2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canıım çok geçmiş olsun , çok güzel şeyler yazmıştım ama aptal telefonun azizliği işte (((
Annelik ne kadar meşakkatliymiş dimi :) önceden nekadar sığmış hayat diyorum şimdi ise her anı dolu dolu , mutlu mutlu , güleç güleç :) akşam sık uyanıyor hala bazen bakıyorum uyanmadığında , uyansada sarılsam ve kafasını omzuma yaslasada sarmalayınca yine sussa diyorum :) omzumda susunca kendimi bi mok sanıyorum :) bi arkadaşım oğlun olunca buldumcuk oldun diyor :))

Gunaydin, hayirli cumalar

Filiz hos geldin canim. Masallah pasana, nice yaslara saglik ve sihhatle insallah. Tedavisi de basari ile neticelenir yavrunun, unutursunuz bu aci gunleri insallah canim.

2ocak hos geldin canim. Masallah prensesine

Canan dun gormedim mesajini. Bendeki bandigo (dogru yazdim insallah) aktivite masasi. Cok seviyor. Yalniz ayaklarini cikartmak zorunda kaldim. Abanip deviriyor kendi de beraber Dolayisiyla suan masa degil Ilk arabama da gerek yok canim. 2 aya yururler zaten. O da tehlikeli. Hep yaninda olman lazim. Biraz hizli itse yuzustu duser. Tecrube ettik almadan once

Supapatya guzelim yemese de tukurse de kussa da koy onune tum parca. 1-2 gune alisir. Ben hic kucultmuyorum bile. Meyveleri dilim olarak veriyorum. Boregi lahmacunu kendim yapiyorum, kucuk bebek boyu Tum veriyorum. O isirip yiyor zaten. Bir tek muzu dilimliyorum halka seklinde. O da kayiyor elinden yiyemiyor, o sebeple. Korkma ver guzelim

Pate
Canim kizariklik oldugu gunden 1 gun once ne verdin? Onu hatirlamaya calis. Bir de ben tum kati gidayi kestigimde kizarikliklarin iyilesmesi icin %0.1 lik steroid krem kullanmistim. 2 defa cok ince tabaka halinde surdum ve gecti. Ondan sonra takibi daha kolay oldu. Kizarikliklar diyet yaptigimiz halde gecmemisti cunku. Senin pasada da ayni olabilir.

Pate resmini koyar misin sakincasi yoksa bir bakabilir miyim?

Alinti yapamayinca unutmusum. Ardaannesi masallah pasana. Dis hedigi de hayirli olsun simdiden. Karne de geliyormus bugun Aksama bir kutlama yaparsiniz artik

Hirsizi cok sevindim kizin diyetle duzelmesine canim. Gobek fitigini da hic bilmiyorum. Priorinin oglunda kasik fitigi vardi ama, ne yapti hic bilmiyorum.

buldumcuk olduk ne olmuş ki...banada aman ne kıymetli kızın varmış diyorlar... kıymetli tabiki...hangi annenin hangi çocuğu kıymetsizki... yani 10 tane çocuğunda olsa kıymetsi mi oluyor...kendini bir şey san tabiki canım... anneyiz biz...

benim diyet yapmam gerekiyormuş... zaten akşam eve gidince daha çok huysuzlaşıyordu.. çünkli gelir gelmez beni emiyordu...aşırı acı yiyordum... şimdi dikkat ediyorum...

Benim eltimin kızı fıtık olmuştu,ck ağlamaktan 1aylık falandı,sanırım sağ tarfı yumurta gibi çıkıyordu.
ben isviçrede yaşıyorum,anne sütü bencede ck önemli,ama yoksa besleyici değilse zorlamanın anlamı yok bence.bana herkes "aaaa sütün yokmu,tüh,yazık..."falan dedi,ck moral bozucu birşey kendimi iyi anne değilmişim gibi hisetim,ama sadece Türkler öyle söyledi,yabancı arkadaşlarım olabilir kafana takma falan dedi.burada doğum yaptıktan sonra istersen emzirmek icin ebeye gidebilirsin sana herşeyi öğretiyorlar,ebe eve geliyor sigorta karşılıyor herşeyi,yani elimden geleni yaptım ama olmadı....

Hoşbulduk...

Dışarıdan çıkıntı yapan bir şey görünmüyor şükür...zaten varsa doğuştan oluyormuş...annenin zaten morale ihtiyacı var...ki zaten süt dediğin şey psikolojik bir şey ben çocuk doğurmamış bir kadının süte geldiğini gördüm... zaten gelmiyor birde moral bozuyorlar...neyseki bazı şeylerin telafisi var...eskiden mama da yoktu...muhallebi yaparlardı... benim sütüm olduğu halde kızıma veremedim... hiç gelmese yine bir nebze elimde olmayan nedenlerden derdim... herşeyin hayırlısı ...

patee canım geçmiş olsun. kızarıklık tüm vücuduna yayılıyor mu. şundan sordum bugün ense kısmında kırmızı doğum lekesi vardı sanki o dağılıyor gibi ense omuz boyun.. bizimde test yapmamız gerek sanırım bilemiyorum doktor test yapmadan teni hassas olduğu için dedi kızarıklıkları

Benim psikolojim ck bozukdu,sürekli bebeği kaybetme korkum vardı,sütümün olmaması birazda o yüzden ebelere göre,ben ilk bebeğimi kaybetiğimde ilac vermişlerdi süt gelmesin diye belki onunda etkisi olmuş olabilir.aman önemli olan sağlıklı olmaları iyi büyümeleri.anne sütü içende büyüyor mama içende....

doktora götürdünmü bebeğini?kıyamam yaaaa,kızım ağlayınca bende ağlıyorum,ck üzülüyorum onun ağlamasına...ck az ağlıyor ama yinede üzülüyorum.

ost: 39034234, member: 510472"]buldumcuk olduk ne olmuş ki...banada aman ne kıymetli kızın varmış diyorlar... kıymetli tabiki...hangi annenin hangi çocuğu kıymetsizki... yani 10 tane çocuğunda olsa kıymetsi mi oluyor...kendini bir şey san tabiki canım... anneyiz biz...

benim diyet yapmam gerekiyormuş... zaten akşam eve gidince daha çok huysuzlaşıyordu.. çünkli gelir gelmez beni emiyordu...aşırı acı yiyordum... şimdi dikkat ediyorum...[/QUOT. Banada cok ustlerine dusiyosun azcik kendini dusun buyuyunce yuzune bakmazlar diyolar.bende yuzume baksinlar doyemei boyle yaiyoru. Bakmasinlar dedim..bidebuniversiteye giderlerse rahatlarsin dediler bende yooo bende giderim peslerine dedim.yok artik diyolar.ben onlarla varim zorda olsa ben boyle coook mutluyum.hayatin diger zevklerini istemiyorum cocuklarimla zevk aliyorum cunki..

be
Buldumcuk ne demek bilmiyorum,ama sanırım ck hoş birşey değil.ben çocuklarıyla ilgilenmeyen insanları anlamıyorum,insan evladı icin herşeyi yapmalı bence,sadece anne değil babada herşeyi yapmalı.bazı insanlar bebeklere ve cocuklara değer vermiyor,onları ciddiye almiyorlar cocuk işte unutur falan diyorlar,ck yanlış bence.onlar en kıymetlimiz aslında...

seni çok iyi anlıyorum o süt olmama psikolojisini bende her yolu denedim manuel pompa elektirikli pompa,kızımda emip ağlıyordu her türlü çay beslenme yok pompa ile iki göğsümden 3ml süt çıkıyordu ağlıyordum artık sanki mama zehir ben istemezmiyim emzirmek bende çok zor atlattım o psikolojiyi annem ve doktorumuz beni çok rahatlatttı kızım doktoruda hiç üzülmeyin dedi zaten olmayınca insan üzülüyor bunun bilincinde olan yetişkinlerde daha çok strese sokmak yerine rahatlatıcı kelimelerle üzmüyorlar zaten streste engel buna .mama yada anne sütü farketmez tüm bebklerimizin sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil.

bende hep kaybetme korkusuyla bekledim doğumu trafik kazası geçirdim 26. haftada iğnelerle tabi insan hep stres altında bende bu yoğun stresin etkisinin ve iğnelerin sebep ıolduğunu düşünüyorum.

Offfff ben neler duydum,bu cocuk büyümez vah yazık bilmem neeeee....ama onları söyleyenleri cocukları şimdi benim kızımın yanında kücük kalıyorlar,üstelik benim kızım onların bebeklerinden 3-4ay kücük.ama ben hic birşey söylemiyorum,her bebek farklı büyüyor.

benim kızımda iri bende bir şey söylemiyorum ama hala obez olur yedirme gibi herkez luzümsuz konuşuyor doktor öyle bir şey yok kilo ve boy yapısal beslenmesinde kilo yapacak bir şey yok diyor ablam 2 yaşına kadar emzirdi onun ve benim bebeğimin gelişim tablolarını karşılaştırıyoruz kızım aynı ilerliyor. ama bazı insanlar sırf hırsından üzmek için söylüyor .zayıf,yada kilolu önemli oaln sağlıklı olmaları.her anne evladı için en iyisini ister ve elinden geleni yapar böyle yıkıcı eleştirilere artık tahammülüm kalmadı benimde.

bende hep kaybetme korkusuyla bekledim doğumu trafik kazası geçirdim 26. haftada iğnelerle tabi insan hep stres altında bende bu yoğun stresin etkisinin ve iğnelerin sebep ıolduğunu düşünüyorum.
Bence etkisi var...inşallah tekrar hamile kaldığımızda Allah rahat bir hamilelik geçirmemizi sağlar...

Bencede insanlar kıskandıkları icin hep negativ konuşuyorlar,öyle insanlara istediğini söyle anlamazlar,kafaları sadece duymak istediklerini anlıyor,valla ben takmıyorum,önemli olan sağlıklı olmaları.doktor bize büyük bebek,olabilir,sizde büyüksünüz dedi.

süt gelmesin diye ilaç verdilklerini bilmiyordum... ablam bebeğini kaybettiğinde göğüslerinden sütler fışkırıyordu... sütü kesilene kadar akıttı birde öyle işkence çekti...avrupa ülkesinde olmanın faydasını görmüşsün... anneyi her koşulda düşünüyorlar...birazda kısmet nasip meselesi... dediğin gibi her çocuk anne sütüyle beslenmiyor ama nihayetinde büyüyor....

daha hastaneye götürmedim...bir de çok gazlı bu aralar...durup dururken ağlamlarının nedeni acaba göbeğimi diye düşündüm...fıtık gibi durmuyor ama iltihap olmasından korkuyorum...tabi doktor görmeden yapacak bir şey yok...

senin evladın senin hayatın ..ne yaparsan yap ,millet konuşacak bir şeyler buluyorlar nihayetinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…