Günaydın canım...gecmiş olsun paşacığa.bizde gece uyumadık sayılır,kızım ck ağladı,ama neden ağladı anlamadık.diş jölesi falan sürdük,sonra 2saat uyudu.akşama misafirim var ve ben zombi gibiyim...Gunaydin canlar umsrim minikleriniz iyodir..brnim ufakluk cook fena grip..balgam cok fazla.gece surekli oksurdu.sogukk algilligi ilaci serum fizyolojik cold mix kullaniyorum.altidan beri oksutuk artti en son kustu tum balgami azcik rahatladi uyuyo simdi.durdurmam lazim bu balgami..bulabilitse babasi randevu alicak..buhar makinesi inanilmaz ise yariyo balfamda. Biximki bozuldu..bitkinimmm keske erkek olssay.osi. diyoru. Bazen.gozleri gormuyo icleri rahat..sabah bitaz kucakta gezdirdi bu cok koty ol.us diyo ucgundut boyle yeni fatkediyo..cunki ucgundur cok gec geliyo..ben yoruldum uc oglanla puff
Gunaydin canlar umsrim minikleriniz iyodir..brnim ufakluk cook fena grip..balgam cok fazla.gece surekli oksurdu.sogukk algilligi ilaci serum fizyolojik cold mix kullaniyorum.altidan beri oksutuk artti en son kustu tum balgami azcik rahatladi uyuyo simdi.durdurmam lazim bu balgami..bulabilitse babasi randevu alicak..buhar makinesi inanilmaz ise yariyo balfamda. Biximki bozuldu..bitkinimmm keske erkek olssay.osi. diyoru. Bazen.gozleri gormuyo icleri rahat..sabah bitaz kucakta gezdirdi bu cok koty ol.us diyo ucgundut boyle yeni fatkediyo..cunki ucgundur cok gec geliyo..ben yoruldum uc oglanla puff
öncelikle günaydın herkese,,
canım benimkide aynı durumda önce abla hastaydı o iyileşti şimdide oğlan aynen dediğin gibi öksürükten uyuyamıyor gece az balgam çıkardı vs, sabah kalk işe gel valla bende çokk yoruldum canları sağolsun bzi yorulalım napalımsabaha kadar deliksiz uyuyacağım günler gelecekmi diye soruyorum valla
Erkekler hep aynı canım takma kafana. Kendi işlerine bakıyolar. Kendi keyfine göresin dediğinde de sana mı sorucam diyolar. Sen çocuğuna bak canım Allah şifa versin inşallah da çabuk atlarırGunaydin canlar umsrim minikleriniz iyodir..brnim ufakluk cook fena grip..balgam cok fazla.gece surekli oksurdu.sogukk algilligi ilaci serum fizyolojik cold mix kullaniyorum.altidan beri oksutuk artti en son kustu tum balgami azcik rahatladi uyuyo simdi.durdurmam lazim bu balgami..bulabilitse babasi randevu alicak..buhar makinesi inanilmaz ise yariyo balfamda. Biximki bozuldu..bitkinimmm keske erkek olssay.osi. diyoru. Bazen.gozleri gormuyo icleri rahat..sabah bitaz kucakta gezdirdi bu cok koty ol.us diyo ucgundut boyle yeni fatkediyo..cunki ucgundur cok gec geliyo..ben yoruldum uc oglanla puff
Ben uyumayi beklemiyorum zsten.bebekten oncede en az uc kere oglanlara kalkiyodum zaten tuvelete kaldir ustunu ort..buyuselerde gece uykulari annelere yok..benim esim otuzbes yasindaydi evlendigimizde annesi eve gece uste gidermis pencerede beklerdim diyo dusun artik anne olmak hem zor hem guzel..öncelikle günaydın herkese,,
canım benimkide aynı durumda önce abla hastaydı o iyileşti şimdide oğlan aynen dediğin gibi öksürükten uyuyamıyor gece az balgam çıkardı vs, sabah kalk işe gel valla bende çokk yoruldum canları sağolsun bzi yorulalım napalımsabaha kadar deliksiz uyuyacağım günler gelecekmi diye soruyorum valla
Çok geçmiş olsun canım onlar hasta oluyor bizim canımızdan can gidiyor ve tabiki babalara birşey olmuyor ah yavrum cok mu hastaymıs diyip üzülüveriyorlar sadeceGunaydin canlar umsrim minikleriniz iyodir..brnim ufakluk cook fena grip..balgam cok fazla.gece surekli oksurdu.sogukk algilligi ilaci serum fizyolojik cold mix kullaniyorum.altidan beri oksutuk artti en son kustu tum balgami azcik rahatladi uyuyo simdi.durdurmam lazim bu balgami..bulabilitse babasi randevu alicak..buhar makinesi inanilmaz ise yariyo balfamda. Biximki bozuldu..bitkinimmm keske erkek olssay.osi. diyoru. Bazen.gozleri gormuyo icleri rahat..sabah bitaz kucakta gezdirdi bu cok koty ol.us diyo ucgundut boyle yeni fatkediyo..cunki ucgundur cok gec geliyo..ben yoruldum uc oglanla puff
maşallah korsanın sanslı dısarı falan cıkartıyor musun oynamaya ?benim kızımda kısmetli eksi 40ları görürdük buralarda simdi eksi 10larda bize göre çok ılık havaSelam hayirli cumalarGececen beri kar durmadi. Iyi keyif yaptirdi bize bu kis. Kismetli oglum benim
Kubizm hos geldin canim. Masallah merakli kizina. Alisma doneminin zorluklarini yasiyorsun. Insallah iyi bir bakici bulursunuz gulum.
Ardaannesi gecmis olsun kuzuna canim, acil sifalar diliyorum.
Mucize masallah yavrularinaSen anlatinca gozumde canlandi, tebessum ettim. Benim korsan da babasi gelince onun pesi sira kosuyor. Kiyafetlerini degistirirken bile basinda bekliyor, kacmasin diye
Geçmiş olsun canım benim kızda bir ay balgam vardı soğuk algınlığı ilacı kulaninca balgam çigerlere indi bronsiolit oldu dikkat et canım balgam söktürmek için bol bol ıhlamur ver birde ılık suGunaydin canlar umsrim minikleriniz iyodir..brnim ufakluk cook fena grip..balgam cok fazla.gece surekli oksurdu.sogukk algilligi ilaci serum fizyolojik cold mix kullaniyorum.altidan beri oksutuk artti en son kustu tum balgami azcik rahatladi uyuyo simdi.durdurmam lazim bu balgami..bulabilitse babasi randevu alicak..buhar makinesi inanilmaz ise yariyo balfamda. Biximki bozuldu..bitkinimmm keske erkek olssay.osi. diyoru. Bazen.gozleri gormuyo icleri rahat..sabah bitaz kucakta gezdirdi bu cok koty ol.us diyo ucgundut boyle yeni fatkediyo..cunki ucgundur cok gec geliyo..ben yoruldum uc oglanla puff
şimdi iyi canım.. dişleri iyice uzayınca çirkinleşmesi dışında :) ... bir şeyi yok çok şükür....salı günü bir kontrolü var...sen nasılsın bebişin nasıl..okul nasıl gidiyor...hırsızı neler yapıyorsun canım ela nasıl merak ettim seni düştü falan yazmışsın bi sıkıntı yoktur inşallah
çok geçmiş olsun canım... Allah acil şifalar versin... çabuk atlatırsın inşallahkızlar günaydın ,
dün akşamda ben acillik oldum ateş üşütmüşüm zaten maske takmaya başlamıştım evde ama işten avkit bulup doktora gidememiştm dün mecbur gittim ilaçlar uyku yapıyor vücudum ağrıdan kırılıyor zor geldim işe.
Gecmis olsun maskenin faydası çok oldu kizlarima hastalik bulasmadi cok sukur geçen hafta bende döküldü m vücudum kırılıyor du ilacta kullanmadım daha ram atlatamsfimkızlar günaydın ,
dün akşamda ben acillik oldum ateş üşütmüşüm zaten maske takmaya başlamıştım evde ama işten avkit bulup doktora gidememiştm dün mecbur gittim ilaçlar uyku yapıyor vücudum ağrıdan kırılıyor zor geldim işe.
4. dişi bizde 10 günde çıktı çok huzursuzluk yaptı inşallah kolay çıkar.teşekkürler benim ilaçsız atlatmma imkan yok ajerjimde nüks etti mecburen içiyorum zaten sütüm yok emzirmediğim için hemen iğleşme çabasındayım.Günaydın herkese 4 dişi geliyor kizcemin
ayy maşallah kuzuya benimkide aynı kazma dişlim diye seviyorum çok komik o üst dişlerşimdi iyi canım.. dişleri iyice uzayınca çirkinleşmesi dışında :) ... bir şeyi yok çok şükür....salı günü bir kontrolü var...sen nasılsın bebişin nasıl..okul nasıl gidiyor...
çok geçmiş olsun canım... Allah acil şifalar versin... çabuk atlatırsın inşallah
maşşallah hayırlı olsun dişleri ağrısız sızısız çıkartsın inşallah....Günaydın herkese 4 dişi geliyor kizcemin
ayy maşallah kuzuya benimkide aynı kazma dişlim diye seviyorum çok komik o üst dişlerbiz gelir gelmez hasta olduk ama iyiyiz sımdı okuldan eve evden okula kosturmaca hem anne olmak hem calısmak cok zormuş kaç aydır calısıyorsun masallah sana ya
Çok geçmiş olsun canım onlar hasta oluyor bizim canımızdan can gidiyor ve tabiki babalara birşey olmuyor ah yavrum cok mu hastaymıs diyip üzülüveriyorlar sadece
maşallah korsanın sanslı dısarı falan cıkartıyor musun oynamaya ?benim kızımda kısmetli eksi 40ları görürdük buralarda simdi eksi 10larda bize göre çok ılık havaben 2.30a kadar calısıyorum eşimde öğlenci 1de gidiyor 2 saat bakacak birini bulamadım veliler falan haber yolluyor bakalımmı diye ama evde bakacak güvenecek kimse yok yada bana öyle geliyor
kızlar günaydın ,
şimdi iyi canım.. dişleri iyice uzayınca çirkinleşmesi dışında :) ... bir şeyi yok çok şükür....salı günü bir kontrolü var...sen nasılsın bebişin nasıl..okul nasıl gidiyor...
çok geçmiş olsun canım... Allah acil şifalar versin... çabuk atlatırsın inşallah
Günaydın herkese 4 dişi geliyor kizcemin
Sanada gecmis olsun canimkızlar günaydın ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?