2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

şu ağızdan öpme durumuna çok sinir olurum ben bile öpmüyorum

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YUSUF ARAS
Herşey ck güzel gözüküyor,ellerine sağlık.
Bizim tam 2haftamız kaldı,ck heycanlıyız...

Hayırlı cumalar kızlar....
Kızlar bebişlerinize hediye alacakmısınız?biz almayı düşünüyoruz,ama tam olarak karar veremiyoruz ne alsak diye.smoby 1yaş pusetini beyendik ve Micro mini 2go'yu beyendik.

Hayırlı cumalar kızlar....
Kızlar bebişlerinize hediye alacakmısınız?biz almayı düşünüyoruz,ama tam olarak karar veremiyoruz ne alsak diye.smoby 1yaş pusetini beyendik ve Micro mini 2go'yu beyendik.
pusette pek oturmaz gibi geliyor bana... çok hareketlendiler ...kucakta bile zor duruyorlar... diğeri nasıl bir şey tam çözemedim...bisiklet gibi ama scooter a da benziyor...kendi kendinimi ittiriyor... eğer öyleyse çok eğlenceli...hangisini alırsanız şimdiden hayırlı olsun... bebeğiniz güle güle oynasın...

maşallah canım yusuf aras a. Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı nice mutlu yıllara.
Masanız da çok şık tamamı Pepe den ibaret. Çok beğendim ben

Kızlar, doğum günlerimiz başladı yaptığınız masaların fotolarını ekleyin olur mu bizler de bilgi sahibi olalım. Benim aklımda hiçbirşey yok.

Canım puset oyuncak puset,yürürken destek oluyor.micro 2go scooter trotinet

r83, post: 40181531, member: 505225"]Benim oğlumda da 12 tane kadar dişi çıktı maşallah. Ama arkada da başladı kızarma, kabarma.[/QUOTE]
Ayy masallah paşaya.kopek dişleri cikti mi
Benim kizin hala istahi yok zorlayinca oguruyor.demir ilacini düzenli vermiyordum artik devamlı vermeye calusacagim.

r83, post: 40181531, member: 505225"]Benim oğlumda da 12 tane kadar dişi çıktı maşallah. Ama arkada da başladı kızarma, kabarma.
Ayy masallah paşaya.kopek dişleri cikti mi
Benim kizin hala istahi yok zorlayinca oguruyor.demir ilacini düzenli vermiyordum artik devamlı vermeye calusacagim.[/QUOTE]
Daha tam cikmadi canim kipkirmizi damaklari pasamin. Bende duzenli vermedim

Gecmis olsun canim, insallah doktorun dedigi gibi birkac gune gecer. Erkekler biraz rahat oluyor bu temizlik/titizlik konusunda. Oglanin alerjisi icin bana "aci ye ne olacak, kizarikliklar da gecer zamanla cocuga da herseyi yedir alisir nasilsa" diyen bir doktor arkadasim vardi. Tartisilmiyor bu zihniyetlerle, tamam deyip bildigini okuyorsun. Esine de senin sozun kafi olmali. Bugun doktorun sozune kosulsuz tamam diyen adam yarin bir arkadasinin lafi ile manipule olur.

Evinizde islerin yoluna girmesini dilerim canim.

Masallah pasana. Nice yillara, saglik ve afiyetle insallah.

Kizlar nezamandir yazamiyorum..havalar guzel ufaklik surekli disari istiyo.abileri okula goturuyoruz getiriyoruz.bahceye iniyoruz..ev isleri kaliyo..bizim bugun yenicene ucuncu disimi kendini gosterdi..yurumeyi artik iyice hizlandirdi kosuyo resmen..ocagi gosteriyo aciktimi isaret parmagiyla ihh ih..ama ayakkabiyla yuriyemiyo..yeni alicam ayakkabi.bide bi sorunumiz var dustugunde herzaman olmuyo ama katilma nobeti geciroyo.nefesi gidiyo pelte gibi dusiyo kucahima.abiside olurdu birsuru test yaptirmostim..cozumu dusup acidan degil korkudan nefesi gidoyo.helede anne cevrededeki bagirinca daha bi gidiyo.sakin bi sekilde pencere aciyorum yada sevdigi bose soyluyorum..cabuk geri duzeliyo.sakin olmak cok faydali ne jadar korksakta.bizim sali gunu dogumgunumiz.annem kizkardesim geliyo pazar gunu.tam emin degilim kuzenlerini cagirimmi bilmiyorum.halasi yasin okuyalim diyo..ama eltilerimle gorumcelerim konusmuyo..kesin kavga cikar ..oyuzden cagormam kimseyi..teyzesi papyonlu gomlek panttolan almis..babaanne umursamaz ama aannemin gelcegino duyinca bizde hediye alalim diyo..ne uzun yazdim.dilim sismis.

Hirsizi sana yazicam bitirlu yazamadim on aylikken bizde ayni olduk..ilaclar hic fayda etmedi kafayi yedim..bikarbonatla ben sildim. İki saate o cogaldi..enson vitamin basldik..ve inanamadim gecti sukur...sen kullaniyomusn vitamin benise.

Merhaba herkese
Yazamadım bayadır.Selam vereyim dedim.
Biz iyiyiz kızımla şükür.alıntı yapamadım ama bazı soruları da cevaplıyayım.

-Araba koltuğu 2.el aldık,tertemizdi,yarı fiyatına geldi,sahibinden sitesini takip ettim,kraft rino.
-Gece hala uyku tulumuyla yatıyor,yoksa sık uyanıyordu.
-Pütürlü yemekleri kızım da eskiden yemiyordu,boğazına kaçmış gibi öğürüyordu,yoğurtla karıştırarak alıştırdım,şimdi şükür herşeyi yiyor.
-yoğurdu aylardır inek sütünden yapıyorum,sıkıntı olmadı.aptamili bırakıp normal süte geçmeyi araştırıcam ben de.

Doğum günü için de araştırmalar yapıyorum,netten fiyatları aldım birçok şeyin,bir de haftaya Eminönü'ne gidip,ordan alıcam süsleri,kurabiye,pasta malzemelerini vs.netteki fiyatlarla karşılaştırıcam.
Kendim yapiyim herşeyi derken 1 pasta kesme fikri organizasyona dönüştü.butik kurabiye yapmaya başladım,derken pastasını da şeker hamuruyla süslü yapiyim dedim.netten videolar izledim,salı günü de şeker hamuryla kurabiye yapımını iyice öğrenmek için kursa gidicem birkaç saatlik,hem hobi oldu.gece herkes uyurken mutfakta eğleniyorum,kalıplarla şekillerle uğraşiyim derken kafam dağılıyor.
Çok fazla site gezdim nette,ben bulduğum en hesaplıları size de yazayım,belki fikir olur.

Süslemeler için en uygunu kullanatmarket.
1 yaş balonları 10'lu 4,48 tl
İyi ki doğdun banner(duvara asılan) 5,61 tl
Masa örtüsü 8 tl (dikdörtgen büyük boy)
Plastik Çatal,bıçak,kaşık,tabak.bardak seti 25'er adet,17 tl.
Başka sitelerde komple setlere 100 küsür fiyat koymuşlar,burdan ayrı ayrı alınca çok çok daha uygun.

Diğer site,fotomagnet.
36 tane magnet 20 tl,
Poster/afiş boyutuna göre 23 ve 40 tl
Su şişesi etiketleri 0,79 tl
Daha bir sürü ürün var sitede.

sağol canım geçti gibi sanki beyaz kızaran derinin üzeinde beyaz iltihaplı gibi baloncuklar çıktı onlarda geçmiş bu sabah baktımda...doktorun söylediklerini ciddiye almadım sonuçta öyle titizlik manyağı biri değilim olması gerektiği kadar yapıyorum... evim de malum hijyen sıfır... zaten sürekli istesemde temiz tutamıyorum.. ona rağmen bu kadarcıkla iyi atlattı kuzum...
eşimede söyledim.. doktorda çok rahatmış diyor... o kadar da olmaz ... bizim evde yaşayanları görse vazgeçerdi söylediklerinden dedi...
bu arada eczaneye falan uğramışken tartıldım... hala 78 kiloyum...regli günüme denk gelmesi bir şey değiştirirmi bilmem ama. en azında daha fazla almamışım diye kendimi avutuyorum..spora devam...

Hirsizi sana yazicam bitirlu yazamadim on aylikken bizde ayni olduk..ilaclar hic fayda etmedi kafayi yedim..bikarbonatla ben sildim. İki saate o cogaldi..enson vitamin basldik..ve inanamadim gecti sukur...sen kullaniyomusn vitamin benise.
merhaba canım...oğlan düşünce kasılıyor demişsin... keşke olmasaymış ama deneyimli ve bilkinçli olduğun için şanslısın mı demeliyim... benim kızda ayaktayken düşecek gibi olunca donup kalıyor... senin oğlun gibi olsaydı bend e çok panik yapardım...kuzucuklarımızı Allah korusun... canım hatırlıyorum bebeğinin ağzındaki yaralarla ne kadar çok uğraştığını...aslında ilk aklıma gelen sendin senden fikir almak istemiştim...çinko diye bir vitamin şurubu kullanıyorduk ama şişe bitince bıraktık... sen hangi vitamini kullandın... benim kıza da lazım sanırım...yemesi içmesi iyi olmasına rağmen vitamin eksikliğinden olabileceğini söyleyince doktor... ne kadar çabalasakta genetik olarak neysek oyuz aslında...tabiki yedirdiklerimize dikkat etmeliyiz ama işte olan oluyor yinede...doğum günü beeklerinin cicileri hayırlı olsun güle güle giysinler...
canım hoşgelsin ne güzel uğraşlar bulmuşsun kendine... senin pozitifliğin bana bile geçiyor yazılarından...senin gibi annelerimizin doğum günü çabalarını görünce bebek olası geliyor insanın...çabanı paylaştığın içinde sağol ..eminim çoğu annemizin işine yarar...

Günaydın güzel hafta sonları olur inşallah..
Yumurta beyazı ve inek sütüne geçen var mı Nisan bebeleri arasında?
Yumurta beyazı az az başladım tattırmaya.
İnek sütü biraz su ile karıştırıp vermeyi denemiştim. Arada pınar un bir yaş sütünü veriyorum.

Herkes doktor aynı değil işte canım. Çok geçmiş olsun. Tamam mikroba alışacak ama bu kadar küçük bünyeye zorla fazlasını dayatmaya çalışmak neden.. Bizim eve aşağıda ayakkabılar çıkıyor merdiven tozları hop çoraplarla giriliyor. Müstakil ev ya. Her hafta temizlik oluyor Allâh tan ama insan ın hep aklı kalıyor. Öpme meselesi can sıkıcı. Ben ellerini öpenlere deli olurken.. Ağzından düşünemiyorum bile..

Kızlar, doğum günlerimiz başladı yaptığınız masaların fotolarını ekleyin olur mu bizler de bilgi sahibi olalım. Benim aklımda hiçbirşey yok.

Bizimde haftaya kısmetse. Şimdiden telaş sardı.

Canım katılma bizde de oluyor ilk zamanlar çok telaş yapardım kendimi korkudan yere düşüp kaldığımı bilirim. Gerçi sen benden daha tecrübelerin diğer çocuğunda olmuş. Ama ömrümden ömür gider. Doktora sorduk önemse dedi. Önemsemiyor gibi görünsem de hala biraz panikliyorum.

merhaba kızlar,
dün izinliydim kızmı attım arbaya gezdik teyzesiyle buluştuk her gören dokunup sevmek istiyor ben musade etmiyoum am bir çift beni çok güldüdü ablam gezdiriyordu ay ne güzel diye yaklaştılar ki ablama tembihlediğim halde baktım elllemeyin demiyor bende bir şey bakıyordum seslendim ellemeyin lütfen diye annesi bir şey demiyor dedi adam dedim annesi benim biz ne zamandır tekipteyiz siz değil bu bayan gezdiriyor dedi dedim yuh yani çocuğumu aldım geçtim diğer tarafa ablamada kızdım. HIRSIZI dudaktanöpme lafını duyunca gerildim bu ne ya hiç sevmediğim şey.bir pedagog yazısındada bunun sakıncalı olduğunu yazmıştı ama sizinkiler laftan anlamıyorki.geçmiş olsun elayada iyileşmesine sevindim.bu arada fce kullanan varsa Yaşar Kuru diye bir pedagog var uazıları 0-6 yaş kişisel gelişimi üzerine yazıları süper bir yazısından aklımdan kalanalrı yazmak istedim çok hoşuma gitti.

bebeğin zeka gelişimi için sesli ışıklı,pahalı yoruncaklara gerek yok diyor onun avcuna sığan kavraya bileceği şeyler alın 3 yaşından sonra 2metrekara yada bir bovling masası büyüklüğümde krton yada tahtadan kenarları 8-10 cm yükseklikte bir büyün kutu gibi düşünün yapın içine kum kotun ve çocuğunuzla bu kumdan yollar evler yapın küçük objeler alıp onları yerleştirin v.s diyor çocuğunuz n her gün hayal dünyası genişleyip o kum üzerine farklı şeyler yapacak yerlerini değiştirecek ve arara ara küçük objeler alıp yada evde kendimizin yapıp onu teşvik etmemizi söylüro çok yaratıcı gerçekten.ve daha bir çok güzel yazıalrı var ben çok faydalı buluyorum notlar alıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…