2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hayırlı olsun oğlunun sünneti kızının doğumgünü nice senelere.çalışıp bunlarada yetişmek zor olsada tatlı telaşlar hepsi allah daha güze günlşerini görmeyi nasip etsin.

merhaba arkadaşlar

ben avettin elektirikli makinası kullanmıştım memenunudum

yok canım ya nede bir hafta oldu kendime Gelmedim sunizite çevirdi oda çok kotu baş ağrısı yaptı

geçmiş olsun canım çannelerin hasta olmaya bile hakkı yok, dinlenemeyince de geçmiyorr
Şimdi yine baktım şişip morarmışda
canım benim büyük kzımın üst dişeride öyleydi mor mor duruyordu zor çıkmıştı ama kanama olmadı, sen bir kaç gün bak morarma ve şişlik çok aşırı olursa dr götür, bazen iltihap olabiliyor ama o ağrıda yapar eyer çok hursuz değilse korkma

merhaba kızlar... baya oldu yazamayalı oğlum kusuyprdu onu dr yeni götürebildik hep bir olay cıktı idrar istedi yani enfeksiyondan şüphelendi bakalım sonuçlar bugun çıkacak. bizede kar tatili geldi evdeyim benim için çok güzel bir gelişme oldu oğlum artık az da olsa yemeye başladı çok mutluyum kendi kendine yiyor maşallah.

ben medela kullanıyorum memnunum

çok takılma canım istikrarlı olursan hemen verırsin..benim 5 kg kaldı 63 te kaldım..geçmiş olsun kuzuna...

geçmiş olsun canım

Gecmiş olsun canım,inşallah sonuclar iyi çıkar.ck kar yağdımı Türkiye'ye?

Selamlar Kar yagiyor birkac gundur, onun keyfindeyiz. Minigin keyfi yerinde, korsanliklarina devam ediyor

Hasta olan tum anneler ve kuzularina gecmis olsun, acil sifa diliyorum.

Disi cikan kuzulara da masallah. Kolay kolay ciksin, uzmesin&yormasin miniklerimizi insallah.

Sonuclari bizimle de paylas hirsizi, merak ettim. Kocaman op guzelini

Burcu gozun aydin canim. Yer annesi, uzmez seni

çok geçmiş olsun canım...inşallah sonuçları temiz çıkar...maşşallah oğluşuna da yesin yarasın annesi

Allah keyfinizi daim etsin inşallah... haftaya salı günü gitcez...çarşamba yazarım sonuçları inşallah

Canım çıktı mı sonıçlar inş bi problem yoktur

Ya mor zaten kanama dediğim kızarıklık şeklinde inşallah iltihap değildir. Onun yanındaki dişi de çıkıyor ama o normal. Bişeyle çizmiş yaralamoi gibi sanki. İnşallah geçer bi iki güne de çok problem olmaz

merhaba güzel anneler...
evime geldim işe başladım nefes almaya vakit kalmadı hala bakıcı bulamadık annem beklıyo bulalım diye bulunca gidecek yorgunluk+uykusuzluk 10 günde 2 kilo vermişim bu arada kızım iice emmeyi bıraktı gece de 1 kere ya emiyor ya emmiyor işten önce süt sağıyordum simdi ona da fırsat yok sanırım bitti sütüm yada bi kaç damla anca vardır . erzuruma gelir gelmez hasta oldu kuzum üst dıslerde cıktı 4 tanede beyazlamıs var asırı iştahsız o da yarım kilo verdi boyuna gıtmış ama yınede üzüldüm okulda gelıyorum gece 11-12 ye kadar kosuyoruz o oda senın bu oda benım 10 sn yerınde durmuyor ikimizide zayıflattı yaramaz çöpü karıstırıyor cekmeceleri dolapları karıstırıyor benım kıyafetleri sürükleyip atıyor dediği seyi yapacak yoksa kıyameti koparıyor 10 aydır benimleydi baba geldi simdi bide karyolasına alıstıracaz diye uğrasmaktan gece uyumuyoruz bizde böyle ssizlerdende hasta olanlara düşenlere geçmiş olsun yürüyen kilo alan bebişlere maşallah

Hosgeldin canim masallah oglusuna. Insallah hic sorun yoktur

Gunaydin canlar umsrim minikleriniz iyodir..brnim ufakluk cook fena grip..balgam cok fazla.gece surekli oksurdu.sogukk algilligi ilaci serum fizyolojik cold mix kullaniyorum.altidan beri oksutuk artti en son kustu tum balgami azcik rahatladi uyuyo simdi.durdurmam lazim bu balgami..bulabilitse babasi randevu alicak..buhar makinesi inanilmaz ise yariyo balfamda. Biximki bozuldu..bitkinimmm keske erkek olssay.osi. diyoru. Bazen.gozleri gormuyo icleri rahat..sabah bitaz kucakta gezdirdi bu cok koty ol.us diyo ucgundut boyle yeni fatkediyo..cunki ucgundur cok gec geliyo..ben yoruldum uc oglanla puff

öncelikle günaydın herkese,,
canım benimkide aynı durumda önce abla hastaydı o iyileşti şimdide oğlan aynen dediğin gibi öksürükten uyuyamıyor gece az balgam çıkardı vs, sabah kalk işe gel valla bende çokk yoruldum canları sağolsun bzi yorulalım napalımsabaha kadar deliksiz uyuyacağım günler gelecekmi diye soruyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…