2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ayni benim oglumda oyle canim

meraklı köfteee tam bir kız olmuş işte

tosunu yanımızda yatırdık 1 hafta, hiçbirimiz rahat edemedik tekrar odasına aldık ama sancılı bir sürece daha girmiş olduk ne 9 aymış valla yamulduk resmen eşimle bu büyüme atağı ise bundan öncekiler neydi

Gunaydin hanimlar

Hirsizi Ela simdiden mutfakta ustalasiyor iste, daha ne istiyorsun Benimki de yapiyor o isleri. Yogurdunu yemegini tabakla koyuyorum onune. Kah yiyor kah avuclayip firlatiyor, kah basina suruyor

Supapatya merak ogrenmenin ilk adimi canim. Bu kuzularin hepsi merakli. Benimki insanlara degil, varsa yok sesli ve isikli aletler

Mucize elbette Bizim ogullarimiz kv ogullarindan daha yakisikli. Kabul etmek istemeseler de bunun onlar da farkinda

Adamolacakkiz insallah gonlune gore olur, ankara ya gecersiniz canim. Esten dosttan uzak ustund ustluk zor sartlarda yasamak kolay degil...

Gunaydin anneler :)
Ben haziran annesi olacakken 8 hafta erken gelen oglumla nisan annesi oluverdim. yazdiklarinizi ara sira takip ediyordum. Benim oglum 1640 gram ve 40 cm boyla dogdugu icin ilk zamanlar okumaya tahammul edemiyordum aslinda. Yanlis anlamayin Cok ufak oldugu icin uzuntuden okuyamiyordum. Kuvezde 21 gun gecirdik. O ara sutumu sagip goturdum. Sonra da memeye alistiramadim. İlk bebegim old. İcin ben de tecrubesizim tabi. Hala sagip veriyorum.
Cok sukur iyiyiz artik. 26 nisan dogumlu oglum. Kilo 9000 gram, boy 71 cm. Musadenizle araniza katiliyorum :)

oooo maşallah vaktinden önce doğmuş ama tosun gibi Allah hayırlı evlat eylesin

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum malesef hastalıklar peşimizi bırakmıyor şuan oğluşda bende hastayız inş atlatıcaz az kaldı.
Gelişim olarak altta 2 dişimiz emekliyoruz tutup kalkıyoruz. Sürekli baba baba baba dıyor bilinçsiz ama sonunda soyleye yöyleye öğrettim .:))

maşallah
bizde daha diş yok

alintilar silindi yine
cnm 1,5 sene cook uzun geliyor ama dedigin gibi zmn cok cabuk geciyor yaslarina girecekler saka gibi

bizim oglan da cildirdi demek 9.ay atagi ins gecicidir bu gece uykusuzluklari mahvoldum

hg cnm masallah oglusuna cok iyi toparlanmis

merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler, bende alıntı yapamadım neyse
birkaç gündür yoğundum misafirlerim vardı bakamadım sizlere
hasta olanlara geçmiş olsun, kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelir umarım, bizde uma yada cumartesi 9 ay kontrolüne gideceğiz daha randevu almadım

Maşallah annesi çok iyi bakmışsızn bizimkileri yakalamış,hoşgeldin buarada

hoşgeldin canım benimkide gündüzleri emmiyor sağıp veriyorum üzülme hem maşallah cok ii toparlamış ne yedirdin ne içirdin öyle biz 30 mart doğumluyuz daha ancak 9kg olduk:)

alintilar silindi yine
cnm 1,5 sene cook uzun geliyor ama dedigin gibi zmn cok cabuk geciyor yaslarina girecekler saka gibi

bizim oglan da cildirdi demek 9.ay atagi ins gecicidir bu gece uykusuzluklari mahvoldum
Allah yardımcın olsun canım biz 20 günde atlattık 9.ay atağını tam bitti derken üstte 4 diş kabardı simdide o öldürüyo bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…