2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
tüm anneler %99 böyle canım annelik çok güzel ama çok fedakarlik isteyen sabır isteyen sevgi isteyen en güzel meslek:)) dünyanın maddi değil manevi karşılığı olan tek mesleği.yorgunluktan devrik kelime dusuklugu tekrarı olan cümleler kursamda sen anladın ışte

bakıcı değil aslında bakıcı da.iş arkadaşımin eşi.ben teklif ettim ilk defa çocuk bakıyor iş anlamında.belki bakmazdi ama zor günlerde destek oluyorlar para konusunu hiç sormadilar saat hiç konuşmadık mesela devamlı da olur ama ev uzak araba yok abi servis aracı gibi oldu arada.eşim kazansa araba alır bırakıp ise öyle gider belki önemli olan evde olması ama eve bulamadık.ilk gün evleri serindi.tanışmaya gittik.ben birşey demedim.çocukları büyük iki kız biri orta son diğeri lise son.eymene zararlari olacak yaşı geçmiş.şimdi evleri bizim evden sıcak komili açmışlar.tv acmiyorlar.uyutmak için sallamiyorlar.klasik müzik indirip onu dinletiyorlar bunları ben demeden yapıyorlar.ilk gün canlarina okumuş gayet sakinler iyiyiz alısacak diyorlar.beni hiç aramadı üç gün oldu.yemek saatini anlayıp sütunu veriyor ve eymen içiyor annem verememisti mesela.mükemmel insan yok anne gibi olmaz ama bugün yedide gittik saat derdi yok bizde kalsin diyor yük gibi iş gibi değil severek bakıyor içim rahat.bakıcı arasak binbir sorun.inşallah kazanır tüm imkanlari ayarladım.her iş bende iş ev fatura para eymen ona tek çalışmak kalıyor.

Canam

esinin sinavnda basarilar canim
sağol canım bugün geriden okuyarak geldim boş vakit kalmıyor öğlen süt sağ yemek ye dün öğlen pazara gittim karakolun karşısında pazar arabası ile ise gidiyorum napim sivil olmanın faydasi.hem daha az hormonlu hemde daha ucuz sebzeler almak için kosturma hiç bitmiyor kalan vaktinde sınav için eşim dua et dedi tefriciye okuyor um gece de.sözde kurabiye pasta yapacaktim şeker hamurlu hangi vakitte yapacaksam aktivite masasi alanlar kimlerdi baktım ama setten bondigo ve fisher prise hoşuma gitti canlı görmeden olmuyor ki.ilk arabam da lazım aslında

Bende eline ananasi verdim yedi dünde kivi muz elma yedi. Portakalda veriyorum yarasin kuzulara akşamda ıspanaklı börek yapmıştım bir dilim yedi

Kızamık aşısı olanlar döküntü çıktımı yavrularınızda :) benim oğlum kırmızılara büründü de :)
Hadiii.biz dun olduk.nezaman oldunuz ates bile olmadi henuz.diger oglanlarda olmamisti.cok gecmis olsun.su cicehi salgin o olmasin..

Kizlar bgun ilk defa sekiz yasindaki oglumu ust katimdaki halasina birakip diger uc dklik mesafedeki halasina bebek gormeye gottim.gitmez olaydim.usumus kuzenleri evdeydi jiri on biri onbes yasinda ki o kiz.annemi cagirin usuyorum demis gelmemisler.zor ikna etmis on yasindaki kuzeniyle yanima geldi kucagima dustu usuyorum diye ki iki kat ceket mont var ustunde.gozler kanli.bebek arabasina onu yatirdim bebegi kucagima aldim eve geldik.ates i cikiyomus 39.4u gordum.bebek kucak istiyo abiyi kiskandi alt komsuyu cagireim bebege bakti ben surup verip banyoya soktum baba gelecekti nerdee gelmedi.nasil agliyo usiyoru. Anne bidaha beni birakma..yavrusunu birakmak zorunda olan kizlar allahim yardimciniz olsun.ben isi biraktim.iflas ettik cok zor gunler gecirdik halada gecirmekteyiz.bazen calissammi diye dusundum.cevremden hep baski calis diye.ama birakamadim ogullarmi..disi dolgusu dusmus sabah bana dememis.babaya disim cikti demis.bide yastiginin altina koymus dis perisi gelsin diye.yavrum dolgusi dusmus abse yapmis.acile goturduk aksam.babasina kizdim bakmamis disede.ben carsaf degistim ama gormedimki...off simdi basinda bekliyorum atesi cikti ilac vereim.sayikliyo.kestane alabirmiyiz diyo olur canim dedim.ne cok yazdim.

Canım benim geçmiş olsun sende gerçekten çok kocaman yürek var ben öyle hissediyorum. Daha üç gün önce kendim öncesinde bebek ateşlendi. Çok zor eminim.. Bol bol dua et inşallah çabuk atlatır.
Bende senin için edicem.

Canım çok geçmiş olsun

Canım çok çok geçmiş olsun ... Ateşin sebebi ne ki ?

Kızlar siz cevap yazdıktan sonra doktoruyla görüştüm aşıdan değilmiş , alerjik dedi şimdi diyete başlıyoruz beraber size sormasam ben kızamık aşısından döküntü diyecektim , kim bilir ne zaman farkedecektim ozaman

Canim cok gecmisolsyn suan nasil

oyyy maşşallah...bıcırık yaaa....

Hirsizi

gecmis olsun canim
sağol canım...dişten dolayı huzursuzluğu...

Kızlar ananas kivi diğer tropikal meyvelerden veren var mi
canım ben avakado kivi ananas ve hindistan cevizi verdim aralarından bir tek avakado yu yiuor ve hindistan cevizi alerji yaptı...

evet canım...Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın gönlünüzden geçeni hayatınıza nasip etsin inşallah...

ne güzel olmuş...böyle insanlarla karşılaşmak şans demekki...

Bende püre yerine meyvenin kendisini veriyorum suyunu sıka sıka yiyor :)
maşşallah İdil e afiyet olsun annesi...

çok geçmiş olsun canım...inşallah çabuk atlatır kuzum...

ama nerden bileceksinki... hemşire döküntü yapar demiş bazılarımızın bebeğine... insanın aklına ilk kızamık aşısınıne tkisi geliyor... geçmiş olsun canım... evdesinya halledersin neyin dokunduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…