2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben veriyorum domates allerji yapmadi.kurutulmus tomates te yedi.tarhanada domates var evet ama sekizinci aydan beri veriyorum ben..
verdim de poposu kizardi ben de tolere edemedi alerji diye dusunup vermedim

Yok canımcım. tutunarak sıralıyor. henüz tutunmadan yürüyemeyecek gibi. bazen ben ellerinden tutup yürüyüyorum evde. sağa sola yamuluyor. haala denge kuramıyor :)
biraz once esime kizlar caliskan cikti yuruyor demistim :)

Karadut burda da yok bende bulamadım bitki satan yerden surubunu aldim orda boyle yerlee varsa bi bak canim ihlamuruda dr dedi bana
cnm surup sekerlidir muhtemelen dikkat

Kazlar a101den aldim kizim bayildi
cok sirinmis :)

hiç belli olmaz siirt eruh da yaptı sözde dağ başı terör bölgesi çarşı izni bile yoktu ama nobet kulubesi hastanenin hemsire odasinin orayı görüyormuş hatta hususi hemşireleri görmek için sevk alıp doktora gidenler varmış:)) o konuda çok rahatım çapkınlık sorunumuz yok ama eymenden umutlu değilim valla.son günlerde bir dudak üzerine gelme çalışması başlattı son anda kafamı çevirip dudak yerine yanak yapıyorum yapisacak yoksa kıl payı kurtariyorum

iyi aksamlar kızlar istahsiz bebeklere iştah dış cikaramayip huzursuzluk yaşayan bebeklere dis hasta olanlara şifa uykusuz annelere ise bol bol uzun uzun deliksiz uykular diliyorum.eymenin yanaginda beş altı tanrı kalemle yapmış gibi kırmızı nokta var hepsi yan yana aynı kısımda daire gibi bir yerde toplanmis farklı birşey yemedik kasinmiyor da.normalde agzinin suyu akiyor ya orda olurdu çenesinde ama isilik gibi yada boynunda yelegin değdiği yerde olurdu.baktım başka yerde yok internette çok sıcaktan yada opulmektten olabilir yazıyor aynı yerde ve yanakta olması opulmekten kısmını doğruluyor ışte şu an içim kıpır kıpır biz devamlı opuyoruz olmuyor başkası öpse bu şekilde olana kadar opulur mu ya insaf ne pimpirikli anneyim ben bakıcı mutlaka eve gelmeli bence eve gelip gideni bilirsin başka evde kim gidiyor komşu mu akrabası mi vs aklıma bunlar geldi bakıcı yumurta dan dedi nerdeyse 4 aydır yiyor hergün fazla olur reçel vereyim mi dedi olmaz şeker var dedim incir yapar mi günde bir incir yiyor kabızlık derdi kalmadı rahatladık ama o da beş gündür yapmadı şimdi yapar mi aman kedi şeyini görmüş yara sanmış derler ona döndü.ama altıncı ay hastalığına baktım önce ateş sonra döküntü yazıyor kızarıklık benekli benekli ateşten once mi sonra mi oluyor ki

bu arada bebek telsizi kullanan var mi hangi marka kullanıyor memnun mu diğer evde lazım olacak

kizlar tarhananin icinde neler var?
bizimkinde domates var vermiyorum

Benim verdiğim tarhanada da domates var(mış). Ama ben yavaştan domatesli makarna sosu gibi dolaylı yollardan alıştırıyorum. Tarhanayı 6. aydan beri veriyorum zaten. Bir sorun olmadı. Senin bebeğinde alerji mi var? Yoksa önlem olarak mı vermiyorsun?

Canum saf karaduttan yapilmis her zaman vermiyorum bogaz problemlerinde veriyorum zaten

Karadut surubu marasta cok meshur ama butun heryeri aradim bulamadim.kavanoza giren var aktar bu bizimki gibi olmaz dedi..ben sonunda buzluga atmis bi arkadas ondan buldum..ben afti icin ariyodum.iyide geldi gecti aft..yani bu mevsim bulmasi zor..

[QUOTE="Cnan_1988, post: 39167396, member: 6225oy aksamlar kızlar istahsiz bebeklere iştah dış cikaramayip huzursuzluk yaşayan bebeklere dis hasta olanlara şifa uykusuz annelere ise bol bol uzun uzun deliksiz uykular diliyorum.eymenin yanaginda beş altı tanrı kalemle yapmış gibi kırmızı nokta var hepsi yan yana aynı kısımda daire gibi bir yerde toplanmis farklı birşey yemedik kasinmiyor da.normalde agzinin suyu akiyor ya orda olurdu çenesinde ama isilik gibi yada boynunda yelegin değdiği yerde olurdu.baktım başka yerde yok internette çok sıcaktan yada opulmektten olabilir yazıyor aynı yerde ve yanakta olması opulmekten kısmını doğruluyor ışte şu an içim kıpır kıpır biz devamlı opuyoruz olmuyor başkası öpse bu şekilde olana kadar opulur mu ya insaf ne pimpirikli anneyim ben bakıcı mutlaka eve gelmeli bence eve gelip gideni bilirsin başka evde kim gidiyor komşu mu akrabası mi vs aklıma bunlar geldi bakıcı yumurta dan dedi nerdeyse 4 aydır yiyor hergün fazla olur reçel vereyim mi dedi olmaz şeker var dedim incir yapar mi günde bir incir yiyor kabızlık derdi kalmadı rahatladık ama o da beş gündür yapmadı şimdi yapar mi aman kedi şeyini görmüş yara sanmış derler ona döndü.ama altıncı ay hastalığına baktım önce ateş sonra döküntü yazıyor kızarıklık benekli benekli ateşten once mi sonra mi oluyor ki[/QUOTE]
Amanin ne ettin sen annesi..bi oyuncakla fazla oynamis yada biye surtmus olabilir..yumurtada veya baska bise sanmiyorum..benim babam biyikli bu ara o opunce oluyo..biyikli biri opmus olmasin

İyi geceler kizlar. Bugun kizamik asisi olduk. İki hafta once kan vermustik birinin sonucu cikmis digeri cikmamis. Aglata aglata almislardi kani. Doktor yoktu. Hemsire cok kabsiz dedi. Hemoglobin sonucu cikmadigi icin ben de bisey anlamadim. Demir damlasini kullanmiyorum. Nasil olsa hergun et tuketiyor diye dusunuyorum. Hemsire cok kansiz deyince sucluluk hissettim. Siz kullaniyor musunuz?
Biyu da 15 gun oncesiyle ayni. 71 cm uzamamis. Canim cok sıkıldi yani
Masallah ceku ya :) oyleyse ben de kemik suyunu deneyeyim. Ne kadar kaynatiyorsunuz kemigi? Emre de tarhanaya bayiliyor. Tarhanayi kemik suyuyla yaparim.

kantoron yagını bende aldım ama zeytinyağ kadar faydasını görmedim canım her derde deva:)
bu arada tutunmadan normal yürüyoruz canım

Sağol canım sizde durumlar ne 1 metre yürüyorr demiştin yakındır sizinde:)

sonuçlar cıktı mı canım neye göre kansız demiş ki bence o almayı becerememiş sen kızma diyede sallamıs bende damla vermedim her gün et yedik kanı cok ii çıktı boyuda ya 15 gün önce yanlış ölçmüşlerdir ya şimdi bizim her seferinde hastaneyle sağlık ocagı arasında 2-3cm farklı çıkıyor evde kendin ölç mezurayla

Anladim canim tabiki evinin durumunu bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…