Ayni benim oglumda oyle canimkızlar dün dışarıya çıkınca farkettim kızım etraftaki insanları aşırı derecede inceliyor dönüp birde arkalarından bakıyor bu ne merak :)) sizinkilerde böylemi duru diye sesleniyoruz milleti izlemekten bakmıyor bize dün sah,lde şok olduk eşimle yemekteyken bir kadına dikti gözü resmen lokmalarını sayr gibi başka bir şeye bakıyor b,ir kaç saniye yine kadına kalkana kadar kadını izledi kadında mecbur buna hareketler yapıyor gülmüyorda sürekli lokmalarını sayar gibi kadına dikti gözlerini :))bu arada bende rahat rahat yemeğimi yedim ..
meraklı köfteee tam bir kız olmuş iştekızlar dün dışarıya çıkınca farkettim kızım etraftaki insanları aşırı derecede inceliyor dönüp birde arkalarından bakıyor bu ne merak :)) sizinkilerde böylemi duru diye sesleniyoruz milleti izlemekten bakmıyor bize dün sah,lde şok olduk eşimle yemekteyken bir kadına dikti gözü resmen lokmalarını sayr gibi başka bir şeye bakıyor b,ir kaç saniye yine kadına kalkana kadar kadını izledi kadında mecbur buna hareketler yapıyor gülmüyorda sürekli lokmalarını sayar gibi kadına dikti gözlerini :))bu arada bende rahat rahat yemeğimi yedim ..
canım bız sünnet ıcın ıkı kere goturduk ıkı yasından once sıkıntısı yoksa yapmayız dedıler durdularmustafa demirelli elif tıp merkezi var bide mahmut ferda şenel ismi var kafamda
Gunaydin anneler :)
Ben haziran annesi olacakken 8 hafta erken gelen oglumla nisan annesi oluverdim. yazdiklarinizi ara sira takip ediyordum. Benim oglum 1640 gram ve 40 cm boyla dogdugu icin ilk zamanlar okumaya tahammul edemiyordum aslinda. Yanlis anlamayin Cok ufak oldugu icin uzuntuden okuyamiyordum. Kuvezde 21 gun gecirdik. O ara sutumu sagip goturdum. Sonra da memeye alistiramadim. İlk bebegim old. İcin ben de tecrubesizim tabi. Hala sagip veriyorum.
Cok sukur iyiyiz artik. 26 nisan dogumlu oglum. Kilo 9000 gram, boy 71 cm. Musadenizle araniza katiliyorum :)
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum malesef hastalıklar peşimizi bırakmıyor şuan oğluşda bende hastayız inş atlatıcaz az kaldı.
Gelişim olarak altta 2 dişimiz emekliyoruz tutup kalkıyoruz. Sürekli baba baba baba dıyor bilinçsiz ama sonunda soyleye yöyleye öğrettim .:))
alintilar silindi yinetosunu yanımızda yatırdık 1 hafta, hiçbirimiz rahat edemedik tekrar odasına aldık ama sancılı bir sürece daha girmiş olduk ne 9 aymış valla yamulduk resmen eşimle bu büyüme atağı ise bundan öncekiler neydi
hg cnm masallah oglusuna cok iyi toparlanmisGunaydin anneler :)
Ben haziran annesi olacakken 8 hafta erken gelen oglumla nisan annesi oluverdim. yazdiklarinizi ara sira takip ediyordum. Benim oglum 1640 gram ve 40 cm boyla dogdugu icin ilk zamanlar okumaya tahammul edemiyordum aslinda. Yanlis anlamayin Cok ufak oldugu icin uzuntuden okuyamiyordum. Kuvezde 21 gun gecirdik. O ara sutumu sagip goturdum. Sonra da memeye alistiramadim. İlk bebegim old. İcin ben de tecrubesizim tabi. Hala sagip veriyorum.
Cok sukur iyiyiz artik. 26 nisan dogumlu oglum. Kilo 9000 gram, boy 71 cm. Musadenizle araniza katiliyorum :)
Maşallah annesi çok iyi bakmışsızn bizimkileri yakalamış,hoşgeldin buaradaGunaydin anneler :)
hoşgeldin canım benimkide gündüzleri emmiyor sağıp veriyorum üzülme hem maşallah cok ii toparlamış ne yedirdin ne içirdin öyleGunaydin anneler :)
Allah yardımcın olsun canım biz 20 günde atlattık 9.ay atağını tam bitti derken üstte 4 diş kabardı simdide o öldürüyo bizialintilar silindi yine
cnm 1,5 sene cook uzun geliyor ama dedigin gibi zmn cok cabuk geciyor yaslarina girecekler saka gibi
bizim oglan da cildirdi demek 9.ay atagi ins gecicidir bu gece uykusuzluklari mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?