2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Doğacak bir insan varsa o dünyaya gelir...dediğin gibi hiç belli olmaz... bir yerlerden bir şeyler çıkar durumumuz hayet iyi olur yani 2. bir çocuk için...erkek kardeşim belki yine evlenir çocuklarına yeni eşi bakar kendi annemde bende kalmaya gelir nebilim olmaz olmazmış...hayırlısı bakalım...
olacağı varsa oluyor işte bak... Allah sana güç kuvvet vermiş...ilaca muhtaç kalmadan bebeğini büyütüyorsun...hemde nasıl şeyler geldi geçti belki dayanamam dediğin ... zor oluyor ama insan atlatıyor bir şekilde...

ne kadar güzel bizde nisan gibi düşünüyoruz eniştemin spor salonu var şimdi havalar kötü iyileşince işten çıkıp yemek yiyip ailecek giceğiz kızımla babası beni izleyip vitamin cafede takılacaklar inşallah planladığım gibi olur çünkü ağrılarım dayanılmaz fibromiyaljim var zaten muhasebe tetikliyor bide kızım gülle gibi spor şart.

5000 küsür sayfa kızlar. ..1 sene geçti nerdeyse acı tatlı iyi kötü heyecanlı stresli bi dolu an paylaştık insan yeri geliyo yanındakilere dert anlatamıyo ama yüzünü bile görmediği i insanlar güç kuvvet veriyo bu 5000 sayfada hepimizin hayatından notlar var. ..

hoşgeldin canım..güle güle büyüyün bebeğinizle... Ece hanımada öpücükler...sende Ankara daydın değil mi...eninde sonunda yemek yemeye başlayacaklar... bende süt verebilseydim ek gıda için ne yedi ne yemedi diye bu kadar düşünmezdim...

annesiyle arasındaki ilişkiden mutlu olmayanlardan biri de benim biz de fazla resmiydik inşallah kızımla sarmaş dolaş olacağız

canım benimde kendi annem bakıyor ama inan çok yorucu ondan oda geliş saatimi kayınvaliden gibi iple çekiyor bende annemin bu yaşta kızıma bakarak yeterince fedakarlık yaptığını fazlasını beklemeninde bencillik olduğunu düşünüyorum bu sebepten kızımın sinemaya gideceği yaşlar ortalama 4 yaş oluyor gitmeyeceğim :) sonuçta esmer annesiyle ortak alanda biz çalışıyoruz ve bütün yok annelerimizde yani kayınvalide de olsa annede olsa bunalıyor ve gelişimizi bekliyorlar :)

hoşgeldin,
kışı bende hiç sevmiyorum .benim kzıında emeklemeye gönlü yok herhalde direk yürüyecekler.benşm kızda aynı altta iki diş devamı gelmedi henüz.bilgi verdiğin için aşı ile ilgili sağol hayırlısıyla bizde yaptırıp rahatlasak.

ay canım kıyamam çok geçmiş olsun canım Allahım korumuş. Olsun zayıf olsun sağlıklı ya önemli olan o.

Hirsizi cok gecmis olsun canim. Topikce gelip yardim edelim sana, ne saglam yurutecmis masallah. Alerjinin de baska yontemi yok canim. Herseyi kesip bastan baslayacaksin. Ben oglana yaptim. Yumurta, dana eti ve cikolata&aciya (ben yedigimde) alerjisi var. Hemen kizariyor. Gida alerjisi olan cocuklarda karinda kramp da olabiliyormus. Gazi varmis gibi kivraniyorsa gece, o da alerjiden olabilir.

Simca hos geldin canim. Masallah kuzunun dislerine

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz, masallah yavrulariniza

Alintim gidince unutmusum. Gecmis olsun canim. Iyidir simdi insallah.

Merhaba kızlar

Umarım sizler de minnaklar da iyilerdir.Biz çok şükür iyiyiz çingene kızımlaBenimle daha şimdiden kavga etmeye başladı cadaloz.Dinlendirici gözlüğümün ilk defa farkına vardı dün.Onu alıp oynayacakmış hanımefendi.Ben hayır deyip elini ittikçe o benim elimi itip nananana...diye homurdanıp almaya çalışıyor.Sonuç ne mi oldu?Tabi ki cadaloz kazandı.Bir de pis pis sırıttı:)Yarın biz de Allah'ın izniyle 9.ay aşımızı olacağız.Umarım ateşte döküntü de yapmaz.Zaman çabucak geçiyor.Doğduğunda ay bir kırkı çıksa derken 10 gün sonra 9.ay bitecek:)Allah hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin.

Haa.... bu arada kızım anne demeye başladı.Tarifi imkansız bir duygu.O lafı duydukça içimden birşeyler eriyip gidiyor.Allah yokluklarını göstermesin inşallah.Amin.

amin.benim kızımda uzun süredir anne diyor babasından bana gelmek isteyince anne diyip uzanıyor sonra koynuma giriyor.babası işten gelince gel babası gel yapıyorum oda eliyle gel yapıp baba diyor.gerçekten inanılmaz bir duygu.bu kızlar böyle herhalde benim kızımda çok söyleniyor :)

ayyy insan kendi annesine kıyamaz değil mi... beraber baksak 1-2 saat ayrılsam lafı olma ama dediğin gibi annenle ortak bakamadığın için işten gelmeni bekliyor ne yapsınlar... kendi annem her gün ağlıyor kadın sinirden... büyüdükçe azdı bunlar diyor....erkek çocuğu hiç yenemiyeceğim gün geçtikçe diye başına gelebilecekleri düşünüp düşünüp ağlıyor...
benim kv de de 2 çocuğa bakıyor yeğenlerim kadar yaramaz olmasalarda zor onlar için....
dün kızamık aşısı için iş yerind eizin aldım... kv deyede diğer torunu bize gönder sen bugün dinlen dedim... eşimde çok sinirlendi.. neden böyle söylemişim....hazır izin almışken kafa dinleseydik evde diyor... şimdi kendi yeğeni gelince akşama kadar çizgi film izlermiş... pepeyi izlemekte mal gibi oluyormuş...evin içinde peşinde dolaşıyormuş... wc de bile rahatsız ediyor diyor...ben onun anne sini düşünüyorum oda kendi rahatını düşünüyor... neyse aşısını yaptırdık geldik... kızım çok ağladı pepeyi açayımda izlesin dedi eşim ...yeğeni izlerken sıkıntı yapıyor ,kendi çocuğuna kendi açıyor...
ne kadar kendi torunları olsada emanete bakıyorlar sonuçta... onlara da çok zor oluyor biliyorum...insallah bu zamanları ömürlerinden çalmak gibi görmüyorlardır...inşallah içlerinde mutludurlar torunlarına baktıkları için....
ay canım kıyamam çok geçmiş olsun canım Allahım korumuş. Olsun zayıf olsun sağlıklı ya önemli olan o.
sağol canım...

kızlar 9 at bıtmesıne 5 gun var 7 dış cıktı cucugum mahvoldu resmenn yaa
maşşallah...20 lik dişimi hatırlıyorumda çıktığında... bebeklerinde her dişi çıkarken o kadars ancı yapıyorsa yazıııııkkkk kuzulara ....Allah bebeklerimize kolaylık versin

dediğin gibi gece gazı varmış gibi kıvranıyor..gözleri kaşınıyor burnu tıkalı sürekli...vücudunda kızarıklık dışında diğer tüm belirtiler var...
üst ön dişeri ,diş etini iyice sivriltmiş patladı patlayacak... dün hiç uyumadı... çığlık atarak ağlıyor.. gözlerinden yaşlar pııtır pıtır omzuma aktı...süt ürünlerine alerjisi yok ona kakasından bakmışlardı...günlük yediklerini belli zaten... hepsini bir liste yapayım... (keçiboynuzu-tambuğday unu- irmik-zaytinyağı-brokoli-bal kabağı-havuç-muz-armut)bunları az da olsa her gün yiyor... ve bu belirtiler hiç geçmediğine göre yeni tattıklarına bakmadan evvel bunlardan biri dokunuyor kesin...

Gecmis olsun canim ya bizde de dusmeler oluyor allah korusun hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…