2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Grip olmuş dedi doktor.2-3saatir ateşi yok.ama ben yatmadan fitil koyacağım yinede.iştahı hala kapalı:-(
Canim ihlamur icir bol bilde bogaz enfeksiyonuda varsa karadut ver kizimda az hirilti vardi hemen dr gittik ihlamur ver dedi dr bunlari yaptim geçti cok sukur tabi surupta verdim az biraz

Kiyamam yavruya
keske kardesine de gelme demeseydin gelince gorcekti sonucta ama aileni bilemem tabi canim neyse daha sonra gorusureunuz
Normalde olsa hayata söyleyemem gelme diye...ev ck kalabalık olscaktı,kızım dinlenemeyecekti,ck ses falan filan olurdu.annemlerede 1aydır falan bizdeler,pazar TR'ye temeli dönüş yapacaklar,erkek kardeşim Mayıs'ta Londra'ya yerleşti iş icin,eşi hamile(6aylık),yani ck karışık bir durum.

günaydın kızlar
hayırlı cumalarınız olsun....yine uykusuz bir geceyi sabah ettik...gaz sancısı gibi kaç gündür anlayamıyorum neyi var...kıçını kaldıra kaldıra kasıla kasıla ağlıyor...
afiyet olsun canım kuzuna...tarhanayı benim kızda seviyor içine arpa şehriyede atıyorum biraz bazen kıyma....

Inşallah canım...ck bitkin zavalım,hic birşey istemiyor.
inşallah çok çabuk zamanda düzelir... benim kızda rota virüsü kapmıştı... rota aşısını yaptırmamıştık... iştahı falan kalmadı hiç bir şey yemiyordu ...ateşi 40 lara kadar çıktı.... 1 haftada 1 kilo verdi... kakasından yağ atıyordu resmen...ama ondan sonra çabuk toparladı... geçmiş olsun tekrar
benim evde kalabalık... herkesin temizliğinide kontrol edemediğim için kapıyor bir yerlerden çocuklar...

Canim ihlamur icir bol bilde bogaz enfeksiyonuda varsa karadut ver kizimda az hirilti vardi hemen dr gittik ihlamur ver dedi dr bunlari yaptim geçti cok sukur tabi surupta verdim az biraz
Ihlamur burda var canım,ama karadut yok sanırım.günde 1litre su iciyordu kızım dün 250ml falan icti sadece...

Oyyy kıyamam ya...rota virüsünü hic duymadım.pazar günü herkes gidiyor.ücken olarak devam edeceğiz,ama bir taraftanda üzülüyorum,annemleri kim bilir nezaman göreceğim tekrar,kardeşim uçakla 1bucul saat uzaklıkta,ama eşi hamile olduğu icin gitmek istemiyorum,doğumdan sonra inşallah gideriz.

Selam hayirli cumalar canlar Annem burada, yazamadim dun. Masallah iyi sohbet etmissiniz

Kubizm kacirmisim canim. Masallah yavruna. Yuruyen ilk nisan kuzusu

Littlezelda gecmis olsun canim. Elleri ayaklari durmuyor. Mama sandalyesinde durmasi en iyisi.

2ocak gecmis olsun canim, acil sufalar diliyorum.

Hirsizi yedigi birsey dokunmustur (ya da senin yedigin). Var miydi degisik birsey menusunde canim?

merhaba güzel anneler biz şimdi 9 ay kont geldik aşımızı olduk 9.900kg 70cm boyumuz var :)kan ölçümü 11.5 çıktı sizce nasıl kızlar ilaç kullanmamı gerektirecek bir sınır mı ayrıca dr pek yemiyor dediğimde senin 10 kaşık yedirmendense onun 1kaşık yemesi emin ol daha faydalı dedi mutlu oldum bunun dışında birkaç gündür geceleri baya huzursuzuz dişler sanırım umarım çabuk atlatır kuzularımız bu zorluğuda..

10.100 e 77.5 :) yanlış yazmışım :) doktora sordum sıkıntı olmasın çok uzamasın dedim :) yok dedi :) basketçi yapın siz onu dedi :)))
Maşallah canım ..

geçmiş olsun umarım biran önce düzelir kuzun
Geçmiş olsun hırsızıcım elacık bunu da atlatır güçlü bir kız o..

gözün aydın snowyycim ..

Maşallah canım ..

geçmiş olsun umarım biran önce düzelir kuzun
Geçmiş olsun hırsızıcım elacık bunu da atlatır güçlü bir kız o..

gözün aydın snowyycim ..
Sabah ateşi yoktu ck şükür,şimdi uyuyor,bende yanından ayrılmıyorum.üzüntüden dudaklarım çatladı.allah hic kimsenin yavrusunu hasta etmesin

HAYIRLI CUMALAR kızlar...offf cumanın ne olduğunu ne anlama geldiğini unutuyoruz burda:-(cocuklarıma bunları aşılamam lazım.türkiyeye ck sık götürmeliyim.türk ve Müslüman olduklarını unutmamaları lazım

Maşallah kuzuna canım...bence boy ve kilosu ck güzel.ya 9ay aşısı yok burda,9aylık olunca sadece boy ve kilosuna baktı doktor.

Teşekkür ederim canım,şimdi daha iyi yavrum ck şükür.

kizlar tarhananin icinde neler var?
bizimkinde domates var vermiyorum

Butun gece memede uyudu benim oglan ac yemedi bise..
Kani gayet guzel cukmis canim

Kızlar idil hala emiyor ve ek gıda anca 1 kase kadar yiyor , biberon vs tutmuyor emzirenler ek olarak devam sütü veriyor mu? Beni bir aydınlatın yahu
Ben veriyorum geceled120 bazen 150 iciyo.verenlerde var.dogmazsa butun gece memede oluyo.ama devam sutlerini icmedi.pinarin 6 12 ay devam sutunu iciyo bitek.onuda zot buluyorum..hipp 10.aayda devam sutu vsr sivi.onu drniycem..bazi cocuklar emmeyi seviyo.eltimin cocuklsri birbucuk yasina kadar sade emer bes cocugu var hepside tosun gibiydi.

Yok canımcım. tutunarak sıralıyor. henüz tutunmadan yürüyemeyecek gibi. bazen ben ellerinden tutup yürüyüyorum evde. sağa sola yamuluyor. haala denge kuramıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…