- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
canım be yaptırdım markasını hatırlmıyorum amaarkadaslar merhaba
menenjit asisi yaptiran var mi hangi marka?
yaptirmayanlar neden yaptirmadiniz?
Canım merhaba...menenjit aşısı yaptırmadık henüz,12 aydan sonra yapılıyor burda.arkadaslar merhaba
Türkiye'de bebekler hastanedemi aşı oluyor canım?yoksa cocuk doktorundamı?Sadece; A,C,Y ve W-135 tipi meningokoklara etkilidr. Turkiye de salgin yapan B-Tipine karsi korumaz diyor
çok geçmiş olsun canım... benim kızda kumandayı tv ye karşı tutmaya başladı... bizden görüyor elbette...hemen kapıyorlar..Kizlar benim oglan ateslendi gecen soyundurunca gecti.genzi tikali baska bise yok ama cok huzursuz..coook inatci.bugun iki adim atti.kumandayi tvye tuttu sasirdim.bide telimi eline aldi isaret parmagiyla sayfa degistirdi sok oldum..kylagina tutuyo ..oyle eline vermemde ama nasil kapmis hemen..bide abilere hic ders calistirmiyo..kendi elinede kalem veriyorum karalam a defteri yok illa abininkini alicak.dun doktora gittik on kilo olmus..cocuk drlarini bulamadik inanilmaz yogunlardi uc hastane gezdik en son aile hekimine gittik..e tabi hemen antibiyotik yazdi baslamadim..cunki ates bir defa oldu..cigeri kulagi temiz hafif bogaz sis ama verelim dedi..cokvyoruyo beni ama..
canım tam sınırda çıkmıştı kanı... kansızda değil fazlada değil..ama yinede kan ilacını ver demişti... veriyorduk ama doğduğundan beri rengi zaten soluk...geçmiş olsun umarım iyi çıkar sonuçlar ama zaten elada kansızlık çıkmamışmıydı kan ilacı sabah akşam ver demişti demiştin doktor veriyormusun eğer tüketiyorsa bol bolkıyma ve karaciğer ekle beslenmesine.
hayırlı olsun oğluşunun sünneti..Allah damatlığını da göstersin inşallah... kızının doğum günüde kutlu olsun...herkese slm lar...
şimdi geçicivergileri hallettik, şimdide kdv yoğunluğu başlıyor işimi sevmeme rağmen bazen yanlış mı yaptım diyorum((
neyse işi bırakıp size tatlı telaşlarımdan bahsedeceğim, geçtiğimiz perşembe kızımın doğumgününü yaptık, babası ile gelinlikçinin vitrinnden bir elbise beğenmişler onun aynısını kızım için yaptırıyormuş, ağızlarından kaçırdılar:) bende hemen müdahale ettim, elbisenin üst kısmını birazdaha prenses elbisesi kıvamına getirttim:) magnet yaptırdım, fotomagnet diye siteden daha öncede yaptırmıştım ordan gerçekten çok kaliteli ve uygun fiyatlar tavsiye ederim, birde kzıım ve oğlumun doğumundan itibaren yaklaşık 10 resimlik bir kocaman magnet yaptrıdım herkes bayıldı tavsiye ederim, oğluşumada sünnet magneti yaptırdım oda harika oldu, kendim pasta yapamadım babası yaşpata ve kuru pasta ayarlamış buarada hep eşim yaptırmış diyorum çünkü benim eşim kızımla çok iyi anlaşıyor bebeklikten beri aralarında farklı bir bağ var ilk zamanlar çok içimi acıttı budurum çünkü kızımla bir bağ kuramadım hep babayı tercih etti hep babayla ounadı benimle oynamaktan zevk almıyr çok ama büyüdükçe özellikle hastalandığında filan annem gelsin diyor mutlu oluyorum:) tatillerde hep beraberler ben rahat ediyorum:) iyi tarafından bakıyorum biirde şaka bir tarafa büyüdükçe görüyorumki banada ihtiyaç doğuyor benimle daha yakın artık oyunda babayı tercih ediyor ama çünkü eşimin hayatı kızım onunla çok çılgın sıkılmadan vakit geçiriyor, gezmeye tozmaya gidiyorlar yani maşallah çok iyi bir ilişkileri var, doğum gününüde babası organize etti, bende barmar diye bir sitevar oradan parti malzemeleri sipariş ettim çok uygun fiyatları tavsiye ederim, yaşpasta maytabı büyük olanlar varya, masa örtüsü ,peçete tabak, konfeti herşey prenses temalı idi birde slayt hazırladım bebeklikten itibaren öğretmenler ağladı okadar:))) en önemlisi kızım çok mutlu idi çünkü kabarık prenses elbisesi ile kendini gerçekten prenses sandı yavrum hele biara konfetileri topladı evdede başımdan atın diye zor bıraktırdım:) ben herzamanki gibi zor yetiştim doğumgününe işimden dolayı üzerimi değiştiremedim vs filan ama neticcede çok güzel oldu kuzum çok eğlendi sonra onu kreşten altık yemeğe ve oyunevine götürdük, güzel bir gündü, Rabbim yavrularımızın herzaman güzel ve sağlıklı günlerini göstersin, birde oğluşum cumartesi günü sünnet oldu arkadaşların tavsiyesi ile Ankara Keçiörende Üroloji dr u Vedat Ali Canoğlu na yaptırdık birkaçsaatlik ağrı dışında hiçbir sıkıntı yaşamadık çok şükkür şu 1 haftayıda atlatısak bu işide atlatmış olacağız, oğluma şimdi düğün vs yapmadık, kısmetse yaza mevlüt ve düğün yapmayı planlıyoruz, 1 yaşından önce çabuk iyileştikleri için acele ettik,,,
buarada kayınvalide ile sorun yaşayanlar var benimde oğluma kayınvalidem bakıyor farklı ve uzak semtlerde oturduğumuz için benimde işyerime onun evi daha yakın olduğu için hafta içi onlarda kalıyoruz inanın takacak bisürü birşeyler oluyor bazen üzülüyorum bazen sinirleniyorum ama olaya yavruma bakılıyor sayılı gün, ayrıca belki bakıcı daha iyi bakacak ama babaanne kadar sevemez merhamet göstermez diye bakıyorum, sizde öyle yapın bakın gece kız ateşlendi kayınvalidem geldi oğlanı yanına aldı sen kızla ilgilen diye,Allah razı olsun eksileri var hemde çok ama neticede yavrum için katlanıyorum, bazen hadsizlik yapıyorlar bazen kırıcı oluyorlar ama çok takılmayalım kızlar, çok küçükken derdini anlatamazken bakıcıya vermektense ( çaresiz olsam tabiki mecburen veririm ama) kayınvalidenin kaprislerini çekmek ...
bak kaç gün yazmadım dilim şişmiş acısını çıkardım,buarada resimleri açıktan paylaşmak istemiyorum,nasıl yapıcam kendi albümüme ekleyim ordan bakarsanız olmazmı
gerçekten ben sizi birkaçgün okumayınca özlüyorum sanki hepinizi tanıyor gibiyim,seviyorum sizi
canım 1 yaşında yapılacak dedi bana hemşire...daha marka araştırmadım...evet çok kötü bir hastalık ...öldürmese bile beyinde bir maraz bırakıyor...Allah korusun...arkadaslar merhaba
sağlık ocağında oluyoruz genelde ama bazılarımız bebeklerimizin kendi dokturuna yaptırıyorlar aşısını...aşı takibi yapan yerler sağlık ocakları aşı kartları var bebeklerin... ona göre bizi bilgilendirip gün veriyorlar şu gün şu aşısı var diye bebeklerin hem gelişimini hem aşısını hemde sağlıkları kontrol ediyorlar...Türkiye'de bebekler hastanedemi aşı oluyor canım?yoksa cocuk doktorundamı?
Burdada öyle canım,aşı kartı var,fotokopisi doktorda duruyor(kaybedersek diye)burda sadece farklı olan cocuk doktorları aile hekimi gibi kendi praxisleri var,yani kendi muayene yerleri var.sağlık ocağında oluyoruz genelde ama bazılarımız bebeklerimizin kendi dokturuna yaptırıyorlar aşısını...aşı takibi yapan yerler sağlık ocakları aşı kartları var bebeklerin... ona göre bizi bilgilendirip gün veriyorlar şu gün şu aşısı var diye bebeklerin hem gelişimini hem aşısını hemde sağlıkları kontrol ediyorlar...
2sinde de olabiliyor cnmTürkiye'de bebekler hastanedemi aşı oluyor canım?yoksa cocuk doktorundamı?
cok.sagol canimCANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
cok.sagol canimCANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
Cok gecmis olsun canim suan iyimisinGünaydın herkese çok berbat 4 gün geçirdim grip beni yatağa düşürdü kızlarıma bile bakmaz oldum tam toparlanmadım ama ayaktayım dua ediyordum anneler hasta olmasın diye çocuklar perişan oluyor
Yok canim bence hareketli olusundandir ama gelecek ay da kilo almazsa tedbir amacli tahlil yaptirirsinMerhaba güzel anneler,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Aslında kontrole gideli daha 20 gün olmuştu ama kulak kirimiz vardı onun için erken gittik. 20 günde toplam 50 gr almış oğlum10 ay 3 günlüğüz ve 8900 gr, 76 cm. Doktor dişten olmuş olabilir dedi ki gerçekten çok iştahsızdı. Üst yan dişi çıkıyo ama 10 gündür tam patlayamadı. 1 ay sonra geldiğinizde yine kilo almamış olursa tahlil yaparız dedi. Ben hemen yaptırmak istedim ama 1 ay beklemeyi önerdi. Moralim bozuldu. Ama çok hareketliyiz. emekliyo, sıralıyo, ilk adım arabasıyla kendi gidip geliyo, yürüme yok daha. Çok hareketli olduğundan da olabilir dedi doktor. Çok mu zayıfız?
Cok gecmis olsun canim suan nasil insallah iyidirKizlar benim oglan ateslendi gecen soyundurunca gecti.genzi tikali baska bise yok ama cok huzursuz..coook inatci.bugun iki adim atti.kumandayi tvye tuttu sasirdim.bide telimi eline aldi isaret parmagiyla sayfa degistirdi sok oldum..kylagina tutuyo ..oyle eline vermemde ama nasil kapmis hemen..bide abilere hic ders calistirmiyo..kendi elinede kalem veriyorum karalam a defteri yok illa abininkini alicak.dun doktora gittik on kilo olmus..cocuk drlarini bulamadik inanilmaz yogunlardi uc hastane gezdik en son aile hekimine gittik..e tabi hemen antibiyotik yazdi baslamadim..cunki ates bir defa oldu..cigeri kulagi temiz hafif bogaz sis ama verelim dedi..cokvyoruyo beni ama..
Canim doktorumuz bize bir yasinda dediarkadaslar merhaba
Canim biz bir yasinda eczaneden ucretli alacagiz ya aile hekimi yani saglik ocagi yada oglumu takip eden cocuk doktorumuz yapacak.Türkiye'de bebekler hastanedemi aşı oluyor canım?yoksa cocuk doktorundamı?
yok canım ya nede bir hafta oldu kendime Gelmedim sunizite çevirdi oda çok kotu baş ağrısı yaptıCok gecmis olsun canim suan iyimisin
geçmiş olsun bendede kronik sinüzit var tuttumu yere eğilip bir şey alamıyor insan.çocuklarla hasta olmak çok zor insan kendine bakamadığından iyileşemiyorda hemen.yok canım ya nede bir hafta oldu kendime Gelmedim sunizite çevirdi oda çok kotu baş ağrısı yaptı
doğumgünün kutlu olsuuunnnc
cok.sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?