verdim de poposu kizardi ben de tolere edemedi alerji diye dusunup vermedimben veriyorum domates allerji yapmadi.kurutulmus tomates te yedi.tarhanada domates var evet ama sekizinci aydan beri veriyorum ben..
biraz once esime kizlar caliskan cikti yuruyor demistim :)Yok canımcım. tutunarak sıralıyor. henüz tutunmadan yürüyemeyecek gibi. bazen ben ellerinden tutup yürüyüyorum evde. sağa sola yamuluyor. haala denge kuramıyor :)
cnm surup sekerlidir muhtemelen dikkatKaradut burda da yok bende bulamadım bitki satan yerden surubunu aldim orda boyle yerlee varsa bi bak canim ihlamuruda dr dedi bana
cok sirinmis :)Kazlar a101den aldim kizim bayildi
hiç belli olmaz siirt eruh da yaptı sözde dağ başı terör bölgesi çarşı izni bile yoktu ama nobet kulubesi hastanenin hemsire odasinin orayı görüyormuş hatta hususi hemşireleri görmek için sevk alıp doktora gidenler varmış:)) o konuda çok rahatım çapkınlık sorunumuz yok ama eymenden umutlu değilim valla.son günlerde bir dudak üzerine gelme çalışması başlattı son anda kafamı çevirip dudak yerine yanak yapıyorum yapisacak yoksa kıl payı kurtariyorumzor tabi cnm Allah yardimcin olsun
calismaya baslayinca tekrar ucretsiz izin alinabiliyor mu?
yeni duydum ben kantaron yagi suruyorum yaraya ama pek de faydasini gormedim
:)
tutmadan mi yuruyor kizlar??
masallah kizlarimiz caliskan cikti
cok gecmis olsun
@hawar size de cnm
:) :)
askerde kim kapacak cnm en guvenilir yer
canan cok gulduruyorsun beni ne eglenceli bir hatunsun sen:)
ins Allah gonlune gore versin tatlim
ben izmirliyim un yoğurt kırmızı biber tuz var canım içindekizlar tarhananin icinde neler var?
bizimkinde domates var vermiyorum
kizlar tarhananin icinde neler var?
bizimkinde domates var vermiyorum
Canum saf karaduttan yapilmis her zaman vermiyorum bogaz problemlerinde veriyorum zatenverdim de poposu kizardi ben de tolere edemedi alerji diye dusunup vermedim
biraz once esime kizlar caliskan cikti yuruyor demistim :)
cnm surup sekerlidir muhtemelen dikkat
cok sirinmis :)
Karadut surubu marasta cok meshur ama butun heryeri aradim bulamadim.kavanoza giren var aktar bu bizimki gibi olmaz dedi..ben sonunda buzluga atmis bi arkadas ondan buldum..ben afti icin ariyodum.iyide geldi gecti aft..yani bu mevsim bulmasi zor..verdim de poposu kizardi ben de tolere edemedi alerji diye dusunup vermedim
biraz once esime kizlar caliskan cikti yuruyor demistim :)
cnm surup sekerlidir muhtemelen dikkat
cok sirinmis :)
anneme de diyorum yazin kara dutla doldurucam buzlugu :)Karadut surubu marasta cok meshur ama butun heryeri aradim bulamadim.kavanoza giren var aktar bu bizimki gibi olmaz dedi..ben sonunda buzluga atmis bi arkadas ondan buldum..ben afti icin ariyodum.iyide geldi gecti aft..yani bu mevsim bulmasi zor..
Cok guzelmiss..bende alim isterim..amme zaten evde abilerinden kalma playscoolun ilk adim arabasi var.abileri ustune bindirip dutdutt diye kac kere yanima getordiler..cok tehlikeli biizim. İcin canavar abiler onu ustune koyar duttt..Kazlar a101den aldim kizim bayildi
Ne guzel ya bizimki evde yanliz cok sikiliyo çocuk resmine bile guluyorCok guzelmiss..bende alim isterim..amme zaten evde abilerinden kalma playscoolun ilk adim arabasi var.abileri ustune bindirip dutdutt diye kac kere yanima getordiler..cok tehlikeli biizim. İcin canavar abiler onu ustune koyar duttt..
Masallah ceku ya :) oyleyse ben de kemik suyunu deneyeyim. Ne kadar kaynatiyorsunuz kemigi? Emre de tarhanaya bayiliyor. Tarhanayi kemik suyuyla yaparim.O zaman kemik suyuyla yapılmış sebze çorbasını da sever. Denemeni öneririm. Ceku kemik suyu katılmış her şeye bayılıyor: tarhana, mercimek çorbası, sebze çorbası... Özellikle tarhana anne sütüne çok yakın besleyiciliğe sahip olduğu için kesin tavsiye ederim.
Ceku bazen yumurta sarısını löp löp götürüyor, bazen yarısından az yiyor. Ben de zorlamıyorum. Sadece bebelac'ın devam sütünü sevmedi, ama benim sütüm yetmemeye başladı artık, içse iyiydi..
kantoron yagını bende aldım ama zeytinyağ kadar faydasını görmedim canım her derde deva:)zor tabi cnm Allah yardimcin olsun
calismaya baslayinca tekrar ucretsiz izin alinabiliyor mu?
yeni duydum ben kantaron yagi suruyorum yaraya ama pek de faydasini gormedim
:)
tutmadan mi yuruyor kizlar??
masallah kizlarimiz caliskan cikti
cok gecmis olsun
@hawar size de cnm
:) :)
askerde kim kapacak cnm en guvenilir yer
canan cok gulduruyorsun beni ne eglenceli bir hatunsun sen:)
ins Allah gonlune gore versin tatlim
Sağol canım sizde durumlar ne 1 metre yürüyorr demiştin yakındır sizinde:)Selam hayirli cumalar canlarAnnem burada, yazamadim dun. Masallah iyi sohbet etmissiniz
Kubizm kacirmisim canim. Masallah yavruna. Yuruyen ilk nisan kuzusu
Littlezelda gecmis olsun canim. Elleri ayaklari durmuyor. Mama sandalyesinde durmasi en iyisi.
2ocak gecmis olsun canim, acil sufalar diliyorum.
Hirsizi yedigi birsey dokunmustur (ya da senin yedigin). Var miydi degisik birsey menusunde canim?
sonuçlar cıktı mı canım neye göre kansız demiş ki bence o almayı becerememiş sen kızma diyede sallamıs bende damla vermedim her gün et yedik kanı cok ii çıktı boyuda ya 15 gün önce yanlış ölçmüşlerdir ya şimdi bizim her seferinde hastaneyle sağlık ocagı arasında 2-3cm farklı çıkıyor evde kendin ölç mezuraylaİyi geceler kizlar. Bugun kizamik asisi olduk. İki hafta once kan vermustik birinin sonucu cikmis digeri cikmamis. Aglata aglata almislardi kani. Doktor yoktu. Hemsire cok kabsiz dedi. Hemoglobin sonucu cikmadigi icin ben de bisey anlamadim. Demir damlasini kullanmiyorum. Nasil olsa hergun et tuketiyor diye dusunuyorum. Hemsire cok kansiz deyince sucluluk hissettim. Siz kullaniyor musunuz?
Biyu da 15 gun oncesiyle ayni. 71 cm uzamamis. Canim cok sıkıldi yani
Masallah ceku ya :) oyleyse ben de kemik suyunu deneyeyim. Ne kadar kaynatiyorsunuz kemigi? Emre de tarhanaya bayiliyor. Tarhanayi kemik suyuyla yaparim.
Valla aşı oldu canım ama isimleri ne türkce bilmiyorum.[/QUOTE
rotavirus ucretli asi canim 2-4 yada 3-5.aylarda iki doz olarak vuruluyor biz 3-5.ayda vurdurduk tanesi 150 tl civariydi sanirim
Anladim canim tabiki evinin durumunu bilememNormalde olsa hayata söyleyemem gelme diye...ev ck kalabalık olscaktı,kızım dinlenemeyecekti,ck ses falan filan olurdu.annemlerede 1aydır falan bizdeler,pazar TR'ye temeli dönüş yapacaklar,erkek kardeşim Mayıs'ta Londra'ya yerleşti iş icin,eşi hamile(6aylık),yani ck karışık bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?