2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Masallah gezgin kuzuna Bunlarin hepsi ayni model sanirim. Bayiliyorlar disariya&yeni insanlara. Ben de eve sokamayanlardanim

İshal oldu benim ufaklik.iki yada uc yapiyo ama su gibi..yemesinde sorun yok..ates yok..digerleri disten ishal olmamisti..dis herhalde..pazartesi devam ederse dr gidecegiz..sali dogumgunumuz..

Benim kızda pazartesi günü ishal ve ates yeni yeni kendine geliyor iyice zayıfladi zaten zayıftı 8.500 kilo oldu

Cok gecmis olsun arkadaslar, acil sifalar diliyorum.

İyi gecelr kızlar bir haftadır dogum gunu hazırlıkları işten gel temızlık pasta giremedim 2 kere dogum gunu yaptım pazar gunu arkadaslarımla kalabalık bi gün oldu bugunde aılecek kutladık pastadan suslere herseyi kendim yaptım hatta 2 kere :)

Eklentiler

• DSC05436.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 138
Selam canlar cook uzun bir aradan sonra tekrar yazmak kismet oldu:) coknozlemisim arada gitip okuyorum ama pek firsat bulamadim yazmaya. Son dr kontrolunde gelisimini gayet iyi buldu dr ve tuz seker bal sut vs onumuzdeki ay izin verrcegim dedi. En son is gorusmesine gidiyorum diye yazmistim burda belki hatirlayanlar olur, gel basla dediler sonra anlasamadik, dedim kismet degilmis. Dogumgunleri kutlanmaya baslanmis Rabbim tum evlatlarimizi korusun onlara hayirli saglikli omurler nasip etsin. 21nisani iple cekiyor ve hepinizi opuyorum.. ❤

kubizm, post: 40238581, member: 539698"]İyi gecelr kızlar bir haftadır dogum gunu hazırlıkları işten gel temızlık pasta giremedim 2 kere dogum gunu yaptım pazar gunu arkadaslarımla kalabalık bi gün oldu bugunde aılecek kutladık pastadan suslere herseyi kendim yaptım hatta 2 kere :)[/QUOTE]
Ellerine sağlık.hamarat hanim sin belli.ben evde olmama rağmen nasil yapacsgimi bilmiyorumpastayi hazir alacagim .onu yapamam hherhalde.seninkiler çok hoş görünüyor ellerine saglik. Kizina da masaallah.ayaklanmis prenses.darisi bizim kizin basina

Ellerine sağlık.hamarat hanim sin belli.ben evde olmama rağmen nasil yapacsgimi bilmiyorumpastayi hazir alacagim .onu yapamam hherhalde.seninkiler çok hoş görünüyor ellerine saglik. Kizina da masaallah.ayaklanmis prenses.darisi bizim kizin basina[/QUOTE]
Yaparsın canım sende telaselenme kızım için olunca cok zevk alarak yaptım. kuzum dokuz bucuk aylık yurumeye basladı artık takla atacak nerdeyse karıstırmadık yer bırakmıyor evde

Doğum günün kutlu olsun prenses
Herşey ck güzel gözüküyor,ellerine sağlık canım...
Bizim hazırlıklar full gaz devam ediyor,canım kızlarımızın elbiseleri aynı.
tesekkürler canım hem dogudayım hem ilçede kırtasiyeden aldıgım malzemelerle bu kadar becerebıldım elbiseleride anneannesıyle teyzesi istanbuldan alıp yolladı 3 tane elbise yollamıslar giyip giyip cıkarttık sen uzun zamandır hazırlanıyorsun merakla beklıyorum senınkını:)

cok guzel olmus cnm harflerin sablonunu hazirsa atar msn?
pastayi nasil yaptin tarif verir msn detayli?

Annen icin gecmis olsun.canim ablana da hayirlisi olsun allah gecim versin

Hayirlisi olsun canim allah damatligini gostersin

Kuzulari hasta olan anneler cok gecmis olsun.ates büyük ihtimal azi dislerindendir

dogum gününüz kutlu olsun canim nice mutlu yillara.

Kızlar doğum günü süslemelerinin hepsini internetten indirebilirsiniz.sağolsun Pınar hn bloğunda şahane konseptler paylaşmış.şişe etiketi,çeerçeve,iyi ki doğdun yazısı,daha dolu süslemeler var.çizgi film karakterlerine göre de ayrılıyor.1 yaş günü parti setleri diye bölüm yapmış.

Tam link verilmiyor burda diye adını söyliyim,google'a keyfekedersaatlerim yazın.blogspot diye bir site.
İnşallah işinize yarar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…