2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın canım...gecmiş olsun paşacığa.bizde gece uyumadık sayılır,kızım ck ağladı,ama neden ağladı anlamadık.diş jölesi falan sürdük,sonra 2saat uyudu.akşama misafirim var ve ben zombi gibiyim...

günaydın anneler
herkese iyi günler

çok çok geçmiş olsun, eşler yardımcı olmayınca çok zor canım, benim eşimde bu aralar çok yoğun bende acayip bunaldım yardımı geç çocukalar çok özlüyor, eşim kapıyı açınca bizimkilerin bir koışuşu var görseniz büyüğü koşuyor kücüğü ok gibi fırlıyor emekliyerek

sizede çok geçmiş olsun canım senin durumda zor iş, çocuklar hastalık, ne yapalım canları sağ olsun

Erkekler hep aynı canım takma kafana. Kendi işlerine bakıyolar. Kendi keyfine göresin dediğinde de sana mı sorucam diyolar. Sen çocuğuna bak canım Allah şifa versin inşallah da çabuk atlarır

Selam hayirli cumalar Gececen beri kar durmadi. Iyi keyif yaptirdi bize bu kis. Kismetli oglum benim

Kubizm hos geldin canim. Masallah merakli kizina. Alisma doneminin zorluklarini yasiyorsun. Insallah iyi bir bakici bulursunuz gulum.

Ardaannesi gecmis olsun kuzuna canim, acil sifalar diliyorum.

Mucize masallah yavrularina Sen anlatinca gozumde canlandi, tebessum ettim. Benim korsan da babasi gelince onun pesi sira kosuyor. Kiyafetlerini degistirirken bile basinda bekliyor, kacmasin diye

Ben uyumayi beklemiyorum zsten.bebekten oncede en az uc kere oglanlara kalkiyodum zaten tuvelete kaldir ustunu ort..buyuselerde gece uykulari annelere yok..benim esim otuzbes yasindaydi evlendigimizde annesi eve gece uste gidermis pencerede beklerdim diyo dusun artik anne olmak hem zor hem guzel..

hayirli cumalar. sizler bebisleriniz icin babasinin arkasindan emekliyor, kosuyor falan deyince muthis heyecanlaniyor ve ozeniyorum valla. benim oglusumunda istedigi yere rahatca gidebilecegi gunler gelsin artik:)
bu arada bugun itibariyle 11 aylik oldu bile oglus, tam bir ay sonra yasina girecek. zaman ne hizli geciyor...

Çok geçmiş olsun canım onlar hasta oluyor bizim canımızdan can gidiyor ve tabiki babalara birşey olmuyor ah yavrum cok mu hastaymıs diyip üzülüveriyorlar sadece

maşallah korsanın sanslı dısarı falan cıkartıyor musun oynamaya ?benim kızımda kısmetli eksi 40ları görürdük buralarda simdi eksi 10larda bize göre çok ılık hava ben 2.30a kadar calısıyorum eşimde öğlenci 1de gidiyor 2 saat bakacak birini bulamadım veliler falan haber yolluyor bakalımmı diye ama evde bakacak güvenecek kimse yok yada bana öyle geliyor

hırsızı neler yapıyorsun canım ela nasıl merak ettim seni düştü falan yazmışsın bi sıkıntı yoktur inşallah

Geçmiş olsun canım benim kızda bir ay balgam vardı soğuk algınlığı ilacı kulaninca balgam çigerlere indi bronsiolit oldu dikkat et canım balgam söktürmek için bol bol ıhlamur ver birde ılık su

kızlar günaydın ,
dün akşamda ben acillik oldum ateş üşütmüşüm zaten maske takmaya başlamıştım evde ama işten avkit bulup doktora gidememiştm dün mecbur gittim ilaçlar uyku yapıyor vücudum ağrıdan kırılıyor zor geldim işe.

hırsızı neler yapıyorsun canım ela nasıl merak ettim seni düştü falan yazmışsın bi sıkıntı yoktur inşallah
şimdi iyi canım.. dişleri iyice uzayınca çirkinleşmesi dışında :) ... bir şeyi yok çok şükür....salı günü bir kontrolü var...sen nasılsın bebişin nasıl..okul nasıl gidiyor...

çok geçmiş olsun canım... Allah acil şifalar versin... çabuk atlatırsın inşallah

Gecmis olsun maskenin faydası çok oldu kizlarima hastalik bulasmadi cok sukur geçen hafta bende döküldü m vücudum kırılıyor du ilacta kullanmadım daha ram atlatamsfim

Günaydın herkese 4 dişi geliyor kizcemin
4. dişi bizde 10 günde çıktı çok huzursuzluk yaptı inşallah kolay çıkar.teşekkürler benim ilaçsız atlatmma imkan yok ajerjimde nüks etti mecburen içiyorum zaten sütüm yok emzirmediğim için hemen iğleşme çabasındayım.
HIRSIZI sağol.dişleri çok güzel ye gülerken falan görünüyor hugo gibiler :)

ayy maşallah kuzuya benimkide aynı kazma dişlim diye seviyorum çok komik o üst dişler biz gelir gelmez hasta olduk ama iyiyiz sımdı okuldan eve evden okula kosturmaca hem anne olmak hem calısmak cok zormuş kaç aydır calısıyorsun masallah sana ya

maşşallah hayırlı olsun dişleri ağrısız sızısız çıkartsın inşallah....

supapatya88 nın dediği gibi hugo gibi oldular...etimizi koparıyor valla ısırınca...
koşturma başta zor geliyor ...saatler yetmiyor herşeyi yetiştirmeye sonra insan alışıyor... ben kızımı 50 günlükken bıraktım kv ye... ogün bu gündür iş-ev arası ...9 ay geçti ...

Selam iyi hafta sonlari

Annen idare eder o zaman bu donem, seneye de Allah kerim Sizin oralar cok soguk, burasi daha ilik. Karda oynuyoruz beraber. Hava gunesli olunca parka gidiyoruz. Cimenlerin uzerine biraktim gecen. Bir elini atti digerini koyamiyor havada kaldi. Dokunamadi cimenlere

Cok gecmis olsun canim. Izin alamaz misin? Istirahat etsen daha hizli toparlardin.

Yan disler cikinca guzellesiyorlar yeniden canim

Masallah, gozunuz aydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…