kızlarrrrr az önce kapı çaldı bi baktım eşimm aşkımmm gelmiş 1 hafta önce gelmiş süpriz yapmışçooook mutluyummm saskınlıkla nasıl bağırdıysam kızım yarım saat ağladı [/
Inşallah cimcime rahat eder,kuzinlerim maxi cosi yada römeri tavsiye etiler,römerlere bakmadık sanırım.fiyatları hemen hemen aynı.bizim bu aldığımız izofixsiz,ana kucağı stokke besafe isofixli almıştık,ben isofixi sevmedim,gücüm yetmiyor çıkartmaya.ağır oluyor anakucağı bebişte icinde olunca.maxi cosinin isofixli otokoltuğu vardı,biraz tuzluydu,ikisinide ayrı alınca pahalı geldi bana,eşim almak istedi onu,ben gereksiz buldum.hoşbulduk canımcım:)
sana çaktırmamaya çalışıyolar bence de. halbu ki çok normal bişey, baştan haberdar etseler de ona göre önlem alınsa.
benim kızım hiç yürüteç kullanmadı, ona ramen parmak uçlarında yürüyor :) daha doğrusu sıralıyor. var mı yürümeye başlayan 2014 nisan bebesi
çok güzelmiş koltuğunuz. güle güle kullanın. ben de en iyi römer diye düşünmüştüm. markası be safe. izofix li bakıyorum özellikle. Norveç markasıymış. ama tabi çok pahalı, bizi aşar. ben henüz araştırma aşamasındayım. denemeden de almak istemiyorum. maalesef her modeli deneme şansımız da olmuyor
bu arada teşekkür ederiz, geçti gitti şükür hastalıklar. uğram
hoşbulduk tatloşum, sağolasın :)
maviş canımcım size de çok geçmiş olsun. araştırdıkça kafaamö karışıyor. ADAC çarpışma testleri var. o testlere katılmış ve geçmiş markaların koltukları olmalı. bazı markaların testi yok mesela, güvenilirliğini bilmiyoruz. ben en çok römer, sonra cybex ve sonra da concord u düşünerek gitmiştim. ama satış elemanı beni direkt besafe e yönlendirdi. en iyisi oymuş. fiyatından belliama bizi aşar. sizin bütçeniz müsaitse düşünebilirsiniz. besafe izi up 3 demişti yanlış hatırlamıyosam. en çok yatan oto koltuğuymuş bu arada.
canım öncelikle boğulmasından korkma. en kötü ihtimalle boğazına takılan bişey olduğunda gerçekten kusuyor çocuk. ama tabi bu kontrolsüz ol anlamına gelmesin. senin denetiminde parçalı şeyleri yutmasını sağla. çünkü bi noktadan sonra alışmaları daha zor oluyor. 5 yaşında kreş yemeğ. yiyemeyen ve püreyle bulamaçla beslenen çocuklar var. çocuğun ağzına parça gelince öğürüyor, yutamıyor. 1 yaşındaki bi çocuk bizim yediğimiz hemen hemen herşeyi en az bizim kadar iyi yiyebilir.
ihtiyaca göre belirlemek laızm zaten canım marka ve modeli. biz de yatış pozisyonu iyi bişeyler olsun istiyoruz. bizim de yolumuz oluyor çünkü. bakalım haala karar vermedim.
filiz mi yazmış, ayyy çok sevindim haber aldığımıza. ne yapıyor? kaçıncı sayfada ki, okumak istiyorum postunu ??
hoş bulduk snowym. bak bakalım. ben şahsen beğendim ama fiyatı bizi aşar. sizin bütçeniz el verirse, bence tercih edilecek bir model. sevdim ben. ama tabi kzıımla denemedim. en önemlisi onun sevmesi sanırım. özelliklerini mavişe yazdım ama bi de ekleyeyim ki kemerinde mıknatıslar var. bebeği oturturken kemerler altında kalmıyor. yanlara mıknatısla tutturuyosun, bebeği oturtup kemerleri rahatlıkla alabiliyosun. bu da bi artıyalnız kendimi be safe in pazarlayıcısı gibi hissettim
filizcim canım hoş geldin. çpok merak ettik seni, nasılsın? önceki postlarını okumadım, miniğinle seni çok öpüyorum. bütün sorunlar geçecek canım inşallah. gebeliğin için de söyleyecek söz bulamıyorum. inşallah bütün ailen için hayırlısı olur. bazen geç duyulabiliyor canım.
sirona da çok güzel bi model. 360 derece dönüyor. onu da beğendim. hepsini beğendim de kızımla çıkıp bakamadık ki
gözün aydın canım :)
ay çok geçmiş olsun, çok tehlikeli oldular artık. eller ayaklar kıpır kıpır :)
Amin cnm sagol, hepimize ins.Vallahi sen anlattin ben yoruldum.canim allah kolaylik versin.
Masallah bebisine hayirlisi olsunmerhaba güzel anneler bende 2015nisan annesi olcam inşalla bu ikinci hamileliğim ilkinde 10kilo almışken bunda 12 13kilo aldım bile sonra nasıl verecem diye kara kara dşünüyorum bebeğimde küçük kalmış sizler kilolarınızı verebildinizmi
benim sıpa yürümeye başladı canım :) sadece yürüse sıkıntı yok koşmaya çalısıyor düşüyor yaramaz.hoşbulduk canımcım:)
sana çaktırmamaya çalışıyolar bence de. halbu ki çok normal bişey, baştan haberdar etseler de ona göre önlem alınsa.
benim kızım hiç yürüteç kullanmadı, ona ramen parmak uçlarında yürüyor :) daha doğrusu sıralıyor. var mı yürümeye başlayan 2014 nisan bebesi
çok güzelmiş koltuğunuz. güle güle kullanın. ben de en iyi römer diye düşünmüştüm. markası be safe. izofix li bakıyorum özellikle. Norveç markasıymış. ama tabi çok pahalı, bizi aşar. ben henüz araştırma aşamasındayım. denemeden de almak istemiyorum. maalesef her modeli deneme şansımız da olmuyor
bu arada teşekkür ederiz, geçti gitti şükür hastalıklar. uğram
hoşbulduk tatloşum, sağolasın :)
maviş canımcım size de çok geçmiş olsun. araştırdıkça kafaamö karışıyor. ADAC çarpışma testleri var. o testlere katılmış ve geçmiş markaların koltukları olmalı. bazı markaların testi yok mesela, güvenilirliğini bilmiyoruz. ben en çok römer, sonra cybex ve sonra da concord u düşünerek gitmiştim. ama satış elemanı beni direkt besafe e yönlendirdi. en iyisi oymuş. fiyatından belliama bizi aşar. sizin bütçeniz müsaitse düşünebilirsiniz. besafe izi up 3 demişti yanlış hatırlamıyosam. en çok yatan oto koltuğuymuş bu arada.
canım öncelikle boğulmasından korkma. en kötü ihtimalle boğazına takılan bişey olduğunda gerçekten kusuyor çocuk. ama tabi bu kontrolsüz ol anlamına gelmesin. senin denetiminde parçalı şeyleri yutmasını sağla. çünkü bi noktadan sonra alışmaları daha zor oluyor. 5 yaşında kreş yemeğ. yiyemeyen ve püreyle bulamaçla beslenen çocuklar var. çocuğun ağzına parça gelince öğürüyor, yutamıyor. 1 yaşındaki bi çocuk bizim yediğimiz hemen hemen herşeyi en az bizim kadar iyi yiyebilir.
ihtiyaca göre belirlemek laızm zaten canım marka ve modeli. biz de yatış pozisyonu iyi bişeyler olsun istiyoruz. bizim de yolumuz oluyor çünkü. bakalım haala karar vermedim.
filiz mi yazmış, ayyy çok sevindim haber aldığımıza. ne yapıyor? kaçıncı sayfada ki, okumak istiyorum postunu ??
hoş bulduk snowym. bak bakalım. ben şahsen beğendim ama fiyatı bizi aşar. sizin bütçeniz el verirse, bence tercih edilecek bir model. sevdim ben. ama tabi kzıımla denemedim. en önemlisi onun sevmesi sanırım. özelliklerini mavişe yazdım ama bi de ekleyeyim ki kemerinde mıknatıslar var. bebeği oturturken kemerler altında kalmıyor. yanlara mıknatısla tutturuyosun, bebeği oturtup kemerleri rahatlıkla alabiliyosun. bu da bi artıyalnız kendimi be safe in pazarlayıcısı gibi hissettim
filizcim canım hoş geldin. çpok merak ettik seni, nasılsın? önceki postlarını okumadım, miniğinle seni çok öpüyorum. bütün sorunlar geçecek canım inşallah. gebeliğin için de söyleyecek söz bulamıyorum. inşallah bütün ailen için hayırlısı olur. bazen geç duyulabiliyor canım.
sirona da çok güzel bi model. 360 derece dönüyor. onu da beğendim. hepsini beğendim de kızımla çıkıp bakamadık ki
gözün aydın canım :)
ay çok geçmiş olsun, çok tehlikeli oldular artık. eller ayaklar kıpır kıpır :)
cok gecmis olsun cok yukselmis bukadar ates... enfeksiyon olma ihtimali yuksek insaAllahh cikmaz atesiGünaydın arkadaşlar...gece 1.30da kızım çığlık atarak uyandı,yavrum yanıyordu,40.2derece ateşi vardı kızımın,damla verdik kustu,acile gittik hastaneye,fitil verdiler,şimdi uyuyor.ck korktuk,ilk defa ağlayarak uyandı yavrum.sabah tekrar ateşi olursa kendi doktoruna götüreceğiz....Korkutu bizi cimcime.inşallah ateşi çıkmaz tekrar...
Sizede gecmiş oldun canım.ateşi 38.4e düştü ck şükür,11de doktora gôtüreceğim,1fitil ver dedi doktorun yardımcısı.230ml aptamili silip süpüren kızım hepsini icmedi:-(yanaklar kıpkırmızı:-(Günaydın arkadaşlar
K kubizm canım gözün aydın
BrujaV canım hoş geldin
@Snowyy canım nasılsınız bu aralar çok düzenli takip edemiyorum Sayfayı
2 2ocak geçmiş olsun aman dikkat et Ateş'i çıkarsa tekrar Dr götürün ve ateşini mutlaka düşürmeye çalış canım
Benim uzaklıkta kaç gündür sağ tarafını başını Gözünü kulağını burnunu ovuyor, dün Dr götürdük kulağında az bir kızarıklık var dedi ilaca gerek yokmuş, ama hapşuruyo arada ya nezle Başlangıcı yada Alerjik bir durum olabilir hapşırma artarsa pdts verin yarım ölçek dedi , geceleride mızırdanıyorlar
Ya birden oldu...anlamadık nasıl oldu.inşallah çabuk geçer.şimdi uyuyor aşkım,birazdan doktora götüreceğizcok gecmis olsun cok yukselmis bukadar ates... enfeksiyon olma ihtimali yuksek insaAllahh cikmaz atesi
acil şifalar canım çok geçmiş olsun.Sizede gecmiş oldun canım.ateşi 38.4e düştü ck şükür,11de doktora gôtüreceğim,1fitil ver dedi doktorun yardımcısı.230ml aptamili silip süpüren kızım hepsini icmedi:-(yanaklar kıpkırmızı:-(
benim kızımda aynen böyle sürekli bana sarılıyor çok huysuz kucağımdan indiremiyorum uyuyana kadar koltukta karşılıklı bile oturmuyorum babasındayken sürekli beni kolluyor ve gelmek istiyor herhalde çalıştığımız için gideceğiz diye tedirğinler.aaa üzülme o kadar olacak çocuk iki saniyede unutuyor acıkmış bugün üstümü acmama firsat yok boynuma sarıldı sımsıkı baktım emiyor cekemedim babası zorla aldı bırakmıyor ben memeyi acaba kadar morardi resmen agzi açık üstüme doğru geliyor yiyecek neresi denk gelirse yanak boyun meme kol ordan süt gelecek sanıyor gözü dönüyor acliktan kiyamam meme desen öyle emiyor bir deri bir de ucu kalmış..onun anne sevgisini gece sabaha kadar yanında kalıp verebiliriz ama ihtiyaçlarını yanında kalıp alamayiz canım mecbur olmasak tamam
kendime geliyorum 2 gun yapmiyorum 3.gun yine yapiyorumHaklısın hırsızı sonu yok çok da takıntılı olmamak gerek. Maşallah prensese afiyet şeker olsun, yazdıklarını okuyunca acıktım birden :)
Hoşbulduk mavis01, aynen aynen ne olacak bizim bu halimiz , ben hiç hoşlanmazdım bu manzaralardan şimdi zaman zaman ben yapıyorum. hadi şimdi tıkıştırıyoruz da biraz büyüyünce bunlar bize yol su olarak dönecek, yapmayalım ya bırakalım istedikleri kadar yesinler
Ben hiç blender kullanmadım canım ufak ufak alıştı, yavaş yavaş püre yapmadan vermeye başla sen de zamanla alışır. İlk zamanlar zor oluyor mutlaka ama sonra alışıyolar. Mesela sebzeleri falan buharda pişirerek bütün bütün ısırtmayı deneyebilirsin. Bizimkisi kaşıktan ziyade öyle bütün ısırmayı seviyo
Sifa olsun babacinaYogurt prebiyotik acidan bagirsaklara ayri bir artisi var.birxok sebebi var.evet bahceli evim ama ekemiyorym ben bazi sebepplerden..anne eli daha gizel.altincilek hazir aldigimizin tadi daha su gibi tatsizdi ama bunlar farklu biseye benziyo diyemem.babam seker hastasi kendi icin yetistirdi.faydasida oldu.
msjiniz alinmistirSelamlar
Bruja hos geldin canim. Gecmis olsun dolunaya. Karar veremedim ben oto koltuguna canim. Senin bahsettigin markaya da bakayim cikinca.
Kubizm gozun aydin canim. Bitti hasretlik. Istedigin kiloya geldin mi?
Pate masallah. Basta dedik ama zaten 13. Dev adam diye
Mavis daha sik yaz guzelim
Hirsizi sen kendin bakiyor olsan herseyi istedigin gibi yapardin canim. Suan elinden birsey gelmiyor...
Simca corbasini pure yap yine ama ana yemeginde sebzesini etini tum ver canim. Kendi isirip koparirsa daha rahat beslenir.
cnm bu islerle ilgileniyorsan bize de hatirlatir msn vergileri?canım benimkide sevmemişti tarhanaya bi yerde sütle yapıldığını okudum,yaptım ve bayıla bayıla yedi,cezveye az süt koy üzerine tarhanayı koy sürekli karıştırarark muhallebi kıvamına getirince al içine tereyağı ekle miniğine afiyet olsun,
buarada herkese slm lar....bu hafta vergi haftası takip edemedim sizi
Hakkinizda hayirlisi olur ins cnmIns kisa zamanda toparlaniriz
Bu arada haftanin uc gunu fizik tedaviye gidince devamli giremiyorum buraya.ve ben yine hamileyim.dun 8+1 de idim.kafamda bi suru sorularla gittim ama kalp atisini duyamadik.duymamiz gerekirdi dedi doktorum ve bebegide pek goremedik.haftaya sali tekrar gidecegiz.olmazsa kurtaj yapacağız dedi.cok uzgunum
cok amin iyiymisenini boyunu tam yaz sanki yatak çarşafı için ölçü alıyoruz.uzun boylu olsun derken aşırı uzun dev gibi olmasın kız bunlar hiç sevmem öyle.1.80-185 en fazla erkek için fazla olmasın sipariş vereyim şimdiden allahim çok amin
derdin ne evlendin bekleyeydin anaciginin evindekubizm ben 15ay bekledim evliyken allah kavuştursun iyi bilirim
Benimki de babaci ki dogru duzgun gormuyor bilecçalışan anneler birgün bize ise gitme diye yalvaracak aglayacaklar biliyorsunuz.benimki bu günlerde aşırı anneci oldu bakıcıya bırakıp alan benim eve gelince kucagimda bana sarilarak duruyor yere koyduğum an ağlıyor babasına gitmiyor kollarını bana uzatıp ağlıyor hemde ne ağlamak iki dakikada morariyor sarildigim an susuyor.bakıcı da keyfi yerinde ama ben bıraktığım için evde yere koyuyorum bırakıp gideceğim zannediyor.normalde babaciydi o bakıyor diye şimdi işi gücü ben pacami tutup çekiyor valla.hiç kiyamiyorum beraber ağlıyoruz bazen inşallah çalışıyorum diye agresif huysuz simarik bir çocuk olmaz
cnm masallah sanaKizlar masallah size, ne guzel cogunuz duzeninizi oturtmussunuz...Benim pasamin rahatlikla uykusunu uyuyabildigi bir gunu bile yok abileri sayesinde. Bugunumuzu yazayim size mesela; sabah saat 7de uyandik kahvalti yapip giyindikten sonra 8 de evden ciktik kucuk oglum uyuyo bile olsa uyatiyorum.. Once kucugu okuluna biraktim, sonra buyugu okuluna biraktim. Ordan sebze almaya magaza gittik tabi arabada 10 dk uyuyup uyandi, eve geldik saat 10 oldu. Biraz emzirip oyndiktan sonra acele acele temizlik, bulasik... saat 11 tekrar ciktik evden abileri almaya once kucuk sonra buyuk abiyi alip eve geldik saat 12. Hemen karinlarini doyurup sofrayi kaldiramadan tekrar 23 nisan calismalrina yetis 12: 45 te basliyor. 13:15 te bitip tekrar eve geldik ortada kalan sofrayi kaldir sebzeleri yerlestir eymenle ilgilen, cocuklarin cantasini hazirla 15:15 judo icin tekrar cik evden, bir saat sonra tekrar al eve gel aksam yemegi yap...... Inanin abartmiyorum kucuk ayrintilari namazlari hic soylemiyorum bile, bir gun cantami unutuyorum bir gun anahtari birgun telefonu ve benim isim hic bitmiyor Eymen kendi basina hic oynamiyor surekli benim uzerimde babamiz sabah 6 aksam 7 iste... Her aksam odev yapiyoruz buyukle, hikaye okuyoruz, oyunlar oynuyoruz... Sanirim benim en zor gunlerim bu zamanlar ve cocuklarin altin yaslari en iyi sekilde dzgerlendirmem gerekiyor...
super surprizkızlarrrrr az önce kapı çaldı bi baktım eşimm aşkımmm gelmiş 1 hafta önce gelmiş süpriz yapmışçooook mutluyummm saskınlıkla nasıl bağırdıysam kızım yarım saat ağladı
cok gecmis olsun cnm dun sen gectin aklimdan calismaya basladin zor diyekızlar dün sabah oğlumun ayağına çay döküldü masada kucağımı istedi aldım biz farketmeden babasının çayını ayağına döktü hemen suya tuttum silverdin sürdüm neyseki bir şey olmadı kızarıklık dışında ama ben çok korktum yavrum bir saat boyunca ağladı kuzum
ana kucağı tak ç.ıkar oluyo sürekli ama oto koltuğu bi kere takcaz, sabit kalcak. izofixli olsun istiyom ben ille de :) ama izofixliler de normallere göre daha pahalı cidden.Inşallah cimcime rahat eder,kuzinlerim maxi cosi yada römeri tavsiye etiler,römerlere bakmadık sanırım.fiyatları hemen hemen aynı.bizim bu aldığımız izofixsiz,ana kucağı stokke besafe isofixli almıştık,ben isofixi sevmedim,gücüm yetmiyor çıkartmaya.ağır oluyor anakucağı bebişte icinde olunca.maxi cosinin isofixli otokoltuğu vardı,biraz tuzluydu,ikisinide ayrı alınca pahalı geldi bana,eşim almak istedi onu,ben gereksiz buldum.
ayyyy, maşşallah. artık ona da sana da oturmak yok. kolay gelsin sizebenim sıpa yürümeye başladı canım :) sadece yürüse sıkıntı yok koşmaya çalısıyor düşüyor yaramaz.
çok geçmiş olsun. bayağı yüksek ateş. bi anda öyle birden fırlamış ateşle karşılaşınca insan ne yapacağını şaşırıyor. inşallah tekrarlamaz.Günaydın arkadaşlar...gece 1.30da kızım çığlık atarak uyandı,yavrum yanıyordu,40.2derece ateşi vardı kızımın,damla verdik kustu,acile gittik hastaneye,fitil verdiler,şimdi uyuyor.ck korktuk,ilk defa ağlayarak uyandı yavrum.sabah tekrar ateşi olursa kendi doktoruna götüreceğiz....Korkutu bizi cimcime.inşallah ateşi çıkmaz tekrar...
çok geçmiş olsun size de. hastalık dönemi herhalde. sağım solum önüm arkam hasta bu aralarGünaydın arkadaşlar
K kubizm canım gözün aydın
BrujaV canım hoş geldin
@Snowyy canım nasılsınız bu aralar çok düzenli takip edemiyorum Sayfayı
2 2ocak geçmiş olsun aman dikkat et Ateş'i çıkarsa tekrar Dr götürün ve ateşini mutlaka düşürmeye çalış canım
Benim uzaklıkta kaç gündür sağ tarafını başını Gözünü kulağını burnunu ovuyor, dün Dr götürdük kulağında az bir kızarıklık var dedi ilaca gerek yokmuş, ama hapşuruyo arada ya nezle Başlangıcı yada Alerjik bir durum olabilir hapşırma artarsa pdts verin yarım ölçek dedi , geceleride mızırdanıyorlar
Sagol cnm, biri yakin digeri uzak. Yok yalniz gelip gidemezler ailesiz gondermiyolar buradaselocan küçüğün devamlı uykusu bölünüyordur günde kaç kere evden cik gel okullar uzak mi kendileri gidemiyor mu sen mi korkup bırakmıyorsun yalnız.küçüğe yazık tam uyuyacak dışarı cik.allah yardımçin olsun
Bizde ayni durumdayiz esmer, heves ederek hazirliyorum ama malesef daha tadina bakmadan goruntusune bakip burun kiviriyo tadina dilinin ucuyla bakiyor... Bizde anne sutuyle devam ediyoruz, emzik almadigi gibi biberonuda almiyor... Ek gida olarak bir mandalinayla gunu bitirdigimiz oluyor ama yapacak bisey yok beklemekten baska...Kızlar idil hala emiyor ve ek gıda anca 1 kase kadar yiyor , biberon vs tutmuyor emzirenler ek olarak devam sütü veriyor mu? Beni bir aydınlatın yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?