2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
TE="hawar, post: 39119308, member: 268085"]ne diyeceğimi bilemedim, hayırlısı neyse öyle olsun diyelim, kuzun da tez amanda sağlığına kavuşur inşallah
Insallah cok tesekkur ederim
K kubizm gözün aydın hadi az kalmış[/QUOTE]
Insa

[QUO1406, post: 39119725, member: 215923"]Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah,, çoğu zaman böyle durumlarda geç döllenme vs. geç duyulabiliyor, ama aksi durumada hazırla kendini Rabbimin takdirine sual olmaz bunu en iyi sen bilirsin ki prensesin için verdiğin mücadeledenbol bol sağlık sıhhat diliyorum sana ve yavrularına[/QUOTE]
Evet haklisin.sual sormamak lazim . allah razı olsun

Kızlar benim kızım püre dışında verince tam yutamıyo,sizinkiler nasıl yiyor maşallah. Benim de daha çok denemem lazım sanırım.
Boğulcak gibi öğürüyor.
canım alışana kadar öğürüyorlar benim kız kaç defa kustu...halada arada bir öğürüyor... su ile yardımcı oluyorum...

canım... .. hem büyüttüğün bebeğin için hemde daha yeni filizlenen bebeğin için...Allah yardımcınız olsun.

kendimi Eymen in yerine koydumda canım halleri hem çok komik hemde çok dramatik... canım kuzum ya... kendi iç dünyasında neler yaşıyorsa...seni görünce yapması iyi bir şey.. sen yokkende yapsaydı daha zor olurdu işin...

Allah sanada kolaylık versin canım... işin zor ..dünyanın en kutsal en yorucu işi annelik...

kızlarrrrr az önce kapı çaldı bi baktım eşimm aşkımmm gelmiş 1 hafta önce gelmiş süpriz yapmış çooook mutluyummm saskınlıkla nasıl bağırdıysam kızım yarım saat ağladı
ohhh ne mutlu size..aile saadetinin fotoğrafı tamamlandı inşallah...

çok geçmiş olsun canım... Allah beterinden saklasın... benimde ödüm kopuyor...en çok kazalar evde yaşananlar zaten...
ben veremedim canım....üşengeçliğimden ...vakitsizlik gibi bir bahenem var...ama diğer arkadaşlar yağ gibi eridiler

çok geçmiş olsun canım...neden olmuş söyledilermi... inşallah tekrarlamaz...

Kızlar idil hala emiyor ve ek gıda anca 1 kase kadar yiyor , biberon vs tutmuyor emzirenler ek olarak devam sütü veriyor mu? Beni bir aydınlatın yahu
aç kalıyormu canım... eğer doymuyorsa ver istersen...yada yoğurduna falan kat

süte su katıyorsun demek valla akıllıca...canım gözünüz aydın hayırlısıyla taşının inşallah...üzerinden biraz yük kalkmış olur...can sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.

Virüs kapmış canım,hic iştahı yok yavrumun.şimdi tekrar ölçtük 39.4cıktı,6saate bir fitil ver dedi doktor,hastane 125lik vermişti doktor 250lik verdi.kilosu var 125az dedi.icim yanıyor...2saat uyumadım bile gece,uyursam birşey olur diye korkuyorum.

zor tabi cnm Allah yardimcin olsun
calismaya baslayinca tekrar ucretsiz izin alinabiliyor mu?

geçmiş olsun canım ama aklında olsun öyle bi durumda direk zeytınyağ dök yanan yere bol bol on dk sonra acısı gecer kızarmaz su toplamaz çok kez denendi onaylandı :)
yeni duydum ben kantaron yagi suruyorum yaraya ama pek de faydasini gormedim

:)

benim sıpa yürümeye başladı canım :) sadece yürüse sıkıntı yok koşmaya çalısıyor düşüyor yaramaz.
tutmadan mi yuruyor kizlar??
masallah kizlarimiz caliskan cikti

cok gecmis olsun
hawar size de cnm

:) :)
mavis beklemek ve ben çok sabirsizim iki aylık nisanliyken evlendik askerde başkası kapmasin dedim bastım nikahı
askerde kim kapacak cnm en guvenilir yer

canan cok gulduruyorsun beni ne eglenceli bir hatunsun sen :)

ins Allah gonlune gore versin tatlim

gecmis olsun canım ne virüsü kaptı ki?

Gittiğimiz doktor da diş ihtimalini düşünmedi. Aşıya gidince hemşire de "diş 39.5 derece ateş yapmaz" dedi. Ama tek gün yükselen ateşi başka neyle açıklayabilirim bilemedim...

O zaman kemik suyuyla yapılmış sebze çorbasını da sever. Denemeni öneririm. Ceku kemik suyu katılmış her şeye bayılıyor: tarhana, mercimek çorbası, sebze çorbası... Özellikle tarhana anne sütüne çok yakın besleyiciliğe sahip olduğu için kesin tavsiye ederim.

Ceku bazen yumurta sarısını löp löp götürüyor, bazen yarısından az yiyor. Ben de zorlamıyorum. Sadece bebelac'ın devam sütünü sevmedi, ama benim sütüm yetmemeye başladı artık, içse iyiydi..

inşallah en kısa sürede iyileşir grip ve ateş çok zor gerçekten küçük olduklarından dertlerini söyl,iyemiiyorlar.inşallah yarına ateşi düşüp toparlamış olur prensesin .

Canim cok gecmis olsun suan nasil

Hayirlisi olsun canim

Canim cok gecmis olsun suan nasil
Ck Sağol canım.şimdi uyuyor,ama ateşi var.yavrumun hic neşesi yoktu bugün.dayımız Londra'dan geldi,bugün bize gelme dedik,yarın gelecek.insan söz konusu cocuğu olunca misafire gelme diyebiliyormuş,gerçi kardeşim misafir sayılmaz.inşallah geçer en kısa zamanda,babamız milupanın bebek yoğurdundan almış meyveli,doktor önermişti.normalde silip süpürürdü,1kaşık bile yemedi yavrum.sadece aptamil iciyor...

Kiyamam yavruya
keske kardesine de gelme demeseydin gelince gorcekti sonucta ama aileni bilemem tabi canim neyse daha sonra gorusureunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…