geçmiş olsun iyi mi şimdi.bunlar sırayla düşüyor allah korusun.nasıl takla attı orumcekten canım.yere mi eğilmiş.dün eymeni babası yürütürken birden elini birakmis kaymış eli küt kafa yine yerde fayyansta hemde.çocuğa kask alacagim birinin acisi geçmeden diğeri başlıyor.bana laf yetiştirirken olmuş savunmaya bak .cevap vermek cocuktan daha önemli.korktum şimdi orumcekten[/QUOTE
allahim korusun yavrularimizu. Gecmis olsun eymen pasaya.
Allah herkesin evladini korusun. Dün haberlerde duydum bes aylik bebek yuzunun yaninda balon patlamis hava nasil icine kactiysa vefat etmis cok etkilendim dunden beri aklimda.
çok geçmiş olsun sana da canım...ben çok soğuk kanlıyımdır böyle şeylerde...ama kızımı öyle görünce dizimin bağı çözüldü olduğum yere çökmüşüm zor kaldırdım çocuğumu yerden dermanım kalmadı... kesin bir yeri kırıldı dedim...Allak korusun hepsini ,YarabbimGecmis olsun cnm, kiz bebekler dahami hareketli ne, ayni yas yegenim orumcekten cikiyor duz duvara tirmanip kalkiyor annesi yuruteci felan kaldirdi hep. Benim pasada bu sabah yataktan dustu bide ses ciktiki nasil bir adimlik odaya gidene kadar ne senaryolar yazdim kafamda, Rabbim korusun meleklerimizi
maşşallah ...daha benim tosbaa annnn bile demiyor işi gücü ba ba ba ba.... geçenlerde ela da dedesinin gözlüğünü kırdı... eline alır almaz sapını çöpünü ayırdı...Merhaba kızlar
Umarım sizler de minnaklar da iyilerdir.Biz çok şükür iyiyiz çingene kızımlaBenimle daha şimdiden kavga etmeye başladı cadaloz.Dinlendirici gözlüğümün ilk defa farkına vardı dün.Onu alıp oynayacakmış hanımefendi.Ben hayır deyip elini ittikçe o benim elimi itip nananana...diye homurdanıp almaya çalışıyor.Sonuç ne mi oldu?Tabi ki cadaloz kazandı.Bir de pis pis sırıttı:)Yarın biz de Allah'ın izniyle 9.ay aşımızı olacağız.Umarım ateşte döküntü de yapmaz.Zaman çabucak geçiyor.Doğduğunda ay bir kırkı çıksa derken 10 gün sonra 9.ay bitecek:)Allah hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin.
Haa.... bu arada kızım anne demeye başladı.Tarifi imkansız bir duygu.O lafı duydukça içimden birşeyler eriyip gidiyor.Allah yokluklarını göstermesin inşallah.Amin.
senin kayınvalidene çok kızıyorum ama kendi annem için ben hakkını ödeyemem.benden bile iyi bakıyor maşallah diyim :) bazen hoşuma gitmeyen bir kaç şey olsada elinden gelenin en iyisini yapıyor tüm beslenmesine yemesine temizliğine dikkat ediyor.evlat olarak hakkı ödenemezken böyle olunca nasıl hakkı ödenir bilmem her gün allah razı olsun diyip yolluyorum evden ve annem benin sosyal biri gezmeyi,balık tutamyı ,denize girmeyi ,her gün bisikletiyle gezmeyi falan çok sever şimdi 6 gün mahrum birde evde babmı çekmesi gidince cabası oda çocuk gibi ilgi isteyip kabris yapıyor.anneme karşı aşırı derecede minnet duyuyorum ve onun hayatından bu kadar ödün veririken ben özel bir şey isteyemem yani bunu ona haksızlık olarak görüyorum onun yerine kendimi koyunca isteyemem.zaten eşlerimizden bizdeki ince fikri bekleyemeyiz kendi annesiyken düşünemmiş bakasana ama kızını düşkün allahtan.ayyy insan kendi annesine kıyamaz değil mi... beraber baksak 1-2 saat ayrılsam lafı olma ama dediğin gibi annenle ortak bakamadığın için işten gelmeni bekliyor ne yapsınlar... kendi annem her gün ağlıyor kadın sinirden... büyüdükçe azdı bunlar diyor....erkek çocuğu hiç yenemiyeceğim gün geçtikçe diye başına gelebilecekleri düşünüp düşünüp ağlıyor...
benim kv de de 2 çocuğa bakıyor yeğenlerim kadar yaramaz olmasalarda zor onlar için....
dün kızamık aşısı için iş yerind eizin aldım... kv deyede diğer torunu bize gönder sen bugün dinlen dedim... eşimde çok sinirlendi.. neden böyle söylemişim....hazır izin almışken kafa dinleseydik evde diyor... şimdi kendi yeğeni gelince akşama kadar çizgi film izlermiş... pepeyi izlemekte mal gibi oluyormuş...evin içinde peşinde dolaşıyormuş... wc de bile rahatsız ediyor diyor...ben onun anne sini düşünüyorum oda kendi rahatını düşünüyor... neyse aşısını yaptırdık geldik... kızım çok ağladı pepeyi açayımda izlesin dedi eşim ...yeğeni izlerken sıkıntı yapıyor ,kendi çocuğuna kendi açıyor...
ne kadar kendi torunları olsada emanete bakıyorlar sonuçta... onlara da çok zor oluyor biliyorum...insallah bu zamanları ömürlerinden çalmak gibi görmüyorlardır...inşallah içlerinde mutludurlar torunlarına baktıkları için....
sağol canım...
maşşallah...20 lik dişimi hatırlıyorumda çıktığında... bebeklerinde her dişi çıkarken o kadars ancı yapıyorsa yazıııııkkkk kuzulara ....Allah bebeklerimize kolaylık versin
dediğin gibi gece gazı varmış gibi kıvranıyor..gözleri kaşınıyor burnu tıkalı sürekli...vücudunda kızarıklık dışında diğer tüm belirtiler var...
üst ön dişeri ,diş etini iyice sivriltmiş patladı patlayacak... dün hiç uyumadı... çığlık atarak ağlıyor.. gözlerinden yaşlar pııtır pıtır omzuma aktı...süt ürünlerine alerjisi yok ona kakasından bakmışlardı...günlük yediklerini belli zaten... hepsini bir liste yapayım... (keçiboynuzu-tambuğday unu- irmik-zaytinyağı-brokoli-bal kabağı-havuç-muz-armut)bunları az da olsa her gün yiyor... ve bu belirtiler hiç geçmediğine göre yeni tattıklarına bakmadan evvel bunlardan biri dokunuyor kesin...
evet bende genelde haberlere bakmam ama sağolsun balıkesirdeki arkadaş yolamış dikkat et diye çok üzücü allah kimseyi evladıyla sınamasın.Allah herkesin evladini korusun. Dün haberlerde duydum bes aylik bebek yuzunun yaninda balon patlamis hava nasil icine kactiysa vefat etmis cok etkilendim dunden beri aklimda.
maşşallah annene...annelerimizin hakkı ödenmez...bende kv ye diyorum her evden çıkarken Allah razı olsun diye kızsamda kendi çapında onada çok zor geliyor...çok aktif bir kadınmış torunlardan önce...oda benim anneme şaşırıyor yeğenlerimi gördükçe...ben olsam bakamam o çocuklara Allah sabır versin diyor... Allah kimseye kaldıramıyacağı yükü vermesin...senin kayınvalidene çok kızıyorum ama kendi annem için ben hakkını ödeyemem.benden bile iyi bakıyor maşallah diyim :) bazen hoşuma gitmeyen bir kaç şey olsada elinden gelenin en iyisini yapıyor tüm beslenmesine yemesine temizliğine dikkat ediyor.evlat olarak hakkı ödenemezken böyle olunca nasıl hakkı ödenir bilmem her gün allah razı olsun diyip yolluyorum evden ve annem benin sosyal biri gezmeyi,balık tutamyı ,denize girmeyi ,her gün bisikletiyle gezmeyi falan çok sever şimdi 6 gün mahrum birde evde babmı çekmesi gidince cabası oda çocuk gibi ilgi isteyip kabris yapıyor.anneme karşı aşırı derecede minnet duyuyorum ve onun hayatından bu kadar ödün veririken ben özel bir şey isteyemem yani bunu ona haksızlık olarak görüyorum onun yerine kendimi koyunca isteyemem.zaten eşlerimizden bizdeki ince fikri bekleyemeyiz kendi annesiyken düşünemmiş bakasana ama kızını düşkün allahtan.
aynen çok zor annem her zaman der torun bakamak daha mesuliyetli insan bir şey olur diye çok tedirğin oluyor emanet sonuçta der.birde benim kız geçen şşişşt dedim ne ağlamak yani bakıcı bakıyor olsa kesin derim canını yaktı ama ben kendim bire bir yaşadım ya zor sustu tersleşmeye gelmiyor hiç :)annelerimizin hakkı ödenmez...bende kv ye diyorum her evden çıkarken Allah razı olsun diye kızsamda kendi çapında onada çok zor geliyor...çok aktif bir kadınmış torunlardan önce...oda benim anneme şaşırıyor yeğenlerimi gördükçe...ben olsam bakamam o çocuklara Allah sabır versin diyor... Allah kimseye kaldıramıyacağı yükü vermesin...
ne kadar büyük sorumluluk...sen çocuk yapıyorsun...çocuğunun çocuğu derken kaç insanın mesuliyeti var... senin yetiştirdiklerin başka insanları yetiştirecek...
çok inat bizim çocuklar dimi... bir şeyi tutturdumu vazgeçmiyor benim kızda...hemen ağlıyor durup dudurken gözlerinden yaşlar geliyor o derece...dediğin gibi başkası baksa öyle ağlarken görsem bende senin gibi düşünürüm... mesela kendi yeğenim bile beni şaşırtıyor... küçüğü hafta sonu ablam bana getirdi annem diğeriyle azıcık kafa dinlesin diye... kapıdan girdi bizde yemek yiyorduk... aklına annem düştü babaannemde babanannem diye öyle ağladıki susturamadık... ablam hemen tekrar anneme götürdü... anneme demişki....hülüş halam beni kapıdan girer girmez dövdü bana yemek vermediler demiş...yabancı biri olsam annem belkide inanacak çocuğa....vayyy sıpa dedim...aynen çok zor annem her zaman der torun bakamak daha mesuliyetli insan bir şey olur diye çok tedirğin oluyor emanet sonuçta der.birde benim kız geçen şşişşt dedim ne ağlamak yani bakıcı bakıyor olsa kesin derim canını yaktı ama ben kendim bire bir yaşadım ya zor sustu tersleşmeye gelmiyor hiç :)
Hırsızı cnm geçmiş olsun çok , kıyamam eloşa , selo86 cnm sizede geçmiş olsun çok , Allah korumuş kuzuları ....
Bende oğluşla uğraşmaktan vakit bulamıyorum hiçbirşeye , iştahı biraz azaldı dişten, ama suda içmiyorbütün gün peşindeyim kaşıkla içsin diye , kaç kere üst değiştiriyoruz , gündüz uykularıda kısaldı , cumartesi günü kont var bakalım gelişimi nasıl ....[/QUOTE patecanimin da mi istahi gitti inanmam ver ogluma bir kofte ekmekHırsızı cnm geçmiş olsun çok , kıyamam eloşa , selo86 cnm sizede geçmiş olsun çok , Allah korumuş kuzuları ....
Bende oğluşla uğraşmaktan vakit bulamıyorum hiçbirşeye , iştahı biraz azaldı dişten, ama suda içmiyorbütün gün peşindeyim kaşıkla içsin diye , kaç kere üst değiştiriyoruz , gündüz uykularıda kısaldı , cumartesi günü kont var bakalım gelişimi nasıl ....
ben de aynisini soyleyip duruyorum kiymetini bilememisim o gunlerinBu arada mama hiç almıyor 1 aydır , tamamen bıraktı , sütüm yetiyor demekki ne bileyim yaaaa ooffff zor bu yemek yedirme işiemerken iyiydi yada mama verirken :) şimdi kafa çevirmeler ağzından çıkarmalar , bakıp öyle yemeler ooo işimiz vaaarrr :)))
Geçmiş olsun canım , ben oğlanı kimseye göstermiyorumS.a
Bir suru alinti yaptim gitti
oglum hastaydi krup mus viral oksuruk,kusma biz de acillerdeydik kac gece
hala hirilti,fisirti,kismi oksuruk var atlatamadik
hasta olanlara,dusenlere cok gecmis olsun
keyif yapanlara masallah darisi basima zira wc ye bile tek gidemiyorum mavisim de mama sandalyesinde yanimda kiyameti kopariyor yalniz kalmiyor
alt 2 disimiz var hala (@ snowy benim de alt 2 var laf etme) ust kopekler kizardi,kabardi gelen giden yok
keşke onlara batıracaklarına bize batırsalarda ölçseler öyle bir teknoloji olsabende ondan zaten erteliyorum parmaktanda almıyorlar tombişte nasıl damarını bulacaklar bilmem zaten önden konuşup en tecrübeki hemşireyi talep edeceğim
bende hiç emmemişim sütüde çokmus annemın ama inattın dıyor hala öyleyımbende hiç anne sütü icmemisim annem verem olduğu için hastanede yatmis.pirinc unu ile buyuyenlerdenim.farkettim ki anne sütü içmeyenler kendi bebeği olduğunda emzirme konusunda daha ısrarlı oluyor:)) sanki ne kadar uzun süre emerse o kadar iyi anne olacagim gibi bir düşünce.ama allah ne kadar süt nasip ettiyse o kadar içecekler.üç dört saatte bir emiyor gece.eşim her seferinde emzirme su verelim diyor.ama bence emsin midesi neden su ile dolsun ki.sütün içinde zaten su var.dün işten eve gittim isve cilve yapıyor aç değil dedi babası.ama belli meme istiyor hemen emdi iki çekiyor sonra bırakıp gülerek bana bakıyor memeyi bırakıp gih diyor o ne demekse:)) sonra hadi annecim diyorum tekrar emiyor iki üç fırt.tekrar aynı oyun.her yerini öptüm ısırdım valla.memeyi bıraksa oturup ağlarım.emmiyo diye çok ağlamışligim var:))
cook geçmiş olsun canım bu kızın basına gelenler ne böyle rabbim korusun.maşallah kilosunada ek gıda yaradı iyi toparladı ayy bizimkide yürüteçteyken eğilip yerden birsey almaya calısıyor dikkat edeyim bende bu arada alerji için kendi yediklerinede dikkat et canım sütün az da olsa belki ondan kaynaklanabilirselam kızlar
dün ela yı kızamık aşısına ve kontrole götürdük...suriyelilerden dolayı çok kızamık vaksı var dedi hemşire zaten anne sütüde almadığı için aşı yaptırdık...malum eve gelen giden çok çocuğu dışarı çıkarmasakta dışarıdan gelen çok...ateş falan yapmıyormuş ama kızım aşıdan sonra grip oldu yine ...
cumartesi günüde yürüteçle takla attı...altını değiştirdim bezini atıp elimi yıkayım dedim yere koydum durmadı yürütece bindirdim...arkamı dönmemle kızımı yerde buldum elim ayağım birbirine karıştı yüzünün sağ tarafı şişti...Allah a şükür bir şey i yokmuş... ağlasaydıda yere koysaydım yürütece koymasaydım...
kilosu 7,500 olmuş....boyu 67 olmuş...1 kilo eksiği var dedi...ama gelişimi hep böyleydi...
bugün oturdum tüm hastaneleri aradım sonunda parmaktan kan alan bi hastane buldum yarın yaptırıcam canım insallah ben kan damlasıda vermıyorum bakalım sonuç ne cıkacakcanım kan sayımını bir an önce yaptır benim oğlan tam sınırda çıkmıştı 2 aydır ferrumun şurubunu kullanıyoruz bu aylarda anne sütündeki demir ve kan damlası yetmiyormuş genellikle komşumun oğlu da aşırı kansız çıktı
canım bence kesme sakın memeyi öyle diyenlere bakma sütün son damlasına kadar ver bebek ne bilirde bırakma zamanı geldi diye karar verir ben hiç emmemişim yeni doğan bebeğin kararı mı olur ilgileri çok yogun o yuzden emerek vakıt harcamak istemiyorlar ben 3 aydır gündüzleri sağıp verıyorum emmıyor sadece uykuda emiyor gündüz bazen dediğin gibi istiyor actırıyor iki kere cekmeden cimcikliyor ucunu gülüyor gecen ay antıbıyotik kullandım 5 gün emzırmedım mama verdım ve gece 2-3 kere uyandı su an vermıyorum 10-15 kere uyanıyor ama olsun emiyor ya önemli olan o ve 2 yasına kadar bebeğin en büyük hakkı annesinin sütü tabi sütün yettiği sürece evdesin nasıl olsa sağ azalmasın yazıktırMerhaba güzellikler,
Bayadır yazamadım yine.geçmişi anca bitirdim,kaç gündür okuyorum
şükür herkes iyi.hırsızı geçmiş olsun,nasıl takla attı yürüteçle ben de anlamadım,düşe kalka büyüyolar,melekleri koruyo Allah'tan.
Kızım yarın 9 ayı doldurucak hayırlısıyla,5 dişi çıktı,3'ü yarım da olsa.bayadır doktora gitmedik,en son yumurtadan yarım saat kusmuştu,doktor hemen almadı bizi,asistanı sıra bekletti,delirdim,döndüm eve,iyileşti o ara ama ben doktoru bırakmış oldum.şimdi yeni doktor bulucaz bakalım.
Perşembe günü aşı var,bizim site de Suriyeli çok o yüzden yaptırıcam,nolur nolmaz.
4 gün önce bir anda emmeyi bıraktı,gece uyku arası emmişti,gündüz gün boyu hiç istemedi,memeye vuruyor gülüyo falan.sadece gece uyku arası az emiyor.geceleri çok uyanıyordu,bazen saatte bir,bazen 2 saatte bir,aptamil veriyorum 2 gündür resmen uykusu düzeldi,anne sütü doyurmuyomuş demek ki,şimdi en az 4-5 bazen 6 saat uyanmadan uyuyor.
Ben de ilk kez uyuduğumu anladım.sütüm de haliyle çok azaldı,birkaç fırt çekiyor anca yalandan geliyor.tamamen bırakmak üzereyim,o bir fırt çok işe yarıyor mu onun karmaşasını yaşıyorum.bazı arkadaşlarım bak bizimki hala meme bırakmadı,demek ki kendi bırakmak istiyor hazır öyleyken bırak diyor,bazıları yok az da olsa ver boşver diyor.ama doymadığı su niyetine emdiği kesin.bakalım bikaç gün daha takip edicem,ne kadar emicek.
Onun dışında ben fitness'a başladım,o kadar mutluyum ki,nasıl iyi geldi anlatamam,kendim için birşey yapabilmek,evden çıkmak,kendime o saatleri ayırmak muhteşem bir duygu,en iyi siz anlarsınız.sağolsun ben gidiyorum,kocam bakıyor kızıma,şimdi o da başlıycak,1 gün o 1 gün ben gidicem.artık eski kiloma doğru gideyim istiyorum.sağlığım için en önemlisi tabi,kızımı taşırken,eğilince çok belim ağrıyodu,şimdi azalmaya başladı,inşallah daha da iyi olur.
biz de haberler böyle şimdilik
galiba öyle canım benimkide düz duvara tırmanmaya calısıyor. geçmiş olsun gercekten rabbım koruyor onları ben evde üst kattan bıle ses gelse mutfaktan ucarak gelıyorum kafamda bın türlü senaryo bakıyorum sağlam ohhh cekıyorumGecmis olsun cnm, kiz bebekler dahami hareketli ne, ayni yas yegenim orumcekten cikiyor duz duvara tirmanip kalkiyor annesi yuruteci felan kaldirdi hep. Benim pasada bu sabah yataktan dustu bide ses ciktiki nasil bir adimlik odaya gidene kadar ne senaryolar yazdim kafamda, Rabbim korusun meleklerimizi
aynen canım kilo =sağlık=iyi anne gibi bi yaklasım var sırf kılolu olsun diye saçma sapan besliyorlar bu yuzden halbukı yapısı incedir cok haraketlidir kemiklidir boyu uzundur göstermez bebek yada zayıftır ama hiç hasta olmaz gelde anlat insanlara bizimde akrabanın bebeği büklüm büklümdü bebekken cok guzelde yurumeye basladı dolabı acıp sandalye koyup yemek yıyordu kendı kendıne 4 yasında diyetisyene basladı sımdı lısede hala sısmanMaşallah paşana canım benim, senin kuzu tam Selvi boylu olmuş.
Kilo ya takılmayalım diyorum ama çevredekiler anlayışsız illa obezite sınırında ki bebeğe sağlıklı gözüyle baktıkları için bizde takılıyoruz istemeden şu kilo olayına.
Elleri ayakları düzgün sağlıkları yerinde şükürler olsun. Gerisini inan takmayacak kadar önemsiz.
Bir tanıdık var 1 buçuk yaşında bebeği ve su an 16 kilo falan hala yürüyemiyor bebek kilodan dolayı kızım yanında kolu kadar kaldı ama benim cadı nasıl üstüne atlayıp cimcikledi çocuğu
Sırf yedirmisler yavruyu gelişimi için kılını kipirdatmamislar o çocuk ileride nasıl çekecek kim bilir o kilodan.
bende o günleri bekliyorum heyecanla cok severım anımasyonu kızımızıda alıp gideriz inşallahbende çok özledim sinemaya gitmeyi... gerçi eşim benimle gelmezdi... bende zaten tek başıma gitmeyi severim sinemaya..artık kızım büyüyünce beraber gideriz.
sağol canım...
bndede panık atak var canım gercekten annelık en guzel ilaçmış ama gecen bi kriz geldi feci zor toparladımHIRSIZI hiç belli olmaz canım bakarsın hamileyim diye çıkagelirsin çok yakın bi arkadaşım hiç hesapta yokken tıbbi olarak mümkün görünmezken hamile kaldı ben kendimden yana en çok panik ataktan korkuyorum meteyi bile bu kadar nasıl emzirdim ilaç kullanmadım hayret ediyorum bazen Allah yardım ediyo
hosgeldin canım masallah kuzuna zamanı gelınce emekler dağıtır ortalığı bizdede altta 2 diş var ketcap mayonezın sisesını acıyor dısını takıpkucak dolusu merhabalaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aylar aylar aylaaarrrrrr oldu ziyaret etmeyeli ara sıra okuyordum ama artık tekrardan yazışma zamanı gelmiş
benim çirkin kızım Elif Ece (ki ben ECE diyorum, babası duymasın) bu gün aşısını oldu şimdi uyuyor, hemşiremiz -çok tatlı bir bayan, zaten aile doktorumuzun eşi yani ailecek ailemize bakıyorlar- döküntüleri olabilir dedi bakalım göreceğiz
biz rota da dahil olmak üzere bu güne kadar tüm aşılarımızı yaptırdık.
kızımla beraber büyüyoruz ben hamileyken 7-8 kilo almıştım hatta 50 ile hamile kalıp sonra 48 düşmüştüm şimdi 52-53 civarında geziyorum amaaannnnn veririm bi ara yani umarım.
aylık kontrolümüzde 9,5 kg 70 cm çıktı maşallah diyoruz beraber büyüyoruz. Ece hanımın ek gıda ile arası yok çoğu zaman tatmak bile istemiyor birileri ile beraber yerse lütfediyor kendi yemeğini değil bizimkini tatmak istiyor. 5 kaşık çorba içse -kendi kaşığıyla- oh yedi diyorum varsa yoksa cop cop, e o da bir yere kadar sütümün yavaş yavaş azaldığını hissediyorum ama boy kilo artışı düzenli devam ettiği için şimdilik hanımefendiyi pek zorlamıyorum bilmiyorum iyi mi yapıyorum.
aslında paylaşmak istediğim çok şey var
kendine zaman ayırabilen arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve çok çok özeniyorum benim eşimin yüksek lisans tezi var beyefendi 30 yaşında tekrar öğrenci olunca Ece hanım akşamları da bana kalıyor. Kışı sevmiyorum kızımı da alıp beraber gezmek istiyorum iyi ki Nisanda baharda doğurmuşuz ne güzel mevsim
Ece hanım annesi gibi tembel çıktı anca oturuyor hiç emekleyeyim diye bir derdi yok
son olarak da altta önde iki tane dişi vaaarrrrrrrr eh iyi kötü salatalık kemirmeye yetiyor :)
işte böyle ben şimdi ufaklık uyuyurken sayfaları geriye doğru bir karıştırayım
kuzucuklarımıza sağlık diliyorum mutluluk diliyorum
tekrardan merhaba
bizde fecı kavgalar edıyoruz homurdanıyor vuruyor bana cok sayıda tabak anneannesının gözlüğü telefonu bi sürü sey kırdıMerhaba kızlar
Umarım sizler de minnaklar da iyilerdir.Biz çok şükür iyiyiz çingene kızımlaBenimle daha şimdiden kavga etmeye başladı cadaloz.Dinlendirici gözlüğümün ilk defa farkına vardı dün.Onu alıp oynayacakmış hanımefendi.Ben hayır deyip elini ittikçe o benim elimi itip nananana...diye homurdanıp almaya çalışıyor.Sonuç ne mi oldu?Tabi ki cadaloz kazandı.Bir de pis pis sırıttı:)Yarın biz de Allah'ın izniyle 9.ay aşımızı olacağız.Umarım ateşte döküntü de yapmaz.Zaman çabucak geçiyor.Doğduğunda ay bir kırkı çıksa derken 10 gün sonra 9.ay bitecek:)Allah hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin.
Haa.... bu arada kızım anne demeye başladı.Tarifi imkansız bir duygu.O lafı duydukça içimden birşeyler eriyip gidiyor.Allah yokluklarını göstermesin inşallah.Amin.
nerelerdesın canım yoksun son günlerde 1 tane ucu gözüktü demiştin cıktımı baska dişHırsızı cnm geçmiş olsun çok , kıyamam eloşa , selo86 cnm sizede geçmiş olsun çok , Allah korumuş kuzuları ....
Bende oğluşla uğraşmaktan vakit bulamıyorum hiçbirşeye , iştahı biraz azaldı dişten, ama suda içmiyorbütün gün peşindeyim kaşıkla içsin diye , kaç kere üst değiştiriyoruz , gündüz uykularıda kısaldı , cumartesi günü kont var bakalım gelişimi nasıl ....
geçmiş olsun canım bizimkiler alıstı sanırım bize o yuzden yanlız kalmaya dayanamıyorlar bizimde alt 2 dişimiz var 3 ay olacak cıkalı yenisi gelmiyor bir türlüS.a
Bir suru alinti yaptim gitti
oglum hastaydi krup mus viral oksuruk,kusma biz de acillerdeydik kac gece
hala hirilti,fisirti,kismi oksuruk var atlatamadik
hasta olanlara,dusenlere cok gecmis olsun
keyif yapanlara masallah darisi basima zira wc ye bile tek gidemiyorum mavisim de mama sandalyesinde yanimda kiyameti kopariyor yalniz kalmiyor
alt 2 disimiz var hala (@ snowy benim de alt 2 var laf etme) ust kopekler kizardi,kabardi gelen giden yok
ben de ölçtüreyim cnm,şu an 8,5 aylık sayılırcanım kan sayımını bir an önce yaptır benim oğlan tam sınırda çıkmıştı 2 aydır ferrumun şurubunu kullanıyoruz bu aylarda anne sütündeki demir ve kan damlası yetmiyormuş genellikle komşumun oğlu da aşırı kansız çıktı
Maşallah kuzuna bugün yarın patlar diğer dişte arada bir yaz özlüyoruz canımKubizm cnm yaa hem vakit bulamıyorum hemde net hala yok evde, telefonumda düşünce kafayı yedi çoookkklk yaavaaşşşşş
Hala tek minik dişliyiz 1.5 mm anca uzadı yanındakide beyazlamış ama patlamamış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?