2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Allah herkesin evladini korusun. Dün haberlerde duydum bes aylik bebek yuzunun yaninda balon patlamis hava nasil icine kactiysa vefat etmis cok etkilendim dunden beri aklimda.

Al

Allah herkesin evladini korusun. Dün haberlerde duydum bes aylik bebek yuzunun yaninda balon patlamis hava nasil icine kactiysa vefat etmis cok etkilendim dunden beri aklimda.

Sorma canım evlerden ırak.Bende ağla ağla helak oldum.O kadar da güzelmiş ki.Allah anasına babasına sabır versin.Allah kimseye de evlat acısı yaşatmasın.Amin

çok geçmiş olsun sana da canım...ben çok soğuk kanlıyımdır böyle şeylerde...ama kızımı öyle görünce dizimin bağı çözüldü olduğum yere çökmüşüm zor kaldırdım çocuğumu yerden dermanım kalmadı... kesin bir yeri kırıldı dedim...Allak korusun hepsini ,Yarabbim

maşşallah ...daha benim tosbaa annnn bile demiyor işi gücü ba ba ba ba.... geçenlerde ela da dedesinin gözlüğünü kırdı... eline alır almaz sapını çöpünü ayırdı...

senin kayınvalidene çok kızıyorum ama kendi annem için ben hakkını ödeyemem.benden bile iyi bakıyor maşallah diyim :) bazen hoşuma gitmeyen bir kaç şey olsada elinden gelenin en iyisini yapıyor tüm beslenmesine yemesine temizliğine dikkat ediyor.evlat olarak hakkı ödenemezken böyle olunca nasıl hakkı ödenir bilmem her gün allah razı olsun diyip yolluyorum evden ve annem benin sosyal biri gezmeyi,balık tutamyı ,denize girmeyi ,her gün bisikletiyle gezmeyi falan çok sever şimdi 6 gün mahrum birde evde babmı çekmesi gidince cabası oda çocuk gibi ilgi isteyip kabris yapıyor.anneme karşı aşırı derecede minnet duyuyorum ve onun hayatından bu kadar ödün veririken ben özel bir şey isteyemem yani bunu ona haksızlık olarak görüyorum onun yerine kendimi koyunca isteyemem.zaten eşlerimizden bizdeki ince fikri bekleyemeyiz kendi annesiyken düşünemmiş bakasana ama kızını düşkün allahtan.

evet bende genelde haberlere bakmam ama sağolsun balıkesirdeki arkadaş yolamış dikkat et diye çok üzücü allah kimseyi evladıyla sınamasın.

maşşallah annene...annelerimizin hakkı ödenmez...bende kv ye diyorum her evden çıkarken Allah razı olsun diye kızsamda kendi çapında onada çok zor geliyor...çok aktif bir kadınmış torunlardan önce...oda benim anneme şaşırıyor yeğenlerimi gördükçe...ben olsam bakamam o çocuklara Allah sabır versin diyor... Allah kimseye kaldıramıyacağı yükü vermesin...
ne kadar büyük sorumluluk...sen çocuk yapıyorsun...çocuğunun çocuğu derken kaç insanın mesuliyeti var... senin yetiştirdiklerin başka insanları yetiştirecek...

aynen çok zor annem her zaman der torun bakamak daha mesuliyetli insan bir şey olur diye çok tedirğin oluyor emanet sonuçta der.birde benim kız geçen şşişşt dedim ne ağlamak yani bakıcı bakıyor olsa kesin derim canını yaktı ama ben kendim bire bir yaşadım ya zor sustu tersleşmeye gelmiyor hiç :)

çok inat bizim çocuklar dimi... bir şeyi tutturdumu vazgeçmiyor benim kızda...hemen ağlıyor durup dudurken gözlerinden yaşlar geliyor o derece...dediğin gibi başkası baksa öyle ağlarken görsem bende senin gibi düşünürüm... mesela kendi yeğenim bile beni şaşırtıyor... küçüğü hafta sonu ablam bana getirdi annem diğeriyle azıcık kafa dinlesin diye... kapıdan girdi bizde yemek yiyorduk... aklına annem düştü babaannemde babanannem diye öyle ağladıki susturamadık... ablam hemen tekrar anneme götürdü... anneme demişki....hülüş halam beni kapıdan girer girmez dövdü bana yemek vermediler demiş...yabancı biri olsam annem belkide inanacak çocuğa....vayyy sıpa dedim...

Hırsızı cnm geçmiş olsun çok , kıyamam eloşa , selo86 cnm sizede geçmiş olsun çok , Allah korumuş kuzuları ....
Bende oğluşla uğraşmaktan vakit bulamıyorum hiçbirşeye , iştahı biraz azaldı dişten, ama suda içmiyor bütün gün peşindeyim kaşıkla içsin diye , kaç kere üst değiştiriyoruz , gündüz uykularıda kısaldı , cumartesi günü kont var bakalım gelişimi nasıl ....

S.a
Bir suru alinti yaptim gitti
oglum hastaydi krup mus viral oksuruk,kusma biz de acillerdeydik kac gece
hala hirilti,fisirti,kismi oksuruk var atlatamadik

hasta olanlara,dusenlere cok gecmis olsun
keyif yapanlara masallah darisi basima zira wc ye bile tek gidemiyorum mavisim de mama sandalyesinde yanimda kiyameti kopariyor yalniz kalmiyor

alt 2 disimiz var hala (@ snowy benim de alt 2 var laf etme ) ust kopekler kizardi,kabardi gelen giden yok

Bu arada mama hiç almıyor 1 aydır , tamamen bıraktı , sütüm yetiyor demekki ne bileyim yaaaa ooffff zor bu yemek yedirme işi emerken iyiydi yada mama verirken :) şimdi kafa çevirmeler ağzından çıkarmalar , bakıp öyle yemeler ooo işimiz vaaarrr :)))
Bol malzeme hazırlıyorum hepsiyle 4 kaşık alsa mama bitiyor sayılır :) ben çözümü böyle buldum :)

ben de aynisini soyleyip duruyorum kiymetini bilememisim o gunlerin

Geçmiş olsun canım , ben oğlanı kimseye göstermiyorum hasta olmadık daha 6. Hastalığı saymazsak :)) bşzdede alttaki patladı yanındakide patlayacak gibi , ahanda uyandı ben kaçaar

bende ondan zaten erteliyorum parmaktanda almıyorlar tombişte nasıl damarını bulacaklar bilmem zaten önden konuşup en tecrübeki hemşireyi talep edeceğim
keşke onlara batıracaklarına bize batırsalarda ölçseler öyle bir teknoloji olsa

bende hiç emmemişim sütüde çokmus annemın ama inattın dıyor hala öyleyım 3 ay geceleri emmişim sadece ama insan sütü varken emzirmek istiyor tabi iki gündür sütüm çok azaldı ben ağlayıp duruyom valla
cook geçmiş olsun canım bu kızın basına gelenler ne böyle rabbim korusun.maşallah kilosunada ek gıda yaradı iyi toparladı ayy bizimkide yürüteçteyken eğilip yerden birsey almaya calısıyor dikkat edeyim bende bu arada alerji için kendi yediklerinede dikkat et canım sütün az da olsa belki ondan kaynaklanabilir

bugün oturdum tüm hastaneleri aradım sonunda parmaktan kan alan bi hastane buldum yarın yaptırıcam canım insallah ben kan damlasıda vermıyorum bakalım sonuç ne cıkacak
canım bence kesme sakın memeyi öyle diyenlere bakma sütün son damlasına kadar ver bebek ne bilirde bırakma zamanı geldi diye karar verir ben hiç emmemişim yeni doğan bebeğin kararı mı olur ilgileri çok yogun o yuzden emerek vakıt harcamak istemiyorlar ben 3 aydır gündüzleri sağıp verıyorum emmıyor sadece uykuda emiyor gündüz bazen dediğin gibi istiyor actırıyor iki kere cekmeden cimcikliyor ucunu gülüyor gecen ay antıbıyotik kullandım 5 gün emzırmedım mama verdım ve gece 2-3 kere uyandı su an vermıyorum 10-15 kere uyanıyor ama olsun emiyor ya önemli olan o ve 2 yasına kadar bebeğin en büyük hakkı annesinin sütü tabi sütün yettiği sürece evdesin nasıl olsa sağ azalmasın yazıktır

galiba öyle canım benimkide düz duvara tırmanmaya calısıyor. geçmiş olsun gercekten rabbım koruyor onları ben evde üst kattan bıle ses gelse mutfaktan ucarak gelıyorum kafamda bın türlü senaryo bakıyorum sağlam ohhh cekıyorum
aynen canım kilo =sağlık=iyi anne gibi bi yaklasım var sırf kılolu olsun diye saçma sapan besliyorlar bu yuzden halbukı yapısı incedir cok haraketlidir kemiklidir boyu uzundur göstermez bebek yada zayıftır ama hiç hasta olmaz gelde anlat insanlara bizimde akrabanın bebeği büklüm büklümdü bebekken cok guzelde yurumeye basladı dolabı acıp sandalye koyup yemek yıyordu kendı kendıne 4 yasında diyetisyene basladı sımdı lısede hala sısman

bende çok özledim sinemaya gitmeyi... gerçi eşim benimle gelmezdi... bende zaten tek başıma gitmeyi severim sinemaya..artık kızım büyüyünce beraber gideriz.

sağol canım...
bende o günleri bekliyorum heyecanla cok severım anımasyonu kızımızıda alıp gideriz inşallah
bndede panık atak var canım gercekten annelık en guzel ilaçmış ama gecen bi kriz geldi feci zor toparladım
hosgeldin canım masallah kuzuna zamanı gelınce emekler dağıtır ortalığı bizdede altta 2 diş var ketcap mayonezın sisesını acıyor dısını takıp
bizde fecı kavgalar edıyoruz homurdanıyor vuruyor bana cok sayıda tabak anneannesının gözlüğü telefonu bi sürü sey kırdı valla saka maka kocaman oldular
nerelerdesın canım yoksun son günlerde 1 tane ucu gözüktü demiştin cıktımı baska diş

geçmiş olsun canım bizimkiler alıstı sanırım bize o yuzden yanlız kalmaya dayanamıyorlar bizimde alt 2 dişimiz var 3 ay olacak cıkalı yenisi gelmiyor bir türlü

ben de ölçtüreyim cnm,şu an 8,5 aylık sayılır
ayımız bitince mi ölçtüreyim

Kubizm cnm yaa hem vakit bulamıyorum hemde net hala yok evde, telefonumda düşünce kafayı yedi çoookkklk yaavaaşşşşş
Hala tek minik dişliyiz 1.5 mm anca uzadı yanındakide beyazlamış ama patlamamış :)

Maşallah kuzuna bugün yarın patlar diğer dişte arada bir yaz özlüyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…