Doğum icinde ilac verdiler ağrı kesici,sen yeterince acı çekiyorsun birde doğum sancısı çekme dediler,doğum yapar yapmaz ilac verdiler,eve ebe geldi,beni yönlendirmek icin,ya ck zor bir sürecti,3ay evde kaldım doğum izni hakımı kulandım,hic kimseyle görüşmedim,dışarıya çıkmadım,1hafta istanbula gitik eşimle tatile,iyi geldi.ailelerimiz ck destek oldu,annem herkesi uzak tutu benden,kimsenin beni üzmesine izin vermedi,eşimde aynı şekilde,herkez ck destek oldu...ve sonra kızıma hamile kaldım,saatlerce ağladık,Bayram günü öğrenmiştik hamile olduğumu,Bayram şekerimiz geldi dedik herkese,9ay boyunca herkes diken üstündeydi,ck zordu...süt gelmesin diye ilaç verdilklerini bilmiyordum... ablam bebeğini kaybettiğinde göğüslerinden sütler fışkırıyordu... sütü kesilene kadar akıttı birde öyle işkence çekti...avrupa ülkesinde olmanın faydasını görmüşsün... anneyi her koşulda düşünüyorlar...birazda kısmet nasip meselesi... dediğin gibi her çocuk anne sütüyle beslenmiyor ama nihayetinde büyüyor....
daha hastaneye götürmedim...bir de çok gazlı bu aralar...durup dururken ağlamlarının nedeni acaba göbeğimi diye düşündüm...fıtık gibi durmuyor ama iltihap olmasından korkuyorum...tabi doktor görmeden yapacak bir şey yok...
senin evladın senin hayatın ..ne yaparsan yap ,millet konuşacak bir şeyler buluyorlar nihayetinde....
Ayaklarından üşütmüşüm olabilirmi acaba,yavrum ya kıyamam...bahartlı yemek veriyormusun?ben vermiyorum 1yaşından sonra başlayacağım.benim kızımın doğdunda 2-3kere falan gaz sancısı oldu sonra birdaha olmadı ck şükür.yediği birşeyde alerji yapmış olabilir,ama bence yinede doktora götür,en iyisini onlar bilir.süt gelmesin diye ilaç verdilklerini bilmiyordum... ablam bebeğini kaybettiğinde göğüslerinden sütler fışkırıyordu... sütü kesilene kadar akıttı birde öyle işkence çekti...avrupa ülkesinde olmanın faydasını görmüşsün... anneyi her koşulda düşünüyorlar...birazda kısmet nasip meselesi... dediğin gibi her çocuk anne sütüyle beslenmiyor ama nihayetinde büyüyor....
daha hastaneye götürmedim...bir de çok gazlı bu aralar...durup dururken ağlamlarının nedeni acaba göbeğimi diye düşündüm...fıtık gibi durmuyor ama iltihap olmasından korkuyorum...tabi doktor görmeden yapacak bir şey yok...
senin evladın senin hayatın ..ne yaparsan yap ,millet konuşacak bir şeyler buluyorlar nihayetinde....
çok zor allah başka acı vermesin.benimde 8.haftada kananmam başladı sürekli yat kalk ,üstüne kaza bide çalışıyordum allaha şükür sağsağlim kavuştum.seninde kötü tecrüben seni strese sokmuş çok .peki kızına hamileliğindede sıkıntılımıydı süreç yoksa kaybına bağlı aşırı stresin mi vardı?ikimizinkide tombul kızlar desene :)Doğum icinde ilac verdiler ağrı kesici,sen yeterince acı çekiyorsun birde doğum sancısı çekme dediler,doğum yapar yapmaz ilac verdiler,eve ebe geldi,beni yönlendirmek icin,ya ck zor bir sürecti,3ay evde kaldım doğum izni hakımı kulandım,hic kimseyle görüşmedim,dışarıya çıkmadım,1hafta istanbula gitik eşimle tatile,iyi geldi.ailelerimiz ck destek oldu,annem herkesi uzak tutu benden,kimsenin beni üzmesine izin vermedi,eşimde aynı şekilde,herkez ck destek oldu...ve sonra kızıma hamile kaldım,saatlerce ağladık,Bayram günü öğrenmiştik hamile olduğumu,Bayram şekerimiz geldi dedik herkese,9ay boyunca herkes diken üstündeydi,ck zordu...
Ck rahat bir gebelik geçirdim aslında kaybetme korkusu hariç.27hafta şeker testi yapıldı,şeker çıktı diyet yaptım,toplamda 8-9kg aldım,ck şükür ada miramda şeker çıkmadı.ck fit bir hamileydim,hergün rahat 2saat yürüyordum.herkes kesin oğlan diyordu,sadece karnım vardı,doktor yanlış bakmıştır falan diyorlardı.ama o korku beni ck etkiledi,birde ilk bebeğimi normal doğum yaptığım icin normal doğum istemedim,burada öyle kolay kolay sezaryen yapmıyorlar,mecbur kalmadıkca.doktorum benim psikolojimin normal doğum icin iyi olmadığını anladı,sezaryen oldum.10nisan icin termin almıştık...çok zor allah başka acı vermesin.benimde 8.haftada kananmam başladı sürekli yat kalk ,üstüne kaza bide çalışıyordum allaha şükür sağsağlim kavuştum.seninde kötü tecrüben seni strese sokmuş çok .peki kızına hamileliğindede sıkıntılımıydı süreç yoksa kaybına bağlı aşırı stresin mi vardı?ikimizinkide tombul kızlar desene :)
Canim benim kizimda da alerji var once ensenden basliyo daha sonra yuze daha sonra butun vucudunu sariyodu dr kanda bakti alerji cikmadi gizli sut alerjisi olblr demisti vucudu alistikca gecicek dedi sanirim senin bebeginde yedikce alisirkızlar dün balık vermiştim... ensede sabah sivilce şeklinde izler oldu. şimdi de vücuduna yayıldı biraz biraz..
sanırım balık alerji yaptı
Seninde ck zor gecti desene...insan korkuyor tekrar hamile kalmaya,yine stres olacak diye...annem sen birtane doğurasıya biz 9doğurduk dedi...çok zor allah başka acı vermesin.benimde 8.haftada kananmam başladı sürekli yat kalk ,üstüne kaza bide çalışıyordum allaha şükür sağsağlim kavuştum.seninde kötü tecrüben seni strese sokmuş çok .peki kızına hamileliğindede sıkıntılımıydı süreç yoksa kaybına bağlı aşırı stresin mi vardı?ikimizinkide tombul kızlar desene :)
Ben kızıma hippin somon balığından veriyorum alerji yapmadı.siz nasıl verdiniz?Canim benim kizimda da alerji var once ensenden basliyo daha sonra yuze daha sonra butun vucudunu sariyodu dr kanda bakti alerji cikmadi gizli sut alerjisi olblr demisti vucudu alistikca gecicek dedi sanirim senin bebeginde yedikce alisir
Canim benim kizimda da alerji var once ensenden basliyo daha sonra yuze daha sonra butun vucudunu sariyodu dr kanda bakti alerji cikmadi gizli sut alerjisi olblr demisti vucudu alistikca gecicek dedi sanirim senin bebeginde yedikce alisir
Ben kızıma hippin somon balığından veriyorum alerji yapmadı.siz nasıl verdiniz?
Canim Hipin balgi konservemiBen kızıma hippin somon balığından veriyorum alerji yapmadı.siz nasıl verdiniz?
Cam şişedeCanim Hipin balgi konservemi
Doktor hipp en iyisi onu ver dedi...ben herşeyi hipp alıyorum,sadece mamayı aptamil alıyoruz.türkiyedede herşey var,görmüştüm tatile geldiğimizde.ama doğruyu söylemek gerekirse buraya göre biraz pahalı...Canim Hipin balgi konservemi
Canim cok saol ya hic gormedim biz hipp kullaniyoruz ama dikkat etmedim yada aldigim yerde yokCam şişede
Aynen sutu aptamil iciyo geri kalani hipp alıyorum sen nerde yasiyosunDoktor hipp en iyisi onu ver dedi...ben herşeyi hipp alıyorum,sadece mamayı aptamil alıyoruz.türkiyedede herşey var,görmüştüm tatile geldiğimizde.ama doğruyu söylemek gerekirse buraya göre biraz pahalı...
Ben isvicrede yaşıyorumAynen sutu aptamil iciyo geri kalani hipp alıyorum sen nerde yasiyosun
Ya foto nasıl ekleniyor?cakmadım nasıl oluyor,fotosunu koyacaktım hippinCanim cok saol ya hic gormedim biz hipp kullaniyoruz ama dikkat etmedim yada aldigim yerde yok
Sayfanin en sonunda solda dosya ekle var ordanYa foto nasıl ekleniyor?cakmadım nasıl oluyor,fotosunu koyacaktım hippin
Sol demisim sag :)Sayfanin en sonunda solda dosya ekle var ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?