zor canım zamandan hayattan çalıyoruz resmen ama mecburiyetçalışan anneler bunları yazdıkça kendimde oğlumda çok şanslı diyorum.... Çalışsam çoookkk özlerdim eğer para açısından yeter seviyedeyse eşiminki anında bırakırdım
hani bir reklam vardıya... çocuklar kendi aralarında konuşuyorlardı ''baban ne iş yapıyor? ...avukat ...annen ne iş yapıyor?... hem öğretmen hem ahçı hem psikolog hem doktor... hem kuaför hem bekçi...hem mühendis hem dişçi ...hem itfaiyeci..hem dondurmacı hem ayakkabı bağlayıcı eee ee birde Eymen in annesi hem polis...canım yaaaaiyiyim canım formumu koruyorum kahvalti hazırla ise yemek hazırla akşam yemeği eymenin yemeği kahvalti si peynir yap yoğurt yap süt yap:)) temizlik yap kariyer yap:)) eşine motivasyon ver
ilk gün emzirdim evde akşam alinca emdi gaz cikarirken sarıldı omzumu okşuyor bende saçlarını yarım saat oksadik birbirimizi:)) ağladım valla.normalde ise gidiyorum ama kendi evinde babası ile kalıyor şimdi başka evde başka insanlar daha çok özlemiş beni.sabah arabaya binince ağlıyor gidecek ya anlıyorİnşallah diştendir...benim kızda kabız oluyor...ağlaya ağlaya gözleri şişiyor her gün...
elleride sıcacık...üzerine bir şey örtmediğim halde yanıyor cayır cayır ama vücut ısıs normal çıkıyor...anaaam bir geçseydi şu günler...
canım benim eşim ve kv kız her huysuzlaştığında ateş düşürücüye sarılıyorlar...
demek senin kuzuzn kırmızı benekli oldu... geçmiş olsun canım..bizde öyle birşey olmadı...kerevizi bende sevmem ama mecbur eve giriyor...
eşine Allah kolaylık versin inşallah emekleri zayi olmaz...yavrum kuzum nasıl özlüyordur seni...ben 7 yaşında pazarda kaybolmuştumda... o yalnız kaldığım 5 dakika bana nasıl uzun gelmişti... annemi görünce dünyalar benim olmuştu...çok kötü bir duygu...birde minnacıklar daha...oyunla falan oyalanır şimdilik... anca seni görünce ağlar...
yavrum kuzum yadırgamıştır elbet ama alışıyorlar belli bir müddet sonra......ben bile duygulandım... ne zor yaaa. işte ben bu yüzden istemiyordum hiç çocuk yapmayı... hiç kendim bakamıycam yavruma ve bakabileceğim zamanda zaten kızımın benim bakıcılığıma ihtiyacı kalmayacak....ama işte hayat böyle... şimdiden alışıyorlar kendi başlarına yetmeye...Allah eşlerimizden razı olsun ama 10 tane baba olsa bir annenin yerini dolduramaz...ilk gün emzirdim evde akşam alinca emdi gaz cikarirken sarıldı omzumu okşuyor bende saçlarını yarım saat oksadik birbirimizi:)) ağladım valla.normalde ise gidiyorum ama kendi evinde babası ile kalıyor şimdi başka evde başka insanlar daha çok özlemiş beni.sabah arabaya binince ağlıyor gidecek ya anlıyor
canım haklısın hiç geçmeyecek bir şeyimiz var hayatımız boyunca...geçmesinde inşallah...evlat sevgisi konu başlığı adı altında bir sürü paragraf....hani bir konuşsalardı o zamn neren ağrıyor dediğimde dişim der ayağım der... doktor bile anlayamazken bazen düşünüp duruyorsun..şuyundan mı buyundanmı... Allah korusun türlü türlü şey var...müdehale etmek istiyorsun ne olduğunu bilemiyorsun...vesselam ortasını bulamıyoruz... hem aklı selim olup hemde endişeli olmanın arası yok gibi...zaten Allah aemanet diyorsun işin içinden çıkamayınca....Hirsizi
Gecmez canim, hic bosuna umut etme. Dis biter baska birsey baslar. Sikintilari da sevgileri de onlarla beraber buyuyor. Canan in anlattigi gibi daha bir bilincliler artik. Bile isteye kucagimiza geliyor, opup dokunuyorlar. Ana kuzusu terimi var ya, iste cok iyi anliyorum oyle zamanlarda. Kedi yavrusu gibi dort donuyor etrafimda
Canan esinin sinavinda basarilar dilerim canim. Oglani bakiciya mi verdin gecici olarak mi idare ediyorsunuz?
canım haklısın hiç geçmeyecek bir şeyimiz var hayatımız boyunca...geçmesinde inşallah...evlat sevgisi konu başlığı adı altında bir sürü paragraf....hani bir konuşsalardı o zamn neren ağrıyor dediğimde dişim der ayağım der... doktor bile anlayamazken bazen düşünüp duruyorsun..şuyundan mı buyundanmı... Allah korusun türlü türlü şey var...müdehale etmek istiyorsun ne olduğunu bilemiyorsun...vesselam ortasını bulamıyoruz... hem aklı selim olup hemde endişeli olmanın arası yok gibi...zaten Allah aemanet diyorsun işin içinden çıkamayınca....
akşam benim kızda ayakkabımı çıkarmama bile izin vermiyor paçama yapışıp ağlıyor...sonrada göğsümü açmak için kazağımı çekiştiriyor... ana kuzularııııı
ciclerinizide anne oğul güle güle giyin...
yaaa sorma kıyafet seçiyorlar... senin giydirdiğini beğenmiyorlar...(sanki hiç çocuk olmamış o dönemlerden geçmemiş gibi konuşuyorum bazen,bende aklım yettiğinde annemin giydirdiklerini hiç sevmezdim)...Aynen hic gecmesin canim
Tesekkur ederim. Simdilerde zevkime gore giydiriyorum. Yakinda kendi zevkine gore secer alir, bana laf dusmez
Hosgeldin masallah bak toparlanmisGunaydin anneler :)
Ben haziran annesi olacakken 8 hafta erken gelen oglumla nisan annesi oluverdim. yazdiklarinizi ara sira takip ediyordum. Benim oglum 1640 gram ve 40 cm boyla dogdugu icin ilk zamanlar okumaya tahammul edemiyordum aslinda. Yanlis anlamayin Cok ufak oldugu icin uzuntuden okuyamiyordum. Kuvezde 21 gun gecirdik. O ara sutumu sagip goturdum. Sonra da memeye alistiramadim. İlk bebegim old. İcin ben de tecrubesizim tabi. Hala sagip veriyorum.
Cok sukur iyiyiz artik. 26 nisan dogumlu oglum. Kilo 9000 gram, boy 71 cm. Musadenizle araniza katiliyorum :)
Masallah oglusuna canim gecmis olsun ikinizede.Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum malesef hastalıklar peşimizi bırakmıyor şuan oğluşda bende hastayız inş atlatıcaz az kaldı.
Gelişim olarak altta 2 dişimiz emekliyoruz tutup kalkıyoruz. Sürekli baba baba baba dıyor bilinçsiz ama sonunda soyleye yöyleye öğrettim .:))
Bozma moralini saglikli ya sen ona bak cnmMoralim çok bozuk 9 ay kontrolüne gittik. Kızım 3 ayda sadece 1 cm uzamış ve 65 cm olmuş ve 3 ayda sadece 900gr almış, 8 kilo sadece(
Yok canim bizde olmadiKızamık aşısı olanlar döküntü çıktımı yavrularınızda :) benim oğlum kırmızılara büründü de :)
canım benim kızımdogdugundan beri uyku soBunu var en uzun uykusu gece iki saat düzelecek diye bekliyorumMerhaba kızlar ben 2014 haziran annelerinden.öncelikle Allah herkezin evladını bağışlasın.15 haziran doğumlu bi oğluşum var.hala geceleri uyumuyo yarım saatte yada 1 saatte bir uyanıyo.40 çıksın dediler 3 ay 6 ay derken 9 ayı doldursun dediler.malum sizler 9 ay civarlarındasınız benim durumumda olup uykusu düzelen varmı.yani bi ümit varmı.uykusuzluk beni delirtti.bu arada ilk dişimiz çıktı altta.hasta da deil maşallah.çözüm ve önerilerinizi bekliyorum...
canım benim kızımdogdugundan beri uyku soBunu var en uzun uykusu gece iki saat düzelecek diye bekliyorumMerhaba kızlar ben 2014 haziran annelerinden.öncelikle Allah herkezin evladını bağışlasın.15 haziran doğumlu bi oğluşum var.hala geceleri uyumuyo yarım saatte yada 1 saatte bir uyanıyo.40 çıksın dediler 3 ay 6 ay derken 9 ayı doldursun dediler.malum sizler 9 ay civarlarındasınız benim durumumda olup uykusu düzelen varmı.yani bi ümit varmı.uykusuzluk beni delirtti.bu arada ilk dişimiz çıktı altta.hasta da deil maşallah.çözüm ve önerilerinizi bekliyorum...
Dur anne makinan bozulmus tamir edeyim
Ben ananas vermistim begenmedi oglumKızlar ananas kivi diğer tropikal meyvelerden veren var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?