2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlarrrrr az önce kapı çaldı bi baktım eşimm aşkımmm gelmiş 1 hafta önce gelmiş süpriz yapmış çooook mutluyummm saskınlıkla nasıl bağırdıysam kızım yarım saat ağladı[/
Inşallah cimcime rahat eder,kuzinlerim maxi cosi yada römeri tavsiye etiler,römerlere bakmadık sanırım.fiyatları hemen hemen aynı.bizim bu aldığımız izofixsiz,ana kucağı stokke besafe isofixli almıştık,ben isofixi sevmedim,gücüm yetmiyor çıkartmaya.ağır oluyor anakucağı bebişte icinde olunca.maxi cosinin isofixli otokoltuğu vardı,biraz tuzluydu,ikisinide ayrı alınca pahalı geldi bana,eşim almak istedi onu,ben gereksiz buldum.

Masallah bebisine hayirlisi olsun

benim sıpa yürümeye başladı canım :) sadece yürüse sıkıntı yok koşmaya çalısıyor düşüyor yaramaz.

Günaydın arkadaşlar...gece 1.30da kızım çığlık atarak uyandı,yavrum yanıyordu,40.2derece ateşi vardı kızımın,damla verdik kustu,acile gittik hastaneye,fitil verdiler,şimdi uyuyor.ck korktuk,ilk defa ağlayarak uyandı yavrum.sabah tekrar ateşi olursa kendi doktoruna götüreceğiz....Korkutu bizi cimcime.inşallah ateşi çıkmaz tekrar...

Günaydın arkadaşlar
K kubizm canım gözün aydın
BrujaV canım hoş geldin
@Snowyy canım nasılsınız bu aralar çok düzenli takip edemiyorum Sayfayı
2 2ocak geçmiş olsun aman dikkat et Ateş'i çıkarsa tekrar Dr götürün ve ateşini mutlaka düşürmeye çalış canım

Benim uzaklıkta kaç gündür sağ tarafını başını Gözünü kulağını burnunu ovuyor, dün Dr götürdük kulağında az bir kızarıklık var dedi ilaca gerek yokmuş, ama hapşuruyo arada ya nezle Başlangıcı yada Alerjik bir durum olabilir hapşırma artarsa pdts verin yarım ölçek dedi , geceleride mızırdanıyorlar

cok gecmis olsun cok yukselmis bukadar ates... enfeksiyon olma ihtimali yuksek insaAllahh cikmaz atesi

Sizede gecmiş oldun canım.ateşi 38.4e düştü ck şükür,11de doktora gôtüreceğim,1fitil ver dedi doktorun yardımcısı.230ml aptamili silip süpüren kızım hepsini icmedi:-(yanaklar kıpkırmızı:-(

acil şifalar canım çok geçmiş olsun.

benim kızımda aynen böyle sürekli bana sarılıyor çok huysuz kucağımdan indiremiyorum uyuyana kadar koltukta karşılıklı bile oturmuyorum babasındayken sürekli beni kolluyor ve gelmek istiyor herhalde çalıştığımız için gideceğiz diye tedirğinler.

kendime geliyorum 2 gun yapmiyorum 3.gun yine yapiyorum

Sifa olsun babacina

msjiniz alinmistir

cnm bu islerle ilgileniyorsan bize de hatirlatir msn vergileri?

Hakkinizda hayirlisi olur ins cnm

cok amin iyiymis

kubizm ben 15ay bekledim evliyken allah kavuştursun iyi bilirim
derdin ne evlendin bekleyeydin anaciginin evinde

Benimki de babaci ki dogru duzgun gormuyor bile
emeklerim bosa mi gidiyorrr a dostlar? ?

cnm masallah sana
ben o zmn hic yoruluyorum demeyim

kızlarrrrr az önce kapı çaldı bi baktım eşimm aşkımmm gelmiş 1 hafta önce gelmiş süpriz yapmış çooook mutluyummm saskınlıkla nasıl bağırdıysam kızım yarım saat ağladı
super surpriz

cok gecmis olsun cnm dun sen gectin aklimdan calismaya basladin zor diye

ana kucağı tak ç.ıkar oluyo sürekli ama oto koltuğu bi kere takcaz, sabit kalcak. izofixli olsun istiyom ben ille de :) ama izofixliler de normallere göre daha pahalı cidden.
benim sıpa yürümeye başladı canım :) sadece yürüse sıkıntı yok koşmaya çalısıyor düşüyor yaramaz.
ayyyy, maşşallah. artık ona da sana da oturmak yok. kolay gelsin size
çok geçmiş olsun. bayağı yüksek ateş. bi anda öyle birden fırlamış ateşle karşılaşınca insan ne yapacağını şaşırıyor. inşallah tekrarlamaz.
çok geçmiş olsun size de. hastalık dönemi herhalde. sağım solum önüm arkam hasta bu aralar

Kızlar idil hala emiyor ve ek gıda anca 1 kase kadar yiyor , biberon vs tutmuyor emzirenler ek olarak devam sütü veriyor mu? Beni bir aydınlatın yahu

esmer sütün ne kadar geliyor canım az ise alması gereken süt 500ml gibi birşey galiba eksik kalan kısmı vermen gerekebilir ama 700-800 ml süt iciyordur ek gıda az alıyor diye actir o zaman yine vermen gerekebilir ama aç olsaydı bagirirdi durmazdi.uzerime atlıyor agzi açık şekilde karnı aç olunca ordan anlıyorum.süt azalıyor zamanla ama çok düşünme ne kadar dusunursen o kadar azalır

2ocak geçmiş olsun dikkat et ateş önemli havale filan gecirmesin devamlı ölçmek gerek böyle durumlarda

ssagdigim halde süt az geliyor tosuncuk doymuyor yada bakımdan gelince yemek değil meme istiyor haliyle orda memeci yok çünkü.günlük 3*90cc anne sütü kahvalti ve öğlen için yoğurt meyve ceviz bırakıyorum.3*90 cc süt 270 cc tek sagimda cikmiyor kalanı derin dondurucu stoklarindan çıkarıyorum bir tane filan dün dedim buzluktaki bitecek azicik süte şu karıştırdım valla yaptım eşim dalga geçiyor kemal sunalin babası gibi süte şu katma diyor ama hiç şu içmiyor günde yarım çay bardagi anca süt var suya ne gerek susayinca hop meme suyu geri çıkarıyor bende içine az şu koydum valla zaten çoğu şu değil mi.

lojmana basvurdum para yetmiyor diye çıktı hem daha büyük hem ufaktan olsa balkonu var hava aliriz sınav bitsin tasincaz şubat sonunda annem gelecek iki gün.sonra kaynanamlar gelecekmis gezmeye ilk defa iki gün.sonra zaten dogumgunleri geliyor ne çabuk geçti zaman emekleme pozisyonuna geçiyor kendi az kaldı korkusunu yense az da poposunu kaldirsa olacak tutunarak yürüyor emekleme sonradan.emeklese kendi kucak istemez gezinir durur hiç olmazsa bakıcı akşamları etmenin yokluğunda yelek örmüş eymene dün gittim on beş tatil kızlar evde tv izleyemiyorlar eymene yüzünden hep beraber müzik dinliyorlar abiye iyi bakıyor dedim kendi cocuklarina bakmıyor ona bakmaktan diye güldü kadın o uyumadan wc gidemiyormus kızların isteklerini hafta sonu yapiyormus.keşke lojmanda böyle bakıcı denk gelse ana nerdeee

Sagol cnm, biri yakin digeri uzak. Yok yalniz gelip gidemezler ailesiz gondermiyolar burada
Kızlar idil hala emiyor ve ek gıda anca 1 kase kadar yiyor , biberon vs tutmuyor emzirenler ek olarak devam sütü veriyor mu? Beni bir aydınlatın yahu
Bizde ayni durumdayiz esmer, heves ederek hazirliyorum ama malesef daha tadina bakmadan goruntusune bakip burun kiviriyo tadina dilinin ucuyla bakiyor... Bizde anne sutuyle devam ediyoruz, emzik almadigi gibi biberonuda almiyor... Ek gida olarak bir mandalinayla gunu bitirdigimiz oluyor ama yapacak bisey yok beklemekten baska...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…