Teşekkür ederim canım.şimdi doktordan geldik,grip olmuş kızım.doktor ilaçlar verdi.burun,boğaz ve ateş icin.şimdi babasıyla uyuyor.acil şifalar canım çok geçmiş olsun.
Bakalim hayirlisi sali gununu iple çekiyorum bendeCanım inşallah haftaya duyarsınız kalp atışını , üzme kendini iki ufaklığında üzülür sen üzüldükçe... Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım ..... Ne söylesem bilemedimki
canım alışana kadar öğürüyorlar benim kız kaç defa kustu...halada arada bir öğürüyor... su ile yardımcı oluyorum...Kızlar benim kızım püre dışında verince tam yutamıyo,sizinkiler nasıl yiyor maşallah. Benim de daha çok denemem lazım sanırım.
Boğulcak gibi öğürüyor.
canım... .. hem büyüttüğün bebeğin için hemde daha yeni filizlenen bebeğin için...Allah yardımcınız olsun.Ins kisa zamanda toparlaniriz
Bu arada haftanin uc gunu fizik tedaviye gidince devamli giremiyorum buraya.ve ben yine hamileyim.dun 8+1 de idim.kafamda bi suru sorularla gittim ama kalp atisini duyamadik.duymamiz gerekirdi dedi doktorum ve bebegide pek goremedik.haftaya sali tekrar gidecegiz.olmazsa kurtaj yapacağız dedi.cok uzgunum
kendimi Eymen in yerine koydumda canım halleri hem çok komik hemde çok dramatik... canım kuzum ya... kendi iç dünyasında neler yaşıyorsa...seni görünce yapması iyi bir şey.. sen yokkende yapsaydı daha zor olurdu işin...cçalışan anneler birgün bize ise gitme diye yalvaracak aglayacaklar biliyorsunuz.benimki bu günlerde aşırı anneci oldu bakıcıya bırakıp alan benim eve gelince kucagimda bana sarilarak duruyor yere koyduğum an ağlıyor babasına gitmiyor kollarını bana uzatıp ağlıyor hemde ne ağlamak iki dakikada morariyor sarildigim an susuyor.bakıcı da keyfi yerinde ama ben bıraktığım için evde yere koyuyorum bırakıp gideceğim zannediyor.normalde babaciydi o bakıyor diye şimdi işi gücü ben pacami tutup çekiyor valla.hiç kiyamiyorum beraber ağlıyoruz bazen inşallah çalışıyorum diye agresif huysuz simarik bir çocuk olmaz
Allah sanada kolaylık versin canım... işin zor ..dünyanın en kutsal en yorucu işi annelik...Kizlar masallah size, ne guzel cogunuz duzeninizi oturtmussunuz...Benim pasamin rahatlikla uykusunu uyuyabildigi bir gunu bile yok abileri sayesinde. Bugunumuzu yazayim size mesela; sabah saat 7de uyandik kahvalti yapip giyindikten sonra 8 de evden ciktik kucuk oglum uyuyo bile olsa uyatiyorum.. Once kucugu okuluna biraktim, sonra buyugu okuluna biraktim. Ordan sebze almaya magaza gittik tabi arabada 10 dk uyuyup uyandi, eve geldik saat 10 oldu. Biraz emzirip oyndiktan sonra acele acele temizlik, bulasik... saat 11 tekrar ciktik evden abileri almaya once kucuk sonra buyuk abiyi alip eve geldik saat 12. Hemen karinlarini doyurup sofrayi kaldiramadan tekrar 23 nisan calismalrina yetis 12: 45 te basliyor. 13:15 te bitip tekrar eve geldik ortada kalan sofrayi kaldir sebzeleri yerlestir eymenle ilgilen, cocuklarin cantasini hazirla 15:15 judo icin tekrar cik evden, bir saat sonra tekrar al eve gel aksam yemegi yap...... Inanin abartmiyorum kucuk ayrintilari namazlari hic soylemiyorum bile, bir gun cantami unutuyorum bir gun anahtari birgun telefonu ve benim isim hic bitmiyor Eymen kendi basina hic oynamiyor surekli benim uzerimde babamiz sabah 6 aksam 7 iste... Her aksam odev yapiyoruz buyukle, hikaye okuyoruz, oyunlar oynuyoruz... Sanirim benim en zor gunlerim bu zamanlar ve cocuklarin altin yaslari en iyi sekilde dzgerlendirmem gerekiyor...
ohhh ne mutlu size..aile saadetinin fotoğrafı tamamlandı inşallah...kızlarrrrr az önce kapı çaldı bi baktım eşimm aşkımmm gelmiş 1 hafta önce gelmiş süpriz yapmışçooook mutluyummm saskınlıkla nasıl bağırdıysam kızım yarım saat ağladı
çok geçmiş olsun canım... Allah beterinden saklasın... benimde ödüm kopuyor...en çok kazalar evde yaşananlar zaten...kızlar dün sabah oğlumun ayağına çay döküldü masada kucağımı istedi aldım biz farketmeden babasının çayını ayağına döktü hemen suya tuttum silverdin sürdüm neyseki bir şey olmadı kızarıklık dışında ama ben çok korktum yavrum bir saat boyunca ağladı kuzum
ben veremedim canım....üşengeçliğimden ...vakitsizlik gibi bir bahenem var...ama diğer arkadaşlar yağ gibi eridilermerhaba güzel anneler bende 2015nisan annesi olcam inşalla bu ikinci hamileliğim ilkinde 10kilo almışken bunda 12 13kilo aldım bile sonra nasıl verecem diye kara kara dşünüyorum bebeğimde küçük kalmış sizler kilolarınızı verebildinizmi
çok geçmiş olsun canım...neden olmuş söyledilermi... inşallah tekrarlamaz...Günaydın arkadaşlar...gece 1.30da kızım çığlık atarak uyandı,yavrum yanıyordu,40.2derece ateşi vardı kızımın,damla verdik kustu,acile gittik hastaneye,fitil verdiler,şimdi uyuyor.ck korktuk,ilk defa ağlayarak uyandı yavrum.sabah tekrar ateşi olursa kendi doktoruna götüreceğiz....Korkutu bizi cimcime.inşallah ateşi çıkmaz tekrar...
aç kalıyormu canım... eğer doymuyorsa ver istersen...yada yoğurduna falan katKızlar idil hala emiyor ve ek gıda anca 1 kase kadar yiyor , biberon vs tutmuyor emzirenler ek olarak devam sütü veriyor mu? Beni bir aydınlatın yahu
süte su katıyorsun demek valla akıllıca...canım gözünüz aydın hayırlısıyla taşının inşallah...üzerinden biraz yük kalkmış olur...can sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.lojmana basvurdum para yetmiyor diye çıktı hem daha büyük hem ufaktan olsa balkonu var hava aliriz sınav bitsin tasincaz şubat sonunda annem gelecek iki gün.sonra kaynanamlar gelecekmis gezmeye ilk defa iki gün.sonra zaten dogumgunleri geliyor ne çabuk geçti zaman emekleme pozisyonuna geçiyor kendi az kaldı korkusunu yense az da poposunu kaldirsa olacak tutunarak yürüyor emekleme sonradan.emeklese kendi kucak istemez gezinir durur hiç olmazsa bakıcı akşamları etmenin yokluğunda yelek örmüş eymene dün gittim on beş tatil kızlar evde tv izleyemiyorlar eymene yüzünden hep beraber müzik dinliyorlar abiye iyi bakıyor dedim kendi cocuklarina bakmıyor ona bakmaktan diye güldü kadın o uyumadan wc gidemiyormus kızların isteklerini hafta sonu yapiyormus.keşke lojmanda böyle bakıcı denk gelse ana nerdeee
Virüs kapmış canım,hic iştahı yok yavrumun.şimdi tekrar ölçtük 39.4cıktı,6saate bir fitil ver dedi doktor,hastane 125lik vermişti doktor 250lik verdi.kilosu var 125az dedi.icim yanıyor...2saat uyumadım bile gece,uyursam birşey olur diye korkuyorum.canım alışana kadar öğürüyorlar benim kız kaç defa kustu...halada arada bir öğürüyor... su ile yardımcı oluyorum...
canım... .. hem büyüttüğün bebeğin için hemde daha yeni filizlenen bebeğin için...Allah yardımcınız olsun.
kendimi Eymen in yerine koydumda canım halleri hem çok komik hemde çok dramatik... canım kuzum ya... kendi iç dünyasında neler yaşıyorsa...seni görünce yapması iyi bir şey.. sen yokkende yapsaydı daha zor olurdu işin...
Allah sanada kolaylık versin canım... işin zor ..dünyanın en kutsal en yorucu işi annelik...
ohhh ne mutlu size..aile saadetinin fotoğrafı tamamlandı inşallah...
çok geçmiş olsun canım... Allah beterinden saklasın... benimde ödüm kopuyor...en çok kazalar evde yaşananlar zaten...
ben veremedim canım....üşengeçliğimden ...vakitsizlik gibi bir bahenem var...ama diğer arkadaşlar yağ gibi eridiler
çok geçmiş olsun canım...neden olmuş söyledilermi... inşallah tekrarlamaz...
aç kalıyormu canım... eğer doymuyorsa ver istersen...yada yoğurduna falan kat
zor tabi cnm Allah yardimcin olsunOkurken bile içim parçalandıben de ücretsiz izin üstüne izin alıp duruyorum bakıcı da başlamış bulundu. Yaşına girince işe başlıcam ama nette okuyorum işin içinden çıkamıyorum. Benim annem de çalışıyodu okul çıkışı annesi evde olan çocuklara hep özendim hatta bi kere anneme "ben senin gibi olmıcam çalışmayıp çocuğuma bakıcam" demişim, ne büyük konuşmuşum mesleğim var memuriyetim var, çocuğun masraflari ve geleceği var bi yanda, diğer yanda benim evladımdan ayrı kalıp birbirimize hasret zamanlar geçirme durumumuz. Çalışacağım için kendimi o kadar kötü hissettiren yazılar okudum ki senin post un da üstüne geldi çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun
yeni duydum ben kantaron yagi suruyorum yaraya ama pek de faydasini gormedimgeçmiş olsun canım ama aklında olsun öyle bi durumda direk zeytınyağ dök yanan yere bol bol on dk sonra acısı gecer kızarmaz su toplamaz çok kez denendi onaylandı :)
:)aaa üzülme o kadar olacak çocuk iki saniyede unutuyor acıkmış bugün üstümü acmama firsat yok boynuma sarıldı sımsıkı baktım emiyor cekemedim babası zorla aldı bırakmıyor ben memeyi acaba kadar morardi resmen agzi açık üstüme doğru geliyor yiyecek neresi denk gelirse yanak boyun meme kol ordan süt gelecek sanıyor gözü dönüyor acliktan kiyamam meme desen öyle emiyor bir deri bir de ucu kalmış..onun anne sevgisini gece sabaha kadar yanında kalıp verebiliriz ama ihtiyaçlarını yanında kalıp alamayiz canım mecbur olmasak tamam
hoşbulduk canımcım:)
sana çaktırmamaya çalışıyolar bence de. halbu ki çok normal bişey, baştan haberdar etseler de ona göre önlem alınsa.
benim kızım hiç yürüteç kullanmadı, ona ramen parmak uçlarında yürüyor :) daha doğrusu sıralıyor. var mı yürümeye başlayan 2014 nisan bebesi
çok güzelmiş koltuğunuz. güle güle kullanın. ben de en iyi römer diye düşünmüştüm. markası be safe. izofix li bakıyorum özellikle. Norveç markasıymış. ama tabi çok pahalı, bizi aşar. ben henüz araştırma aşamasındayım. denemeden de almak istemiyorum. maalesef her modeli deneme şansımız da olmuyor
bu arada teşekkür ederiz, geçti gitti şükür hastalıklar. uğram
hoşbulduk tatloşum, sağolasın :)
maviş canımcım size de çok geçmiş olsun. araştırdıkça kafaamö karışıyor. ADAC çarpışma testleri var. o testlere katılmış ve geçmiş markaların koltukları olmalı. bazı markaların testi yok mesela, güvenilirliğini bilmiyoruz. ben en çok römer, sonra cybex ve sonra da concord u düşünerek gitmiştim. ama satış elemanı beni direkt besafe e yönlendirdi. en iyisi oymuş. fiyatından belliama bizi aşar. sizin bütçeniz müsaitse düşünebilirsiniz. besafe izi up 3 demişti yanlış hatırlamıyosam. en çok yatan oto koltuğuymuş bu arada.
canım öncelikle boğulmasından korkma. en kötü ihtimalle boğazına takılan bişey olduğunda gerçekten kusuyor çocuk. ama tabi bu kontrolsüz ol anlamına gelmesin. senin denetiminde parçalı şeyleri yutmasını sağla. çünkü bi noktadan sonra alışmaları daha zor oluyor. 5 yaşında kreş yemeğ. yiyemeyen ve püreyle bulamaçla beslenen çocuklar var. çocuğun ağzına parça gelince öğürüyor, yutamıyor. 1 yaşındaki bi çocuk bizim yediğimiz hemen hemen herşeyi en az bizim kadar iyi yiyebilir.
ihtiyaca göre belirlemek laızm zaten canım marka ve modeli. biz de yatış pozisyonu iyi bişeyler olsun istiyoruz. bizim de yolumuz oluyor çünkü. bakalım haala karar vermedim.
filiz mi yazmış, ayyy çok sevindim haber aldığımıza. ne yapıyor? kaçıncı sayfada ki, okumak istiyorum postunu ??
hoş bulduk snowym. bak bakalım. ben şahsen beğendim ama fiyatı bizi aşar. sizin bütçeniz el verirse, bence tercih edilecek bir model. sevdim ben. ama tabi kzıımla denemedim. en önemlisi onun sevmesi sanırım. özelliklerini mavişe yazdım ama bi de ekleyeyim ki kemerinde mıknatıslar var. bebeği oturturken kemerler altında kalmıyor. yanlara mıknatısla tutturuyosun, bebeği oturtup kemerleri rahatlıkla alabiliyosun. bu da bi artıyalnız kendimi be safe in pazarlayıcısı gibi hissettim
filizcim canım hoş geldin. çpok merak ettik seni, nasılsın? önceki postlarını okumadım, miniğinle seni çok öpüyorum. bütün sorunlar geçecek canım inşallah. gebeliğin için de söyleyecek söz bulamıyorum. inşallah bütün ailen için hayırlısı olur. bazen geç duyulabiliyor canım.
sirona da çok güzel bi model. 360 derece dönüyor. onu da beğendim. hepsini beğendim de kızımla çıkıp bakamadık ki
gözün aydın canım :)
ay çok geçmiş olsun, çok tehlikeli oldular artık. eller ayaklar kıpır kıpır :)
tutmadan mi yuruyor kizlar??benim sıpa yürümeye başladı canım :) sadece yürüse sıkıntı yok koşmaya çalısıyor düşüyor yaramaz.
cok gecmis olsunGünaydın arkadaşlar...gece 1.30da kızım çığlık atarak uyandı,yavrum yanıyordu,40.2derece ateşi vardı kızımın,damla verdik kustu,acile gittik hastaneye,fitil verdiler,şimdi uyuyor.ck korktuk,ilk defa ağlayarak uyandı yavrum.sabah tekrar ateşi olursa kendi doktoruna götüreceğiz....Korkutu bizi cimcime.inşallah ateşi çıkmaz tekrar...
:) :)esmer sütün ne kadar geliyor canım az ise alması gereken süt 500ml gibi birşey galiba eksik kalan kısmı vermen gerekebilir ama 700-800 ml süt iciyordur ek gıda az alıyor diye actir o zaman yine vermen gerekebilir ama aç olsaydı bagirirdi durmazdi.uzerime atlıyor agzi açık şekilde karnı aç olunca ordan anlıyorum.süt azalıyor zamanla ama çok düşünme ne kadar dusunursen o kadar azalır
askerde kim kapacak cnm en guvenilir yermavis beklemek ve ben çok sabirsizim iki aylık nisanliyken evlendik askerde başkası kapmasin dedim bastım nikahı
canan cok gulduruyorsun beni ne eglenceli bir hatunsun senssagdigim halde süt az geliyor tosuncuk doymuyor yada bakımdan gelince yemek değil meme istiyor haliyle orda memeci yok çünkü.günlük 3*90cc anne sütü kahvalti ve öğlen için yoğurt meyve ceviz bırakıyorum.3*90 cc süt 270 cc tek sagimda cikmiyor kalanı derin dondurucu stoklarindan çıkarıyorum bir tane filan dün dedim buzluktaki bitecek azicik süte şu karıştırdım valla yaptım eşim dalga geçiyor kemal sunalin babası gibi süte şu katma diyor ama hiç şu içmiyor günde yarım çay bardagi anca süt var suya ne gerek susayinca hop meme suyu geri çıkarıyor bende içine az şu koydum valla zaten çoğu şu değil mi.
ins Allah gonlune gore versin tatlimlojmana basvurdum para yetmiyor diye çıktı hem daha büyük hem ufaktan olsa balkonu var hava aliriz sınav bitsin tasincaz şubat sonunda annem gelecek iki gün.sonra kaynanamlar gelecekmis gezmeye ilk defa iki gün.sonra zaten dogumgunleri geliyor ne çabuk geçti zaman emekleme pozisyonuna geçiyor kendi az kaldı korkusunu yense az da poposunu kaldirsa olacak tutunarak yürüyor emekleme sonradan.emeklese kendi kucak istemez gezinir durur hiç olmazsa bakıcı akşamları etmenin yokluğunda yelek örmüş eymene dün gittim on beş tatil kızlar evde tv izleyemiyorlar eymene yüzünden hep beraber müzik dinliyorlar abiye iyi bakıyor dedim kendi cocuklarina bakmıyor ona bakmaktan diye güldü kadın o uyumadan wc gidemiyormus kızların isteklerini hafta sonu yapiyormus.keşke lojmanda böyle bakıcı denk gelse ana nerdeee
gecmis olsun canım ne virüsü kaptı ki?Virüs kapmış canım,hic iştahı yok yavrumun.şimdi tekrar ölçtük 39.4cıktı,6saate bir fitil ver dedi doktor,hastane 125lik vermişti doktor 250lik verdi.kilosu var 125az dedi.icim yanıyor...2saat uyumadım bile gece,uyursam birşey olur diye korkuyorum.
diğer belirtiler vardı ama ağzındaki pamukcuk olmadı hiç canım grip olunca da istahsiz uykusuz oluyorlar grip başlangıcı olmasın.biz 6 ay dış belirtisi eziyeti cektik 9.ayda çıktı.doktor dışı unutun herşeyi ona yormayın dedi.unuttuk o zaman çıktı
Biz ilk iki ay anne sutune eoprotein diye bir mama kattik. Sonrasinda kilo alsin diye kusana kadar icirdim sutumu. Yazik yavruma iskence yapmis gibi hissediyorum simdi. Dusunuyorum da o zamanlar cildirmis gibiydim. Bu cocuk kilo almali diye diye gece gunduz kac cc sut ictigini hesapliyordum.
Ek gidaya 7. Ayda gectik. Sabah kahvalti: yumurta, beyaz peynir, ceviz. Her zaman yemiyor. Ben de zorlamiyorum.
Ogle: yarim meyve. O da yedigi kadar. Sonra sebze puresi. İcine kofte buyuklugunde kiyma koyuyorum.
Aksam: yogurt. Genelde yemiyor.
İcinde et oldugu icin sebze puresini bitirsin diye ugrasiyorum. Zaten asil besin hala anne sutu. O yuzden digerlerini pek onemsemiyorum. İkinci donem ben okula baslayinca ek gida agirlikli beslenecek. Onu da o zaman dusunecegiz :)
inşallah en kısa sürede iyileşir grip ve ateş çok zor gerçekten küçük olduklarından dertlerini söyl,iyemiiyorlar.inşallah yarına ateşi düşüp toparlamış olur prensesin .Virüs kapmış canım,hic iştahı yok yavrumun.şimdi tekrar ölçtük 39.4cıktı,6saate bir fitil ver dedi doktor,hastane 125lik vermişti doktor 250lik verdi.kilosu var 125az dedi.icim yanıyor...2saat uyumadım bile gece,uyursam birşey olur diye korkuyorum.
Grip olmuş dedi doktor.2-3saatir ateşi yok.ama ben yatmadan fitil koyacağım yinede.iştahı hala kapalı:-(gecmis olsun canım ne virüsü kaptı ki?
Inşallah canım...ck bitkin zavalım,hic birşey istemiyor.inşallah en kısa sürede iyileşir grip ve ateş çok zor gerçekten küçük olduklarından dertlerini söyl,iyemiiyorlar.inşallah yarına ateşi düşüp toparlamış olur prensesin .
Canim cok gecmis olsun suan nasilGünaydın arkadaşlar...gece 1.30da kızım çığlık atarak uyandı,yavrum yanıyordu,40.2derece ateşi vardı kızımın,damla verdik kustu,acile gittik hastaneye,fitil verdiler,şimdi uyuyor.ck korktuk,ilk defa ağlayarak uyandı yavrum.sabah tekrar ateşi olursa kendi doktoruna götüreceğiz....Korkutu bizi cimcime.inşallah ateşi çıkmaz tekrar...
Hayirlisi olsun canimlojmana basvurdum para yetmiyor diye çıktı hem daha büyük hem ufaktan olsa balkonu var hava aliriz sınav bitsin tasincaz şubat sonunda annem gelecek iki gün.sonra kaynanamlar gelecekmis gezmeye ilk defa iki gün.sonra zaten dogumgunleri geliyor ne çabuk geçti zaman emekleme pozisyonuna geçiyor kendi az kaldı korkusunu yense az da poposunu kaldirsa olacak tutunarak yürüyor emekleme sonradan.emeklese kendi kucak istemez gezinir durur hiç olmazsa bakıcı akşamları etmenin yokluğunda yelek örmüş eymene dün gittim on beş tatil kızlar evde tv izleyemiyorlar eymene yüzünden hep beraber müzik dinliyorlar abiye iyi bakıyor dedim kendi cocuklarina bakmıyor ona bakmaktan diye güldü kadın o uyumadan wc gidemiyormus kızların isteklerini hafta sonu yapiyormus.keşke lojmanda böyle bakıcı denk gelse ana nerdeee
Ck Sağol canım.şimdi uyuyor,ama ateşi var.yavrumun hic neşesi yoktu bugün.dayımız Londra'dan geldi,bugün bize gelme dedik,yarın gelecek.insan söz konusu cocuğu olunca misafire gelme diyebiliyormuş,gerçi kardeşim misafir sayılmaz.inşallah geçer en kısa zamanda,babamız milupanın bebek yoğurdundan almış meyveli,doktor önermişti.normalde silip süpürürdü,1kaşık bile yemedi yavrum.sadece aptamil iciyor...Canim cok gecmis olsun suan nasil
Virüs kapmış canım,hic iştahı yok yavrumun.şimdi tekrar ölçtük 39.4cıktı,6saate bir fitil ver dedi doktor,hastane 125lik vermişti doktor 250lik verdi.kilosu var 125az dedi.icim yanıyor...2saat uyumadım bile gece,uyursam birşey olur diye korkuyorum.
Virüs kapmış canım,hic iştahı yok yavrumun.şimdi tekrar ölçtük 39.4cıktı,6saate bir fitil ver dedi doktor,hastane 125lik vermişti doktor 250lik verdi.kilosu var 125az dedi.icim yanıyor...2saat uyumadım bile gece,uyursam birşey olur diye korkuyorum.
Kiyamam yavruyaCk Sağol canım.şimdi uyuyor,ama ateşi var.yavrumun hic neşesi yoktu bugün.dayımız Londra'dan geldi,bugün bize gelme dedik,yarın gelecek.insan söz konusu cocuğu olunca misafire gelme diyebiliyormuş,gerçi kardeşim misafir sayılmaz.inşallah geçer en kısa zamanda,babamız milupanın bebek yoğurdundan almış meyveli,doktor önermişti.normalde silip süpürürdü,1kaşık bile yemedi yavrum.sadece aptamil iciyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?