2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

menectra ve nimenrix yapılıyomuş bizde ama bexsero en iyisiymis o da Turkiyede yokmuş Kemal Tuğcu yazmıştı bunu

4 dış beraber cıktı bıhaftadır hasta ıshal ateş kusma 8 kılo ıdı kaça dustu sımdı bılmıyorum cok sarsıldı
canım bol bol su içir ishalin etkisini azaltır biz de ateş ishal olmadı çok şükür ama huzursuzluk var
bizm koldan aldılar kanı sadece vurulunca çığlık atıp ağladı sonra sustu ben giremedim yanına kan alınırken ama bizimki alışkın doğduğunda sarılıktı o yüzden haftada kan veriyordu inş senin sonuçların iyi çıkar
ben de ölçtüreyim cnm,şu an 8,5 aylık sayılır
ayımız bitince mi ölçtüreyim
ben 8 aylıkken özel hastanede lçdürdüm devlette 9.ayda yapıyorlar sanırım
bizim çocuk doktoru 8. ay kontrolünde verelim mi diye sorduğumuzda geç bile kalmışsınız kemik suyu çok faydalı dmişti ben altıncı aydan beri veriyorum

bizimki de lokantada döner yemeye başladı çok seviyor yarım porsiyonda ona söylüyoruz

Maşşallah Kerem e....ailede belirli bir alerjisi olan yok ama büyük yeğen astım hastası...onun alerji testleri hala devam ediyor...babasının içtiği sigaralardan oldu yavrum böyle...
kv,hala,akraba yok mu?
yoksa mr patee cekirdeksiz uzum dediklerinden mi??

ustu kabardi uzun sure geliyor dedi dr ama yok birsey hala

uff cnm ne cekmissin disten
en buyuk korkum disci koltugu

size de cok gecmis olsun cnm isin nasil memnun msn?
sağol canım...

kan tahlilini özel hastanede yaptırdım... menenjit aşısı bence zorunlu olmalı devlet bünyesinde... ki belki ilerde oda olur...

maşşallah .... benide böyle 3 öğün besleyen olsa.... :)
ellerine sağlık bebeğinede afiyet bal şeker olsun....

canım gel seve seve senide beslerim hayatım yemek yedirmek oldu zaten gider gitmez kız kreşten gelmiş oluyor onu yediriyorum ona yedirirken oğluş tepsye atılıyor acıktım diye hooop sonra onu besle uyut pestilin çıksın ve yat hayatım böyle geçiyor

en sevdiğim şey anne pestili :)
güzel telaşlar bunlar değil mi?
ama yat kısmından sonra dinlene biliyormusun... benim sıkıntım yattıktan sonra başlıyor 3 gündür yine uykusuzuz ailecek...ayağımda sallıyorum 5 dakika uyusun diye....minikkkk elaaa uyusundaaaa büyüsün diye....kaldır gezdir tekrar salla sabaha kadar...dişlerinden sanırım...çıktı çıkacak ucu seffaflaştı iyice...

benımde aynı sekılde canım sut gelmese ağzına emmez bıde aynen dedıgın gıbı ağzında suutu gorebılıyrsan sorun yok eskısı gıbı dolup taşmıyor maalesef ben günde kac tane gogus pedı harcıyordum kıyafetımı defalarca degıstırıyordum işe başlayınca nasıl olcak dıyordum ama sımdı hıc oyle degıl bıde artık ek gıda alıyorlar abii oldu onlarr küçük erkekler :) bıde bısey duymuştum 6ay annesutu alan bebek ıcın anne sutu artık sonrasına yeterlı olurmuş kolay kolay kesılmezmıs

canım başlarda senin oğlan tam yumurta yiyordu diye biliyorum sonradan mı çıktı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

benim oğlan biberon hiç sevmiyor cıvık muhallebi yapıp içine koyuyorum içmiyor dışarda iyi oluyor aslında nasıl alıştırcam biberona emzik hiç almadı o yüzden mi acaba

kızlar bu ek gıda olayına doktorlara göre geçmek doğru mu sizce? ben oğluma inek sütü, şeker ve tuz dışında her şeyi veriyorum. maşallah ne bulursa yiyor doyduğunda zaten reddediyor.dün acılı adana dürümün etinden yedirdim mesela.şekerli olduğu halde kurabiye falan veriyorum. doktorlar biraz abartıyor bence. bazen yarım yumurta sarısı yiyor bazen 2 lokma alıp reddediyor. doktor öyle dedi diye çocuğu zorlamayın sonrasında çok büyük beslenme sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz, zorla yemek edirilen çocuklarda ilerleyen yaşlarda kişilik bozuklukları olabiliyor. biraz akışına bırakın çocuğu. sizin stresiniz ona yansır

Beraber yiyoruz evet ama ona verdiğimde ezip büzüyor bir iki lokma aldıktan sonra :) sonra o eller saçlarda kulaklarda birde yere atıyor gitsin :) hadi yere örtü yayarım ama hergün her öğün duş aldırmak çok zor sen nasıl başardın hayranım zaten :)

kv,hala,akraba yok mu?
yoksa mr patee cekirdeksiz uzum dediklerinden mi??

ustu kabardi uzun sure geliyor dedi dr ama yok birsey hala

uff cnm ne cekmissin disten
en buyuk korkum disci koltugu

size de cok gecmis olsun cnm isin nasil memnun msn?
Hepsi varda iş güç başka şehirler derken senede anca 1 yada 2 kez gelirler annem hariç :)

hemşire döküntü olur belki demişti o da olmadı şimdiden geçmiş olsun

"anne" demişşşş ne güzeeelllllllllllllll

tartışmasız en güzel telaşlar, birde biz haftaiçi 4kişi yatıyoruz odada, hafta sonu çocuklar kendi odasında
beraber uyumak beraber uyanmak harika birşey ama dediğin gibi uyku 50 kere bölünüyor, öksürdü kalk acıktı kalkbizimde 2 dişimiz çıktı kızımda hiç zorlanmamıştık bu her dişte ateş iştahsızlık perişan oluyoruz,,canları sağolsun rabbim sağlık versin ,hayırlı evlat olsunlar,emeklerimiz sonuna kadar helal olsun

sonunda kan verdik iki kişi ve annem ancak zaptetti ben bakamadım ama tek seferde aldılar hem ağladı hem tepindi kuzum çok kötü hissettim kendimi bir türlü alışamadım aşı olurkende tansiyonum düşüyor ya dışarı alıyorlar ya oturtuyorlar beni telaşe müdürü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…