aynen öyle canım.. benim ev 2 oda 1 salon küçük kutu gibi bir ev... antrede çıkan ayakkabıların altlarındaki toz toprak çamur oradan mutfağa geçerken insanları kapıdan uğurlarken salona geçerken diğer odalara geçerken hep antreye basmamız gerekiyor yatakların üzerine kadar çıkıyor topraklar...ev ahır gibi oluyordu... kapının önüne halı serdim baktım halıdan zıplayıp yan tarafa konuyorlar... kızı hastaneye götürdüğüm gün gittim banyoya serilen plastik kilim yolluk gibi şeyler var ya onlardan aldım... antreyi onunla kapladım... 2 gündür kimse girmiyor... kapıdan geri dönüyor ...ağızdan öpmelerine kızdığım için ben yokken yapmaya devam ediyorlar sanırım...Günaydın güzel hafta sonları olur inşallah..
Yumurta beyazı az az başladım tattırmaya.
İnek sütü biraz su ile karıştırıp vermeyi denemiştim. Arada pınar un bir yaş sütünü veriyorum.
Herkes doktor aynı değil işte canım. Çok geçmiş olsun. Tamam mikroba alışacak ama bu kadar küçük bünyeye zorla fazlasını dayatmaya çalışmak neden.. Bizim eve aşağıda ayakkabılar çıkıyor merdiven tozları hop çoraplarla giriliyor. Müstakil ev ya. Her hafta temizlik oluyor Allâh tan ama insan ın hep aklı kalıyor. Öpme meselesi can sıkıcı. Ben ellerini öpenlere deli olurken.. Ağzından düşünemiyorum bile..
Bizimde haftaya kısmetse. Şimdiden telaş sardı.
Canım katılma bizde de oluyor ilk zamanlar çok telaş yapardım kendimi korkudan yere düşüp kaldığımı bilirim. Gerçi sen benden daha tecrübelerin diğer çocuğunda olmuş. Ama ömrümden ömür gider. Doktora sorduk önemse dedi. Önemsemiyor gibi görünsem de hala biraz panikliyorum.
çocuğu doğuran değil gezdiren annesidir. :)))) millette ilginç insanlar çıkıyor arada bir çok komikler...öpüşme hastalığı diye bir şey varmış çok anlatım ama işte anlamak istemeyince istediğin kadar anlat...merhaba kızlar,
dün izinliydim kızmı attım arbaya gezdik teyzesiyle buluştuk her gören dokunup sevmek istiyor ben musade etmiyoum am bir çift beni çok güldüdü ablam gezdiriyordu ay ne güzel diye yaklaştılar ki ablama tembihlediğim halde baktım elllemeyin demiyor bende bir şey bakıyordum seslendim ellemeyin lütfen diye annesi bir şey demiyor dedi adam dedim annesi benim biz ne zamandır tekipteyiz siz değil bu bayan gezdiriyor dedi dedim yuh yani çocuğumu aldım geçtim diğer tarafa ablamada kızdım.HIRSIZI dudaktanöpme lafını duyunca gerildim bu ne ya hiç sevmediğim şey.bir pedagog yazısındada bunun sakıncalı olduğunu yazmıştı ama sizinkiler laftan anlamıyorki.geçmiş olsun elayada iyileşmesine sevindim.bu arada fce kullanan varsa Yaşar Kuru diye bir pedagog var uazıları 0-6 yaş kişisel gelişimi üzerine yazıları süper bir yazısından aklımdan kalanalrı yazmak istedim çok hoşuma gitti.
bebeğin zeka gelişimi için sesli ışıklı,pahalı yoruncaklara gerek yok diyor onun avcuna sığan kavraya bileceği şeyler alın 3 yaşından sonra 2metrekara yada bir bovling masası büyüklüğümde krton yada tahtadan kenarları 8-10 cm yükseklikte bir büyün kutu gibi düşünün yapın içine kum kotun ve çocuğunuzla bu kumdan yollar evler yapın küçük objeler alıp onları yerleştirin v.s diyor çocuğunuz n her gün hayal dünyası genişleyip o kum üzerine farklı şeyler yapacak yerlerini değiştirecek ve arara ara küçük objeler alıp yada evde kendimizin yapıp onu teşvik etmemizi söylüro çok yaratıcı gerçekten.ve daha bir çok güzel yazıalrı var ben çok faydalı buluyorum notlar alıyorum .
Ya canım varya bu sadece bizim Türk miletinde var bebek öpme sevme,yani tanımadıkları bebeği sevme olayı.gecen gün hava ck güzeldi eşim ben ve kızımız cıktık,ada mira pusetindeydi yaşlı bir nine geldi yaş 80-90arası,kızıma baktı ay ck tatlı falan filan dedi,pusetimize baktı ck güzelmiş dedi,biraz sohbet etik.sonra bizden özür diledi rahatsız etiğim icin dedi,ck tatlıydı nine.kızıma dokunmadı.türkiyeye tatile geldiğimizde avm de kızımı KV almıştı kucağına ben birşeyler bakıyordum bir baktım bir kadın kızımı Şapur şupur öpüyor,ck kızdım,KV de öpsün ne olacak dedi.eşimde ck kızdı.merhaba kızlar,
dün izinliydim kızmı attım arbaya gezdik teyzesiyle buluştuk her gören dokunup sevmek istiyor ben musade etmiyoum am bir çift beni çok güldüdü ablam gezdiriyordu ay ne güzel diye yaklaştılar ki ablama tembihlediğim halde baktım elllemeyin demiyor bende bir şey bakıyordum seslendim ellemeyin lütfen diye annesi bir şey demiyor dedi adam dedim annesi benim biz ne zamandır tekipteyiz siz değil bu bayan gezdiriyor dedi dedim yuh yani çocuğumu aldım geçtim diğer tarafa ablamada kızdım.HIRSIZI dudaktanöpme lafını duyunca gerildim bu ne ya hiç sevmediğim şey.bir pedagog yazısındada bunun sakıncalı olduğunu yazmıştı ama sizinkiler laftan anlamıyorki.geçmiş olsun elayada iyileşmesine sevindim.bu arada fce kullanan varsa Yaşar Kuru diye bir pedagog var uazıları 0-6 yaş kişisel gelişimi üzerine yazıları süper bir yazısından aklımdan kalanalrı yazmak istedim çok hoşuma gitti.
bebeğin zeka gelişimi için sesli ışıklı,pahalı yoruncaklara gerek yok diyor onun avcuna sığan kavraya bileceği şeyler alın 3 yaşından sonra 2metrekara yada bir bovling masası büyüklüğümde krton yada tahtadan kenarları 8-10 cm yükseklikte bir büyün kutu gibi düşünün yapın içine kum kotun ve çocuğunuzla bu kumdan yollar evler yapın küçük objeler alıp onları yerleştirin v.s diyor çocuğunuz n her gün hayal dünyası genişleyip o kum üzerine farklı şeyler yapacak yerlerini değiştirecek ve arara ara küçük objeler alıp yada evde kendimizin yapıp onu teşvik etmemizi söylüro çok yaratıcı gerçekten.ve daha bir çok güzel yazıalrı var ben çok faydalı buluyorum notlar alıyorum .
canım kum işi3 yaşından sonra zaten o zman pek atmazlar herhalde.annemin iyileşme süreci tamamlanmak üzere haftaya ölçüler için gideceğiz hayırlısyla ayın 10.dada hast. randevu aldım tahlillerini yaptırıp tansiyon ilaçlarına rapor çıkaracağız bu ay koşturmaca çok.ablamda nikahlanıyorinşallah oda evlatlarıyla yuvasında mutlu olur.aynen öyle canım.. benim ev 2 oda 1 salon küçük kutu gibi bir ev... antrede çıkan ayakkabıların altlarındaki toz toprak çamur oradan mutfağa geçerken insanları kapıdan uğurlarken salona geçerken diğer odalara geçerken hep antreye basmamız gerekiyor yatakların üzerine kadar çıkıyor topraklar...ev ahır gibi oluyordu... kapının önüne halı serdim baktım halıdan zıplayıp yan tarafa konuyorlar... kızı hastaneye götürdüğüm gün gittim banyoya serilen plastik kilim yolluk gibi şeyler var ya onlardan aldım... antreyi onunla kapladım... 2 gündür kimse girmiyor... kapıdan geri dönüyor ...ağızdan öpmelerine kızdığım için ben yokken yapmaya devam ediyorlar sanırım...
çocuğu doğuran değil gezdiren annesidir. :)))) millette ilginç insanlar çıkıyor arada bir çok komikler...öpüşme hastalığı diye bir şey varmış çok anlatım ama işte anlamak istemeyince istediğin kadar anlat...
şu kum doldurulmuş kutu iyi fikir ama benim kız o kumları alır her yere saçar fakat yazın balkonda yapabiliriz yada sık sık dışarıda parkta kumda toprakta oynaması için çıkarabiliriz....
annen nasıl oldu canım dişleri tedavisi bittimi..
3 yaş kısmını atlamışım canım... bu kadar çabadan eziyetten sonra inşallah annen rahat edecek... ablana da çok sevindim darısı inşallah benim ablamın başına... mutlu huzurlu güzel sıcak bir yuvalalrı olur inşallah... bir ömür mutlu olsun...canım kum işi3 yaşından sonra zaten o zman pek atmazlar herhalde.annemin iyileşme süreci tamamlanmak üzere haftaya ölçüler için gideceğiz hayırlısyla ayın 10.dada hast. randevu aldım tahlillerini yaptırıp tansiyon ilaçlarına rapor çıkaracağız bu ay koşturmaca çok.ablamda nikahlanıyorinşallah oda evlatlarıyla yuvasında mutlu olur.
amin canım inşallah evlatlarınnında mutlu olacakğı bir evlilik olur.İnşallah ablanında gönlüne göre olur herşey ilk evlilikte yıkılan hayaller ve güveni yerine koyup evladında varken bir daha denemek çok zor Allah haklarında hayırlısını versin.zaten anne babalarımızı en çok yıpratan şey evlatlarının huzursuz olması boşanamsı biz ne kadar önemsemesekte onlar hala elalem neder hapishanesinin içinde üzülüyorlar.3 yaş kısmını atlamışım canım... bu kadar çabadan eziyetten sonra inşallah annen rahat edecek... ablana da çok sevindim darısı inşallah benim ablamın başına... mutlu huzurlu güzel sıcak bir yuvalalrı olur inşallah... bir ömür mutlu olsun...
Bende diger oglanda cok taktim.kalp olabilir dediler ekg rontgenler tahliller yapildi sonucta bise cikmadi..korktugunda oldugunu farkettim..bide en cok hasta olup antibiyotik kullandigim donemlere denk gelei hep..o oyle oldugunda sankibonla ilgilenmiyomus gibi kucagimda ama..a yangin cikmis..kus geldi abi altina yapti..daha cabuk donuyodu..alparslanada molfiks reklam muzigine bayiliyo.onu actim.Gecen cabuk duzeldi..Günaydın güzel hafta sonları olur inşallah..
Yumurta beyazı az az başladım tattırmaya.
İnek sütü biraz su ile karıştırıp vermeyi denemiştim. Arada pınar un bir yaş sütünü veriyorum.
Herkes doktor aynı değil işte canım. Çok geçmiş olsun.kuzamam mikroba alışacak ama bu kadar küçük bünyeye zorla fazlasını dayatmaya çalışmak neden.. Bizim eve aşağıda ayakkabılar çıkıyor merdiven tozları hop çoraplarla giriliyor. Müstakil ev ya. Her hafta temizlik oluyor Allâh tan ama insan ın hep aklı kalıyor. Öpme meselesi can sıkıcı. Ben ellerini öpenlere deli olurken.. Ağzından düşünemiyorum bile..
Bizimde haftaya kısmetse. Şimdiden telaş sardı.
Canım katılma bizde de oluyor ilk zamanlar çok telaş yapardım kendimi korkudan yere düşüp kaldığımı bilirim. Gerçi sen benden daha tecrübelerin diğer çocuğunda olmuş. Ama ömrümden ömür gider. Doktora sorduk önemse dedi. Önemsemiyor gibi görünsem de hala biraz panikliyorum.
cAnim en kisa zamanda toparlar kendini inşaallah. Benim kizin da pazartesiden beri kendine gelemedi.ateşi düştü çok şükür .ama çok terliyor bir haftadir.basit özellikle sirilsiklam yastiginin altına geçiyor.istahi yerine gelemedi .israr etmiyorum çok fazla bende.bebeklerin hepsi sagligina kavuşurlar inş.ben de yarin sağlık ocagna tartilmaya goturecegim .kilo durumu merak ediyorumBenim kızda pazartesi günü ishal ve ates yeni yeni kendine geliyor iyice zayıfladi zaten zayıftı 8.500 kilo oldu
ÇOK GEÇMİŞ Olsun.Benim kızda pazartesi günü ishal ve ates yeni yeni kendine geliyor iyice zayıfladi zaten zayıftı 8.500 kilo oldu
Gecmiş olsun canım,bence doktora götür.bizim kızın burnu tıkalı ben deniz suyu sıkıyorum,geciyor.ama sizinki başka canım...Tsk ederim kızlar salgın var.birde benim kızda hirilti var uyurken kesiliyor uyaniken tekrar basliyor hir hir bir oksurdügünde duruyor dok geniz akintisindandir diyor bir türlü geçmiyor geniz akintisi nasıl geçer ne yapabilirim bilgisi olan var mı büyük kızda hiç böyle şeylerle karşılaşmadım.yarin için randevu alabilirsem çocuk göğüs gotureyim
Geçmiş olsun canım geçen hafta bizim ufaklık da sümüklü sümüklü geliyodu yatınca genzinde akıntı olduğundan takır takır öksürüyodu,2 kaşık doğal tereyağını erit içine 1 kaşık pekmez koy karıştır ılıkken içir, ben yaptım az icmesine rağmen 2 günde geçti öksürük. Allah şifalar versinTsk ederim kızlar salgın var.birde benim kızda hirilti var uyurken kesiliyor uyaniken tekrar basliyor hir hir bir oksurdügünde duruyor dok geniz akintisindandir diyor bir türlü geçmiyor geniz akintisi nasıl geçer ne yapabilirim bilgisi olan var mı büyük kızda hiç böyle şeylerle karşılaşmadım.yarin için randevu alabilirsem çocuk göğüs gotureyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?