2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok geçmiş olsun canım... benim kızda kumandayı tv ye karşı tutmaya başladı... bizden görüyor elbette...hemen kapıyorlar..

canım tam sınırda çıkmıştı kanı... kansızda değil fazlada değil..ama yinede kan ilacını ver demişti... veriyorduk ama doğduğundan beri rengi zaten soluk...

hayırlı olsun oğluşunun sünneti..Allah damatlığını da göstersin inşallah... kızının doğum günüde kutlu olsun...

arkadaslar merhaba
menenjit asisi yaptiran var mi hangi marka?

yaptirmayanlar neden yaptirmadiniz?
canım 1 yaşında yapılacak dedi bana hemşire...daha marka araştırmadım...evet çok kötü bir hastalık ...öldürmese bile beyinde bir maraz bırakıyor...Allah korusun...

Türkiye'de bebekler hastanedemi aşı oluyor canım?yoksa cocuk doktorundamı?
sağlık ocağında oluyoruz genelde ama bazılarımız bebeklerimizin kendi dokturuna yaptırıyorlar aşısını...aşı takibi yapan yerler sağlık ocakları aşı kartları var bebeklerin... ona göre bizi bilgilendirip gün veriyorlar şu gün şu aşısı var diye bebeklerin hem gelişimini hem aşısını hemde sağlıkları kontrol ediyorlar...

Burdada öyle canım,aşı kartı var,fotokopisi doktorda duruyor(kaybedersek diye)burda sadece farklı olan cocuk doktorları aile hekimi gibi kendi praxisleri var,yani kendi muayene yerleri var.

Yok canim bence hareketli olusundandir ama gelecek ay da kilo almazsa tedbir amacli tahlil yaptirirsin

Cok gecmis olsun canim suan nasil insallah iyidir

kızlar merhaba, sayfalar sayfalara eklenmiş çok uzak kaldım siteden .. çalışınca hiçbir şeye halim kalmıyor size süt sağma makinasıyla ilgili danışmak istedim kullananlar neler kullandığını hangisinden memnun olduğunu anlatırsa sevinirim...

yok canım ya nede bir hafta oldu kendime Gelmedim sunizite çevirdi oda çok kotu baş ağrısı yaptı
geçmiş olsun bendede kronik sinüzit var tuttumu yere eğilip bir şey alamıyor insan.çocuklarla hasta olmak çok zor insan kendine bakamadığından iyileşemiyorda hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…