2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
maşallah oğluşuna hayata erken atılmak istemiş kuzucuk gelişim olarak da nisan bebişlerini de yakalamış

ucuz atlaşmışsınız geçmiş olsun benim arkadaşımın kızını kadın doğum uzmanı neşterle açmış

Maşallah canım sütün yaramıs ve premetüre bebeği olan bi kaç arkadasım vardı hiç biri bi kaç aydan fazla emziremedi sen çok çok iyi gitmissin azmin zaferi

canım bi dr git istersen çunku emzırme boyunca cok yogun dökülmesi normal değil bi ara yogun dökülüp durması gerekiyor yani benım oyle oldu etrafımdada herkes öyle olduğunu söylemişti belki stres yorgunluk kansızlık kaynaklı olabilir

hayırlı olsun canım anneannesinin bakması ne güzel gözün arkada kalmaz yorucumuydu ilk günlerin ev iş alısabildin mi okuldayken süreklı düsündün mü napıyor diye 15 günüm kaldı merak ediyorum

geçmiş olsun canım benim 2 arkadasın kızındada olmustu özellikle söylemişlerdi bana doğunca baktır diye ıkısınıde cerrahi işlemle almıslar sonuçlar nasıl cıktı enfeksıyon yoktur inşallah

kızlar adam olacak kızın söylediği bloğa bakarken hassas anne bloğuna bilmediğim bir alet öğrendim sebze meyve kurutucu cok mantıklı geldi yazın yaz meyvelerini kısın kıs meyvelerini kurutup ellerine kuruyemıs gıbı verebılırız kendi pasta kurabıyelerimize mamalarına katabiliriz daha önce duyan kullanan oldumu acaba ?

Moralim çok bozuk 9 ay kontrolüne gittik. Kızım 3 ayda sadece 1 cm uzamış ve 65 cm olmuş ve 3 ayda sadece 900gr almış, 8 kilo sadece (

bi yanım al diyo bi yanımda ya kullanmazsam mutfakta gereksiz yer kaplarsa diyo hassas anne muz bile kurutmuş

Moralim çok bozuk 9 ay kontrolüne gittik. Kızım 3 ayda sadece 1 cm uzamış ve 65 cm olmuş ve 3 ayda sadece 900gr almış, 8 kilo sadece (

benimkide 8 kilo canım ama boyu niçin uzamamış doktor ne dedi

bir hastalığı sorunu yoksa moralini bozma canım bu aylarda ayda 300 gr zaten üst sınır cok ii alıyor demek boyu da minyon olur durur durur sonradan uzar bunun için bu kadar üzülme sağlıklı olsun kuzun
bi yanım al diyo bi yanımda ya kullanmazsam mutfakta gereksiz yer kaplarsa diyo hassas anne muz bile kurutmuş

benimkide 8 kilo canım ama boyu niçin uzamamış doktor ne dedi
bende kararsız kaldım daha ayrıntılı bılgı yok nette ne kadar sure saklanır 1 sene bekler mı onları öğrenmem lazım sonrada ekmek yapma mak. niyetim bakalım

kızlar meyveleri mevsimine göre yedirmek daha iyi kekler içinde yine mevsim meyvesi,yaban mersini ,üzüm yada evde yapılan reçelleri kullanabiliriz bence .ayrıca ekmek yapma makinam duruyo kenarda annemle çavdar ve yular unu kepeği ile bazen çeşitli mevye ve pekmez koyup kurabiye bazende ekemek yapıyoruz normal tepside çokta güzel oluyor ekmek yapma makinasındada bu tazr unları yek kullnırsan içi pişmiyor.yani ben ekmek yapma makinasını verim alamadım normal tepside hamburger ekmeği büyüklüğünde yuvarlayıp ekmek bir kısmınada pekmez ,çiğ çerez ve meyve koyup kurabiye yapıyorum.

günaydın kızlar
dün elenın çok ateşi vardı akşam...elimle dokunduğumda kafası boynu yanıyor ama ateşini ölçtüğümde 37,3 falan çıkıyor...sabaha kadar uyumadı ...yeni dişlermi geliyor acaba...
çok geçmiş olsun canım...ilk defa duydum bende... şimdiye kadar nasıl işeyebilmiş peki... erken görmesi şans olmuş... elanın hiç bir kontrolünde bakmadılar ...

özellikle hazırlayıp yedirmeye çalıştığımız şeylere burun kıvırıyorlar... kendi yediklerimize saldırıyorlar kuzular...

Sizinkine de masallah :) sanirim ben sagip verdigim icin bizimki kilo aldi. Sutun sonradan geleni yagli oluyor. Meme emen bebekler o kismi pek alamiyor. Belki ondandir diye dusunuyorum :) ayrica sizinki kiz citi piti olsun ne olacak
ne kadar iyi yapmışsın... benim kızım anne sütünü yeteri kadar alamadı...

benimd eçok dökülüyor alnım açılmaya başladı... yeni çıkan saçlarda çok çirkin duruyor öbek öbek dökülüyor...

Kizlar bugun bizde asi olduk.farketmedi bile cok sukur keyfide yerinde.birinci sinifa giden abimizdeviki tane asi oldu bugun..oda iyi sukur.9500olmus yavru kus.
maşşallah oğluşuna...

öyle bir makinamı varmış...aslında iyi olurdu ama her mevsim çıkan sebze meyve var zaten ...taze taze yemesi iyi olur..fakat dediğin kurutma işlemi organik güvenilir yerden bulduğumuz ve ulaşamıyacağımız şeylerin saklanması için çok işe yarar

maşşallah canım ... canının sıkma çok hareketliler dişten ataktan bilmem neden zaten kilo alamıyorlar hatta kilo verenler bile oluyormuş maşşallah yine 1 kiloya yakın almış...benim kızı bilmiyormusun 7 kilo 500 gram daha... yani bezini üstündekileri falan filan saymazsak 7 200 falan gelirdi heralde... sağlıklı olsunda neden üzülüyorsunki...Allah korusun bir rahatsızlığı olsa derdimiz tasamız iyileşmesi için olurdu... aklımıza kilosu boyu gelmesdi bile... maşşallah de yinede

kızlar ben dökülme için mecitefendi sarımsak şampuanı kullanıyorum doğum sonrası dökülmeye pek etkisi olmadı ki benim beklentim yeni saç çıkarması idi zira kel kalıcam diyodum son 1.5 aydır dökülme normal seviyeye döndü yeni saçlar da çıktı ben bu anlamda memnun kaldım tavsiye ederim sarımsaklı değil dikkatinizi çekerim sarımsak şampuan yazıyo üstünde almak isteyen olursa

geçmiş olsun canım 38leri geçmediğine göre diş sıkıntısı olabilir maşallah arka arkaya cıkıyor galiba o sıkmıstır pamuğunu bizimde üstte 4tane kabardı herkeste isal ates olur bizimki kabız oluyo diş dönemi zaten zor düzene girdi. ben kızın mamalarına katmaya kuru meyve alıyorum ama güvenemiyorum kendimde severim kuru çılek kıvı falanda cok güzel oluyor o yüzden ii bir ürün gibi geldi

hımm bi arkadasım kullanıyor ekmek yapma mak. demek kullanamadın biraz daha arastırıyım onu. tatlım cabuk gecıyor mevsımleri çilekin 1 ay portakalın 2 ay gercekten organık bulmak için hepsini mevsımınde kurutursak bı sene yıyebılırız dıye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…