2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Sadece somonda var evde kalmamış,ben her öğlen 220gr et sebze pilav,balık sebze pilav falan veriyorum,hergün başka menü,spaghetti bile veriyorum 5dakkikada silip süpürüyor maşallah
maşallah afiyet olsun kızına yarasın :)hipp biskivüsi,kavanoz meyve,çorbalıra,sütlacını gördüm tavuklu çorbasınıda ama balık hiç denk gelmedim burada.zaten eşim zıpkınla vuruyor pazarları taze yediriyorum.

Sadece somonda var evde kalmamış,ben her öğlen 220gr et sebze pilav,balık sebze pilav falan veriyorum,hergün başka menü,spaghetti bile veriyorum 5dakkikada silip süpürüyor maşallah
oyy afiyet olsun ona...Sanirim burda yok soyle nette bakindim gormedim arayip bi sormak lazim

oyy afiyet olsun ona...Sanirim burda yok soyle nette bakindim gormedim arayip bi sormak lazim
Sanırım her ülke farklı,bende sütlac falan görmedim,karışık meyve falan veriyorum tatlı niyetine.günde 4öğün veriyorum...
Sabah kaşık maması sanırım muhalebi oluyor türkce(hippin alıyorum)öğlen sebze et,saat 4-5gibi meyve,akşam 9-10gibi aptamil 2 230ml.sonra sabaha kadar su...günde 1litreye yakın iciyor maşallah

Canım hep mi hazır veriyorsun ne kadar organik de olsa insan düşünüyor. Mesela kahvaltıları normal yumurta peynir veriyor musun

bizim beslenmemiz tamamen farklı sizden ama annemde artık 3 ana öğüne geçmemiz gerek diyor doktor bu ayda bu şekilde devam edin dedi.ben birtek mecbur kalırsam meyvesiini kavonoz veriyorum onun dışındakiler kendim yapıyorum birde hipp bizküvisi sabahları bazen .birde gezmeye gidersek çorbada hazır veriyorum ama 2 kez verdim henüz.aptamil 3 geçmtik biz.
9:00 KAHVALTI 2 BİSKÜVİ+1,5 KAŞIK MAMA+1 Ç.K PEKMEZ+1 TAM YUMURTA SARISI+TUZU ALINMIŞ PEYNİR + 1 CEVİZ YADA 3-4 ADET BADEM +SU
11:30 120 cc mama
14:15ÇORBA ( PATATE,HAVUÇ,ISPANAK,BROKOLİ ,KABAK, TAZE FASULYE ,YERELMASI,PANCAR,KEREVİZ PİRİNÇ YADA BULGUR YADA YEŞİL MERCİMEK 3 GÜN İRMİK 1ÇORBA KAŞIĞI İKİKEZ ÇEKİLKMİŞ DANA KIYMA ZEYTİNYAĞ. TUZ YOKK.haftada bir karaciğerhaşlama ,tavuk,balık buğulama yada fırında
15:00
YOĞURT MAYALAMA ( 120 CC MAMA 4 KAŞIK+1 Ç.K YOĞURT ÇIPR SAR)
16:00 MEYVE
18:00 YOĞURT
21:00 200 CC MAMAdan muhallebi
01:30 135 CC MAMA
6:00 120 CC MAMA

Son düzenleme:
Canım hep mi hazır veriyorsun ne kadar organik de olsa insan düşünüyor. Mesela kahvaltıları normal yumurta peynir veriyor musun
Yok vermiyorum,burda tavsiye etmiyorlar.1yaşından sonra diyorlar.aslında sebze çorbası falan yapayım diyorum ama eşim istemiyor,uğraşma diyor.insan istiyor cocuğu icin yemek yapmak,ya birde bizim kızın dişi yok,birazda o yüzden korkuyor eline birşeyler vermeye.şimdilik hazırcıyız.

Oyyyy sizin menü zengin valla...bizim limit 4,daha fazlası yasak.versek yer ama bizim dana.biz yemek yerken ağzı sulanıyor...ben gece kalkmıyorum,kalkarsamda emzik icin yada biraz su iciyor.biz geceleri sadece ilk 2-3hafta kalktık.

ahh ne güzel nasıl alışırsa öyle galiba ben sabah işe zor geliyorum sürekli uykusuzluk.bazen gece kıpır kıpır sürekli uyanıyor ama en az iki kere beslenmesi için kalkmam şart kalkmazsam ağlıyor ve yemeden susmuyor :)ben emzik hiç vermedim versem belki gece beslenmesi azalabilirdi ama doktor önermemişti.

Bize hastanede emzik alırsa şanslısınız dediler,ada mira emziği hemen aldı,sadece uyumak icin veriyorum.uyanınca alıyorum,uyumak icin olduğunu bilmesi lazım,bazen su içerek uyuyor.ama gece mama hic vermedim.doktor ck şanslısınız diyor,böyle bebek zor bulunur dedi.ama ben gece uykusuz kalmayada razıydım yeterki yavrum sağlıklı olsun diyordum.

kızlar dün balık vermiştim... ensede sabah sivilce şeklinde izler oldu. şimdi de vücuduna yayıldı biraz biraz..
sanırım balık alerji yaptı
geçmiş olsun...demekki balık vermeyeceksin...eskiden olsa alerji falan nasıl anlıyorlarmış yada ne yapıyorlarmış... mesela ben annemden hiç duymadım sizde alerji falan oldu dediğini sorduğumdada herşeyi veriyorduk 6 aylık olunca dedi...o zamnalar herşey bu kadar hızlı bozulmamaıştı genetiğiyle falan oynanmamıştı... işte insan vücuduna göre değil bu tarım ve gdo ve tepki veriyor kendini koruma altına alıyor gibi...balık kendi ortamında yetişmiyor artık... herşey bozuldu...insanlarda hayatta kalmaya çalışıyor... başkalaşacağız sanırım....

çok duygulandım...en kötü günlerin geride kalsın canım... Allah bu evladına uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah....

ayaklarınıda üşütmüş olabilir... sürekli 2 kat çorabın içinde çıkardım çoraplarını 2 gün önce evin içinde halıda biraz yürüttüm çıplak ayakla hiç basmamıştı biraz gıdıklandı ayaklarını büzdü sonra alıştı baktım buz gibi olmuş ayağı ama 5 dakika falan öyle durdu... alışık olmadığı için hemen üşütmüş olabilir....

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...6/&temp_hash=7a214419102af113a7e6396ad90e6b2e
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...5/&temp_hash=7a214419102af113a7e6396ad90e6b2e
Canım yüzündekiler geçti ama diğer resimdekiler çoğalıyor o gün verdiklerimi vermedim ve not alıyorum 2 gündür... Şimdi 2 gündür verdiklerimi vermeyeceğim bakalım... Stilex jel günde 3 kez ve zyrtec şurup 1 ölçek veriyorum

Seldursel geçmiş olsun canım bende pazar ve pazartesi levrek verdim salıda yüzündekiler çıktı şimdide isilik gibi devam ediyor

2 ocak canım çok zor günler atlatmışsın ama şükür kızına kavuşmuşsun :)

Canim eskide nazarda catladi oldu diyorlardi.sor annene .cok bebek oluyodu.

bizde de diş yok canım.. bende korkarak verirdim herşeyi hatta burda da paylaştım ama zamanla alışıyorlar. burda yazdıktan sonra cevaplar sayesinde cesaretleniyorsun

senin söylediğini hep düşünüyorum biliyor musun canım. üç gün kuralı deyince annemler gülüyorlardı ne bilsinler.. önceden neler yedirmişler bizlere. babam bugün diyor bu çocuğa arada şeker ver tuz ver vücudun onlara da ihtiyacı var diyor. sonuçta kek yapıyorum mesela ona yediriyorum bir dilim alır ordan diyorm ne yapayım.

Seldursel geçmiş olsun canım bende pazar ve pazartesi levrek verdim salıda yüzündekiler çıktı şimdide isilik gibi devam ediyor

canım benim fotoğrafları gördüm bakalım bizim nolacak. sabah ensede vardı şimdi bacaklar kol göbiş az az.. çok ilerlemez inşallah. bu arada deprem oldu hissettin mi gündüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…