Bizde aldikKazlar a101den aldim kizim bayildi
Bizde aldik canim ama kirik cikti goturduk sonrada almadik gule gule kullaninKazlar a101den aldim kizim bayildi
Aynen canim bende izmirliyim annemde onlari katar ve kisin cok severek yerizben izmirliyim un yoğurt kırmızı biber tuz var canım içinde
Bu kadar takma kafana canim eger yayilmadiysa duzelir takip et bakalimiyi aksamlar kızlar istahsiz bebeklere iştah dış cikaramayip huzursuzluk yaşayan bebeklere dis hasta olanlara şifa uykusuz annelere ise bol bol uzun uzun deliksiz uykular diliyorum.eymenin yanaginda beş altı tanrı kalemle yapmış gibi kırmızı nokta var hepsi yan yana aynı kısımda daire gibi bir yerde toplanmis farklı birşey yemedik kasinmiyor da.normalde agzinin suyu akiyor ya orda olurdu çenesinde ama isilik gibi yada boynunda yelegin değdiği yerde olurdu.baktım başka yerde yok internette çok sıcaktan yada opulmektten olabilir yazıyor aynı yerde ve yanakta olması opulmekten kısmını doğruluyor ışte şu an içim kıpır kıpır biz devamlı opuyoruz olmuyor başkası öpse bu şekilde olana kadar opulur mu ya insaf ne pimpirikli anneyim ben bakıcı mutlaka eve gelmeli bence eve gelip gideni bilirsin başka evde kim gidiyor komşu mu akrabası mi vs aklıma bunlar geldi bakıcı yumurta dan dedi nerdeyse 4 aydır yiyor hergün fazla olur reçel vereyim mi dedi olmaz şeker var dedim incir yapar mi günde bir incir yiyor kabızlık derdi kalmadı rahatladık ama o da beş gündür yapmadı şimdi yapar mi aman kedi şeyini görmüş yara sanmış derler ona döndü.ama altıncı ay hastalığına baktım önce ateş sonra döküntü yazıyor kızarıklık benekli benekli ateşten once mi sonra mi oluyor ki
Oy yavrum.bende ilk cocukta parka cikariyodum cocuk gorsun diye.herseyi ogretmeeye calisyodum.bu simdiden defter karaluyo.olmadik isler yapiyo.bugun bir kitap incelemesi varsi gulmekten oldum.evin kalabalikligina ragmen sureklu kapiya gidiyo disariyi cok seviyoNe guzel ya bizimki evde yanliz cok sikiliyo çocuk resmine bile guluyor
İyi geceler kizlar. Bugun kizamik asisi olduk. İki hafta once kan vermustik birinin sonucu cikmis digeri cikmamis. Aglata aglata almislardi kani. Doktor yoktu. Hemsire cok kabsiz dedi. Hemoglobin sonucu cikmadigi icin ben de bisey anlamadim. Demir damlasini kullanmiyorum. Nasil olsa hergun et tuketiyor diye dusunuyorum. Hemsire cok kansiz deyince sucluluk hissettim. Siz kullaniyor musunuz?
Biyu da 15 gun oncesiyle ayni. 71 cm uzamamis. Canim cok sıkıldi yani
Masallah ceku ya :) oyleyse ben de kemik suyunu deneyeyim. Ne kadar kaynatiyorsunuz kemigi? Emre de tarhanaya bayiliyor. Tarhanayi kemik suyuyla yaparim.
gözün aydın annen gelmiş...brokoli ve karnıbahardan oldu sanırım üst üste 3 gün yedi...gaz yaptı galiba dün biraz iyiyyi...Selam hayirli cumalar canlarAnnem burada, yazamadim dun. Masallah iyi sohbet etmissiniz
Kubizm kacirmisim canim. Masallah yavruna. Yuruyen ilk nisan kuzusu
Littlezelda gecmis olsun canim. Elleri ayaklari durmuyor. Mama sandalyesinde durmasi en iyisi.
2ocak gecmis olsun canim, acil sufalar diliyorum.
Hirsizi yedigi birsey dokunmustur (ya da senin yedigin). Var miydi degisik birsey menusunde canim?
un kırmızı biber -yeşil biber-nane-dereotu-maydanoz-soğan- var içinde domates koymadım...kizlar tarhananin icinde neler var?
bizimkinde domates var vermiyorum
güle güle kullansın...çok şirin...benim yeğenlerin tonla bisikleti var boy boy zaten kullanmıyorlar...1 tanesini rica edeyim bakayım ela için... çocuklar için çok kıymetli oluyor mallarınıKazlar a101den aldim kizim bayildi
İki tup kan almaya calisti. Damari bulamamisti zaten kan cok az geliyordu. Birinin sonucu cikmis. Ona bakarak soyluyor ama pazartesi doktora soracagim. Olmazsa baska bir yerde tahlil yaptiririm. Boyunu olcmeyi denedim ama olmuyor. Babasiyla birlikte ugrasiyoruz ama cok kipirdiyor. İnsallah dedigin gibi yanlis olcmuslerdir canim.sonuçlar cıktı mı canım neye göre kansız demiş ki bence o almayı becerememiş sen kızma diyede sallamıs bende damla vermedim her gün et yedik kanı cok ii çıktı boyuda ya 15 gün önce yanlış ölçmüşlerdir ya şimdi bizim her seferinde hastaneyle sağlık ocagı arasında 2-3cm farklı çıkıyor evde kendin ölç mezurayla
Dogruyu soylemek gerekirse hic kaynatmadim bilmiyorum. İlikleri de veriyoruz degil mi?Benim evimde soba var, o yüzden 2 saat kaynatabiliyorum. Sen kendin karar ver. Tüp üstünde 40 dk kaynatsan bile faydası var. İlikli kemik alıyorsun, zaten biliyorsundur. İlikleri çatal/kaşık sapıyla çıkarırsın ılıyınca.
Tesekkurler canimBizde aldik canim ama kirik cikti goturduk sonrada almadik gule gule kullanin
Oyy desene seninde yazin isin var biz yazin hic iceri giremicez heraldeOy yavrum.bende ilk cocukta parka cikariyodum cocuk gorsun diye.herseyi ogretmeeye calisyodum.bu simdiden defter karaluyo.olmadik isler yapiyo.bugun bir kitap incelemesi varsi gulmekten oldum.evin kalabalikligina ragmen sureklu kapiya gidiyo disariyi cok seviyo
Canim cok eğleniyor ama olan bana oluyo tabi:)gözün aydın annen gelmiş...brokoli ve karnıbahardan oldu sanırım üst üste 3 gün yedi...gaz yaptı galiba dün biraz iyiyyi...
un kırmızı biber -yeşil biber-nane-dereotu-maydanoz-soğan- var içinde domates koymadım...
güle güle kullansın...çok şirin...benim yeğenlerin tonla bisikleti var boy boy zaten kullanmıyorlar...1 tanesini rica edeyim bakayım ela için... çocuklar için çok kıymetli oluyor mallarını
ben kullanıyorum zaman zamn ablam verdi kameralı bizim yılbaşında çok işimizi gördü biz eğlenirken kızım odada uyurken takip ettik ama hala aynı odada yatıyoruz ısınma sorunundan dolayı amaiş görüyor part yatağım yanına sıkıştırdım yatakla nefes alışını bile duyuyorsun yani iyi oluyor.yazın odaları ayırıcam o zman iyi iş görürü diye düşünüyorum.bu arada bebek telsizi kullanan var mi hangi marka kullanıyor memnun mu diğer evde lazım olacak
ben 1 yaşına kadar doktorumuz kulanalım dedi her konuda olduğu gibi bu konudada kullan kullanma diyen var tercih ama ben doktorumuza güveniyorum biz 5.ayda başladık kg başına 1 damla ayrıca bende hergün kıyma koyuyorum çorbasına doktorum 12-17 referans aralığında kan değeri 12,7 çıktı 1 yaşına kadar devam edelim dedi bende veriyorum.kansızlıkla uğraşmak zor ben kendim yıllardır kansızım hamilelikteydede böyleydim ondan verdim veriyorum.İyi geceler kizlar. Bugun kizamik asisi olduk. İki hafta once kan vermustik birinin sonucu cikmis digeri cikmamis. Aglata aglata almislardi kani. Doktor yoktu. Hemsire cok kabsiz dedi. Hemoglobin sonucu cikmadigi icin ben de bisey anlamadim. Demir damlasini kullanmiyorum. Nasil olsa hergun et tuketiyor diye dusunuyorum. Hemsire cok kansiz deyince sucluluk hissettim. Siz kullaniyor musunuz?
Masallah ceku ya :) oyleyse ben de kemik suyunu deneyeyim. Ne kadar kaynatiyorsunuz kemigi? Emre de tarhanaya bayiliyor. Tarhanayi kemik suyuyla yaparim.
yok canım kimyon koymuyordum ama o gazlı diye düşündüğüm hallerinden sonra koyuyorum...onun etkisimi yoksa sebze yemediğinden mi düzeldi bilemiyorum... çorba ve muhallebiyle geçirdik 2 günü....Selam iyi hafta sonlari
Mavis domatesi 3 gun dene canim. Alerji yaparsa hemen belli eder zaten, kesersin. Ben sabahlari kahvaltida veriyorum.
Kubizm benimkinin yurudugu 1m de kaldi canim. Konusmaya verdi enerjisini, yurumekle ilgilenmiyor bu ara
Hirsizi corbalarina kimyon koyuyor musun canim? Gaz sikismasini engeller sanirim.
Ardaannesi masallah tosununa. Koca adam olmus bu
Obenicokseviyor tahlil sonucunu buraya da yazar misin canim.
Ben kızıma Vitamin D damlası kulanıyorum canım,eskiden 1yaşa kadarmış artık 3yaşa kadar dedi ebemiz.bildiğim kadarıyla Vitamin D Demir icin değil.ben başka bir damla kulanmıyorum.rahatsızmı bebeğin?neden kan aldılar canım?İyi geceler kizlar. Bugun kizamik asisi olduk. İki hafta once kan vermustik birinin sonucu cikmis digeri cikmamis. Aglata aglata almislardi kani. Doktor yoktu. Hemsire cok kabsiz dedi. Hemoglobin sonucu cikmadigi icin ben de bisey anlamadim. Demir damlasini kullanmiyorum. Nasil olsa hergun et tuketiyor diye dusunuyorum. Hemsire cok kansiz deyince sucluluk hissettim. Siz kullaniyor musunuz?
Inşallah kendi evimize geçince yer sıkıntımız olmayacak,eviniz 95metre kare kücük sayılır.aslında buraya göre normal,ama biz Türkler icin kücükAnladim canim tabiki evinin durumunu bilemem
D Vitaminide veriyoruz ama 1 yaşına kadar kan ilacıda veriliyor burada 5. aydan itibaren ama verende vermiyende var.Ben kızıma Vitamin D damlası kulanıyorum canım,eskiden 1yaşa kadarmış artık 3yaşa kadar dedi ebemiz.bildiğim kadarıyla Vitamin D Demir icin değil.ben başka bir damla kulanmıyorum.rahatsızmı bebeğin?neden kan aldılar canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?