Ok canım.bize doktor vermedi başka damla.kan testide hic yapılmadı cimcimeye.biz d vitaminini 3yaşa vereceğiz,burda güneş yok :-(D Vitaminide veriyoruz ama 1 yaşına kadar kan ilacıda veriliyor burada 5. aydan itibaren ama verende vermiyende var.
çok kötü biz kasıma kadar sabah akşam balkondan güneşlendik kızımla yanılmıyorsam bıngıldağı kapanınca bırakıcaz 1.5 yaş gibi.canım zaten kansızlık belirti veriyor uykusuzluk v.b gibi internette okumuştum merak etme kullanmayan bir çok kişininde normal çıkıyor ama ben kendimde olsuğumdan vermemeyi göze alamadım.Ok canım.bize doktor vermedi başka damla.kan testide hic yapılmadı cimcimeye.biz d vitaminini 3yaşa vereceğiz,burda güneş yok :-(
Bende hic Demir eksikliği olmadı,hamileykende olmadı.hergün 1yemek kaşığı pekmez yedim hamileyken.çok kötü biz kasıma kadar sabah akşam balkondan güneşlendik kızımla yanılmıyorsam bıngıldağı kapanınca bırakıcaz 1.5 yaş gibi.canım zaten kansızlık belirti veriyor uykusuzluk v.b gibi internette okumuştum merak etme kullanmayan bir çok kişininde normal çıkıyor ama ben kendimde olsuğumdan vermemeyi göze alamadım.
Sevindim canım hasta olmadığına.burda 9ay kontrolü mecburi değil,sen kan falan verdik değince hasta sandım.biz D vitamininden hergün 1damla yapıyoruz.her ülke farklı.ben ilk bebeğimi kaybetiğimde benimde damarımı bulamamıştı ebe,kolum delik deşik olmuştu,yanlış taktığı icin zehirlenmiştim ilaçlardan.etki yapmadı ilaçlar,onlarda ilaçlar etki yapmıyor diye ilac verip durdular....@Snowyy pazartesi alinca yazarim canim Hmsire vermedi.
supapatya88 bana da gittigim butun doktorlar kullunmami soyledi ama israrla kullanmiyorum. Cok nedenim var: 1. Yaptigimiz kan tahlillerinde eksik cikmadi simdiye kadar. Siz de eksik gibi gorunen tahlillerde referans degerlerine dikkat edin. Orada yetiskin referan araliklari yaziyor. Bebeginizin yasina uygun araligi arastirmak gerekiyor.
2. Gereksiz yere demir kullanimi bebegimize bulasan bakteri virus vs. Onlari da besliyor. Hastaliklari daha agir geciriyor.
3. Aile hekimi bebeklerde 5. Aydan itibaren tahlilsiz demir kullaniminin 2 yildir uygulandigini soyledi. Ondan oncekiler kullanmadi da bir sey mi oldu? Sen bilirsin dedi.
Tabi su da var. Butun bunlara ragmen hala acaba kullansam mi dedigim oluyor. Ama kullanmaya da eli varmyor.
2 2ocak oglum hasta degil 9. Ayda rutin kan tahlili yapiyorlar. Onu da beceremediler zaten. Turkiye de 5 aylik olan her bebege demir damlasi veriliyor. İsvicrede yasayan bir akrabama sormustum demir eksikligi yoksa verilmiyor demisti.
Biz de d vitamini kullaniyoruz. 1 yasina kadar hergun 3-4 damla, 1 yasindan sonra ampul olarak verecegiz.
Oh ne güzel...anne kız balkon keyfi yaptınız demeki....biz Eylül'de geldik Türkiye'ye 3hafta kaldık kızım güneşi ve sıcağı ozaman gördü.burda bazen Temmuz'da hava 12derece falan olabiliyor,bağzende 30derece,yani insan hasta olabiliyor.çok kötü biz kasıma kadar sabah akşam balkondan güneşlendik kızımla yanılmıyorsam bıngıldağı kapanınca bırakıcaz 1.5 yaş gibi.canım zaten kansızlık belirti veriyor uykusuzluk v.b gibi internette okumuştum merak etme kullanmayan bir çok kişininde normal çıkıyor ama ben kendimde olsuğumdan vermemeyi göze alamadım.
benimki de o gun dil cikardi kizahiç belli olmaz siirt eruh da yaptı sözde dağ başı terör bölgesi çarşı izni bile yoktu ama nobet kulubesi hastanenin hemsire odasinin orayı görüyormuş hatta hususi hemşireleri görmek için sevk alıp doktora gidenler varmış:)) o konuda çok rahatım çapkınlık sorunumuz yok ama eymenden umutlu değilim valla.son günlerde bir dudak üzerine gelme çalışması başlattı son anda kafamı çevirip dudak yerine yanak yapıyorum yapisacak yoksa kıl payı kurtariyorum
alerji degil de poposunda pisik oldu ondan vermiyorumBenim verdiğim tarhanada da domates var(mış). Ama ben yavaştan domatesli makarna sosu gibi dolaylı yollardan alıştırıyorum. Tarhanayı 6. aydan beri veriyorum zaten. Bir sorun olmadı. Senin bebeğinde alerji mi var? Yoksa önlem olarak mı vermiyorsun?
masallah aferin ona :)kantoron yagını bende aldım ama zeytinyağ kadar faydasını görmedim canım her derde deva:)
bu arada tutunmadan normal yürüyoruz canım
Sağol canım sizde durumlar ne 1 metre yürüyorr demiştin yakındır sizinde:)
slm cnm poposu kizardi ondan vermiyorumSelam iyi hafta sonlari
Mavis domatesi 3 gun dene canim. Alerji yaparsa hemen belli eder zaten, kesersin. Ben sabahlari kahvaltida veriyorum.
Kubizm benimkinin yurudugu 1m de kaldi canim. Konusmaya verdi enerjisini, yurumekle ilgilenmiyor bu ara
Hirsizi corbalarina kimyon koyuyor musun canim? Gaz sikismasini engeller sanirim.
Ardaannesi masallah tosununa. Koca adam olmus bu
Obenicokseviyor tahlil sonucunu buraya da yazar misin canim.
Masallah yusufa, bende haziran 2007 annesiyim cnm. Zaman su misali cok hizli gelip geciyor... Ilk bebekte yasanan duygu apayri bir seydi. Hepsinin ayri ayri tadi var. Cercevede super olmus bu aradaEki Görüntüle 1397530 Bir zamanlar subat 2007annesiydim takipteydim oyle cabuk gectiki zaman umarim sizin bebislerinde doyasiya yasayacagi yillari olur.biz bugun anneannede cok guzel bir gun gecirdik..cerceveyi teyzesi elleriyle yapti..
Ck teşekkürler tarif icin
kendime geliyorum 2 gun yapmiyorum 3.gun yine yapiyorum
Sifa olsun babacina
msjiniz alinmistir
cnm bu islerle ilgileniyorsan bize de hatirlatir msn vergileri?
Hakkinizda hayirlisi olur ins cnm
cok amin iyiymis
derdin ne evlendin bekleyeydin anaciginin evinde
Benimki de babaci ki dogru duzgun gormuyor bile
emeklerim bosa mi gidiyorrr a dostlar? ?
cnm masallah sana
ben o zmn hic yoruluyorum demeyim
super surpriz
cok gecmis olsun cnm dun sen gectin aklimdan calismaya basladin zor diye
Allah ım kavuştursun gurbet zorrrHerkese günaydın iyi pazarlar...kızım bugün gülerek uyandı,ck şükür iyi,ck az öksürüyor.
Bugün annemler temeli Türkiye'ye dönüş yapıyorlar,onun üzüntüsü var,dün kardeşim Londra'ya döndü,yani yanlız sayılırım artık...iyiki kızım var....
bende bende şubat annesiyim ama 2011 benim, çerçeve harika olmuş ellerine sağlık teyzoşun, anneanneye gidilirde kötü geçermi,, bizde haftasonu onlardaydık ve çookk mutluyduk,kızı dedesi yemeğe çıkardı ,oğlanla annem ve ben evde idik, çok güzel yaa Rabbim eksikliklerini göstermesin, başımızdan eksik etmesin hatta eşim akşam aldı, arabada dönerken tutamadım kendimi ağladımEki Görüntüle 1397530 Bir zamanlar subat 2007annesiydim takipteydim oyle cabuk gectiki zaman umarim sizin bebislerinde doyasiya yasayacagi yillari olur.biz bugun anneannede cok guzel bir gun gecirdik..cerceveyi teyzesi elleriyle yapti..
Âmin canım...onlar iyi olsun bana yeter...denemek istiyorlar,yapabilirmiz Türkiye'de bilmiyoruz dediler...ama Türkiye'yi ck seviyorlar,sadece sizin hasretiniz var diyorlar bize,eh şimdi bir de torun hasreti var...4yıl icinde geri dönme hakları var,bakalım zaman ne gösterecek.Allah ım kavuştursun gurbet zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?