- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
bende aynı böyle düşünüyorum kızımı emzirdiğimde kendimi çok daha iyi hissediyorum azalmalar normal o zaman yavaş yavaş. zaten ek gıdaya henüz tam alışamadık mama da vermedim belki bir iki kez mama versem iyi olacak bu kontrolde doktorla görüşeyim çok çok teşekkürlerçoğumuzun fikri sütümüzün yettiği yere kadar... geçenlerde konuşmuştuk sütümüz azaldı böyle emzirmeyedevam etmemizin faydası varmı diye...bildiğim kadar topicte sütü geldiği halde bebeğini sütten kesen annemiz yok hem süt verip hemde mama takviyesi yapan annelerimizde var...
sütü kesenler sanırım ,süt azalınca zaten doyurmuyor diye düşünüyor...süt sağmak ve süt olmadığı halde emzirmek artık külfet olmaya başlayınca...zaten ek gıda şundan bundan besleniyor derken...sütten kesmenin bir sakıncası olmadığını düşünüyorlar...benim damla damla sütüm geliyor onu emdiği zaman bile kendimi iyi hissediyorum...ilaç niyetine...
canım kilo alımı iyiyse mama falan vermene gerek yok...ben kızıma mama veriyorum ama gönül isterki keşke kendim emzirseydim sonuçta mama kimyasal bir formül...onun yerine yoğurt versen daha iyi olur bence...benim kızın mama yemesine karşılık kilosu oldukça düşük...tam anlamıylada ek gıdaya 8. ayda başladık...şimdi 9 buçuk aylıkbende aynı böyle düşünüyorum kızımı emzirdiğimde kendimi çok daha iyi hissediyorum azalmalar normal o zaman yavaş yavaş. zaten ek gıdaya henüz tam alışamadık mama da vermedim belki bir iki kez mama versem iyi olacak bu kontrolde doktorla görüşeyim çok çok teşekkürler
benim kızım geçtiğimiz iki ay toplamda 300 gr aldı ama boyu 6 cm uzayınca doktor mamaya gerek yok dedi yedi ay kontrolünü henüz olmadık cumartesi gideceğiz yine düşük aldıysa istesem de istemesem de başlıycam gibi yoğurda alerjisi var maalesefcanım kilo alımı iyiyse mama falan vermene gerek yok...ben kızıma mama veriyorum ama gönül isterki keşke kendim emzirseydim sonuçta mama kimyasal bir formül...onun yerine yoğurt versen daha iyi olur bence...benim kızın mama yemesine karşılık kilosu oldukça düşük...
Canim cok sagolun. Ameliyat suan icin yok.kuvozde uzun sure kaldigi icin sag tarafi pek calismiyor. Onu calistiriyorlar.ama genelde iyi allaha Şükür. Bagirsak ameliyatı yeni olduğu icin ek gidalara gec basladik.daha puturlu falan yiyemiyor.lavma yapiyorum .Hpost: 39019746 .!.:filizzzzz canım nerelerdeydin... öyle merak ettik ki seni ve bebişini... hiç girmedin .... sürekli profilini gezdim uğruyormusun buralara diye.... canım çok çok geçmiş olsun.... minik kuzun demek 1 yaşına girdi... sağlığı sıhhati yerinde olsunda herşey yoluna girer inşallah...Allah hepsinin canını sağ etsin...
daha ameliyat falan geçirecekmi... yoksa bütün operasyonlar bittide fizk tedaviniz mi kaldı
Uzun sure kuvozde hareketsiz kalinca sag tarafi biraz az calisiyor ins o da iyi olacakCok gecmis olsun canim masallah yasina girmis bile oglun. Fizik tedavi neden goruyorsunuz
Off vallahi benimkide ayni sekildearpa boyu yol alamadik .duzelecek diye umudum.bile kalmadi.10 ay olacak nerdeyse iki saat kesintisiz uyku uyumadimcanım benim kızımdogdugundan beri uyku soBunu var en uzun uykusu gece iki saat düzelecek diye bekliyorum
allah başka acı göstermesin.hoşgeldin, topik hareketsizleşti derken okuyanlarda üye olup katılmaya başlaması iyi oldu fikir alışverişi açısından.Merhaba Nisan anneleri...
Bende 2014 Nisan annesiyim,10 Nisan da Allah bize kızımızı kucağımıza almayı nasip eti ck şükür.hamileyken sizleri hep takip etim,ama üye olmaya cesaret edemedim,gebeliğim boyunca hep bebeğimi kaybedeceğim diye korktum,biryere bağlanmak istemedim...(ilk bebeğimi kaybetiğim icin 9ay boyunca korku vardı icimde)...kızım şimdi 9aylık oldu bile ve zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.ck şükür herşey yolunda inşallah sizlerinde yavruları iyidir...
Bu ne tatlilik bpyle .allah nazarlardan saklasin kuzuyu
Bu ne tatlilik bpyle .allah nazarlardan saklasin kuzuyu
Merhaba bebegim premature dogdugu icin boy ve kilo gelisimini cok yakindan takip ediyorum. Eger boyu persentilde normase kilo o kadar onemli degil. Cunku kilodaki eksiklik ilerleyen zamanda telafi edilebiliyor sma boydaki eksikligin caresi yok. Yani bence sirf az kilo aldi diye mamaya baslamayin. Zaten mama dedigimiz sey sut tozundan baska bisey degil. Eger kilo almasini istiyorsanizsebzeden ziyade et agirlikli beslemeniz gerekiyor.benim kızım geçtiğimiz iki ay toplamda 300 gr aldı ama boyu 6 cm uzayınca doktor mamaya gerek yok dedi yedi ay kontrolünü henüz olmadık cumartesi gideceğiz yine düşük aldıysa istesem de istemesem de başlıycam gibi yoğurda alerjisi var maalesefbenim kızımda aynı ay olanlara göre küçük kaldı mama sanki daha iyi besler gibi gelmişti bana ama
DEVAM CANIM NE BIRAKMASI GÜNDE BİR DEFA DE OLSA SAĞIYORUM HALA YETMİYOR BUZLUKTAKİ STOKLARDAN ÇIKARIYORUM BİR POŞETTE YANINAMerhaba arkadaşlar ben haziran ayında doğum yaptım yedi aylık bir kızım var ve çalışıyorum bu sebeple sütümü sağıyorum çalışan annelerden ricam hala süt sağan var mı sağmayı bırakanlar ne zaman bıraktı ve nasıl bırakmaya karar verdi yardımlarınızı rica ederim
Canım yaramazliktan gozu bişey gormuyoki zaten topladik cogu oyuncagini bakalimKendi gelisimini kendi yonlendirmek istiyo..oyuncaklari sakla ..daha sonra cikar suan kesifte tabak kasik camasir selesi ver annesi..oyuncaklara da doner sonra
Hoşbulduk...ben sizleri hamileliğim boyunca takip etim.kızım doğunca takip etmek zor oldu,herkes icin öyle oldu biraz.allah başka acı göstermesin.hoşgeldin, topik hareketsizleşti derken okuyanlarda üye olup katılmaya başlaması iyi oldu fikir alışverişi açısından.
ne güzel yazmışsın bende bakayım o siteye çok teşekkür ederim Zayıf kalınca panik yaptım sanırımMerhaba bebegim premature dogdugu icin boy ve kilo gelisimini cok yakindan takip ediyorum. Eger boyu persentilde normase kilo o kadar onemli degil. Cunku kilodaki eksiklik ilerleyen zamanda telafi edilebiliyor sma boydaki eksikligin caresi yok. Yani bence sirf az kilo aldi diye mamaya baslamayin. Zaten mama dedigimiz sey sut tozundan baska bisey degil. Eger kilo almasini istiyorsanizsebzeden ziyade et agirlikli beslemeniz gerekiyor.
Boyle bilmis bilmis yazdim ama ben de bunlari anneoluncaanladim sitesindeki cocuk doktorundan ogrendim. Ordaki doktorlarin onerilerini butun annelerin okumasini tavsiye ederim. :)
çok gÜzel inşallah bende sağabilirim teşekkür ederimDEVAM CANIM NE BIRAKMASI GÜNDE BİR DEFA DE OLSA SAĞIYORUM HALA YETMİYOR BUZLUKTAKİ STOKLARDAN ÇIKARIYORUM BİR POŞETTE YANINA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?