benim kız sokak delisi oldu dün saat 11 de çıktık evden akşam 7-8 e kadar dışarıdaydık eve gldiğimizi apartmana girinceanladı başladı gerinip ağlamaya evdede sürekli memnuniyetsizdi :) annesi gibi gezmeyi çok seviyor.
İshal oldu benim ufaklik.iki yada uc yapiyo ama su gibi..yemesinde sorun yok..ates yok..digerleri disten ishal olmamisti..dis herhalde..pazartesi devam ederse dr gidecegiz..sali dogumgunumuz..
Benim kızda pazartesi günü ishal ve ates yeni yeni kendine geliyor iyice zayıfladi zaten zayıftı 8.500 kilo oldu
elelrine sağlık annaesi çok güzel oplmuş .sağlıklı mutlu ailesiyle nice yıllar prensese. :)kuzumm 1 yasındaaa:)
Doğum günün kutlu olsun prenseskuzumm 1 yasındaaa:)
Ellerine sağlık.hamarat hanim sin belli.ben evde olmama rağmen nasil yapacsgimi bilmiyorumpastayi hazir alacagim .onu yapamam hherhalde.seninkiler çok hoş görünüyor ellerine saglik. Kizina da masaallah.ayaklanmis prenses.darisi bizim kizin basinakubizm, post: 40238581, member: 539698"]İyi gecelr kızlar bir haftadır dogum gunu hazırlıkları işten gel temızlık pasta giremedim 2 kere dogum gunu yaptım pazar gunu arkadaslarımla kalabalık bi gün oldu bugunde aılecek kutladık pastadan suslere herseyi kendim yaptım hatta 2 kere :)
tesekkur ederim canım hala inanamıyorum ne ara bu kadar büyüdülerelelrine sağlık annaesi çok güzel oplmuş .sağlıklı mutlu ailesiyle nice yıllar prensese. :)
tesekkürler canım hem dogudayım hem ilçede kırtasiyeden aldıgım malzemelerle bu kadar becerebıldım elbiseleride anneannesıyle teyzesi istanbuldan alıp yolladı 3 tane elbise yollamıslar giyip giyip cıkarttıkDoğum günün kutlu olsun prenses
Herşey ck güzel gözüküyor,ellerine sağlık canım...
Bizim hazırlıklar full gaz devam ediyor,canım kızlarımızın elbiseleri aynı.
tesekkürler canım hem dogudayım hem ilçede kırtasiyeden aldıgım malzemelerle bu kadar becerebıldım elbiseleride anneannesıyle teyzesi istanbuldan alıp yolladı 3 tane elbise yollamıslar giyip giyip cıkarttıksen uzun zamandır hazırlanıyorsun merakla beklıyorum senınkını:)
cok guzel olmus cnm harflerin sablonunu hazirsa atar msn?tesekkürler canım hem dogudayım hem ilçede kırtasiyeden aldıgım malzemelerle bu kadar becerebıldım elbiseleride anneannesıyle teyzesi istanbuldan alıp yolladı 3 tane elbise yollamıslar giyip giyip cıkarttıksen uzun zamandır hazırlanıyorsun merakla beklıyorum senınkını:)
tesekkürler canım hem dogudayım hem ilçede kırtasiyeden aldıgım malzemelerle bu kadar becerebıldım elbiseleride anneannesıyle teyzesi istanbuldan alıp yolladı 3 tane elbise yollamıslar giyip giyip cıkarttıksen uzun zamandır hazırlanıyorsun merakla beklıyorum senınkını:)
cok guzel olmus cnm harflerin sablonunu hazirsa atar msn?tesekkürler canım hem dogudayım hem ilçede kırtasiyeden aldıgım malzemelerle bu kadar becerebıldım elbiseleride anneannesıyle teyzesi istanbuldan alıp yolladı 3 tane elbise yollamıslar giyip giyip cıkarttıksen uzun zamandır hazırlanıyorsun merakla beklıyorum senınkını:)
Annen icin gecmis olsun.canim ablana da hayirlisi olsun allah gecim versincanım kum işi3 yaşından sonra zaten o zman pek atmazlar herhalde.annemin iyileşme süreci tamamlanmak üzere haftaya ölçüler için gideceğiz hayırlısyla ayın 10.dada hast. randevu aldım tahlillerini yaptırıp tansiyon ilaçlarına rapor çıkaracağız bu ay koşturmaca çok.ablamda nikahlanıyorinşallah oda evlatlarıyla yuvasında mutlu olur.
Hayirlisi olsun canim allah damatligini gostersinoğlumu 6 martta klamp yöntemi ile sünnet ettirdim, ankarada elif tıp merkezinde oldu, dikiş kanama vs yok zahmetsiz oldu, düşünenlere önerebilirim rahatlıkla
bu arada metehan hala 8200 gram kilo almıyo 2 nisanda doktora götürüp tahlil yaptırcam artık kan idrar gaida her neyse, 4 disimiz var azılarda ara ara zorluyor galiba
Hayirlisi olsun canim allah damatligini gostersin
dogum gününüz kutlu olsun canim nice mutlu yillara.İyi gecelr kızlar bir haftadır dogum gunu hazırlıkları işten gel temızlık pasta giremedim 2 kere dogum gunu yaptım pazar gunu arkadaslarımla kalabalık bi gün oldu bugunde aılecek kutladık pastadan suslere herseyi kendim yaptım hatta 2 kere :)
cok guzel olmus cnm harflerin sablonunu hazirsa atar msn?
pastayi nasil yaptin tarif verir msn detayli?
Cok guzelmis canim madallah metehan a.Eki Görüntüle 1476174
bu da metehanın doğum günü afişi 10 gün sonra evin baş köşesini süslicek kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?