Geçmiş olsun canım maşallah kuzuna bizimki bitek dede diyo öğretemedim anneyi babayıMerhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum malesef hastalıklar peşimizi bırakmıyor şuan oğluşda bende hastayız inş atlatıcaz az kaldı.
Gelişim olarak altta 2 dişimiz emekliyoruz tutup kalkıyoruz. Sürekli baba baba baba dıyor bilinçsiz ama sonunda soyleye yöyleye öğrettim .:))
kolay gelsin canım kaynın mı var yine?merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler, bende alıntı yapamadım neyse
birkaç gündür yoğundum misafirlerim vardı bakamadım sizlere
hasta olanlara geçmiş olsun, kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelir umarım, bizde uma yada cumartesi 9 ay kontrolüne gideceğiz daha randevu almadım
diğer belirtiler vardı ama ağzındaki pamukcuk olmadı hiç canım grip olunca da istahsiz uykusuz oluyorlar grip başlangıcı olmasın.biz 6 ay dış belirtisi eziyeti cektik 9.ayda çıktı.doktor dışı unutun herşeyi ona yormayın dedi.unuttuk o zaman çıktıİyi akşamlar herkese!
Ceku 2 gündür iştahsız. Bir haftadır ağzından salya eksik olmuyor. Dün gündüz adam akıllı uyumamıştı, akşam 11'de güç bela uyudu, sabah yine 6:30'da uyandı. Bugün burnu da akmış. Hafiften de ateş var. Ağzının içinde de aft gibi, pamukçuk gibi bir şey var iki gündür. Önce dilindeydi, bu akşam eve geldim gördüm ki alt dudağına da bulaşmış.
Diş belirtileri olarak yorumladım ama, o ağzındaki beyaz lekelerin alakasını anlamadım. İlk dişleri atlatanlar acaba fikir verebilirler mi?
Bugün ASM'den ebe hemşire aradı 9 ay kontrolü için. Aşı da var sanırım. İstanbul'a gideceğimiz için aşıyı yaptıracağım. Annemin oturduğu semtte Suriye göçmenleri çoğunlukta. Ne olur ne olmaz.
ben bir defa oldum 6.ayda ağrısız ama 5-6 gün az gelirdi bu defa 7 gün az ağrılı oldu bir daha da olmadı üç ay oldu.duzene girer herhalde gelmesin acelem yok vallaBende regl olurken ahrim olmuyor ama birkac aydir tam sökulemedu eskiden ped yetistiremezdim
Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin canım...hoşgeldin...Gunaydin anneler :)
Ben haziran annesi olacakken 8 hafta erken gelen oglumla nisan annesi oluverdim. yazdiklarinizi ara sira takip ediyordum. Benim oglum 1640 gram ve 40 cm boyla dogdugu icin ilk zamanlar okumaya tahammul edemiyordum aslinda. Yanlis anlamayin Cok ufak oldugu icin uzuntuden okuyamiyordum. Kuvezde 21 gun gecirdik. O ara sutumu sagip goturdum. Sonra da memeye alistiramadim. İlk bebegim old. İcin ben de tecrubesizim tabi. Hala sagip veriyorum.
Cok sukur iyiyiz artik. 26 nisan dogumlu oglum. Kilo 9000 gram, boy 71 cm. Musadenizle araniza katiliyorum :)
geçmiş olsun canım...bebekler hastalıkları çabuk atlatıyor canım... işleri güçleri dünyayı keşfetmek olduğu için ağrıyan sızlayan yerleriyle ilgilenmiyorlar... maşşallah yakında peşlerinden koşacağız...yerleşik hayattan göçebe hayata geçecekler...Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum malesef hastalıklar peşimizi bırakmıyor şuan oğluşda bende hastayız inş atlatıcaz az kaldı.
Gelişim olarak altta 2 dişimiz emekliyoruz tutup kalkıyoruz. Sürekli baba baba baba dıyor bilinçsiz ama sonunda soyleye yöyleye öğrettim .:))
ben 3. aydan beri dişe yoruyorum huysuzluklarını ama acı olan gercek benim kızım huysuz yahudiğer belirtiler vardı ama ağzındaki pamukcuk olmadı hiç canım grip olunca da istahsiz uykusuz oluyorlar grip başlangıcı olmasın.biz 6 ay dış belirtisi eziyeti cektik 9.ayda çıktı.doktor dışı unutun herşeyi ona yormayın dedi.unuttuk o zaman çıktı
dünürrrr...nasılsın canım..damadım nasıl... Eymen iyi mi?ben bir defa oldum 6.ayda ağrısız ama 5-6 gün az gelirdi bu defa 7 gün az ağrılı oldu bir daha da olmadı üç ay oldu.duzene girer herhalde gelmesin acelem yok valla
yok canım kaynım önceki hafta buradaydı, bide 10 gün sonra gelecek dün okuldan arkadaşım geldi iş çıkışı, hafta sonu da arkadaşlarımız geldi,kolay gelsin canım kaynın mı var yine?
Gunaydin anneler :)
Ben haziran annesi olacakken 8 hafta erken gelen oglumla nisan annesi oluverdim. yazdiklarinizi ara sira takip ediyordum. Benim oglum 1640 gram ve 40 cm boyla dogdugu icin ilk zamanlar okumaya tahammul edemiyordum aslinda. Yanlis anlamayin Cok ufak oldugu icin uzuntuden okuyamiyordum. Kuvezde 21 gun gecirdik. O ara sutumu sagip goturdum. Sonra da memeye alistiramadim. İlk bebegim old. İcin ben de tecrubesizim tabi. Hala sagip veriyorum.
Cok sukur iyiyiz artik. 26 nisan dogumlu oglum. Kilo 9000 gram, boy 71 cm. Musadenizle araniza katiliyorum :)
faydasız zararlı ne varsa tadı çok güzel kızartma cips şekerler pastalar.çocuklar için değil bizim içinde durum böyle.izmirliyim sebze severek yiyorum ama pirasa kereviz vs yada kizarma hangisi daha lezzetli.çoğunluk kızartma der.büyüyünce zaten yeterince zararlı şeyler yiyecek şimdi gelişim döneminde yedikleri önemli köylü teyzeler bile hormonlu şeyler satıyor.ben şu an kabak alıp eymene yedirmem yaz sebzesi.bal kabagi alirim yada.ama geçen islak kek yerken çok agladi kuru yerinden bir cimdik verdim elimi yiyordu nerdeyse.sonuçta ben evde yaptığım sürece hazır ürün değil tadına bakıyor ama iki yaşına kadar şeker tuz çok yemese de olur.tabağın üzerine atlıyor islak kek için.o bir çocuk çok normal:))vay arkadas sanat yapmissin ben pat pat koyuyorum ne varsa hic bu kadar ugrasmiyorum aklima bile gelmez kayisiyi hasla suyuna muhallebi yap ayri yerde de birseyler yap
benimki buyuyunce kesin "herkesin annesi bla bla bla yapiyor" diye soylenir
bu nisan bebeleri cok alem donerciyi de duymus olduk
cnm kacrmisim ben hastane olayini Allah yasatmisin tekrar
+1 de benim mavisimden :)
benim de bu 3.agrili oldu
benim yavri onu da yalayarak yumusatmis goturmus
senin yazilarinda cok defa ilkleri okudum nm
demir ilacini da seven ilksiniz benim bildigim
faydasız zararlı ne varsa tadı çok güzel kızartma cips şekerler pastalar.çocuklar için değil bizim içinde durum böyle.izmirliyim sebze severek yiyorum ama pirasa kereviz vs yada kizarma hangisi daha lezzetli.çoğunluk kızartma der.büyüyünce zaten yeterince zararlı şeyler yiyecek şimdi gelişim döneminde yedikleri önemli köylü teyzeler bile hormonlu şeyler satıyor.ben şu an kabak alıp eymene yedirmem yaz sebzesi.bal kabagi alirim yada.ama geçen islak kek yerken çok agladi kuru yerinden bir cimdik verdim elimi yiyordu nerdeyse.sonuçta ben evde yaptığım sürece hazır ürün değil tadına bakıyor ama iki yaşına kadar şeker tuz çok yemese de olur.tabağın üzerine atlıyor islak kek için.o bir çocuk çok normal:))
Biz ilk iki ay anne sutune eoprotein diye bir mama kattik. Sonrasinda kilo alsin diye kusana kadar icirdim sutumu. Yazik yavruma iskence yapmis gibi hissediyorum simdi. Dusunuyorum da o zamanlar cildirmis gibiydim. Bu cocuk kilo almali diye diye gece gunduz kac cc sut ictigini hesapliyordum.hoşgeldin canım benimkide gündüzleri emmiyor sağıp veriyorum üzülme hem maşallah cok ii toparlamış ne yedirdin ne içirdin öylebiz 30 mart doğumluyuz daha ancak 9kg olduk:)
Sizinkine de masallah :) sanirim ben sagip verdigim icin bizimki kilo aldi. Sutun sonradan geleni yagli oluyor. Meme emen bebekler o kismi pek alamiyor. Belki ondandir diye dusunuyorum :) ayrica sizinki kiz citi piti olsun ne olacakAllah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin canım...hoşgeldin...
maşşallah nasıl güzel toparlanmış nazar değmesin...benim kız 11 nisan doğumlu 10 ayın içinde ama hala 7 500 kiloya ancak geldi...boyuda 67 cm...küçük müçük olsun sağlıklı olsun....benim olsun...Allah hepsinin canını sağ etsin inşallah...
geçmiş olsun canım...bebekler hastalıkları çabuk atlatıyor canım... işleri güçleri dünyayı keşfetmek olduğu için ağrıyan sızlayan yerleriyle ilgilenmiyorlar... maşşallah yakında peşlerinden koşacağız...yerleşik hayattan göçebe hayata geçecekler...
E burdakilere gore benim oglan doymazki..Dün yeni bir doktora gittik kontrole ve kan sayımı için,çişini yaptığı delik kapanmış meğer,şok oldum,olurmuş bazı bebeklerde,dr orayı açtı eliyle,eğer açılmazsa cerrahi işlem gerekirmiş,çok ağladı Dila'm.kanadı zaten vajinası da,yapışık diye enfeksiyon olur dedi,idrar tahlili de istedi dr.tahliller,sonuç çıksın derken 4 saat ordaydık.
Kilosu,boyu yaşıtlarına göre ilerde dedi,zayıf değil,boyuna göre çok iyi dedi.74 cm olmuş kızım.balığı sordum,somon ya da levrek yiyebilir dedi.kitapçık aldım beslenmeyle ilgili,neler yediğini anlattım doğru,gayet güzel dedi,zaten kitapçıktakiyle aynı çıktı.paylaşıyorum fotoğraflarını.size de örnek olur hem.
Allah tüm hasta kuzulara da şifa versin,derdimiz olmasın.
Hoşgeldin,ne zor geçmiştir o günler,maşallah tosun olmuş şimdi.
eCok gecmis olsun tez zamanda atlatir insaallahDün yeni bir doktora gittik kontrole ve kan sayımı için,çişini yaptığı delik kapanmış meğer,şok oldum,olurmuş bazı bebeklerde,dr orayı açtı eliyle,eğer açılmazsa cerrahi işlem gerekirmiş,çok ağladı Dila'm.kanadı zaten vajinası da,yapışık diye enfeksiyon olur dedi,idrar tahlili de istedi dr.tahliller,sonuç çıksın derken 4 saat ordaydık.
Kilosu,boyu yaşıtlarına göre ilerde dedi,zayıf değil,boyuna göre çok iyi dedi.74 cm olmuş kızım.balığı sordum,somon ya da levrek yiyebilir dedi.kitapçık aldım beslenmeyle ilgili,neler yediğini anlattım doğru,gayet güzel dedi,zaten kitapçıktakiyle aynı çıktı.paylaşıyorum fotoğraflarını.size de örnek olur hem.
hoşgeldin,Gunaydin anneler :)
aa geçmiş olsun canım kız bebeklerdedemi oluyormuş nasıl anladınız bunu.?Dün yeni bir doktora gittik kontrole ve kan sayımı için,çişini yaptığı delik kapanmış meğer,şok oldum,olurmuş bazı bebeklerde,dr orayı açtı eliyle,eğer açılmazsa cerrahi işlem gerekirmiş,çok ağladı Dila'm.kanadı zaten vajinası da,yapışık diye enfeksiyon olur dedi,idrar tahlili de istedi dr.tahliller,sonuç çıksın derken 4 saat ordaydık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?