2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende aynı böyle düşünüyorum kızımı emzirdiğimde kendimi çok daha iyi hissediyorum azalmalar normal o zaman yavaş yavaş. zaten ek gıdaya henüz tam alışamadık mama da vermedim belki bir iki kez mama versem iyi olacak bu kontrolde doktorla görüşeyim çok çok teşekkürler

canım kilo alımı iyiyse mama falan vermene gerek yok...ben kızıma mama veriyorum ama gönül isterki keşke kendim emzirseydim sonuçta mama kimyasal bir formül...onun yerine yoğurt versen daha iyi olur bence...benim kızın mama yemesine karşılık kilosu oldukça düşük...tam anlamıylada ek gıdaya 8. ayda başladık...şimdi 9 buçuk aylık

benim kızım geçtiğimiz iki ay toplamda 300 gr aldı ama boyu 6 cm uzayınca doktor mamaya gerek yok dedi yedi ay kontrolünü henüz olmadık cumartesi gideceğiz yine düşük aldıysa istesem de istemesem de başlıycam gibi yoğurda alerjisi var maalesef benim kızımda aynı ay olanlara göre küçük kaldı mama sanki daha iyi besler gibi gelmişti bana ama

Canim cok sagolun. Ameliyat suan icin yok.kuvozde uzun sure kaldigi icin sag tarafi pek calismiyor. Onu calistiriyorlar.ama genelde iyi allaha Şükür. Bagirsak ameliyatı yeni olduğu icin ek gidalara gec basladik.daha puturlu falan yiyemiyor.lavma yapiyorum .

Merhaba Nisan anneleri...
Bende 2014 Nisan annesiyim,10 Nisan da Allah bize kızımızı kucağımıza almayı nasip eti ck şükür.hamileyken sizleri hep takip etim,ama üye olmaya cesaret edemedim,gebeliğim boyunca hep bebeğimi kaybedeceğim diye korktum,biryere bağlanmak istemedim...(ilk bebeğimi kaybetiğim icin 9ay boyunca korku vardı icimde)...kızım şimdi 9aylık oldu bile ve zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.ck şükür herşey yolunda inşallah sizlerinde yavruları iyidir...

canım benim kızımdogdugundan beri uyku soBunu var en uzun uykusu gece iki saat düzelecek diye bekliyorum
Off vallahi benimkide ayni sekildearpa boyu yol alamadik .duzelecek diye umudum.bile kalmadi.10 ay olacak nerdeyse iki saat kesintisiz uyku uyumadim

Herkese merhaba guzel anneler
Vakit buldum biraz topige ugryayim dedim.herkes iyidir umarim.
Gecmise biraz bakinayim

allah başka acı göstermesin.hoşgeldin, topik hareketsizleşti derken okuyanlarda üye olup katılmaya başlaması iyi oldu fikir alışverişi açısından.

Kiazlar valla buraya yazmaya bile vaktim olmuyo benim cadim cokk yaramaz hakkindan gelemyiruz oyuncak aliyoruz begenmeyip firlatiyo deli olucam bugun telefon aldik bakti bakti firlatti kutular sekiller umrunda degil akli fikri yurumek kumanda telefonum ve gezmek oyuncak onerisi olan varmi.

Merhaba bebegim premature dogdugu icin boy ve kilo gelisimini cok yakindan takip ediyorum. Eger boyu persentilde normase kilo o kadar onemli degil. Cunku kilodaki eksiklik ilerleyen zamanda telafi edilebiliyor sma boydaki eksikligin caresi yok. Yani bence sirf az kilo aldi diye mamaya baslamayin. Zaten mama dedigimiz sey sut tozundan baska bisey degil. Eger kilo almasini istiyorsanizsebzeden ziyade et agirlikli beslemeniz gerekiyor.

Boyle bilmis bilmis yazdim ama ben de bunlari anneoluncaanladim sitesindeki cocuk doktorundan ogrendim. Ordaki doktorlarin onerilerini butun annelerin okumasini tavsiye ederim. :)

Kendi gelisimini kendi yonlendirmek istiyo..oyuncaklari sakla ..daha sonra cikar suan kesifte tabak kasik camasir selesi ver annesi..oyuncaklara da doner sonra

DEVAM CANIM NE BIRAKMASI GÜNDE BİR DEFA DE OLSA SAĞIYORUM HALA YETMİYOR BUZLUKTAKİ STOKLARDAN ÇIKARIYORUM BİR POŞETTE YANINA

ne güzel yazmışsın bende bakayım o siteye çok teşekkür ederim Zayıf kalınca panik yaptım sanırım

DEVAM CANIM NE BIRAKMASI GÜNDE BİR DEFA DE OLSA SAĞIYORUM HALA YETMİYOR BUZLUKTAKİ STOKLARDAN ÇIKARIYORUM BİR POŞETTE YANINA
çok gÜzel inşallah bende sağabilirim teşekkür ederim

Gunaydin kizlarrr.yusufum biraz iyi bugun.ksrnesini alicak okulla gitti simdi..alparslan sonunda allan incimiz ucundsn gorundu.yarin iskenderuna annesnneye gidiyoruz.bende oglanlatda cok heyecanli.dayimiz gelip alicsk bizi ikibucuk saatlik yol.dis hedigimizi annneannemuz yspar artik...dun babaannesi ust kata kizina gelmisti giderken ugragip torunum hastaymis bi bakim bile demeei.anneme gidim ozledim diye arar durir sinir oluyorum.

Herkese günaydın...sanırım bebeklerde kilo sorunu var biraz.ben sadece ilk 3ay emzirdim,sütüm yetmedi,ilk 3ay sadece anne sütü vermedim ne yazıkki mamada verdim.6aylık olasıya kadar sadece mama verdim.6aydan sonra pürelere başladık,herşeyi hazır alıyorum,doktorumuz tavsiye eti,korkma dedi.1yaşına kadar hazır vermeye devam edeceğim,maşallah ck güzel yiyor,sağlı ck şükür yerinde.9ay 13günlük kızım.boyu 74cm kilosu 11500gr.anne sütü ck önemli,ama az ise,bebeği beslemiyorsa zorlamaya gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…