bende bunu kullanıyorum 3 senedirkızlar ben dökülme için mecitefendi sarımsak şampuanı kullanıyorum doğum sonrası dökülmeye pek etkisi olmadı ki benim beklentim yeni saç çıkarması idi zira kel kalıcam diyodum son 1.5 aydır dökülme normal seviyeye döndü yeni saçlar da çıktı ben bu anlamda memnun kaldım tavsiye ederim sarımsaklı değil dikkatinizi çekerim sarımsak şampuan yazıyo üstünde almak isteyen olursa
Eki Görüntüle 1383104
Gunaydin anneler :)
Ben haziran annesi olacakken 8 hafta erken gelen oglumla nisan annesi oluverdim. yazdiklarinizi ara sira takip ediyordum. Benim oglum 1640 gram ve 40 cm boyla dogdugu icin ilk zamanlar okumaya tahammul edemiyordum aslinda. Yanlis anlamayin Cok ufak oldugu icin uzuntuden okuyamiyordum. Kuvezde 21 gun gecirdik. O ara sutumu sagip goturdum. Sonra da memeye alistiramadim. İlk bebegim old. İcin ben de tecrubesizim tabi. Hala sagip veriyorum.
Cok sukur iyiyiz artik. 26 nisan dogumlu oglum. Kilo 9000 gram, boy 71 cm. Musadenizle araniza katiliyorum :)
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum malesef hastalıklar peşimizi bırakmıyor şuan oğluşda bende hastayız inş atlatıcaz az kaldı.
Gelişim olarak altta 2 dişimiz emekliyoruz tutup kalkıyoruz. Sürekli baba baba baba dıyor bilinçsiz ama sonunda soyleye yöyleye öğrettim .:))
Moralim çok bozuk 9 ay kontrolüne gittik. Kızım 3 ayda sadece 1 cm uzamış ve 65 cm olmuş ve 3 ayda sadece 900gr almış, 8 kilo sadece(
günaydın kızlar
dün elenın çok ateşi vardı akşam...elimle dokunduğumda kafası boynu yanıyor ama ateşini ölçtüğümde 37,3 falan çıkıyor...sabaha kadar uyumadı ...yeni dişlermi geliyor acaba...
çok geçmiş olsun canım...ilk defa duydum bende... şimdiye kadar nasıl işeyebilmiş peki... erken görmesi şans olmuş... elanın hiç bir kontrolünde bakmadılar ...
özellikle hazırlayıp yedirmeye çalıştığımız şeylere burun kıvırıyorlar... kendi yediklerimize saldırıyorlar kuzular...
ne kadar iyi yapmışsın... benim kızım anne sütünü yeteri kadar alamadı...
benimd eçok dökülüyor alnım açılmaya başladı... yeni çıkan saçlarda çok çirkin duruyor öbek öbek dökülüyor...
maşşallah oğluşuna...
öyle bir makinamı varmış...aslında iyi olurdu ama her mevsim çıkan sebze meyve var zaten ...taze taze yemesi iyi olur..fakat dediğin kurutma işlemi organik güvenilir yerden bulduğumuz ve ulaşamıyacağımız şeylerin saklanması için çok işe yarar
annem reçellerini yapıyor bende dipfirize atıyorum çilek ve vişme özellikle ara ara yiyiorum buz gibi çok güzel oluyor tabi herkezin talebi ve zevkine göre ihyitaç sınıfına girebilecek bir ürün.hımm bi arkadasım kullanıyor ekmek yapma mak. demek kullanamadın biraz daha arastırıyım onu. tatlım cabuk gecıyor mevsımleri çilekin 1 ay portakalın 2 ay gercekten organık bulmak için hepsini mevsımınde kurutursak bı sene yıyebılırız dıye düşündüm
ben elseve arjinin dirençmi neydi onu kullanıyorum dökülmem baya azaldı yenilerde bir türlü yatmıyo sinir ediyo aman diyorum çısında nsıl çıakrsa :)zaten diğer şampuanlarda saşımı açmıyor çk uzun olduğu için.kızlar ben dökülme için mecitefendi sarımsak şampuanı kullanıyorum doğum sonrası dökülmeye pek etkisi olmadı ki benim beklentim yeni saç çıkarması idi zira kel kalıcam diyodum son 1.5 aydır dökülme normal seviyeye döndü yeni saçlar da çıktı ben bu anlamda memnun kaldım tavsiye ederim sarımsaklı değil dikkatinizi çekerim sarımsak şampuan yazıyo üstünde almak isteyen olursa
Eki Görüntüle 1383104
içindeki madde aynı canım calpol ile ama sürüp icirmek daha zor fitil erkek çocuklara atmayın diyorlar ben iki üç aydır iyice soğudum inatla fitil yerine gerekirse sürüp veriyorumkızlar oğluma doktor soğuk algınlığı için paranox diye bir fitil yazmıştı çok iyi gelmişti kabızlık için verilen fitillere mesafeliyim ama soğuk algınlığı için kurtarıcı oldu şurup icirmek ölüm
göndermek istemem ama bence kreş veya okul her zaman bakicidan iyidir tabi çocuk erken yaşta gidince de erkenden sıkılır diyorlar.ama diğerleri sayıları toplamalari vs öğrenirken ben o sınıfta olsam ve derste durmak daha sıkıcı olur.fiziksel görünüş yaş önemli ama olağandan farklı bır zeka varsa bence degerlendirilmeli.ben gonderirdimhassas anne bloğunu biliyosunuzdur sanırım az önce ece hanım 7 yaşında 3.sınıfa giden oğlunun sınava gireceğini yazmış annelerde sormuşlar 7 yaşında nasıl 3.sınıfta diye ece hanımda gelişiminin çok önde olduğunu 5 yaşında 2 basamaklı sayıları aklından toplayıp çıkardığını yazıp okuyabildiğini yazmış uzman görüşü alınarak 5 yaşında okula başlamış şimdide sınava girecek sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda bizimkiler küçük çok yolumuz var ama aynı durumda tutumunuz ne olur merak ettim
kendi adıma çocuğumu 5 yaşında okula başlatmam sanırım kafa olarak çocuk buna hazır olabilir ev ortamında yazma okuma toplama çıkarma yapabilir ama okul düzeni farklı sabah erkenden kalk derslere gir ödev sınav falan yani iş böyle bi rutine binince sıkılabilir evde istediği zaman yapacağı şeyler o zaman mecburi olacak annelik iç güdülerim uzman görüşlerine ağır basar diye düşünüyorum
aynen böyle bence de.olağan dışı zeka varsa sınıf atlama okula erken baslama vs olmalı.ama sonuçta ona kadar sayıyor diye cocugum çok zeki diyen anneler var.anne olarak degil tarafsız gözle bakmalıyız gerçekten zeki mi yaşıtlarından bariz bir fark var mi diyebilmiyordum bende bakayım bloğa. aslında zor bir konu herkesin cocugu kendıne cok zeki geliyor böyle düşünüp okula 5 yasında yollayan cok insan var gecen sene sınıfımın yarısı 5 yasındaydı bi çogunun velisini çağırdım yalvardım alın seneye yollayın okul çocugu degıl bunlar dıye ama dinletemedim ve o cocuklar okuma yazma öğrenemediği gibi okuldan bile soğudular ama okuma yazmayı ilk öğrenip herkes 10a kadar sayamazken 2-3 basamaklı toplaama cıkarma yapan öğrencimde 5 yasındaydı yani gercekten uzman görüşüne göre zekiyse erken gitmeli çünkü bu seferde 7 yasına geldiğinde o cocuk kompleks problem cözebilecek hale gelir ve o yasta 1.sınıfa gıtmek kendini moronların arasında hissettirir ve okuldan sıkılıp gitmek istemeyebilir ama bn kendi adıma bu kadar zeki olmadığı sürece asla erken yollamam
gecti canım çok yoğun günler yaşıyoruz.bir ay sonrasını göremiyorum hala.katiplik sınavı için eşim on parmak çalışmaya başladı.eymen de beraber calistigim polis abinin evine gidip geliyor hergün.araba yok valla adam sabah akşam git gel yapıyor kaç defa.eşi bakıyor evde küçük çocuk yok.ama üçüncü gün bugün büyüdüğü için yabancı ev ağlıyor kuzum giderken bugün daha iyi alisti gibi.ben almaya gidince beni görüyor aklına geliyor bıraktığım hemen zir ağlıyor çok sulu göz oldu.evde bizle oturmak istiyor özlüyor uyumak istemiyor.vs vs ışteCanancım nasılsın eymen nasıl .. Kafasındaki şişlik geçmiştir dimi ...
yok canım benimz kıda olmadı döküntü.geçmişler olsun.Kızamık aşısı olanlar döküntü çıktımı yavrularınızda :) benim oğlum kırmızılara büründü de :)
çalışan anneler bunları yazdıkça kendimde oğlumda çok şanslı diyorum.... Çalışsam çoookkk özlerdim eğer para açısından yeter seviyedeyse eşiminki anında bırakırdımgecti canım çok yoğun günler yaşıyoruz.bir ay sonrasını göremiyorum hala.katiplik sınavı için eşim on parmak çalışmaya başladı.eymen de beraber calistigim polis abinin evine gidip geliyor hergün.araba yok valla adam sabah akşam git gel yapıyor kaç defa.eşi bakıyor evde küçük çocuk yok.ama üçüncü gün bugün büyüdüğü için yabancı ev ağlıyor kuzum giderken bugün daha iyi alisti gibi.ben almaya gidince beni görüyor aklına geliyor bıraktığım hemen zir ağlıyor çok sulu göz oldu.evde bizle oturmak istiyor özlüyor uyumak istemiyor.vs vs ışte
biberon canım sulu şeyler kaşıkla ziyan oluyor eliyle kasıma vuruyor iki saat bitmiyor.alıştırma bardagi da olabilir ama emmeyi bırakmadı biberon meme kasık ucu de var bizdeAnne sutunu ne sekilde veriyorsunuz? Biberon ya da alistirma bardagi mi? kaşık veya fincan olur mu acaba?
iyiyim canım formumu koruyorum kahvalti hazırla ise yemek hazırla akşam yemeği eymenin yemeği kahvalti si peynir yap yoğurt yap süt yap:)) temizlik yap kariyer yap:)) eşine motivasyon verdünürrrr...nasılsın canım..damadım nasıl... Eymen iyi mi?
kafasına gözüne dikkat edin çocuğun...gerçi benim yeğen 100 defa düşmüştür o kadar çok tomografi çektirdikki bilinçsiz olarak... Allah a şükür taş gibi kafası var...maşşallah bütün bebeklere
İnşallah diştendir...benim kızda kabız oluyor...ağlaya ağlaya gözleri şişiyor her gün...geçmiş olsun canım 38leri geçmediğine göre diş sıkıntısı olabilir maşallah arka arkaya cıkıyor galiba o sıkmıstır pamuğunu bizimde üstte 4tane kabardı herkeste isal ates olur bizimki kabız oluyo diş dönemi zaten zor düzene girdi. ben kızın mamalarına katmaya kuru meyve alıyorum ama güvenemiyorum kendimde severim kuru çılek kıvı falanda cok güzel oluyor o yüzden ii bir ürün gibi geldi
elleride sıcacık...üzerine bir şey örtmediğim halde yanıyor cayır cayır ama vücut ısıs normal çıkıyor...anaaam bir geçseydi şu günler...SelamlarHava cok guzel burada. Oglanla alisverise gittik. Ust bas aldik kendimize. Buyuk korsanin pabucu dama atildi
Hos geldin canim. Masallah pasana
Zor zamanlardan gecmissiniz ama toparlanmis yakisiklin
Cok gecmis olsun canim. Disleri de hayirli olsun. Anne dedirtseydin neden babayi ogrettin?
Benimkine anne de diyorum, havuc diyor
Sikma canini canim. Kilo alimi normal. Boyu da ya genetiktir ya da yanlis olcmustur. Sen genel sagligina sihhatine bak. Algisi nasil, merakli mi, tutunup kalkmaya basladi mi vs...
Distendir canim. Benimkinin de elleri yanar ama atesi cikmaz.
Hic ozel hazirlamaya gerek yok. Ne yiyorsaniz verin kuzunuza da. Baharatsiz pisirip, kendi tabaginiza sonradan ilave edin yeter
simca12 gecmis olsun canim. Yapisiklik mevzusu gecmisti aylar once. Cerrahi bir mudahale gerektirmeden halledilmesine sevindim. Ayrica boyuna posuna da masallah
canım benim eşim ve kv kız her huysuzlaştığında ateş düşürücüye sarılıyorlar...Kızlar calpol vs sadece huysuz diye vermeyin diş döneminde , karaciğeri zorluyorsunuz.... 6. Hastalık olduğunda dolvenle calpolu dönüşümlü kullanmıştım dolvende böbrekten atılıyor ...
eşine Allah kolaylık versin inşallah emekleri zayi olmaz...yavrum kuzum nasıl özlüyordur seni...ben 7 yaşında pazarda kaybolmuştumda... o yalnız kaldığım 5 dakika bana nasıl uzun gelmişti... annemi görünce dünyalar benim olmuştu...çok kötü bir duygu...birde minnacıklar daha...oyunla falan oyalanır şimdilik... anca seni görünce ağlar...gecti canım çok yoğun günler yaşıyoruz.bir ay sonrasını göremiyorum hala.katiplik sınavı için eşim on parmak çalışmaya başladı.eymen de beraber calistigim polis abinin evine gidip geliyor hergün.araba yok valla adam sabah akşam git gel yapıyor kaç defa.eşi bakıyor evde küçük çocuk yok.ama üçüncü gün bugün büyüdüğü için yabancı ev ağlıyor kuzum giderken bugün daha iyi alisti gibi.ben almaya gidince beni görüyor aklına geliyor bıraktığım hemen zir ağlıyor çok sulu göz oldu.evde bizle oturmak istiyor özlüyor uyumak istemiyor.vs vs ışte
çilekleri temizleyip blendir geçirdim sonra buz kaliplari ile dondurdum donunca hepsini tek bir saklama kabına aldım şimdi istediğim kadr çıkarıp sütün içine biraz şeker cirpiyorum sonra tekrar dondurucu hafif donuyor onu öyle içiyorum dondurma veya krema eklemeden katkısız milkshake çilekli sütün çileği bol ve hafif donmusu.tabi gaz olur eymende :))annem reçellerini yapıyor bende dipfirize atıyorum çilek ve vişme özellikle ara ara yiyiorum buz gibi çok güzel oluyor tabi herkezin talebi ve zevkine göre ihyitaç sınıfına girebilecek bir ürün.
dolven le ilgili birşey paylaşmıştım face de duvarimda patee can oku ordan burdan paylasamiyorum kesinlikle vermeyin tarzı nedenleri yaziyordu calpol daha masum o da ise yaramiyorKızlar calpol vs sadece huysuz diye vermeyin diş döneminde , karaciğeri zorluyorsunuz.... 6. Hastalık olduğunda dolvenle calpolu dönüşümlü kullanmıştım dolvende böbrekten atılıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?