2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ok canım.bize doktor vermedi başka damla.kan testide hic yapılmadı cimcimeye.biz d vitaminini 3yaşa vereceğiz,burda güneş yok :-(
çok kötü biz kasıma kadar sabah akşam balkondan güneşlendik kızımla yanılmıyorsam bıngıldağı kapanınca bırakıcaz 1.5 yaş gibi.canım zaten kansızlık belirti veriyor uykusuzluk v.b gibi internette okumuştum merak etme kullanmayan bir çok kişininde normal çıkıyor ama ben kendimde olsuğumdan vermemeyi göze alamadım.

Bende hic Demir eksikliği olmadı,hamileykende olmadı.hergün 1yemek kaşığı pekmez yedim hamileyken.

@Snowyy pazartesi alinca yazarim canim Hmsire vermedi.

supapatya88 bana da gittigim butun doktorlar kullunmami soyledi ama israrla kullanmiyorum. Cok nedenim var: 1. Yaptigimiz kan tahlillerinde eksik cikmadi simdiye kadar. Siz de eksik gibi gorunen tahlillerde referans degerlerine dikkat edin. Orada yetiskin referan araliklari yaziyor. Bebeginizin yasina uygun araligi arastirmak gerekiyor.
2. Gereksiz yere demir kullanimi bebegimize bulasan bakteri virus vs. Onlari da besliyor. Hastaliklari daha agir geciriyor.
3. Aile hekimi bebeklerde 5. Aydan itibaren tahlilsiz demir kullaniminin 2 yildir uygulandigini soyledi. Ondan oncekiler kullanmadi da bir sey mi oldu? Sen bilirsin dedi.
Tabi su da var. Butun bunlara ragmen hala acaba kullansam mi dedigim oluyor. Ama kullanmaya da eli varmyor.

2 2ocak oglum hasta degil 9. Ayda rutin kan tahlili yapiyorlar. Onu da beceremediler zaten. Turkiye de 5 aylik olan her bebege demir damlasi veriliyor. İsvicrede yasayan bir akrabama sormustum demir eksikligi yoksa verilmiyor demisti.
Biz de d vitamini kullaniyoruz. 1 yasina kadar hergun 3-4 damla, 1 yasindan sonra ampul olarak verecegiz.

Sevindim canım hasta olmadığına.burda 9ay kontrolü mecburi değil,sen kan falan verdik değince hasta sandım.biz D vitamininden hergün 1damla yapıyoruz.her ülke farklı.ben ilk bebeğimi kaybetiğimde benimde damarımı bulamamıştı ebe,kolum delik deşik olmuştu,yanlış taktığı icin zehirlenmiştim ilaçlardan.etki yapmadı ilaçlar,onlarda ilaçlar etki yapmıyor diye ilac verip durdular....

Oh ne güzel...anne kız balkon keyfi yaptınız demeki....biz Eylül'de geldik Türkiye'ye 3hafta kaldık kızım güneşi ve sıcağı ozaman gördü.burda bazen Temmuz'da hava 12derece falan olabiliyor,bağzende 30derece,yani insan hasta olabiliyor.

benimki de o gun dil cikardi kiza

alerji degil de poposunda pisik oldu ondan vermiyorum

masallah aferin ona :)
gittiniz mi gorev yerine?
aklima geliyorsun da cok isin var Allah yardimcin olsun

slm cnm poposu kizardi ondan vermiyorum
kimyonu pistikten sonra mi ekliyorsun?

Günaydın güzel bir hafta olur inşallah. Sizden öneri bekliyorum büyük kızım anaokulu na gidiyor sayıları sayabiliyor fakat her hangi bir rakamı yaz dediğimde yazamiyor gösteriyorum sık sık aradan bir kaç dak geçiyor tekrar sorduğumda unuttum anne diyor bu normal mi acaba dikkat eksikligi mi var anlam veremedim diğer konularda iyi sorun yok tatil öncesi hikaye etkinliği vardı evde ara ara okuduğum hikayeyi kendisi okulda anlattı tabi heyecanıda vardı mesale evde okudugum hikayeleri kendi calisma odasima gidip karsisinda arkadaslari varmis gibi aklinda kalanlari anlatiyor yada kendi hikaye uyduruyor bun hareketleride normal mi yapı itibariyle içine kapanık bir çocuk okula başlıktan sonra biraz daha iyi

Gunaydin canlar Yeni hafta hepimize mujdeli guzel haberler getirsin insallah

Mavis ben corba yapmiyorum canim. Kimyonu kendi yediklerime koyuyorum. Gaz sikintisi 3. aydan beri yok cok sukur. Kendi yemegime de altini sondurmeye yakin koyuyorum ama daha once koymanin baharatin ozelliklerini daha cok ortaya cikardigini duydum gecen. Bilen varsa aydinlatsin bizi

Yarem selam canim. Masallah prensesine Daha anaokulunda canim. Rakam vs simdiden gosterirsen okulda sikilmaz mi cocuk. Birak oynasin. Ne guzel ifade yetenegi iyiymis. Vakti zamani geldiginde suan yapamadiklarini da yapar.

Eki Görüntüle 1397530 Bir zamanlar subat 2007annesiydim takipteydim oyle cabuk gectiki zaman umarim sizin bebislerinde doyasiya yasayacagi yillari olur.biz bugun anneannede cok guzel bir gun gecirdik..cerceveyi teyzesi elleriyle yapti..
Masallah yusufa, bende haziran 2007 annesiyim cnm. Zaman su misali cok hizli gelip geciyor... Ilk bebekte yasanan duygu apayri bir seydi. Hepsinin ayri ayri tadi var. Cercevede super olmus bu arada

Ck teşekkürler tarif icin

2ocak rica ederim,sevgiler
mavis tabiki hatırlatırım, Mali Müşavir im ben, aynı zamanda denetçiyim, hayatım vergi ve denetim
seve seve hatırlatma yaparım hatta ilk hatırlatmamı yapıyorummm:
01/02/2015- 16/02/2015 2014 IV. Geçici Vergi Dönemine (Ekim-Kasım-Aralık) Ait Gelir Geçici Vergisinin Beyanı
01/02/2015- 16/02/2015 2014 IV. Geçici Vergi Dönemine (Ekim-Kasım-Aralık) Ait Kurum Geçici Vergisinin Beyanı
yani 2014/4.dönemine ait Geçici vergi Beyanları var 16.02.2015 e kadar, ödemesi ise 17.02.2015 ...
Bilgilerinize rica ederim, deyim tam olsun
buarada herkese güaydınlar sevgiler,, sağlıklı mutlu haftalarrr olsun İNŞALLAHHH

Allah ım kavuştursun gurbet zorrr

Eki Görüntüle 1397530 Bir zamanlar subat 2007annesiydim takipteydim oyle cabuk gectiki zaman umarim sizin bebislerinde doyasiya yasayacagi yillari olur.biz bugun anneannede cok guzel bir gun gecirdik..cerceveyi teyzesi elleriyle yapti..
bende bende şubat annesiyim ama 2011 benim, çerçeve harika olmuş ellerine sağlık teyzoşun, anneanneye gidilirde kötü geçermi,, bizde haftasonu onlardaydık ve çookk mutluyduk,kızı dedesi yemeğe çıkardı ,oğlanla annem ve ben evde idik, çok güzel yaa Rabbim eksikliklerini göstermesin, başımızdan eksik etmesin hatta eşim akşam aldı, arabada dönerken tutamadım kendimi ağladım

Allah ım kavuştursun gurbet zorrr
Âmin canım...onlar iyi olsun bana yeter...denemek istiyorlar,yapabilirmiz Türkiye'de bilmiyoruz dediler...ama Türkiye'yi ck seviyorlar,sadece sizin hasretiniz var diyorlar bize,eh şimdi bir de torun hasreti var...4yıl icinde geri dönme hakları var,bakalım zaman ne gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…