmamız lazımmış 15 gün geçti hala kıyıp götüremedim
bende ondan zaten erteliyorum parmaktanda almıyorlar tombişte nasıl damarını bulacaklar bilmem zaten önden konuşup en tecrübeki hemşireyi talep edeceğim

Gunaydin guzeller Kuzularin ilk kisi. Benim korsan karin yagisini heyecan ve merakla seyretti. Balkonda avuclarini acip yakalamaya calisti. Dusta suya yaptigi gibi O birseyi ilk kez tecrube ederken ben de sanki ilkmis gibi heyecanlaniyorum. O zaman anliyorum hayatta heyecan verici onca sey var, bizlerin aliskanliktan donup bile
bakmadigimiz

Burun tikanikligi yasaniyor genel olarak okuyorum. Hergun banyo yaptirirsaniz kalmaz arkadaslar, banyoda hepsi akip gidiyor.

Bir de kronik burun tikanikligi alerjinin onemli belirtilerinden. Ozellikle bebeginin vucudunda zaman zaman kizariklik/egzema olan anneler dikkat edin lutfen. Sebep bir besine karsi alerji olabilir.

Biz onlarin herseyine alismaya dunden meyilliyiz zaten canim. Onlar da bizi dunyada en cok guvenecekleri insan olarak bildiler. En tabi haklari hep yanlarinda istemek

Cigden vermedim canim. Makarna sosu olarak (zeytin yagi ile) verdim.

merhaba kizlar
cok ozledim sizi
bi gecmis okuyup gelecegim

Hos geldin canim Merak ettik.

İyi geceler..

Biz sabah aşımızı olduk.. Çok huysuzlandı bu akşam. Aşı dan mı eve gelen gidenden mi bilmirem.

Cabuk gecer insallah canim.

bende hiç anne sütü icmemisim annem verem olduğu için hastanede yatmis.pirinc unu ile buyuyenlerdenim.farkettim ki anne sütü içmeyenler kendi bebeği olduğunda emzirme konusunda daha ısrarlı oluyor:)) sanki ne kadar uzun süre emerse o kadar iyi anne olacagim gibi bir düşünce.ama allah ne kadar süt nasip ettiyse o kadar içecekler.üç dört saatte bir emiyor gece.eşim her seferinde emzirme su verelim diyor.ama bence emsin midesi neden su ile dolsun ki.sütün içinde zaten su var.dün işten eve gittim isve cilve yapıyor aç değil dedi babası.ama belli meme istiyor hemen emdi iki çekiyor sonra bırakıp gülerek bana bakıyor memeyi bırakıp gih diyor o ne demekse:)) sonra hadi annecim diyorum tekrar emiyor iki üç fırt.tekrar aynı oyun.her yerini öptüm ısırdım valla.memeyi bıraksa oturup ağlarım.emmiyo diye çok ağlamışligim var:))

Ayın 10 unda 9 aylık oldu oğlum hala düşünüyorum aşı yaptırsam mı diye, sağlık ocağından da aramadılar bide rutin kan tahlili mi var bu ay, geçen doktora götürdük oğlanı doktor 15 gün sonra kan tahlili yapıcaz dedi hatta sinir olmuştum gelmişken neden şimdi yapılmıyo diye

günaydın herkeseee...
kızlar gebeyken çok girebiliyordum işlerin yoğunluğundan uzun aradan sonra slm,,,bundan sonra daha çok paylaşım yapmak istiyorum sizinle,,, malum bebişler büyüdü ek gıda vs derken fikirlerimizi paylaşmak güzel olur diye düşünüyorum, umarım hepiniz ve kuzucuklarınız iyidir, sayfaları biraz okuyayım sevgiler:)))))

aslında bu kan tahlilinin rutinide 1 yaşmış doktorumuz söylemişti ama onuda 9.aya almışlar.kan aldırmakta dert bu soğuklarda evden çıkmakta.

selam kızlar
dün ela yı kızamık aşısına ve kontrole götürdük...suriyelilerden dolayı çok kızamık vaksı var dedi hemşire zaten anne sütüde almadığı için aşı yaptırdık...malum eve gelen giden çok çocuğu dışarı çıkarmasakta dışarıdan gelen çok...ateş falan yapmıyormuş ama kızım aşıdan sonra grip oldu yine ...
cumartesi günüde yürüteçle takla attı...altını değiştirdim bezini atıp elimi yıkayım dedim yere koydum durmadı yürütece bindirdim...arkamı dönmemle kızımı yerde buldum elim ayağım birbirine karıştı yüzünün sağ tarafı şişti...Allah a şükür bir şey i yokmuş... ağlasaydıda yere koysaydım yürütece koymasaydım...
kilosu 7,500 olmuş....boyu 67 olmuş...1 kilo eksiği var dedi...ama gelişimi hep böyleydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…