Allah şifa versin canım , çok zor zamanlar atlatmışsın , şükür çoğu geride kalmış , inşallah kalan sıkıntılarınızıda çarçabuk atlatırsınız .... Hep içim cız etti yazdıklarını okurken , dualarımız küçük savaşçınla canım....Uzun sure kuvozde hareketsiz kalinca sag tarafi biraz az calisiyor ins o da iyi olacak
Owww yeni bisürü anniş gelmiş aramıza hoş gelmiş sefa gelmişler :))) kuzularınada maşallah :))[/QUOTE
Hoşbulduk...katılmam biraz gec oldu
Ay hoşbulduk ho gitmiş,Owww yeni bisürü anniş gelmiş aramıza hoş gelmiş sefa gelmişler :))) kuzularınada maşallah :))
canım boyu falan iyiymiş maşşallah... kiilo kaybetmemil 300 gramda olsa almış...yoğurt yiyememesi kötü olmuş ama proteini başka şeylerle takviye edebilirsin...çokta kasma kendini...kendine dert ettikçe sorun yoksa bile birşeyler kafasında büyüyor insanın... başkalarının gelişimiyle değilde kendi bebeğinin kendi gelişimiyle yönlendir fikirlerini...diğer türlü işin içinden çıkamıyorsun...ve doğrusuda bu zaten... her çocuğun gelişimi kendine göre...benim kızım geçtiğimiz iki ay toplamda 300 gr aldı ama boyu 6 cm uzayınca doktor mamaya gerek yok dedi yedi ay kontrolünü henüz olmadık cumartesi gideceğiz yine düşük aldıysa istesem de istemesem de başlıycam gibi yoğurda alerjisi var maalesefbenim kızımda aynı ay olanlara göre küçük kaldı mama sanki daha iyi besler gibi gelmişti bana ama
canım benim yaaa. o kadar hayata tutundu ve 1 yaşına gelmiş maşşallah... hepsi düzelecek annesi... senin oğlun çok güçlü anneside öyle... Allah sağlığı sıhhati çatının altından eksik etmesin...Canim cok sagolun. Ameliyat suan icin yok.kuvozde uzun sure kaldigi icin sag tarafi pek calismiyor. Onu calistiriyorlar.ama genelde iyi allaha Şükür. Bagirsak ameliyatı yeni olduğu icin ek gidalara gec basladik.daha puturlu falan yiyemiyor.lavma yapiyorum .
merhaba hoşgeldin canım...benim kızımda 10 nisan doğumlu.... kaybın için üzüldüm..Allah hiç birinin acısını yaşatmasın inşallah...sağlıla sıhhatle huzurla büyüt bebeğini inşallah....Merhaba Nisan anneleri...
Bende 2014 Nisan annesiyim,10 Nisan da Allah bize kızımızı kucağımıza almayı nasip eti ck şükür.hamileyken sizleri hep takip etim,ama üye olmaya cesaret edemedim,gebeliğim boyunca hep bebeğimi kaybedeceğim diye korktum,biryere bağlanmak istemedim...(ilk bebeğimi kaybetiğim icin 9ay boyunca korku vardı icimde)...kızım şimdi 9aylık oldu bile ve zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.ck şükür herşey yolunda inşallah sizlerinde yavruları iyidir...
hepimiz iyiyiz canım şükür dermansız derdimiz yok....sen nasılsın...yaramazın nasıl....Herkese merhaba guzel anneler
Vakit buldum biraz topige ugryayim dedim.herkes iyidir umarim.
Gecmise biraz bakinayim
çoğumuzun bebeği aynı canım... sen yine evdekilerle idare et... çünkü yeni alacaklarınında yüzüne bakmayacaktır... masraf ettiğinle kalırsın... ilerde daha kalifiye oyuncaklarla oynamak ister yada kendi beğenir almanı ister....Kiazlar valla buraya yazmaya bile vaktim olmuyo benim cadim cokk yaramaz hakkindan gelemyiruz oyuncak aliyoruz begenmeyip firlatiyo deli olucam bugun telefon aldik bakti bakti firlatti kutular sekiller umrunda degil akli fikri yurumek kumanda telefonum ve gezmek oyuncak onerisi olan varmi.
karne günü bu gün ... tatil başladı... hayırlı yolculuklar canım..incinizde hayırlı olsun... dişhediğinizde olur inşallah...Gunaydin kizlarrr.yusufum biraz iyi bugun.ksrnesini alicak okulla gitti simdi..alparslan sonunda allan incimiz ucundsn gorundu.yarin iskenderuna annesnneye gidiyoruz.bende oglanlatda cok heyecanli.dayimiz gelip alicsk bizi ikibucuk saatlik yol.dis hedigimizi annneannemuz yspar artik...dun babaannesi ust kata kizina gelmisti giderken ugragip torunum hastaymis bi bakim bile demeei.anneme gidim ozledim diye arar durir sinir oluyorum.
canım valla zor gibi görünüyor işin... ben tamamen kestim herşeyi mamaya devam...alerji geçer gibi olmaya başlayınca tek tek yeniden başladım 3 gün kuralı yani kv yapıyor ...kendim acıyıda kestim...düzeldi...benim yediğimden oluyormuş galiba...canım telefonlamı tyeşhis koydu doktor... bir götürsende göstersen... verdiklerinden farklı bir şey vermediysen başka bir şey olabilir mi acaba...Kızlar sağolun iyi dilekleriniz için ... Alıntıda olmuyor telefonla
Bu alerjiyi nasıl bulucam bilmiyorum
Sütüm yetmiyor , 1 ayı geçti mamada vermiyorum ( almıyor hiçbirşekilde ne kaşık ne biberon ) dün tekrar smilac aldım kabak ve elmayla karıştırdım yedi ... Benim dktor tek çeşit ver öğünde ve 1 saat içinde çıkar alerji diyor ve başta alerjisi olmasa bile tekrar çıkabilir , mesela 20 yumurta kotası vardır yer birşey olmaz 21. De alerji yapar o yüzden her verdiğinde 1 saat kontrol et diyor ,
Dünden beri yazıyorum ne verdim diye sürekli kontrol altında ama yenileri çıktı( şüpelendiğim herşeyi kestim üstelik oğluma ne verirsem bende aynısını yiyorum sütten geçmesin diye ... Süt alerjiside olunca vereceğim şey çok kısıtlı
Korkmadan ver canim gec yalirsan yutmyi ogrenemez..sabah omlet yedi mesela findik kadar kopariyorum.dun aksam bulgur pilavi yogurt verdim mesela artk pure hic yapmiyorum..kızlar sizin bebekler ne kadarlık parçaları veriyorsunuzda yiyiyor ben püre veriyorum birtek muzu parçalı yiyior diğer şeyleri yemiyor.
evet çok taktım galiba bu sıralar işe başlamakta kastı beni galiba bu ay belki kıyma falan başlarız azıcık toparlar yönlendirmelerin için çok teşekkür ederim :)canım boyu falan iyiymiş maşşallah... kiilo kaybetmemil 300 gramda olsa almış...yoğurt yiyememesi kötü olmuş ama proteini başka şeylerle takviye edebilirsin...çokta kasma kendini...kendine dert ettikçe sorun yoksa bile birşeyler kafasında büyüyor insanın... başkalarının gelişimiyle değilde kendi bebeğinin kendi gelişimiyle yönlendir fikirlerini...diğer türlü işin içinden çıkamıyorsun...ve doğrusuda bu zaten... her çocuğun gelişimi kendine göre...
canım benim yaaa. o kadar hayata tutundu ve 1 yaşına gelmiş maşşallah... hepsi düzelecek annesi... senin oğlun çok güçlü anneside öyle... Allah sağlığı sıhhati çatının altından eksik etmesin...
merhaba hoşgeldin canım...benim kızımda 10 nisan doğumlu.... kaybın için üzüldüm..Allah hiç birinin acısını yaşatmasın inşallah...sağlıla sıhhatle huzurla büyüt bebeğini inşallah....
hepimiz iyiyiz canım şükür dermansız derdimiz yok....sen nasılsın...yaramazın nasıl....
çoğumuzun bebeği aynı canım... sen yine evdekilerle idare et... çünkü yeni alacaklarınında yüzüne bakmayacaktır... masraf ettiğinle kalırsın... ilerde daha kalifiye oyuncaklarla oynamak ister yada kendi beğenir almanı ister....
karne günü bu gün ... tatil başladı... hayırlı yolculuklar canım..incinizde hayırlı olsun... dişhediğinizde olur inşallah...
canım valla zor gibi görünüyor işin... ben tamamen kestim herşeyi mamaya devam...alerji geçer gibi olmaya başlayınca tek tek yeniden başladım 3 gün kuralı yani kv yapıyor ...kendim acıyıda kestim...düzeldi...benim yediğimden oluyormuş galiba...canım telefonlamı tyeşhis koydu doktor... bir götürsende göstersen... verdiklerinden farklı bir şey vermediysen başka bir şey olabilir mi acaba...
benim kızımda 10nisanda doğdu.ck şükür şimdiye kadar herşey yolundaydı,Allah inşallah başka evlat acısı yaşatmaz,Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.kac aylık olursa olsun evlat evlat oluyor...ck zor günler geçirdik eşimle,şimdi ck şükür kızımız kucağımızda ve en önemlisi sağlığı yerinde,Allah'tan başka birşey istemem...canım boyu falan iyiymiş maşşallah... kiilo kaybetmemil 300 gramda olsa almış...yoğurt yiyememesi kötü olmuş ama proteini başka şeylerle takviye edebilirsin...çokta kasma kendini...kendine dert ettikçe sorun yoksa bile birşeyler kafasında büyüyor insanın... başkalarının gelişimiyle değilde kendi bebeğinin kendi gelişimiyle yönlendir fikirlerini...diğer türlü işin içinden çıkamıyorsun...ve doğrusuda bu zaten... her çocuğun gelişimi kendine göre...
canım benim yaaa. o kadar hayata tutundu ve 1 yaşına gelmiş maşşallah... hepsi düzelecek annesi... senin oğlun çok güçlü anneside öyle... Allah sağlığı sıhhati çatının altından eksik etmesin...
merhaba hoşgeldin canım...benim kızımda 10 nisan doğumlu.... kaybın için üzüldüm..Allah hiç birinin acısını yaşatmasın inşallah...sağlıla sıhhatle huzurla büyüt bebeğini inşallah....
hepimiz iyiyiz canım şükür dermansız derdimiz yok....sen nasılsın...yaramazın nasıl....
çoğumuzun bebeği aynı canım... sen yine evdekilerle idare et... çünkü yeni alacaklarınında yüzüne bakmayacaktır... masraf ettiğinle kalırsın... ilerde daha kalifiye oyuncaklarla oynamak ister yada kendi beğenir almanı ister....
karne günü bu gün ... tatil başladı... hayırlı yolculuklar canım..incinizde hayırlı olsun... dişhediğinizde olur inşallah...
canım valla zor gibi görünüyor işin... ben tamamen kestim herşeyi mamaya devam...alerji geçer gibi olmaya başlayınca tek tek yeniden başladım 3 gün kuralı yani kv yapıyor ...kendim acıyıda kestim...düzeldi...benim yediğimden oluyormuş galiba...canım telefonlamı tyeşhis koydu doktor... bir götürsende göstersen... verdiklerinden farklı bir şey vermediysen başka bir şey olabilir mi acaba...
canım şehriye çorbası içiyor... çubuk makarnayı eliyle içine çekerek yiyor...zeytini 4 e bölüyorum yutuyor... tavuğu ve eti minik parçalar koparıp veriyorum...nohutu fasulyeyi bezelyeyi kabuklarını çıkarıp veriyorum ağzında ezip yutuyor... elmayı falan ısırıp yiyor...ama yinede yanında su bulundur... yutmasına yardımcı olmak için... hala bazen öğürüyor çıkarıyor ama eskisi gibi çok zorlanmıyor....kızlar sizin bebekler ne kadarlık parçaları veriyorsunuzda yiyiyor ben püre veriyorum birtek muzu parçalı yiyior diğer şeyleri yemiyor.
Benim kızım ilk zamanlar yemek istemedi parçalı mamalardan,ama şimdi yiyor maşallah,ben hippin mamalarını alıyorum,hepsi organik.(bio)kendim yapmıyorum,herşeyi organik bulmak zor.kızlar sizin bebekler ne kadarlık parçaları veriyorsunuzda yiyiyor ben püre veriyorum birtek muzu parçalı yiyior diğer şeyleri yemiyor.
Yok canım cmttesi kontrolde gördü sadece sırtında vardı salı yüzündede çıkınca kızamık döküntüsü gibi geldi o yüzden resim çekip yolladım ....canım boyu falan iyiymiş maşşallah... kiilo kaybetmemil 300 gramda olsa almış...yoğurt yiyememesi kötü olmuş ama proteini başka şeylerle takviye edebilirsin...çokta kasma kendini...kendine dert ettikçe sorun yoksa bile birşeyler kafasında büyüyor insanın... başkalarının gelişimiyle değilde kendi bebeğinin kendi gelişimiyle yönlendir fikirlerini...diğer türlü işin içinden çıkamıyorsun...ve doğrusuda bu zaten... her çocuğun gelişimi kendine göre...
Benimkide öyle canımkızlar sizin bebekler ne kadarlık parçaları veriyorsunuzda yiyiyor ben püre veriyorum birtek muzu parçalı yiyior diğer şeyleri yemiyor.
Nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama bildigim kadariyla amerikada bebek mamalarinin reklam yapmasi bile yasak. Anne sutu bagisiklik sistemi icin cok degerli. Ozellikle prematureler icin. Cunku bebekler bagisikligi anne karnindaki son haftalarda olusturuyorlar.Bana göre Türkiye'deki doktorlar biraz abartıyorlar anne sütünü,sonra sütü olmayan anneler kendilerini suçlu hissediyorlar.ben kendimi suçlu hisetim ilk başta,Allah'tan eşim ck motive eti beni,kafana takma dedi,mama daha pratik falan filan dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?