2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Geçmiş olsun canım maşallah kuzuna bizimki bitek dede diyo öğretemedim anneyi babayı

kolay gelsin canım kaynın mı var yine?

diğer belirtiler vardı ama ağzındaki pamukcuk olmadı hiç canım grip olunca da istahsiz uykusuz oluyorlar grip başlangıcı olmasın.biz 6 ay dış belirtisi eziyeti cektik 9.ayda çıktı.doktor dışı unutun herşeyi ona yormayın dedi.unuttuk o zaman çıktı

Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin canım...hoşgeldin...
maşşallah nasıl güzel toparlanmış nazar değmesin...benim kız 11 nisan doğumlu 10 ayın içinde ama hala 7 500 kiloya ancak geldi...boyuda 67 cm...küçük müçük olsun sağlıklı olsun....benim olsun...Allah hepsinin canını sağ etsin inşallah...

geçmiş olsun canım...bebekler hastalıkları çabuk atlatıyor canım... işleri güçleri dünyayı keşfetmek olduğu için ağrıyan sızlayan yerleriyle ilgilenmiyorlar... maşşallah yakında peşlerinden koşacağız...yerleşik hayattan göçebe hayata geçecekler...

ben 3. aydan beri dişe yoruyorum huysuzluklarını ama acı olan gercek benim kızım huysuz yahu

ben bir defa oldum 6.ayda ağrısız ama 5-6 gün az gelirdi bu defa 7 gün az ağrılı oldu bir daha da olmadı üç ay oldu.duzene girer herhalde gelmesin acelem yok valla
dünürrrr...nasılsın canım..damadım nasıl... Eymen iyi mi?
kafasına gözüne dikkat edin çocuğun...gerçi benim yeğen 100 defa düşmüştür o kadar çok tomografi çektirdikki bilinçsiz olarak... Allah a şükür taş gibi kafası var...maşşallah bütün bebeklere

Dün yeni bir doktora gittik kontrole ve kan sayımı için,çişini yaptığı delik kapanmış meğer,şok oldum,olurmuş bazı bebeklerde,dr orayı açtı eliyle,eğer açılmazsa cerrahi işlem gerekirmiş,çok ağladı Dila'm.kanadı zaten vajinası da,yapışık diye enfeksiyon olur dedi,idrar tahlili de istedi dr.tahliller,sonuç çıksın derken 4 saat ordaydık.
Kilosu,boyu yaşıtlarına göre ilerde dedi,zayıf değil,boyuna göre çok iyi dedi.74 cm olmuş kızım.balığı sordum,somon ya da levrek yiyebilir dedi.kitapçık aldım beslenmeyle ilgili,neler yediğini anlattım doğru,gayet güzel dedi,zaten kitapçıktakiyle aynı çıktı.paylaşıyorum fotoğraflarını.size de örnek olur hem.

Allah tüm hasta kuzulara da şifa versin,derdimiz olmasın.

Hoşgeldin,ne zor geçmiştir o günler,maşallah tosun olmuş şimdi.

Eklentiler

• image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    36 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 89
  • image.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 83
faydasız zararlı ne varsa tadı çok güzel kızartma cips şekerler pastalar.çocuklar için değil bizim içinde durum böyle.izmirliyim sebze severek yiyorum ama pirasa kereviz vs yada kizarma hangisi daha lezzetli.çoğunluk kızartma der.büyüyünce zaten yeterince zararlı şeyler yiyecek şimdi gelişim döneminde yedikleri önemli köylü teyzeler bile hormonlu şeyler satıyor.ben şu an kabak alıp eymene yedirmem yaz sebzesi.bal kabagi alirim yada.ama geçen islak kek yerken çok agladi kuru yerinden bir cimdik verdim elimi yiyordu nerdeyse.sonuçta ben evde yaptığım sürece hazır ürün değil tadına bakıyor ama iki yaşına kadar şeker tuz çok yemese de olur.tabağın üzerine atlıyor islak kek için.o bir çocuk çok normal:))

ıslak kek için verdiği tepki çok normal ben olsam bende eline atlardım

hoşgeldin canım benimkide gündüzleri emmiyor sağıp veriyorum üzülme hem maşallah cok ii toparlamış ne yedirdin ne içirdin öyle biz 30 mart doğumluyuz daha ancak 9kg olduk:)
Biz ilk iki ay anne sutune eoprotein diye bir mama kattik. Sonrasinda kilo alsin diye kusana kadar icirdim sutumu. Yazik yavruma iskence yapmis gibi hissediyorum simdi. Dusunuyorum da o zamanlar cildirmis gibiydim. Bu cocuk kilo almali diye diye gece gunduz kac cc sut ictigini hesapliyordum.
Ek gidaya 7. Ayda gectik. Sabah kahvalti: yumurta, beyaz peynir, ceviz. Her zaman yemiyor. Ben de zorlamiyorum.
Ogle: yarim meyve. O da yedigi kadar. Sonra sebze puresi. İcine kofte buyuklugunde kiyma koyuyorum.
Aksam: yogurt. Genelde yemiyor.
İcinde et oldugu icin sebze puresini bitirsin diye ugrasiyorum. Zaten asil besin hala anne sutu. O yuzden digerlerini pek onemsemiyorum. İkinci donem ben okula baslayinca ek gida agirlikli beslenecek. Onu da o zaman dusunecegiz :)

Sizinkine de masallah :) sanirim ben sagip verdigim icin bizimki kilo aldi. Sutun sonradan geleni yagli oluyor. Meme emen bebekler o kismi pek alamiyor. Belki ondandir diye dusunuyorum :) ayrica sizinki kiz citi piti olsun ne olacak

bizde de diş yok.. bu tlf bozuk ya da sitede sorun var yazarken cevapladı hemen.. şimdi pc başına geçtim.
obenicokseviyor canım hoşgeldin. maşallah yavruna Allah size bağışlasın.

kızlar sanırım ben kel kalacağım. çok dökülüyor geçen konusu geçti ama emzirme bitince düzelir mi.
gerçekten saçımı toplayınca utanıyorum zaten alnım geniş..
ortada saç kenarlar dökülüyor.

E burdakilere gore benim oglan doymazki..

Cok g
eCok gecmis olsun tez zamanda atlatir insaallah

hoşgeldin,
maşşallah zor bir süreçten geçmişsiniz okuyamamn normal bende senin yazını okurken özellikle 40-71 e çıkan boyunu okurken yanlış mı diye iki kere okudum kg maşallah yetişip geçmiş bile :)

aa geçmiş olsun canım kız bebeklerdedemi oluyormuş nasıl anladınız bunu.?

kızlar merhaba pazartesi çalışmaya başladım okulumu öğrencilerimi özlemişim bir yıl aradan sonra işe dönmek güzel ama oğlumu çok özledim anneannesine huysuzluk yapmamış kuzu kuzu durmuş okulda gün çabuk bitti evde bitmek bilmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…