- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
aynen öyle eşim zaten ağlayınca çok üzüldüm ondan kayınpderimi aradım ki ben annemede söyledim izmirde hast. yatarsa pjima çamaşır falan alıp götürecektim yani eşimede maaşları alınca babana sor dedim ihtiyaç varsa gnderelim şimdi ay sonu bizdede yok olanda gitmişti zaten ama eşimeöyle konuşunca enneme söyledim ben verrim para dedi bu pazar gitmek maksadıyla c.tesi kayınpederimi aramıştım.zatenher akşiam dua ediyordum hasta değildir inşallah diye çünkü kuzemin gözümün önünde çok çekti kimse çeksin istemem.çok istediğim bir yer vardı çok uğraştım orada çalışmak için ama ne yaptıysam olmadı...sonra burası kaldı şansıma bende girdim çalıştım...ne kadar şansız olduğumu düşünmüştüm...sonra o çok istediğim yer ben buraya başladıktan 2 ay sonra kapatıldı... yani ben zaten orada başlasam da işsiz kalacakmışım... her şeyin hayırlısını diliyoruz ya..Allah bize hayırlısını veriyor...o zamn anlamıyor insanda şimdi anlıyorum ne kadar şanslıymışım...
diğer patron olsaydı eşin daha rahat yüzü göremiyecekti belki...böylesi daha iyi olmuş...hayırlısı olsun her şeyin...
kv nin yaptıkları da senin sükutunun bir karşılığı belkide...nasıl bir insan olduğunu herkese gösteriyor...özellikle eşine...kim bilir ne düşünceyle yapıyor bunları ama iyi bir şeyler düşünmediği kesin...iyi ki hasta değil...ki bilse hasta olduğunda ilk koşacak insan yine sensin...
Canım benim KV nın iyi olmasına ck sevindim,sanırım biraz ilgiye ihtiyacı var.ama yanlış bir yol secmiş,insanları üzmeye hakı yok.sağol canım güzel sözlern için.anne olduktan sonra kayınvalidemin bunları nasıl yapabildiğine dahada anlayamaz oldum ve eşimide annesi ne kadar haksızda olsa annesi olduğunu kabullenip anlayış göstermeye çalışıyorum.eşim hasta olmadığına mutlu ama niye böyle yaptığını anlayamadı zaten.
parayı almamız için 1 ihtimalkaldı bakalım oda olmazsa yapacak bir şey yok ama herşeyde var bir hayır eşimin yeni patronları çokiyi maaşı neredeyse 2 katına çıktı bu ilk ilk defa alacak allah sağlık sıhat versin geresi halolur diyorum artık.
Ayyy senin KV yazacağıma benim yazmışım....sağol canım güzel sözlern için.anne olduktan sonra kayınvalidemin bunları nasıl yapabildiğine dahada anlayamaz oldum ve eşimide annesi ne kadar haksızda olsa annesi olduğunu kabullenip anlayış göstermeye çalışıyorum.eşim hasta olmadığına mutlu ama niye böyle yaptığını anlayamadı zaten.
parayı almamız için 1 ihtimalkaldı bakalım oda olmazsa yapacak bir şey yok ama herşeyde var bir hayır eşimin yeni patronları çokiyi maaşı neredeyse 2 katına çıktı bu ilk ilk defa alacak allah sağlık sıhat versin geresi halolur diyorum artık.
Ayyyy canım yaaaaa....sen neler düşünmüşsün....Allah herkese senin gibi iyi kalpli gelin nasip etsin...aynen öyle eşim zaten ağlayınca çok üzüldüm ondan kayınpderimi aradım ki ben annemede söyledim izmirde hast. yatarsa pjima çamaşır falan alıp götürecektim yani eşimede maaşları alınca babana sor dedim ihtiyaç varsa gnderelim şimdi ay sonu bizdede yok olanda gitmişti zaten ama eşimeöyle konuşunca enneme söyledim ben verrim para dedi bu pazar gitmek maksadıyla c.tesi kayınpederimi aramıştım.zatenher akşiam dua ediyordum hasta değildir inşallah diye çünkü kuzemin gözümün önünde çok çekti kimse çeksin istemem.
Ck doğru söylüyorsun canım,insanın şanslı olduğunu sonradan anlıyor.benim stajım biteceğine yakın patronum bizimle kalmanı ck isterim ama kız kardeşimin işe ihtiyacı var o gelecek senin yerine dedi...ck üzülmüştüm,sonra ilk başvurdum yer hemen gel dedi,2yıl sonra o mağzada müdür oldum,staj yaptığım yerde kalsaydım yükselemezdim...çok istediğim bir yer vardı çok uğraştım orada çalışmak için ama ne yaptıysam olmadı...sonra burası kaldı şansıma bende girdim çalıştım...ne kadar şansız olduğumu düşünmüştüm...sonra o çok istediğim yer ben buraya başladıktan 2 ay sonra kapatıldı... yani ben zaten orada başlasam da işsiz kalacakmışım... her şeyin hayırlısını diliyoruz ya..Allah bize hayırlısını veriyor...o zamn anlamıyor insanda şimdi anlıyorum ne kadar şanslıymışım...
diğer patron olsaydı eşin daha rahat yüzü göremiyecekti belki...böylesi daha iyi olmuş...hayırlısı olsun her şeyin...
kv nin yaptıkları da senin sükutunun bir karşılığı belkide...nasıl bir insan olduğunu herkese gösteriyor...özellikle eşine...kim bilir ne düşünceyle yapıyor bunları ama iyi bir şeyler düşünmediği kesin...iyi ki hasta değil...ki bilse hasta olduğunda ilk koşacak insan yine sensin...
benim erkek kardeşim... yolda görsem selam vereceğim bir insan değil ama damarlarımızdaki kanın aynı olmasından dolayı sıfatı ;benim kardeşim oluyor...başına ne gelse üzülürüm bize kötülük yaptığı halde başına bir şey gelse koşarız ...iyide olsa kötüde olsa ,aile olunca söz konusu ,yapacak fazla bir şey kalmıyor...''deliyi sahibi bağlar ''demişler...aynen öyle eşim zaten ağlayınca çok üzüldüm ondan kayınpderimi aradım ki ben annemede söyledim izmirde hast. yatarsa pjima çamaşır falan alıp götürecektim yani eşimede maaşları alınca babana sor dedim ihtiyaç varsa gnderelim şimdi ay sonu bizdede yok olanda gitmişti zaten ama eşimeöyle konuşunca enneme söyledim ben verrim para dedi bu pazar gitmek maksadıyla c.tesi kayınpederimi aramıştım.zatenher akşiam dua ediyordum hasta değildir inşallah diye çünkü kuzemin gözümün önünde çok çekti kimse çeksin istemem.
hayırlısı işte...'' kaybettikleriniz belki kurtulduklarınızdır'' demiş biri ne güzel demiş...Ck doğru söylüyorsun canım,insanın şanslı olduğunu sonradan anlıyor.benim stajım biteceğine yakın patronum bizimle kalmanı ck isterim ama kız kardeşimin işe ihtiyacı var o gelecek senin yerine dedi...ck üzülmüştüm,sonra ilk başvurdum yer hemen gel dedi,2yıl sonra o mağzada müdür oldum,staj yaptığım yerde kalsaydım yükselemezdim...
annem bu hafta gidecek ne yazıkki 40 gün sonra babaannemi getirecem o zamana kadar birinı bulacam artık. bizimki cimenleri yemeye kalkıyoSelam iyi hafta sonlari
Annen idare eder o zaman bu donem, seneye de Allah kerimSizin oralar cok soguk, burasi daha ilik. Karda oynuyoruz beraber. Hava gunesli olunca parka gidiyoruz. Cimenlerin uzerine biraktim gecen. Bir elini atti digerini koyamiyor havada kaldi. Dokunamadi cimenlere
Cok gecmis olsun canim. Izin alamaz misin? Istirahat etsen daha hizli toparlardin.
Yan disler cikinca guzellesiyorlar yeniden canim
Masallah, gozunuz aydin canim
canım zaten ilk başlayan sendin galiba calısmanda cok yogun bide yetmez gibi başında bi sürü insan allah yardımcın olsun sabır tası gibisin çatlamadan büyütebilsen elanımaşşallah hayırlı olsun dişleri ağrısız sızısız çıkartsın inşallah....
supapatya88 nın dediği gibi hugo gibi oldular...etimizi koparıyor valla ısırınca...
koşturma başta zor geliyor ...saatler yetmiyor herşeyi yetiştirmeye sonra insan alışıyor... ben kızımı 50 günlükken bıraktım kv ye... ogün bu gündür iş-ev arası ...9 ay geçti ...
kendi torununa bakmak istememesinden belliydi ondaki tuhaflık gecen sene benim kayınpederde benzer bi durum oldu kitle cıkmış göğsünde bi sürü test film tahlil allaha sükür temiz cıktı ama bize taa yaz tatilinde gidince söylediler haberimiz bile olmadı bence biraz bencil kv den sizin üzüleceginizi düsünmemiş. patronun kaçmasına cok üzüldüm ama herseyde vardır hayır yeni işinden alacagı parayla o parası kurtulmus gibi olur inşallahSağol ama izin haftasonu olduğu için izin alamıyorum bu arada çok sinirliyim kayınvalidem lenfoma demiştm ya eşime evvelsi gün duruyu belki bir daha göremem demiş eşimde ne oldu demiş oda geçiştirmiş sonra babasını aramış dışarıdaymış babasıda hiç oralı olmayınca saklıoyor diye düşünmüş dün akşam ağlıyor face resmi ver bereli acaba saçı yok ondanmı taktı diyp ağlıyor çok üzüldüm oturup ağladık partonuda bu arada kaçtı paramızda kaldı eşim çok üzgünher ikisinide tabi annesi çok daha üzücü bir durum derken ben en iyisi kayınpederimi arıyım dedim aradım evde değilmiş dedimiyi denk geldi eşim kötü dedim birşey varsa söyleyin gelelim ben gerekirse eşime söylemem ama böylede olmaz görmeyince üzülüyor durumu nedir meğersem tahlilleri iyi çıkmış lenfoma deilmiş sadece guatr var nodül varmış onu alsakmı almasakmı diyedoktor izinden gelince karar vericekmiş hr şeyi temiz çıkmış kim söyledi diyor adam benim oğlumun bildiğinden haberim yokki ne zman söylemiş annesi diyor dedei beni arasın yk öyle bir şey ihtimal vardı tetkik yapıldı şükürki çıkmadı dedi nasıl anne bu anlayan anlatsın ?çok üzüldüm eime söyledim allah razo olsun rahtladım dedi çok ayıp ya.
inşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun canım...canım zaten ilk başlayan sendin galiba calısmanda cok yogun bide yetmez gibi başında bi sürü insan allah yardımcın olsun sabır tası gibisin çatlamadan büyütebilsen elanı
Canım ya olur öyle şeyler...benimde kaç kere ağzımdan çıktı,yani böyle giderse iyi olmaz falan dedim.herşeyi tek başına yapamazsın,ck zor.sadece kendini yıpratîrsın.eşin yardım etmiyorsa birilerinden yardım iste yada bir kadın gelsin yardıma.kendini hırpalama.benim kuzin bunu yaptı ve şimdi boşanıyor.eşin uyar,o yapmadı bunu...şimdi ck pişman önceden uyarmadığı icin.eşinin sana yardım etmesi gerekiyor....inşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun canım...
bende kendimi sabırlı zannederdim...dün ağzımdan ilk defa boşanma lafı çıktı...kendim bile inanamadım söylediğime...o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi uzun zamandır...pataldım heralde....ev leş gibi görsen ahır gibi oluyor 2 günde... heryer toz...pislik...heryer heryerde...eşimin eşyaları kıyafetleri...çocuklarınkiler...çamaşırlar yıkanacak... mutfak her yer yağ içinde yemekler dökülmüş ekmek kırıntıları bisküvilere basıp geçmişler ...ayakkabılar salona girecek neredeyse...sokak gibi çamur olmuş antre...yemek yapılacak...kızımı yıkamam lazım...kendim banyo etmem lazım..ütüler duruyor...kızın üstü başı kurumuş bok içinde poposu kıpkırmızı pişik olmuş kaç saat beklettiyse bezini...dün 1 bardak bile kaldırmadım..öylece düşündüm...kızımla ilgilendim sadece...hava soğuktu ama yinede bir 10 dk dışarı çıktık hava aldık beraber...sonra annem aradı ayıptır söylemesi pide yaptırdık kızla beraber gel diye...nasıl gideceksem...onları da özledim...hergün aynı...hani bir duvar yazısı varya '' bu dünya böyle gitmez,inelimde itelim'' diye...sanki zorla bir şeyleri götürmeye çalışıyormuşum gibi geliyor...aynada çirkin pis yaşlı bir kadın görüyorum artık...tahammül edemiyorum kimseye...bazen kendime bile...
hadi bakalım hayırlı olsun...becerirsin neden beceremeyesin... önce den yapacağın kurabiyenin bir demo sunu yaparsın...onaydan geçerse gelecek kişi sayısına göre halledersin...Kızlar...nasılsınız????
Biz 1.doğum günümüz icin hazırlıklara başladık....ck heycanlıyız.
Pastacı arıyoruz,dekor icin herşeyi ısmarladık,KV getirecek Türkiye'den.
Pastalar ck pahalı yaaaaa...kendim kurabiyeler yapacağım tabi becerebilirsem.
evet bir firmada muhasebeyim.Canım benim KV nın iyi olmasına ck sevindim,sanırım biraz ilgiye ihtiyacı var.ama yanlış bir yol secmiş,insanları üzmeye hakı yok.
Eşin icin ve sizin icin ck sevindim,inşallah herşey istediğiniz gibi olur canım.sen calışıyormusun canım?
uyarmaz olurmuyum... benim eşim nasıl birisi bilyormusun... yemek sıcak demesem her masaya oturduğunda kaynar kaynar ağzına atar ...tesadüfi yaşayan birisi...her hareketini komutlaman gerekiyor yoksa yapmaz...kendi düşünüpte yaptığı bir şey hatırlamıyorum...elinde telefon diğer elinde kumanda... eğer tv izlemiyor ve telefonla ilgilenmiyorsa uyuyordur...neresi olursa olsun uyur...birde aklımdan çıkmayan bazı hareket ve konuşmaları oldu...unutamıyorum...zaten o olayın üzerine senin için ölüyorum dese hatta benim için ölse bile inanmam ..derim yine kendi çıkarı vardır içinde diye...Canım ya olur öyle şeyler...benimde kaç kere ağzımdan çıktı,yani böyle giderse iyi olmaz falan dedim.herşeyi tek başına yapamazsın,ck zor.sadece kendini yıpratîrsın.eşin yardım etmiyorsa birilerinden yardım iste yada bir kadın gelsin yardıma.kendini hırpalama.benim kuzin bunu yaptı ve şimdi boşanıyor.eşin uyar,o yapmadı bunu...şimdi ck pişman önceden uyarmadığı icin.eşinin sana yardım etmesi gerekiyor....
ne kadar güzel biz aile içinde ufak bir pasta ile kutlayacağız .yapersın niye yapamayasın ne çacuk geçiyor zaman 1 yaşına geldiler neredeyse.:)Kızlar...nasılsınız????
Biz 1.doğum günümüz icin hazırlıklara başladık....ck heycanlıyız.
Pastacı arıyoruz,dekor icin herşeyi ısmarladık,KV getirecek Türkiye'den.
Pastalar ck pahalı yaaaaa...kendim kurabiyeler yapacağım tabi becerebilirsem.
canım sen anlattıkça biz stres oluyoruz seninde bu şekilde düşünüp tepkiler vermen çok doğal erkeklerin çoğu söylemeden bir şeyi düşünemiyor sen sürekli her seferinde iste yapacaktır ve kendine bence haddinden fazla sorumluluk yüklüyorsun.görümcen sizde yemeğe kalıyorsa sen kızınla ilgilen o yapıversin yemeği eşinden yardım al herşeye tek başına yetişemezsin bu sefer yetersizlik duygusuyla bıkkınlık hissediyorsun.en kısa sürede ketyfin yerine gelir inşallah.inşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun canım...
bende kendimi sabırlı zannederdim...dün ağzımdan ilk defa boşanma lafı çıktı...kendim bile inanamadım söylediğime...o kadar mutsuz hissediyorum ki kendimi uzun zamandır...pataldım heralde....ev leş gibi görsen ahır gibi oluyor 2 günde... heryer toz...pislik...heryer heryerde...eşimin eşyaları kıyafetleri...çocuklarınkiler...çamaşırlar yıkanacak... mutfak her yer yağ içinde yemekler dökülmüş ekmek kırıntıları bisküvilere basıp geçmişler ...ayakkabılar salona girecek neredeyse...sokak gibi çamur olmuş antre...yemek yapılacak...kızımı yıkamam lazım...kendim banyo etmem lazım..ütüler duruyor...kızın üstü başı kurumuş bok içinde poposu kıpkırmızı pişik olmuş kaç saat beklettiyse bezini...dün 1 bardak bile kaldırmadım..öylece düşündüm...kızımla ilgilendim sadece...hava soğuktu ama yinede bir 10 dk dışarı çıktık hava aldık beraber...sonra annem aradı ayıptır söylemesi pide yaptırdık kızla beraber gel diye...nasıl gideceksem...onları da özledim...hergün aynı...hani bir duvar yazısı varya '' bu dünya böyle gitmez,inelimde itelim'' diye...sanki zorla bir şeyleri götürmeye çalışıyormuşum gibi geliyor...aynada çirkin pis yaşlı bir kadın görüyorum artık...tahammül edemiyorum kimseye...bazen kendime bile...
maşallah darısı kızımın başına adım atıyor ama tutmazsan dengede duramıyor daha.benim minik bayağıdır ayakta duruyordu dün ilk kez 1 adım attı düşmedenbu sabahta, yakında koşturmacamız başlar
bende bencilliklerine kızıyorum zaten diğr oğlunun yanında uzakta tetkiler yapılırken bize söylemese haberimiz bile olmaz ben lise deyken babam cilt kanserine yakalandı tam 1,5 yıl sonra dolaptaki ilacın içeriüğinden öğrendim sedef dediler ki ünv. yatarken yanına gittik hemşreyi bile tembihlemiş öyle söyledi bize sırf derslerin etkilenip üzülmiyim diye çok vicdansızlar.merhaba arkadaşlar
umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir
supapatya88 geçmiş olsun, ama evet bencil davranmışlar, benim annem hiç bir şey söylemez geçen yıl gidip karaciğerden biyopsi yaptırmış bizim yazın haberimiz oldu, ben yeni doğum yapmıştım babam düştü omzunu kırdı 4 operasyon geçirdi kardeşim yurt dışında söylemedik mesela, en sonuncusunda söyledik, çocuk oralarda üzülmesin diye, ama kaynanam üşütse arar hastayım şöyleyim böyleyim benim eşimde burada üzülür uzağız da, annem yaşlandı da, oysa annesi benim annemden genç falan da filanda , biraz düşünceli olmalı insanlar
K kubizm canım sen bakıcı için iş yerdendekilere söyle eşin söylesin, daha önce çocuk bakmış birini bakması daha iyi olur, bu arada nasıl oldu düzenini otutrtura bildin mi
inşallah sağol zaten sorma eşime birde hasta olmasam bakardım diyormuş şimdi hasta olmadığıda çıktı ortaya annemden genç ve sağlıklı annemdede sağlık sorunları var ama bize gık demez .bencede çok bencil ve vicdansız.kendi torununa bakmak istememesinden belliydi ondaki tuhaflık gecen sene benim kayınpederde benzer bi durum oldu kitle cıkmış göğsünde bi sürü test film tahlil allaha sükür temiz cıktı ama bize taa yaz tatilinde gidince söylediler haberimiz bile olmadı bence biraz bencil kv den sizin üzüleceginizi düsünmemiş. patronun kaçmasına cok üzüldüm ama herseyde vardır hayır yeni işinden alacagı parayla o parası kurtulmus gibi olur inşallah
zaten sorunalrı sen görmezden geldiğini sanıyorsun ama içinde birikip büyüyyor böyle giderse sana her davranışı batıcak ve daha agresif olacaksın.bu şekilde kabulenmen çok zor ama yaşadığın ortamı düşününcede son ana kadar idare edip elayı babasıyla büyütmek isteyeceğini farkındayım inşallah eşinde düzelme olurda sende mutlu mesut hayatına devam edersin böylesi çok zor ve yıpratıcı.uyarmaz olurmuyum... benim eşim nasıl birisi bilyormusun... yemek sıcak demesem her masaya oturduğunda kaynar kaynar ağzına atar ...tesadüfi yaşayan birisi...her hareketini komutlaman gerekiyor yoksa yapmaz...kendi düşünüpte yaptığı bir şey hatırlamıyorum...elinde telefon diğer elinde kumanda... eğer tv izlemiyor ve telefonla ilgilenmiyorsa uyuyordur...neresi olursa olsun uyur...birde aklımdan çıkmayan bazı hareket ve konuşmaları oldu...unutamıyorum...zaten o olayın üzerine senin için ölüyorum dese hatta benim için ölse bile inanmam ..derim yine kendi çıkarı vardır içinde diye...
tabiki ondan boşanmam...eşim benim hayatımda etkisiz eleman...bir yaraya merhem olduğu yok... sadece evin giderlerine ortak...böyle sürer gider...biraz daha az gülerim daha az konuşurum...o farketmez bile...ama demekki insan sindiriyorum diyor ama bir yerden sonra hazımsızlık başlıyormuş...kendimi kandırıyormuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?