- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
hayırlı olsun oğlunun sünneti kızının doğumgünü nice senelere.çalışıp bunlarada yetişmek zor olsada tatlı telaşlar hepsi allah daha güze günlşerini görmeyi nasip etsin.herkese slm lar...
şimdi geçicivergileri hallettik, şimdide kdv yoğunluğu başlıyor işimi sevmeme rağmen bazen yanlış mı yaptım diyorum((
bak kaç gün yazmadım dilim şişmiş acısını çıkardım,buarada resimleri açıktan paylaşmak istemiyorum,nasıl yapıcam kendi albümüme ekleyim ordan bakarsanız olmazmı
gerçekten ben sizi birkaçgün okumayınca özlüyorum sanki hepinizi tanıyor gibiyim,seviyorum sizi
Oyyyy kıyamam...bizim kızın dişi yok,ama bugün durup dururken ağlıyor.dişimi çıkacak ne...Şimdi yine baktım şişip morarmışda
benim kızın çıkarken huysuzluk+ beyazlaşıp hafi şişlik oluyor çıkacak olan yerde 10-15 günede ancak çıkıyorŞimdi yine baktım şişip morarmışda
kızlar merhaba, sayfalar sayfalara eklenmiş çok uzak kaldım siteden .. çalışınca hiçbir şeye halim kalmıyor size süt sağma makinasıyla ilgili danışmak istedim kullananlar neler kullandığını hangisinden memnun olduğunu anlatırsa sevinirim...
yok canım ya nede bir hafta oldu kendime Gelmedim sunizite çevirdi oda çok kotu baş ağrısı yaptı
canım benim büyük kzımın üst dişeride öyleydi mor mor duruyordu zor çıkmıştı ama kanama olmadı, sen bir kaç gün bak morarma ve şişlik çok aşırı olursa dr götür, bazen iltihap olabiliyor ama o ağrıda yapar eyer çok hursuz değilse korkmaŞimdi yine baktım şişip morarmışda
ben medela kullanıyorum memnunumkızlar merhaba, sayfalar sayfalara eklenmiş çok uzak kaldım siteden .. çalışınca hiçbir şeye halim kalmıyor size süt sağma makinasıyla ilgili danışmak istedim kullananlar neler kullandığını hangisinden memnun olduğunu anlatırsa sevinirim...
dün metroda kadının biri bana yer verdi kusura bakmayın yeni farkettim dedi... bende anlamadım ne olduğunu...kaç aylık diye sorunca göbeğime baktım öyle bir salmışımki...yanlış anladınız demeye kalmadı zorla oturttu beni... herkes de bizi dinliyordu bir şey diyemedim...insan içine çeker değilmi göbeğini azıcık ,nasıl daldıysam ... kadın öyle sorunca göbeğimi içimede çekemedim... dedim 4-5 aylık gibi...
çok takılma canım istikrarlı olursan hemen verırsin..benim 5 kg kaldı 63 te kaldım..geçmiş olsun kuzuna...benim kız 7,900 gram olmuş...haftaya ultrason için gün verdiler...kan ve idrar tahlilide yapılacakmış...rengi çok soluk dedi doktor...
veririz canım yaaa...hep düzensiz beslenmekten oluyor... hemen doyalım diye çabuk çabuk ve doyurucu karbonhidrat seçiyoruz... senin birde 3 evladın var kendine vakit nasıl ayıracaksın...
haklıısn canım..aslında çok yiyen biri değilimdir ama hep düzensizlikten...
benim kızda minyon...emziren anneler çok çabuk kilo veriyorlar... bende ilk 2 ay kilo verdim sonra işe başlayınca hemen aldım...
geçmiş olsun canımKizlar benim oglan ateslendi gecen soyundurunca gecti.genzi tikali baska bise yok ama cok huzursuz..coook inatci.bugun iki adim atti.kumandayi tvye tuttu sasirdim.bide telimi eline aldi isaret parmagiyla sayfa degistirdi sok oldum..kylagina tutuyo ..oyle eline vermemde ama nasil kapmis hemen..bide abilere hic ders calistirmiyo..kendi elinede kalem veriyorum karalam a defteri yok illa abininkini alicak.dun doktora gittik on kilo olmus..cocuk drlarini bulamadik inanilmaz yogunlardi uc hastane gezdik en son aile hekimine gittik..e tabi hemen antibiyotik yazdi baslamadim..cunki ates bir defa oldu..cigeri kulagi temiz hafif bogaz sis ama verelim dedi..cokvyoruyo beni ama..
Gecmiş olsun canım,inşallah sonuclar iyi çıkar.ck kar yağdımı Türkiye'ye?merhaba kızlar... baya oldu yazamayalı oğlum kusuyprdu onu dr yeni götürebildik hep bir olay cıktı idrar istedi yani enfeksiyondan şüphelendi bakalım sonuçlar bugun çıkacak. bizede kar tatili geldi evdeyim benim için çok güzel bir gelişme oldu oğlum artık az da olsa yemeye başladı çok mutluyum kendi kendine yiyor maşallah.
çok geçmiş olsun canım...inşallah sonuçları temiz çıkar...maşşallah oğluşuna da yesin yarasın annesimerhaba kızlar... baya oldu yazamayalı oğlum kusuyprdu onu dr yeni götürebildik hep bir olay cıktı idrar istedi yani enfeksiyondan şüphelendi bakalım sonuçlar bugun çıkacak. bizede kar tatili geldi evdeyim benim için çok güzel bir gelişme oldu oğlum artık az da olsa yemeye başladı çok mutluyum kendi kendine yiyor maşallah.
Allah keyfinizi daim etsin inşallah... haftaya salı günü gitcez...çarşamba yazarım sonuçları inşallahSelamlarKar yagiyor birkac gundur, onun keyfindeyiz. Minigin keyfi yerinde, korsanliklarina devam ediyor
Hasta olan tum anneler ve kuzularina gecmis olsun, acil sifa diliyorum.
Disi cikan kuzulara da masallah. Kolay kolay ciksin, uzmesin&yormasin miniklerimizi insallah.
Sonuclari bizimle de paylas hirsizi, merak ettim. Kocaman op guzelini
Burcu gozun aydin canim. Yer annesi, uzmez seni
Canım çıktı mı sonıçlar inş bi problem yokturmerhaba kızlar... baya oldu yazamayalı oğlum kusuyprdu onu dr yeni götürebildik hep bir olay cıktı idrar istedi yani enfeksiyondan şüphelendi bakalım sonuçlar bugun çıkacak. bizede kar tatili geldi evdeyim benim için çok güzel bir gelişme oldu oğlum artık az da olsa yemeye başladı çok mutluyum kendi kendine yiyor maşallah.
merhaba arkadaşlar
ben avettin elektirikli makinası kullanmıştım memenunudum
geçmiş olsun canım çannelerin hasta olmaya bile hakkı yok, dinlenemeyince de geçmiyorr
canım benim büyük kzımın üst dişeride öyleydi mor mor duruyordu zor çıkmıştı ama kanama olmadı, sen bir kaç gün bak morarma ve şişlik çok aşırı olursa dr götür, bazen iltihap olabiliyor ama o ağrıda yapar eyer çok hursuz değilse korkma
Cok gecmis olsun canimdikkatli olyok canım ya nede bir hafta oldu kendime Gelmedim sunizite çevirdi oda çok kotu baş ağrısı yaptı
Benimkinde de bir disinde oyle olmustu korkup saglik ocagina goturdum bazi dislerde morarma oluyor demislerdiŞimdi yine baktım şişip morarmışda
Hosgeldin canim masallah oglusuna. Insallah hic sorun yokturmerhaba kızlar... baya oldu yazamayalı oğlum kusuyprdu onu dr yeni götürebildik hep bir olay cıktı idrar istedi yani enfeksiyondan şüphelendi bakalım sonuçlar bugun çıkacak. bizede kar tatili geldi evdeyim benim için çok güzel bir gelişme oldu oğlum artık az da olsa yemeye başladı çok mutluyum kendi kendine yiyor maşallah.
öncelikle günaydın herkese,,Gunaydin canlar umsrim minikleriniz iyodir..brnim ufakluk cook fena grip..balgam cok fazla.gece surekli oksurdu.sogukk algilligi ilaci serum fizyolojik cold mix kullaniyorum.altidan beri oksutuk artti en son kustu tum balgami azcik rahatladi uyuyo simdi.durdurmam lazim bu balgami..bulabilitse babasi randevu alicak..buhar makinesi inanilmaz ise yariyo balfamda. Biximki bozuldu..bitkinimmm keske erkek olssay.osi. diyoru. Bazen.gozleri gormuyo icleri rahat..sabah bitaz kucakta gezdirdi bu cok koty ol.us diyo ucgundut boyle yeni fatkediyo..cunki ucgundur cok gec geliyo..ben yoruldum uc oglanla puff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?