KIZLAR MERHABA...
elanın ağzındaki yaralar pamukçuk değilmiş. doktor 11 aylık bebekte pamukçuk olmaz dedi...dudaklarının içi dayak yemiş gibi patlak patlak ve şiş mor mor oldu... ağız içi yaraları olabilir dedi...sprey verdi her yemekten sonra sıkın dedi... 2-3 güne geçer dedi... evin halini falan anlattım doktora kalabalık bir aileyiz dedim... eşimde vardı yanımda...onların pisliğinden olabilirmi diye...öyle şeylere takılma çok üstüne düşme falan dedi doktor... çok titizlenme diyor mikropta lazım dedi... tamam lazım olan mikrop zaten evde çok dedim...ben fazlasından bahsediyorum diyorum..sanki doktoru öğütlemişsin gibi ne desem tersini söylüyor adam... çok titiz annelerin bebekleri daha çok hasta olur diyor... tamam mikrop lazım diye ayakkabılarımızın altınımı yalatalım dedim...doktorun karısı, adamı bunaltmış galiba temizlik konusunda bana söylediklerinden anlaşılan...sinir etti beni eşimin yanında...
kv demin ağzında ve dilinde hiç geçmeyen bir yara var acaba ondan mı geçti diye düşünüyorum...nazar değdirdiler kuzuma ...ağzından öpüyor herkes çocuğumu...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YUSUF ARASEki Görüntüle 1471328 Eki Görüntüle 1471330 Eki Görüntüle 1471331 Eki Görüntüle 1471333 Eki Görüntüle 1471335 merhaba canlarım nasılsınız kısa bir süredir forma giremedim okul ev derken oğlanın da yürümesiyle hayatım yoğun geçmeye başladı geçen hafta sonu doğum günümüzü yaptık bir yaşına girdi paşam güzel yavrularınız sizler iyisinizdir umarım
pusette pek oturmaz gibi geliyor bana... çok hareketlendiler ...kucakta bile zor duruyorlar... diğeri nasıl bir şey tam çözemedim...bisiklet gibi ama scooter a da benziyor...kendi kendinimi ittiriyor... eğer öyleyse çok eğlenceli...hangisini alırsanız şimdiden hayırlı olsun... bebeğiniz güle güle oynasın...Hayırlı cumalar kızlar....
Kızlar bebişlerinize hediye alacakmısınız?biz almayı düşünüyoruz,ama tam olarak karar veremiyoruz ne alsak diye.smoby 1yaş pusetini beyendik ve Micro mini 2go'yu beyendik.
Eki Görüntüle 1471328 Eki Görüntüle 1471330 Eki Görüntüle 1471331 Eki Görüntüle 1471333 Eki Görüntüle 1471335 merhaba canlarım nasılsınız kısa bir süredir forma giremedim okul ev derken oğlanın da yürümesiyle hayatım yoğun geçmeye başladı geçen hafta sonu doğum günümüzü yaptık bir yaşına girdi paşam güzel yavrularınız sizler iyisinizdir umarım
Hayırlı cumalar kızlar....
Kızlar bebişlerinize hediye alacakmısınız?biz almayı düşünüyoruz,ama tam olarak karar veremiyoruz ne alsak diye.smoby 1yaş pusetini beyendik ve Micro mini 2go'yu beyendik.Eki Görüntüle 1471493 Eki Görüntüle 1471495
Canım puset oyuncak puset,yürürken destek oluyor.micro 2go scooter trotinetpusette pek oturmaz gibi geliyor bana... çok hareketlendiler ...kucakta bile zor duruyorlar... diğeri nasıl bir şey tam çözemedim...bisiklet gibi ama scooter a da benziyor...kendi kendinimi ittiriyor... eğer öyleyse çok eğlenceli...hangisini alırsanız şimdiden hayırlı olsun... bebeğiniz güle güle oynasın...
Evet ya herkes foto koysunKızlar, doğum günlerimiz başladı yaptığınız masaların fotolarını ekleyin olur mu bizler de bilgi sahibi olalım. Benim aklımda hiçbirşey yok.
evet bencede. Esmer olsada tablo yapsa keske benim oglum Alper 9 nisan dogumlu.Bencede fotolarımızı koyalım, hatta bide tablo yapalım hangi bebişimizin doğum günü ne zamanmış takip edelim olmazmı
Ayy masallah paşaya.kopek dişleri cikti mir83, post: 40181531, member: 505225"]Benim oğlumda da 12 tane kadar dişi çıktı maşallah. Ama arkada da başladı kızarma, kabarma.
KIZLAR MERHABA...
elanın ağzındaki yaralar pamukçuk değilmiş. doktor 11 aylık bebekte pamukçuk olmaz dedi...dudaklarının içi dayak yemiş gibi patlak patlak ve şiş mor mor oldu... ağız içi yaraları olabilir dedi...sprey verdi her yemekten sonra sıkın dedi... 2-3 güne geçer dedi... evin halini falan anlattım doktora kalabalık bir aileyiz dedim... eşimde vardı yanımda...onların pisliğinden olabilirmi diye...öyle şeylere takılma çok üstüne düşme falan dedi doktor... çok titizlenme diyor mikropta lazım dedi... tamam lazım olan mikrop zaten evde çok dedim...ben fazlasından bahsediyorum diyorum..sanki doktoru öğütlemişsin gibi ne desem tersini söylüyor adam... çok titiz annelerin bebekleri daha çok hasta olur diyor... tamam mikrop lazım diye ayakkabılarımızın altınımı yalatalım dedim...doktorun karısı, adamı bunaltmış galiba temizlik konusunda bana söylediklerinden anlaşılan...sinir etti beni eşimin yanında...
kv demin ağzında ve dilinde hiç geçmeyen bir yara var acaba ondan mı geçti diye düşünüyorum...nazar değdirdiler kuzuma ...ağzından öpüyor herkes çocuğumu...
Eki Görüntüle 1471328 Eki Görüntüle 1471330 Eki Görüntüle 1471331 Eki Görüntüle 1471333 Eki Görüntüle 1471335 merhaba canlarım nasılsınız kısa bir süredir forma giremedim okul ev derken oğlanın da yürümesiyle hayatım yoğun geçmeye başladı geçen hafta sonu doğum günümüzü yaptık bir yaşına girdi paşam güzel yavrularınız sizler iyisinizdir umarım
sağol canım geçti gibi sanki beyaz kızaran derinin üzeinde beyaz iltihaplı gibi baloncuklar çıktı onlarda geçmiş bu sabah baktımda...doktorun söylediklerini ciddiye almadım sonuçta öyle titizlik manyağı biri değilim olması gerektiği kadar yapıyorum... evim de malum hijyen sıfır... zaten sürekli istesemde temiz tutamıyorum.. ona rağmen bu kadarcıkla iyi atlattı kuzum...Gecmis olsun canim, insallah doktorun dedigi gibi birkac gune gecer. Erkekler biraz rahat oluyor bu temizlik/titizlik konusunda. Oglanin alerjisi icin bana "aci ye ne olacak, kizarikliklar da gecer zamanla cocuga da herseyi yedir alisir nasilsa" diyen bir doktor arkadasim vardi. Tartisilmiyor bu zihniyetlerle, tamam deyip bildigini okuyorsun. Esine de senin sozun kafi olmali. Bugun doktorun sozune kosulsuz tamam diyen adam yarin bir arkadasinin lafi ile manipule olur.
Evinizde islerin yoluna girmesini dilerim canim.
Masallah pasana. Nice yillara, saglik ve afiyetle insallah.
merhaba canım...oğlan düşünce kasılıyor demişsin... keşke olmasaymış ama deneyimli ve bilkinçli olduğun için şanslısın mı demeliyim... benim kızda ayaktayken düşecek gibi olunca donup kalıyor... senin oğlun gibi olsaydı bend e çok panik yapardım...kuzucuklarımızı Allah korusun... canım hatırlıyorum bebeğinin ağzındaki yaralarla ne kadar çok uğraştığını...aslında ilk aklıma gelen sendin senden fikir almak istemiştim...çinko diye bir vitamin şurubu kullanıyorduk ama şişe bitince bıraktık... sen hangi vitamini kullandın... benim kıza da lazım sanırım...yemesi içmesi iyi olmasına rağmen vitamin eksikliğinden olabileceğini söyleyince doktor... ne kadar çabalasakta genetik olarak neysek oyuz aslında...tabiki yedirdiklerimize dikkat etmeliyiz ama işte olan oluyor yinede...doğum günü beeklerinin cicileri hayırlı olsun güle güle giysinler...Hirsizi sana yazicam bitirlu yazamadim on aylikken bizde ayni olduk..ilaclar hic fayda etmedi kafayi yedim..bikarbonatla ben sildim. İki saate o cogaldi..enson vitamin basldik..ve inanamadim gecti sukur...sen kullaniyomusn vitamin benise.
canım hoşgelsin ne güzel uğraşlar bulmuşsun kendine... senin pozitifliğin bana bile geçiyor yazılarından...senin gibi annelerimizin doğum günü çabalarını görünce bebek olası geliyor insanın...çabanı paylaştığın içinde sağol ..eminim çoğu annemizin işine yarar...Merhaba herkese
Yazamadım bayadır.Selam vereyim dedim.
Biz iyiyiz kızımla şükür.alıntı yapamadım ama bazı soruları da cevaplıyayım.
-Araba koltuğu 2.el aldık,tertemizdi,yarı fiyatına geldi,sahibinden sitesini takip ettim,kraft rino.
-Gece hala uyku tulumuyla yatıyor,yoksa sık uyanıyordu.
-Pütürlü yemekleri kızım da eskiden yemiyordu,boğazına kaçmış gibi öğürüyordu,yoğurtla karıştırarak alıştırdım,şimdi şükür herşeyi yiyor.
-yoğurdu aylardır inek sütünden yapıyorum,sıkıntı olmadı.aptamili bırakıp normal süte geçmeyi araştırıcam ben de.
Doğum günü için de araştırmalar yapıyorum,netten fiyatları aldım birçok şeyin,bir de haftaya Eminönü'ne gidip,ordan alıcam süsleri,kurabiye,pasta malzemelerini vs.netteki fiyatlarla karşılaştırıcam.
Kendim yapiyim herşeyi derken 1 pasta kesme fikri organizasyona dönüştü.butik kurabiye yapmaya başladım,derken pastasını da şeker hamuruyla süslü yapiyim dedim.netten videolar izledim,salı günü de şeker hamuryla kurabiye yapımını iyice öğrenmek için kursa gidicem birkaç saatlik,hem hobi oldu.gece herkes uyurken mutfakta eğleniyorum,kalıplarla şekillerle uğraşiyim derken kafam dağılıyor.
Çok fazla site gezdim nette,ben bulduğum en hesaplıları size de yazayım,belki fikir olur.
Süslemeler için en uygunu kullanatmarket.
1 yaş balonları 10'lu 4,48 tl
İyi ki doğdun banner(duvara asılan) 5,61 tl
Masa örtüsü 8 tl (dikdörtgen büyük boy)
Plastik Çatal,bıçak,kaşık,tabak.bardak seti 25'er adet,17 tl.
Başka sitelerde komple setlere 100 küsür fiyat koymuşlar,burdan ayrı ayrı alınca çok çok daha uygun.
Diğer site,fotomagnet.
36 tane magnet 20 tl,
Poster/afiş boyutuna göre 23 ve 40 tl
Su şişesi etiketleri 0,79 tl
Daha bir sürü ürün var sitede.
Yumurta beyazı az az başladım tattırmaya.Yumurta beyazı ve inek sütüne geçen var mı Nisan bebeleri arasında?
KIZLAR MERHABA...
Kızlar, doğum günlerimiz başladı yaptığınız masaların fotolarını ekleyin olur mu bizler de bilgi sahibi olalım. Benim aklımda hiçbirşey yok.
Kizlar nezamandir yazamiyorum..havalar guzel ufaklik surekli disari istiyo.abileri okula goturuyoruz getiriyoruz.bahceye iniyoruz..ev isleri kaliyo..bizim bugun yenicene ucuncu disimi kendini gosterdi..yurumeyi artik iyice hizlandirdi kosuyo resmen..ocagi gosteriyo aciktimi isaret parmagiyla ihh ih..ama ayakkabiyla yuriyemiyo..yeni alicam ayakkabi.bide bi sorunumiz var dustugunde herzaman olmuyo ama katilma nobeti geciroyo.nefesi gidiyo pelte gibi dusiyo kucahima.abiside olurdu birsuru test yaptirmostim..cozumu dusup acidan degil korkudan nefesi gidoyo.helede anne cevrededeki bagirinca daha bi gidiyo.sakin bi sekilde pencere aciyorum yada sevdigi bose soyluyorum..cabuk geri duzeliyo.sakin olmak cok faydali ne jadar korksakta.bizim sali gunu dogumgunumiz.annem kizkardesim geliyo pazar gunu.tam emin degilim kuzenlerini cagirimmi bilmiyorum.halasi yasin okuyalim diyo..ama eltilerimle gorumcelerim konusmuyo..kesin kavga cikar ..oyuzden cagormam kimseyi..teyzesi papyonlu gomlek panttolan almis..babaanne umursamaz ama aannemin gelcegino duyinca bizde hediye alalim diyo..ne uzun yazdim.dilim sismis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?