- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
sağol annem herşeyi bilirde ben evin en küçüğü işten bir haberim kızım doğduda ona yapıyorum yoksa birşey yapamazdım :)aman kız peynir dediğim şu lor peyniri var ya çökelek de diyebiliriz süt kaynarken içine bir kasık yoğurt göz kararı altını kıs 5 dk filan kaynasin suyu zaten peynir altı suyu gibi oluyor hemen renginden anlarsın zaten süz tuzsuzher akşam yapıyorum kahvaltıda yiyor geçen süt kesildi üç kilo süt çöpe gitmesin diye tuzlu yaptım onu da biz yiyoruz peynir için peynir mayası gerekiyormuş bu lor oluyor limonla yapanlarda var işlem aynı yoğurt yerine limon suyu
cok gecmis olsun neyseki cok bise olmamis..olacak boyle ufak kazalar..rabbim buyugunden saklasinkızlar dün sabah oğlumun ayağına çay döküldü masada kucağımı istedi aldım biz farketmeden babasının çayını ayağına döktü hemen suya tuttum silverdin sürdüm neyseki bir şey olmadı kızarıklık dışında ama ben çok korktum yavrum bir saat boyunca ağladı kuzum
,cok gecmis olsun neyseki cok bise olmamis..olacak boyle ufak kazalar..rabbim buyugunden saklasin
Sagol cnm, hep diyorum valla cocuk dogurmak marifet degil, is 1de olsa 5te olsa emek vererek yetistirmekte. Zaten hicbisey yapmasakta onlar kendi kendilerine buyuyorlar ama yetismiyorlar.valla okurken üstüme bi ağırlık çöktü ne zor işin allah yardımcın olsun 3 çocuk hepsinin ayrı isteği sıkıntısı derdi hastalığı maşallah yine iyi yetişiyorsun hepsine
Canim bebisin iyi olacak hayirlisiyla insallqh. Dualarimiz onunla.hamismissin istiyorsan eger senin adina sevindim insallah kalp atisini duyarsiniz olmazsada takma kafana hayirlisi diyelim bizi haberdar et.Ins kisa zamanda toparlaniriz
Bu arada haftanin uc gunu fizik tedaviye gidince devamli giremiyorum buraya.ve ben yine hamileyim.dun 8+1 de idim.kafamda bi suru sorularla gittim ama kalp atisini duyamadik.duymamiz gerekirdi dedi doktorum ve bebegide pek goremedik.haftaya sali tekrar gidecegiz.olmazsa kurtaj yapacağız dedi.cok uzgunum
Vallahi sen anlattin ben yoruldum.canim allah kolaylik versin.Kizlar masallah size, ne guzel cogunuz duzeninizi oturtmussunuz...Benim pasamin rahatlikla uykusunu uyuyabildigi bir gunu bile yok abileri sayesinde. Bugunumuzu yazayim size mesela; sabah saat 7de uyandik kahvalti yapip giyindikten sonra 8 de evden ciktik kucuk oglum uyuyo bile olsa uyatiyorum.. Once kucugu okuluna biraktim, sonra buyugu okuluna biraktim. Ordan sebze almaya magaza gittik tabi arabada 10 dk uyuyup uyandi, eve geldik saat 10 oldu. Biraz emzirip oyndiktan sonra acele acele temizlik, bulasik... saat 11 tekrar ciktik evden abileri almaya once kucuk sonra buyuk abiyi alip eve geldik saat 12. Hemen karinlarini doyurup sofrayi kaldiramadan tekrar 23 nisan calismalrina yetis 12: 45 te basliyor. 13:15 te bitip tekrar eve geldik ortada kalan sofrayi kaldir sebzeleri yerlestir eymenle ilgilen, cocuklarin cantasini hazirla 15:15 judo icin tekrar cik evden, bir saat sonra tekrar al eve gel aksam yemegi yap...... Inanin abartmiyorum kucuk ayrintilari namazlari hic soylemiyorum bile, bir gun cantami unutuyorum bir gun anahtari birgun telefonu ve benim isim hic bitmiyor Eymen kendi basina hic oynamiyor surekli benim uzerimde babamiz sabah 6 aksam 7 iste... Her aksam odev yapiyoruz buyukle, hikaye okuyoruz, oyunlar oynuyoruz... Sanirim benim en zor gunlerim bu zamanlar ve cocuklarin altin yaslari en iyi sekilde dzgerlendirmem gerekiyor...
Ay cok sevindim canim gözünaydin.kızlarrrrr az önce kapı çaldı bi baktım eşimm aşkımmm gelmiş 1 hafta önce gelmiş süpriz yapmışçooook mutluyummm saskınlıkla nasıl bağırdıysam kızım yarım saat ağladı
Ay kuzum kiyamam ya gecmis ilsynkızlar dün sabah oğlumun ayağına çay döküldü masada kucağımı istedi aldım biz farketmeden babasının çayını ayağına döktü hemen suya tuttum silverdin sürdüm neyseki bir şey olmadı kızarıklık dışında ama ben çok korktum yavrum bir saat boyunca ağladı kuzum
Ck teşekkürler tarif icincanım benimkide sevmemişti tarhanaya bi yerde sütle yapıldığını okudum,yaptım ve bayıla bayıla yedi,cezveye az süt koy üzerine tarhanayı koy sürekli karıştırarark muhallebi kıvamına getirince al içine tereyağı ekle miniğine afiyet olsun,
buarada herkese slm lar....bu hafta vergi haftası takip edemedim sizi
Okurken bile içim parçalandıcçalışan anneler birgün bize ise gitme diye yalvaracak aglayacaklar biliyorsunuz.benimki bu günlerde aşırı anneci oldu bakıcıya bırakıp alan benim eve gelince kucagimda bana sarilarak duruyor yere koyduğum an ağlıyor babasına gitmiyor kollarını bana uzatıp ağlıyor hemde ne ağlamak iki dakikada morariyor sarildigim an susuyor.bakıcı da keyfi yerinde ama ben bıraktığım için evde yere koyuyorum bırakıp gideceğim zannediyor.normalde babaciydi o bakıyor diye şimdi işi gücü ben pacami tutup çekiyor valla.hiç kiyamiyorum beraber ağlıyoruz bazen inşallah çalışıyorum diye agresif huysuz simarik bir çocuk olmaz
hoşbulduk canım :)Kubizm hosgeldin
geçmiş olsun canım ama aklında olsun öyle bi durumda direk zeytınyağ dök yanan yere bol bol on dk sonra acısı gecer kızarmaz su toplamaz çok kez denendi onaylandı :)kızlar dün sabah oğlumun ayağına çay döküldü masada kucağımı istedi aldım biz farketmeden babasının çayını ayağına döktü hemen suya tuttum silverdin sürdüm neyseki bir şey olmadı kızarıklık dışında ama ben çok korktum yavrum bir saat boyunca ağladı kuzum
masadaki herşeye atlıyorlar elindekini de firlatiyorlar geçmiş olsun canım dikkat etmek gerek her an her şey oluyor iki saniye içinde yanık acisi kötüdür iyi bilirim demek çok sıcak değildi allah korumuskızlar dün sabah oğlumun ayağına çay döküldü masada kucağımı istedi aldım biz farketmeden babasının çayını ayağına döktü hemen suya tuttum silverdin sürdüm neyseki bir şey olmadı kızarıklık dışında ama ben çok korktum yavrum bir saat boyunca ağladı kuzum
aaa üzülme o kadar olacak çocuk iki saniyede unutuyor acıkmış bugün üstümü acmama firsat yok boynuma sarıldı sımsıkı baktım emiyor cekemedim babası zorla aldı bırakmıyor ben memeyi acaba kadar morardi resmen agzi açık üstüme doğru geliyor yiyecek neresi denk gelirse yanak boyun meme kol ordan süt gelecek sanıyor gözü dönüyor acliktan kiyamam meme desen öyle emiyor bir deri bir de ucu kalmış..onun anne sevgisini gece sabaha kadar yanında kalıp verebiliriz ama ihtiyaçlarını yanında kalıp alamayiz canım mecbur olmasak tamamOkurken bile içim parçalandıben de ücretsiz izin üstüne izin alıp duruyorum bakıcı da başlamış bulundu. Yaşına girince işe başlıcam ama nette okuyorum işin içinden çıkamıyorum. Benim annem de çalışıyodu okul çıkışı annesi evde olan çocuklara hep özendim hatta bi kere anneme "ben senin gibi olmıcam çalışmayıp çocuğuma bakıcam" demişim, ne büyük konuşmuşum mesleğim var memuriyetim var, çocuğun masraflari ve geleceği var bi yanda, diğer yanda benim evladımdan ayrı kalıp birbirimize hasret zamanlar geçirme durumumuz. Çalışacağım için kendimi o kadar kötü hissettiren yazılar okudum ki senin post un da üstüne geldi çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun
hoşbulduk canımcım:)hoşgeldin canım...
geçmiş olsun anakız ikinizede...oto koltuğu içinde çok çeşitli markalarda uygun fiyatlar vardır elbet ama sen yinede güvenilir lik oranını dikkate al...Allah korusun amaç zaten bebeğin güvenliği için....
benim kızın saçı temizdi de görümcenin kızının kafasında gördüm tekrar... zaten ayıp bir şey gibi düşünülüp ört bas ettiler konuyu... benden gizliyorlar ellerinden geldikleri kadar...benim kızda parmak uçlarında yürüyor... yürüteç yüzünden...
çok güzelmiş koltuğunuz. güle güle kullanın. ben de en iyi römer diye düşünmüştüm. markası be safe. izofix li bakıyorum özellikle. Norveç markasıymış. ama tabi çok pahalı, bizi aşar. ben henüz araştırma aşamasındayım. denemeden de almak istemiyorum. maalesef her modeli deneme şansımız da olmuyor1500tl ck pahalı bence,markası ne canım?biz gecen hafta aldım römer9-18kilo.sonra 18-36kilo alacağız inşallah.
hoşbulduk tatloşum, sağolasın :)Brujav
Hosgeldin canim.gecmis olsun sanada bebisinede.
maviş canımcım size de çok geçmiş olsun. araştırdıkça kafaamö karışıyor. ADAC çarpışma testleri var. o testlere katılmış ve geçmiş markaların koltukları olmalı. bazı markaların testi yok mesela, güvenilirliğini bilmiyoruz. ben en çok römer, sonra cybex ve sonra da concord u düşünerek gitmiştim. ama satış elemanı beni direkt besafe e yönlendirdi. en iyisi oymuş. fiyatından bellihosgeldin tatlim aramiza
o tikistirmalar bende de vardur bakiim yavrum ben daha guzel yediriyorum deyip tikiyorum kuzumun agzina
masallah cnm uykunuza hem geceye hem gunduze
biz de hasta olmustuk memlekette 39 ustu ates 4 defa dra goturdum gece acil hava+ilaclar verilmisti
ben de karar veremedim koltuga hala
arastirmalarini bizimle de paylasir msn
8gibi uyuTMAYA CALİSİYORUM 5:30gibi kalkiyor tabi sonsuz defa uyanip pispis+sut+...aktivitelerimiz var
anne sutu mu aliyor?
kimi cocuk cok memeci olurmus
cnm eskisi kadar giremiyorum girdigimde de hizlica okuyup coklu alinti yapiyorum ki o da bir sekilde olmuyor
ne guzel bahceli bir yer ama zaten yasadiginiz yer de oyleydi sanirim.
dogal dogal yesin kuzular
yogurt neden o kadar onemli?zaten anne sutu aliyorsa veya mama icinde calcium,protein var??
cnm ne cabuk 18e gecmissiniz?kac kilo yavru?
guzel gunlerde kullanin
Tr de verginin de vergisi var herseye
nerde yasiyorsun?
hic yemedim tadi neye benziyor?
ben de
canım öncelikle boğulmasından korkma. en kötü ihtimalle boğazına takılan bişey olduğunda gerçekten kusuyor çocuk. ama tabi bu kontrolsüz ol anlamına gelmesin. senin denetiminde parçalı şeyleri yutmasını sağla. çünkü bi noktadan sonra alışmaları daha zor oluyor. 5 yaşında kreş yemeğ. yiyemeyen ve püreyle bulamaçla beslenen çocuklar var. çocuğun ağzına parça gelince öğürüyor, yutamıyor. 1 yaşındaki bi çocuk bizim yediğimiz hemen hemen herşeyi en az bizim kadar iyi yiyebilir.Kızlar benim kızım püre dışında verince tam yutamıyo,sizinkiler nasıl yiyor maşallah. Benim de daha çok denemem lazım sanırım.
Boğulcak gibi öğürüyor.
ihtiyaca göre belirlemek laızm zaten canım marka ve modeli. biz de yatış pozisyonu iyi bişeyler olsun istiyoruz. bizim de yolumuz oluyor çünkü. bakalım haala karar vermedim.iyi geceler kızlar bir süredir girememiştim kuzu kapamam yürümeye başladı bir haftadır peşinde kosturuyorum sürekli denge kaybı düşme kafayı çarpma vakalarımız oluyor ve gece oyun oynama alıskanlıgı edindik 1 haftadır uyuduktan sonra mutlaka 2-3 saat sonra kalkıp saatlerce uyumuyor oynuyoruz sabahlara kadar on gün sonra iş başı böyle giderse yandım bu arada yer değiştirdim haftaya eşim askerden gelecek kayınvaldeye geldim yine bi toparlandım ki eşyaları kamyon anca alıyor bu arada bi hafta kayboldum eskiler dönmüş yeniler gelmiş haraketlenmiş buralar
filizff canım yazmana cok sevindim hep bebeğini merak ediyordum rabbim yardımcın olsun zoru gitmiş kolayı kalmış inşallah
geldim canım :) sende annenlere gitmişsin ne güzel bayıldım bağınıza bahçenize çocuklarının böyle bi ortamda toprağa değmeleri ne güzel hemde bu mevsimde şimdi mis kokulu meyve sebzelerle hormonsuz beslersin onları ohhh afiyet olsun
hoşgeldin canım ara ara bi çoğumuz nerdesin diye sordu girmediğin için görmemişsindir rabbim şifa versin kuzuna ne zordur taş düşürmek inşallah kolay atlatır
aynen katılıyorum canım banada herkes ne kadar koruyacaksın ki büyüyünce yer nasıl olsa diyor bende aynı mantık koruyabildiğim kadar ki kısmında en azından koruyayım katkılardan diyorum
maşallah maşallah canım enine boyuna derler ya öyle olmuşmenüsü süper köfte ekmek ayran afiyet olsun
ooo nedir bu boy birde süt ürünleri vermiyorsun maşallah paşaya
geçmiş olsun canım zaten neye özenirsen bi aksilik çıkar değilmi yinede rabbim dermansız dert vermesin gülüm. ben önce römer aldım ama yatma pozisyonu dikle hemen hemen aynıydı iade ettim mecbur 12-14 saat arası yolumuz oluyor chicco eletta aldım yatma olayı pusete yakın o acıdan beğendim ama tabiki bi römer değil ve daha küçük benim için yatması daha önemli oldugu için su an işimi görüyor ama 3 yasına kadar kullanılmaz bence.
hoş bulduk snowym. bak bakalım. ben şahsen beğendim ama fiyatı bizi aşar. sizin bütçeniz el verirse, bence tercih edilecek bir model. sevdim ben. ama tabi kzıımla denemedim. en önemlisi onun sevmesi sanırım. özelliklerini mavişe yazdım ama bi de ekleyeyim ki kemerinde mıknatıslar var. bebeği oturturken kemerler altında kalmıyor. yanlara mıknatısla tutturuyosun, bebeği oturtup kemerleri rahatlıkla alabiliyosun. bu da bi artıSelamlar
Bruja hos geldin canim. Gecmis olsun dolunaya. Karar veremedim ben oto koltuguna canim. Senin bahsettigin markaya da bakayim cikinca.
Kubizm gozun aydin canim. Bitti hasretlik. Istedigin kiloya geldin mi?
Pate masallah. Basta dedik ama zaten 13. Dev adam diye
Mavis daha sik yaz guzelim
Hirsizi sen kendin bakiyor olsan herseyi istedigin gibi yapardin canim. Suan elinden birsey gelmiyor...
Simca corbasini pure yap yine ama ana yemeginde sebzesini etini tum ver canim. Kendi isirip koparirsa daha rahat beslenir.
filizcim canım hoş geldin. çpok merak ettik seni, nasılsın? önceki postlarını okumadım, miniğinle seni çok öpüyorum. bütün sorunlar geçecek canım inşallah. gebeliğin için de söyleyecek söz bulamıyorum. inşallah bütün ailen için hayırlısı olur. bazen geç duyulabiliyor canım.Ins kisa zamanda toparlaniriz
Bu arada haftanin uc gunu fizik tedaviye gidince devamli giremiyorum buraya.ve ben yine hamileyim.dun 8+1 de idim.kafamda bi suru sorularla gittim ama kalp atisini duyamadik.duymamiz gerekirdi dedi doktorum ve bebegide pek goremedik.haftaya sali tekrar gidecegiz.olmazsa kurtaj yapacağız dedi.cok uzgunum
sirona da çok güzel bi model. 360 derece dönüyor. onu da beğendim. hepsini beğendim de kızımla çıkıp bakamadık ki:))))
Canım daha öncede söylemiştim gerçi ama benimki Cybex sirona bir bak istersen Eşimin işyerindeki arkadaşları da bunu önermiş araba çarpışma testini yapanlar ...
gözün aydın canım :)kızlarrrrr az önce kapı çaldı bi baktım eşimm aşkımmm gelmiş 1 hafta önce gelmiş süpriz yapmışçooook mutluyummm saskınlıkla nasıl bağırdıysam kızım yarım saat ağladı
ay çok geçmiş olsun, çok tehlikeli oldular artık. eller ayaklar kıpır kıpır :)kızlar dün sabah oğlumun ayağına çay döküldü masada kucağımı istedi aldım biz farketmeden babasının çayını ayağına döktü hemen suya tuttum silverdin sürdüm neyseki bir şey olmadı kızarıklık dışında ama ben çok korktum yavrum bir saat boyunca ağladı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?