2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bu kadar takma kafana canim eger yayilmadiysa duzelir takip et bakalim

Ne guzel ya bizimki evde yanliz cok sikiliyo çocuk resmine bile guluyor
Oy yavrum.bende ilk cocukta parka cikariyodum cocuk gorsun diye.herseyi ogretmeeye calisyodum.bu simdiden defter karaluyo.olmadik isler yapiyo.bugun bir kitap incelemesi varsi gulmekten oldum.evin kalabalikligina ragmen sureklu kapiya gidiyo disariyi cok seviyo

Benim evimde soba var, o yüzden 2 saat kaynatabiliyorum. Sen kendin karar ver. Tüp üstünde 40 dk kaynatsan bile faydası var. İlikli kemik alıyorsun, zaten biliyorsundur. İlikleri çatal/kaşık sapıyla çıkarırsın ılıyınca.

gözün aydın annen gelmiş...brokoli ve karnıbahardan oldu sanırım üst üste 3 gün yedi...gaz yaptı galiba dün biraz iyiyyi...

kizlar tarhananin icinde neler var?
bizimkinde domates var vermiyorum
un kırmızı biber -yeşil biber-nane-dereotu-maydanoz-soğan- var içinde domates koymadım...

Kazlar a101den aldim kizim bayildi
güle güle kullansın...çok şirin...benim yeğenlerin tonla bisikleti var boy boy zaten kullanmıyorlar...1 tanesini rica edeyim bakayım ela için... çocuklar için çok kıymetli oluyor mallarını

İki tup kan almaya calisti. Damari bulamamisti zaten kan cok az geliyordu. Birinin sonucu cikmis. Ona bakarak soyluyor ama pazartesi doktora soracagim. Olmazsa baska bir yerde tahlil yaptiririm. Boyunu olcmeyi denedim ama olmuyor. Babasiyla birlikte ugrasiyoruz ama cok kipirdiyor. İnsallah dedigin gibi yanlis olcmuslerdir canim.

Dogruyu soylemek gerekirse hic kaynatmadim bilmiyorum. İlikleri de veriyoruz degil mi?

Oyy desene seninde yazin isin var biz yazin hic iceri giremicez heralde

Canim cok eğleniyor ama olan bana oluyo tabi:)

Selam iyi hafta sonlari

Mavis domatesi 3 gun dene canim. Alerji yaparsa hemen belli eder zaten, kesersin. Ben sabahlari kahvaltida veriyorum.

Kubizm benimkinin yurudugu 1m de kaldi canim. Konusmaya verdi enerjisini, yurumekle ilgilenmiyor bu ara

Hirsizi corbalarina kimyon koyuyor musun canim? Gaz sikismasini engeller sanirim.

Ardaannesi masallah tosununa. Koca adam olmus bu

Obenicokseviyor tahlil sonucunu buraya da yazar misin canim.

bu arada bebek telsizi kullanan var mi hangi marka kullanıyor memnun mu diğer evde lazım olacak
ben kullanıyorum zaman zamn ablam verdi kameralı bizim yılbaşında çok işimizi gördü biz eğlenirken kızım odada uyurken takip ettik ama hala aynı odada yatıyoruz ısınma sorunundan dolayı amaiş görüyor part yatağım yanına sıkıştırdım yatakla nefes alışını bile duyuyorsun yani iyi oluyor.yazın odaları ayırıcam o zman iyi iş görürü diye düşünüyorum.

ben 1 yaşına kadar doktorumuz kulanalım dedi her konuda olduğu gibi bu konudada kullan kullanma diyen var tercih ama ben doktorumuza güveniyorum biz 5.ayda başladık kg başına 1 damla ayrıca bende hergün kıyma koyuyorum çorbasına doktorum 12-17 referans aralığında kan değeri 12,7 çıktı 1 yaşına kadar devam edelim dedi bende veriyorum.kansızlıkla uğraşmak zor ben kendim yıllardır kansızım hamilelikteydede böyleydim ondan verdim veriyorum.

yok canım kimyon koymuyordum ama o gazlı diye düşündüğüm hallerinden sonra koyuyorum...onun etkisimi yoksa sebze yemediğinden mi düzeldi bilemiyorum... çorba ve muhallebiyle geçirdik 2 günü....

Ben kızıma Vitamin D damlası kulanıyorum canım,eskiden 1yaşa kadarmış artık 3yaşa kadar dedi ebemiz.bildiğim kadarıyla Vitamin D Demir icin değil.ben başka bir damla kulanmıyorum.rahatsızmı bebeğin?neden kan aldılar canım?

D Vitaminide veriyoruz ama 1 yaşına kadar kan ilacıda veriliyor burada 5. aydan itibaren ama verende vermiyende var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…