2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sağol annem herşeyi bilirde ben evin en küçüğü işten bir haberim kızım doğduda ona yapıyorum yoksa birşey yapamazdım :)

cok gecmis olsun neyseki cok bise olmamis..olacak boyle ufak kazalar..rabbim buyugunden saklasin

valla okurken üstüme bi ağırlık çöktü ne zor işin allah yardımcın olsun 3 çocuk hepsinin ayrı isteği sıkıntısı derdi hastalığı maşallah yine iyi yetişiyorsun hepsine
Sagol cnm, hep diyorum valla cocuk dogurmak marifet degil, is 1de olsa 5te olsa emek vererek yetistirmekte. Zaten hicbisey yapmasakta onlar kendi kendilerine buyuyorlar ama yetismiyorlar.

Canim bebisin iyi olacak hayirlisiyla insallqh. Dualarimiz onunla.hamismissin istiyorsan eger senin adina sevindim insallah kalp atisini duyarsiniz olmazsada takma kafana hayirlisi diyelim bizi haberdar et.

Vallahi sen anlattin ben yoruldum.canim allah kolaylik versin.

Ay kuzum kiyamam ya gecmis ilsyn

merhaba güzel anneler bende 2015nisan annesi olcam inşalla bu ikinci hamileliğim ilkinde 10kilo almışken bunda 12 13kilo aldım bile sonra nasıl verecem diye kara kara dşünüyorum bebeğimde küçük kalmış sizler kilolarınızı verebildinizmi

Ck teşekkürler tarif icin

Okurken bile içim parçalandı ben de ücretsiz izin üstüne izin alıp duruyorum bakıcı da başlamış bulundu. Yaşına girince işe başlıcam ama nette okuyorum işin içinden çıkamıyorum. Benim annem de çalışıyodu okul çıkışı annesi evde olan çocuklara hep özendim hatta bi kere anneme "ben senin gibi olmıcam çalışmayıp çocuğuma bakıcam" demişim, ne büyük konuşmuşum mesleğim var memuriyetim var, çocuğun masraflari ve geleceği var bi yanda, diğer yanda benim evladımdan ayrı kalıp birbirimize hasret zamanlar geçirme durumumuz. Çalışacağım için kendimi o kadar kötü hissettiren yazılar okudum ki senin post un da üstüne geldi çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun

geçmiş olsun canım ama aklında olsun öyle bi durumda direk zeytınyağ dök yanan yere bol bol on dk sonra acısı gecer kızarmaz su toplamaz çok kez denendi onaylandı :)

masadaki herşeye atlıyorlar elindekini de firlatiyorlar geçmiş olsun canım dikkat etmek gerek her an her şey oluyor iki saniye içinde yanık acisi kötüdür iyi bilirim demek çok sıcak değildi allah korumus

aaa üzülme o kadar olacak çocuk iki saniyede unutuyor acıkmış bugün üstümü acmama firsat yok boynuma sarıldı sımsıkı baktım emiyor cekemedim babası zorla aldı bırakmıyor ben memeyi acaba kadar morardi resmen agzi açık üstüme doğru geliyor yiyecek neresi denk gelirse yanak boyun meme kol ordan süt gelecek sanıyor gözü dönüyor acliktan kiyamam meme desen öyle emiyor bir deri bir de ucu kalmış..onun anne sevgisini gece sabaha kadar yanında kalıp verebiliriz ama ihtiyaçlarını yanında kalıp alamayiz canım mecbur olmasak tamam

selocan küçüğün devamlı uykusu bölünüyordur günde kaç kere evden cik gel okullar uzak mi kendileri gidemiyor mu sen mi korkup bırakmıyorsun yalnız.küçüğe yazık tam uyuyacak dışarı cik.allah yardımçin olsun

hoşbulduk canımcım:)
sana çaktırmamaya çalışıyolar bence de. halbu ki çok normal bişey, baştan haberdar etseler de ona göre önlem alınsa.
benim kızım hiç yürüteç kullanmadı, ona ramen parmak uçlarında yürüyor :) daha doğrusu sıralıyor. var mı yürümeye başlayan 2014 nisan bebesi
1500tl ck pahalı bence,markası ne canım?biz gecen hafta aldım römer9-18kilo.sonra 18-36kilo alacağız inşallah.
çok güzelmiş koltuğunuz. güle güle kullanın. ben de en iyi römer diye düşünmüştüm. markası be safe. izofix li bakıyorum özellikle. Norveç markasıymış. ama tabi çok pahalı, bizi aşar. ben henüz araştırma aşamasındayım. denemeden de almak istemiyorum. maalesef her modeli deneme şansımız da olmuyor
bu arada teşekkür ederiz, geçti gitti şükür hastalıklar. uğram
Brujav

Hosgeldin canim.gecmis olsun sanada bebisinede.
hoşbulduk tatloşum, sağolasın :)
maviş canımcım size de çok geçmiş olsun. araştırdıkça kafaamö karışıyor. ADAC çarpışma testleri var. o testlere katılmış ve geçmiş markaların koltukları olmalı. bazı markaların testi yok mesela, güvenilirliğini bilmiyoruz. ben en çok römer, sonra cybex ve sonra da concord u düşünerek gitmiştim. ama satış elemanı beni direkt besafe e yönlendirdi. en iyisi oymuş. fiyatından belli ama bizi aşar. sizin bütçeniz müsaitse düşünebilirsiniz. besafe izi up 3 demişti yanlış hatırlamıyosam. en çok yatan oto koltuğuymuş bu arada.
Kızlar benim kızım püre dışında verince tam yutamıyo,sizinkiler nasıl yiyor maşallah. Benim de daha çok denemem lazım sanırım.
Boğulcak gibi öğürüyor.
canım öncelikle boğulmasından korkma. en kötü ihtimalle boğazına takılan bişey olduğunda gerçekten kusuyor çocuk. ama tabi bu kontrolsüz ol anlamına gelmesin. senin denetiminde parçalı şeyleri yutmasını sağla. çünkü bi noktadan sonra alışmaları daha zor oluyor. 5 yaşında kreş yemeğ. yiyemeyen ve püreyle bulamaçla beslenen çocuklar var. çocuğun ağzına parça gelince öğürüyor, yutamıyor. 1 yaşındaki bi çocuk bizim yediğimiz hemen hemen herşeyi en az bizim kadar iyi yiyebilir.
ihtiyaca göre belirlemek laızm zaten canım marka ve modeli. biz de yatış pozisyonu iyi bişeyler olsun istiyoruz. bizim de yolumuz oluyor çünkü. bakalım haala karar vermedim.
filiz mi yazmış, ayyy çok sevindim haber aldığımıza. ne yapıyor? kaçıncı sayfada ki, okumak istiyorum postunu ??
hoş bulduk snowym. bak bakalım. ben şahsen beğendim ama fiyatı bizi aşar. sizin bütçeniz el verirse, bence tercih edilecek bir model. sevdim ben. ama tabi kzıımla denemedim. en önemlisi onun sevmesi sanırım. özelliklerini mavişe yazdım ama bi de ekleyeyim ki kemerinde mıknatıslar var. bebeği oturturken kemerler altında kalmıyor. yanlara mıknatısla tutturuyosun, bebeği oturtup kemerleri rahatlıkla alabiliyosun. bu da bi artı yalnız kendimi be safe in pazarlayıcısı gibi hissettim
filizcim canım hoş geldin. çpok merak ettik seni, nasılsın? önceki postlarını okumadım, miniğinle seni çok öpüyorum. bütün sorunlar geçecek canım inşallah. gebeliğin için de söyleyecek söz bulamıyorum. inşallah bütün ailen için hayırlısı olur. bazen geç duyulabiliyor canım.
:))))

Canım daha öncede söylemiştim gerçi ama benimki Cybex sirona bir bak istersen Eşimin işyerindeki arkadaşları da bunu önermiş araba çarpışma testini yapanlar ...
sirona da çok güzel bi model. 360 derece dönüyor. onu da beğendim. hepsini beğendim de kızımla çıkıp bakamadık ki
kızlarrrrr az önce kapı çaldı bi baktım eşimm aşkımmm gelmiş 1 hafta önce gelmiş süpriz yapmış çooook mutluyummm saskınlıkla nasıl bağırdıysam kızım yarım saat ağladı
gözün aydın canım :)
ay çok geçmiş olsun, çok tehlikeli oldular artık. eller ayaklar kıpır kıpır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…