- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
Sağol ama izin haftasonu olduğu için izin alamıyorum bu arada çok sinirliyim kayınvalidem lenfoma demiştm ya eşime evvelsi gün duruyu belki bir daha göremem demiş eşimde ne oldu demiş oda geçiştirmiş sonra babasını aramış dışarıdaymış babasıda hiç oralı olmayınca saklıoyor diye düşünmüş dün akşam ağlıyor face resmi ver bereli acaba saçı yok ondanmı taktı diyp ağlıyor çok üzüldüm oturup ağladık partonuda bu arada kaçtı paramızda kaldı eşim çok üzgünher ikisinide tabi annesi çok daha üzücü bir durum derken ben en iyisi kayınpederimi arıyım dedim aradım evde değilmiş dedimiyi denk geldi eşim kötü dedim birşey varsa söyleyin gelelim ben gerekirse eşime söylemem ama böylede olmaz görmeyince üzülüyor durumu nedir meğersem tahlilleri iyi çıkmış lenfoma deilmiş sadece guatr var nodül varmış onu alsakmı almasakmı diyedoktor izinden gelince karar vericekmiş hr şeyi temiz çıkmış kim söyledi diyor adam benim oğlumun bildiğinden haberim yokki ne zman söylemiş annesi diyor dedei beni arasın yk öyle bir şey ihtimal vardı tetkik yapıldı şükürki çıkmadı dedi nasıl anne bu anlayan anlatsın ?çok üzüldüm eime söyledim allah razo olsun rahtladım dedi çok ayıp ya.Selam iyi hafta sonlari
Masallah, gozunuz aydin canim
Masallah incilerineGünaydın herkese 4 dişi geliyor kizcemin
Var canim boyle anneler takma kafana paranizin gittigine de uzzuldum allah saglik versin ona da haram olsunSağol ama izin haftasonu olduğu için izin alamıyorum bu arada çok sinirliyim kayınvalidem lenfoma demiştm ya eşime evvelsi gün duruyu belki bir daha göremem demiş eşimde ne oldu demiş oda geçiştirmiş sonra babasını aramış dışarıdaymış babasıda hiç oralı olmayınca saklıoyor diye düşünmüş dün akşam ağlıyor face resmi ver bereli acaba saçı yok ondanmı taktı diyp ağlıyor çok üzüldüm oturup ağladık partonuda bu arada kaçtı paramızda kaldı eşim çok üzgünher ikisinide tabi annesi çok daha üzücü bir durum derken ben en iyisi kayınpederimi arıyım dedim aradım evde değilmiş dedimiyi denk geldi eşim kötü dedim birşey varsa söyleyin gelelim ben gerekirse eşime söylemem ama böylede olmaz görmeyince üzülüyor durumu nedir meğersem tahlilleri iyi çıkmış lenfoma deilmiş sadece guatr var nodül varmış onu alsakmı almasakmı diyedoktor izinden gelince karar vericekmiş hr şeyi temiz çıkmış kim söyledi diyor adam benim oğlumun bildiğinden haberim yokki ne zman söylemiş annesi diyor dedei beni arasın yk öyle bir şey ihtimal vardı tetkik yapıldı şükürki çıkmadı dedi nasıl anne bu anlayan anlatsın ?çok üzüldüm eime söyledim allah razo olsun rahtladım dedi çok ayıp ya.
Oy yavrum bu ne boyle haliya benzemiyo demistir..cimenleri benimki koparip agzina aldi gecen ama yerinden hareket etmedi oda.Selam iyi hafta sonlari
Annen idare eder o zaman bu donem, seneye de Allah kerimSizin oralar cok soguk, burasi daha ilik. Karda oynuyoruz beraber. Hava gunesli olunca parka gidiyoruz. Cimenlerin uzerine biraktim gecen. Bir elini atti digerini koyamiyor havada kaldi. Dokunamadi cimenlere
Cok gecmis olsun canim. Izin alamaz misin? Istirahat etsen daha hizli toparlardin.
Yan disler cikinca guzellesiyorlar yeniden canim
Masallah, gozunuz aydin canim
amin bende halel etmiyorum arabası bizde kadı ama arabada 1 ipotek 2 haciz var polis çevirdiği yerde oda alınacak elimizden .resmen evladına sömürü yapıyor kadın aklım almıyor ya.stres herşeyin başı hamilyken vefat eden kuzeminim kız kardeşininde bir gözü görmüyormuş stresten kız emez olabilirmiş kortizon tedavisine başlanmış teyzem yaşasında gözü görmesin diyeağlıyor biz bunlarla boğuşurken o iyi olduğunu saklıyor ne diyim.Var canim boyle anneler takma kafana paranizin gittigine de uzzuldum allah saglik versin ona da haram olsun
çok saol snowyycimSelamlarKar yagiyor birkac gundur, onun keyfindeyiz. Minigin keyfi yerinde, korsanliklarina devam ediyor
Hasta olan tum anneler ve kuzularina gecmis olsun, acil sifa diliyorum.
Disi cikan kuzulara da masallah. Kolay kolay ciksin, uzmesin&yormasin miniklerimizi insallah.
Sonuclari bizimle de paylas hirsizi, merak ettim. Kocaman op guzelini
Burcu gozun aydin canim. Yer annesi, uzmez seni
çok geçmiş olsun canımkızlar günaydın ,
dün akşamda ben acillik oldum ateş üşütmüşüm zaten maske takmaya başlamıştım evde ama işten avkit bulup doktora gidememiştm dün mecbur gittim ilaçlar uyku yapıyor vücudum ağrıdan kırılıyor zor geldim işe.
maşallah canımGünaydın herkese 4 dişi geliyor kizcemin
sağol canım sizinde iyi olmanıza sevindim.çok saol snowyycim
çok geçmiş olsun canım
maşallah canım
Sağol ama izin haftasonu olduğu için izin alamıyorum bu arada çok sinirliyim kayınvalidem lenfoma demiştm ya eşime evvelsi gün duruyu belki bir daha göremem demiş eşimde ne oldu demiş oda geçiştirmiş sonra babasını aramış dışarıdaymış babasıda hiç oralı olmayınca saklıoyor diye düşünmüş dün akşam ağlıyor face resmi ver bereli acaba saçı yok ondanmı taktı diyp ağlıyor çok üzüldüm oturup ağladık partonuda bu arada kaçtı paramızda kaldı eşim çok üzgünher ikisinide tabi annesi çok daha üzücü bir durum derken ben en iyisi kayınpederimi arıyım dedim aradım evde değilmiş dedimiyi denk geldi eşim kötü dedim birşey varsa söyleyin gelelim ben gerekirse eşime söylemem ama böylede olmaz görmeyince üzülüyor durumu nedir meğersem tahlilleri iyi çıkmış lenfoma deilmiş sadece guatr var nodül varmış onu alsakmı almasakmı diyedoktor izinden gelince karar vericekmiş hr şeyi temiz çıkmış kim söyledi diyor adam benim oğlumun bildiğinden haberim yokki ne zman söylemiş annesi diyor dedei beni arasın yk öyle bir şey ihtimal vardı tetkik yapıldı şükürki çıkmadı dedi nasıl anne bu anlayan anlatsın ?çok üzüldüm eime söyledim allah razo olsun rahtladım dedi çok ayıp ya.
Oy yavrum bu ne boyle haliya benzemiyo demistir..cimenleri benimki koparip agzina aldi gecen ama yerinden hareket etmedi oda.
iyi akşamlar kızlar sonuçlarımız cıktı çok sükür enfeksiyon yok...umarım herkes iyidir
Gunaydin guzeller.cok sessizlesmis buralar..benim oglus bugun biraz daha iyi ama burun akintisi koyulasti.buhar veriyorum iyi geldi..gunes var cok guzel..bahcedeki kayisi agaci pembe tomurcuklasmis.badem agacida. Yesil yapraklarin arasinda beyaz tomurcuk patlamak uzere..insaAllahh cok soguk olmaz gecen senne agaclat cicek acmisken soguk vurdu.ne kayisi ne ceviz findik olmamaisti turkiye geneli.bereketli bir sene olur insaAllahh.
Evet canim abileri olmadimi kucagimdan inmiyo.komik olan abiker onu istemuyo bazen abilerinkapisi kapali oldumu gidip kapilarina vuruyo ayrilmuyo ordan.bide oturma odasindan ciktimi direk abi odasina onkar olmasada orayi seviyo.benimkide sadece muz kivi yiyo..Selam, iyi pazarlar
Yaslandikca cocuklasiyorlar canim, olum korkusu basliyor. Ilgi alaka istemistir cani. Evladinin uzuldugunu bile farkedememis/dusunememis. Sen nasil oldun, daha iyi hissediyorsundur insallah.
Kedi baktim ben yillarca. Onlar da disari cikardigimda korkup kipirdayamazlardi. Onlara benzettim oglanin hareketlerini. Hava biraz daha isindin disarida daha cok vakit geciririz. Baska cocuklarla/ortamlarla temasi olsun istiyorum. Senin oyle bir sorunun yoktur, abileri oyun arkadasi olur pasana
Gozun aydin canim
Insallah. Bahar gelse, meyveler cesitlense. Sadece muz yiyor bu aralar.
teşekkür ederim bu gün biraz daha iyiyim kızımda hasta olduğumu faketti herhalde gece maması hariç kalkmadı.yok canım yaşlılık değil kızıma bakmamasını eşime hastalıktan bakamıyorum diye göstermek eşime iyi olsam bakarım çok özlüyorum diyormuş yaşıda 50 henüz neyse kötü niyetliyse döner dolaşır onu bulur ilgi alaka iin srdürdüğü hastalıkta allah kimseye vermesin bizinkide hala şakasındaSelam, iyi pazarlar
Yaslandikca cocuklasiyorlar canim, olum korkusu basliyor. Ilgi alaka istemistir cani. Evladinin uzuldugunu bile farkedememis/dusunememis. Sen nasil oldun, daha iyi hissediyorsundur insallah.
.
canım çok üzüldüm başınızın gözünüzün sadakası olsun...Allah can sağlığı versin... kimsenin rızkı kimsede kalmaz...daha kötü bir şey olmadan belki verdiğiniz bu bedelle kurtuldunuz inşallah....Sağol ama izin haftasonu olduğu için izin alamıyorum bu arada çok sinirliyim kayınvalidem lenfoma demiştm ya eşime evvelsi gün duruyu belki bir daha göremem demiş eşimde ne oldu demiş oda geçiştirmiş sonra babasını aramış dışarıdaymış babasıda hiç oralı olmayınca saklıoyor diye düşünmüş dün akşam ağlıyor face resmi ver bereli acaba saçı yok ondanmı taktı diyp ağlıyor çok üzüldüm oturup ağladık partonuda bu arada kaçtı paramızda kaldı eşim çok üzgünher ikisinide tabi annesi çok daha üzücü bir durum derken ben en iyisi kayınpederimi arıyım dedim aradım evde değilmiş dedimiyi denk geldi eşim kötü dedim birşey varsa söyleyin gelelim ben gerekirse eşime söylemem ama böylede olmaz görmeyince üzülüyor durumu nedir meğersem tahlilleri iyi çıkmış lenfoma deilmiş sadece guatr var nodül varmış onu alsakmı almasakmı diyedoktor izinden gelince karar vericekmiş hr şeyi temiz çıkmış kim söyledi diyor adam benim oğlumun bildiğinden haberim yokki ne zman söylemiş annesi diyor dedei beni arasın yk öyle bir şey ihtimal vardı tetkik yapıldı şükürki çıkmadı dedi nasıl anne bu anlayan anlatsın ?çok üzüldüm eime söyledim allah razo olsun rahtladım dedi çok ayıp ya.
sağol canım güzel sözlern için.anne olduktan sonra kayınvalidemin bunları nasıl yapabildiğine dahada anlayamaz oldum ve eşimide annesi ne kadar haksızda olsa annesi olduğunu kabullenip anlayış göstermeye çalışıyorum.eşim hasta olmadığına mutlu ama niye böyle yaptığını anlayamadı zaten.canım çok üzüldüm başınızın gözünüzün sadakası olsun...Allah can sağlığı versin... kimsenin rızkı kimsede kalmaz...daha kötü bir şey olmadan belki verdiğiniz bu bedelle kurtuldunuz inşallah....
kv ne de tövbe tövbe diyorum...hatta yok artık diyorum....Allah ıslah etsin diyorum...eşin ,annesi yalan söyledi diye bu kadar sevineceği aklınıza gelmezdi heralde...ilgi çekmeye çalışan çocuklar gibi kadın...
kötülük her insanın aklına gelir...mühim olan seçimlerimiz...iyilik insanın içinden gelir...ve insanın kendi tercihidir...yani en acımısız dediğimiz insandan bile acımasız olabiliriz ama bizi insan yapan bunu tercih etmememiz...
çok istediğim bir yer vardı çok uğraştım orada çalışmak için ama ne yaptıysam olmadı...sonra burası kaldı şansıma bende girdim çalıştım...ne kadar şansız olduğumu düşünmüştüm...sonra o çok istediğim yer ben buraya başladıktan 2 ay sonra kapatıldı... yani ben zaten orada başlasam da işsiz kalacakmışım... her şeyin hayırlısını diliyoruz ya..Allah bize hayırlısını veriyor...o zamn anlamıyor insanda şimdi anlıyorum ne kadar şanslıymışım...sağol canım güzel sözlern için.anne olduktan sonra kayınvalidemin bunları nasıl yapabildiğine dahada anlayamaz oldum ve eşimide annesi ne kadar haksızda olsa annesi olduğunu kabullenip anlayış göstermeye çalışıyorum.eşim hasta olmadığına mutlu ama niye böyle yaptığını anlayamadı zaten.
parayı almamız için 1 ihtimalkaldı bakalım oda olmazsa yapacak bir şey yok ama herşeyde var bir hayır eşimin yeni patronları çokiyi maaşı neredeyse 2 katına çıktı bu ilk ilk defa alacak allah sağlık sıhat versin geresi halolur diyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?