2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Çok geçmiş olsun, umarım düşer Ateş'i bir an önce. Ben annem dışında kimseye bırakamıyorum İdil i çok iyi Anlıyorum seni. Ve benimde Çalışmaya ihtiyacım var evlendiğimde Üstüme kalan bir takım borçlar var ve kendi ihtiyaçlarım da çabası.
Annem 1 sene sonra kısmetse emekli olacak ben Çalışmaya başlayacağım. Kadının işi ciddi anlamda zor hem kendi , hem çocuk hemen ev işleri. Maddi manevi sorunlar cidden kadın çok yıpranıyor.
Allah güç kuvvet versin sana ve diğer bütün annelere.
Büyük paşa inşallah hemen iyileşir.

Gunaydin canlar

Hirsizi zaman cok hizli geciyor canim. Bir bakmisiz ihtiyaclari kalmamis bize, kendi kararlarini veriyorlar kendi kendilerine yetiyorlar. Onlar buyuyecek ama biz onlari hep bebek gibi gorecegiz. Her gunun her aninin tadini cikarmak lazim.

Benimki mango seviyor. Cok meyve duskunlugu yok ama. Varsa yoksa salatalik

Canan ne guzel bir aile denk gelmis. Gozun arkada kalmadan birakabiliyorsun. Esin de insallah muvaffak olur da kafaniz rahat eder.

Esmer afiyet olsun minnosuna canim.

Ardaannesi cok gecmis olsun canim. Emanet edecek adami iyi secmek lazim. El elin isini...

Pate gecmis olsun canim. Sut ve sut urunlerine alerjisi vardi hatirladigim kadariyla. Baska bir urune daha varsa umarim hemen bulursun sucluyu.

ooffff içim şişti,anaların cennet ayağının altında denir ya nekadar doğru, Allah güç kuvvet versin canım çok çok çok geçmiş olsun,çok zor günler geçiyriyoruz ama biz kadınlar çok güçlüyüz herşeye yetişiyoruz rabbimin izniyle,
canım benim her insan kariyer ve çocuk ikileminde kalıyor,benim anneciğim yıllar önce merkez bankası gibi bir kurumu bırakıp bizlere adadı kendine, 3 tane meslek sahibi en önemlisi düzgün evlat yetiştirdi, seninde öyle olacak eminim,
ben ise hem iş hem ev diyenlerdenim,çocuklar büyümeden ev araba vs borçlarını bitirmeyi seçtim, ama her denetime çıktığımda parkta çocuklarını oynatan anneler gördüğümde içim cız ediyor
vesselam zor zor zor be arkadaşlar kadın olmak çok zorrr

Benim oglumda muzu cik seviyor ben hala kendi yesin diye eline vermeye kokuyorum
bende korkuyorum ne yapıcaz böyle arkadaş börek yedirdim,lahmacum yedi diyorlar ben küçükük veriyorum sonra tükürüyor çokmu alıştı püreye nedir annemde korkuyorum veremem dedi ben minik küpler şeklinde veriyorum ama o vermeyince galiba iri parçaları yediremiycez tükürüyor .

geçmiş olsun çok kıyamam diş ağrısıda zordur.

patee çok geçmiş olsun tamda aşı ile denk gelmiş annesi ya karıştırman normal.inşallah hemen bulursunuz.
F filizfff ben o zman üye değildim ama okuyordum dua ediyordum size şimdi bebeğin ve sen nasılsın inşallah iyisinizdir?

hayırlı olsun canım anneannesinin bakması ne güzel gözün arkada kalmaz yorucumuydu ilk günlerin ev iş alısabildin mi okuldayken süreklı düsündün mü napıyor diye 15 günüm kaldı merak ediyorum
canım karne haftası olduğu için öğrenciler tatil moduna girmiş biraz yorucu geçiyor o yüzden oğlumu çok özlüyorum ama uzun teneffüsde uğruyorum

Merhaba
Cok zor gunler gecirdik oglumla.tekrar ameliyatlar hastaliklar vs.simdi bir yasina girdi.fizik tedavi goruyoruz. Herkes nasil iyimi
filizzzzz canım nerelerdeydin... öyle merak ettik ki seni ve bebişini... hiç girmedin .... sürekli profilini gezdim uğruyormusun buralara diye.... canım çok çok geçmiş olsun.... minik kuzun demek 1 yaşına girdi... sağlığı sıhhati yerinde olsunda herşey yoluna girer inşallah...Allah hepsinin canını sağ etsin...
daha ameliyat falan geçirecekmi... yoksa bütün operasyonlar bittide fizk tedaviniz mi kaldı

herşeyden önemlisi can sağlığı...hepiniz bir aradasınız ya insanlar neleri atlatmıyor... sen ailen yönünden ailende evlat yönünden çok şanslısınız..Allah ayırmasın inşallah....

zaten insan ancak annesi ölünce büyürmüş...çünkü o zaman bir çocuk olmaktan çıkıyor....onu hala bebek gibi gören biri olmuyor...

inşallah bebeğimizden bu kadar uzak kalmaya değiyordur... çok zor geliyor ama mecburiyetler insanı bastırıyor... herşeyin hayırlısı....

canım ben hep pütürlü verdim herşeyini ... çubuk makarnayı bile kırmadan hüpleterek yiyor... elmayı ısırarak koparıp yutuyor... yavaş yavaş başla istersen... parçalar püreden biraz daha iri olsun sonrada alıştıkça hacimlerini büyütürsün yediği gıdaların

Merhaba arkadaşlar ben haziran ayında doğum yaptım yedi aylık bir kızım var ve çalışıyorum bu sebeple sütümü sağıyorum çalışan annelerden ricam hala süt sağan var mı sağmayı bırakanlar ne zaman bıraktı ve nasıl bırakmaya karar verdi yardımlarınızı rica ederim

merhaba hoş geldin... Allah bağışlasın kızını... bend eçalışıyorum ama sütümü sağamıyorum eve gidince sütüm geldiği kadar emiyor uyurkende emerek uyuyor doyduğuundan değilde emzik olarak işte... sütünü sağan annelerimiz var hala...

sütünü kesmek mi istiyorsun...

hoşbulduk çok teşekkür ederim hayır kesmek istemiyorum asla sadece biraz azaldı galiba endişeleniyorum etrafımda hep dokuz ay civarında bırakanlar var azaldığı için diyolar o yüzden bende sizin bebişler büyük diye fikir almak istedim

çoğumuzun fikri sütümüzün yettiği yere kadar... geçenlerde konuşmuştuk sütümüz azaldı böyle emzirmeyedevam etmemizin faydası varmı diye...bildiğim kadar topicte sütü geldiği halde bebeğini sütten kesen annemiz yok hem süt verip hemde mama takviyesi yapan annelerimizde var...

sütü kesenler sanırım ,süt azalınca zaten doyurmuyor diye düşünüyor...süt sağmak ve süt olmadığı halde emzirmek artık külfet olmaya başlayınca...zaten ek gıda şundan bundan besleniyor derken...sütten kesmenin bir sakıncası olmadığını düşünüyorlar...benim damla damla sütüm geliyor onu emdiği zaman bile kendimi iyi hissediyorum...ilaç niyetine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…