2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
2 2ocak herşey çok güzel olmuş canım nice yaşlara inşallah...
seldursel canım geçmiş olsun... bebeğinin dişide hayırlı olsun... seni kıtlamaya başlar yakında :)

canım çok geçmiş olsun... benim kızda rota virüsü kapmıştı... çok zor günlerdi ama 1 haftada atlattı...bol bol sıvı tüketsin zaten yemesi içmeside etkilernir önemli olan su ve sulu gıdaları çok alması... geçer canım inşallah...ishalini durdurmaya çalışmayın... bağırsakları mikrobu atmaya çalışıyor ...tez zamanda düzelir inşallah...
doğum günü de kutlu olsun...

Merhaba benim oglumdada syni oldu. Once kopek ust disi cikti. Diş dr götürdüm nadir de olsa olabilur dedi.... ates kusma boğaz agrisi oldu. Oglumu tek rahatlatan ayakta sallmak oldu.........bir hafta sürdü. Çok kilo verdi. ...

OTE="seldursel, post: 40458763, member: 622456"]Canlar merhaba dün ilk dişimiz patladı.. Bunun heyecanını yaşarken dün gece felaket kusma oldu kuzumda. Kusamadı bir ara tıkandı kaç saniye nefessiz kaldı. Kıpkırmızı oldu tabi ben mahvoldum.. Allah korusun canlarımızı.. Çok üzülüyorum böyle çaresiz kalınca '' bazen ağlarken de nefesini tuttuğu için...
Doktora gittik tabi orda kavga ettim çocuk tıkanıyor hala iki saat beklersiniz diyor kayıt yapan kadın.. Acile ve özele gidiyoruz birde. İlla bağırmak gerek ilgi için.. Hemen koşarak bakıyorlar o zaman.. Anne ve çaresizlik neler yaptırıyor insana. . Doktor muane etti birşey yok üşümüş olabilir yada yediği bişey dokunmuştur dedi..

Sorum şu.. İlk diş köpek dişi üstten geliyor.. Aranızda bu şekil diş çıkaran var mı. Diğer sorum ise evde olmamıza rağmen nasıl üşüdü bilmem ama bazı bebekler diş dönemini kusarak geçirebilirmiş. Takip ediyorum bu şekil olabilir mi.. Dişten dolayı.. Mide bulantısı için yapmam gereken bir şey var mı acaba..[/QUOTE]
Mer

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
14 nisan bebişlerinin doğu gününü kutluyorum. Nice mutlu yıllara.

canım doğum gününüz kutlu olsun. Nice yıllara.
Çok geçmiş olsun takma kafana iyi olacak zamanla inşallah.

maşallah şimdi koca kız değilmi?
Sorma canım yaaaa,zaman nasıl gecti anlamadık.herkes maşallah uslu olduğu icin zaman çabuk gecti diyor.valla hep böyle olacağını bilsem 10tane daha yaparım.
Dün yeni oyuncaklarıyla oynadı,biz oynayınca hemen gelip elimizden alıyordu.

Tamam canim simdi gordum pompa yapar gibi mi yapicaz assaya dogru sivazlanicakmi

Merhaba tecrübeli anneler! Bebek alışverişinde bikaç eksiğim kaldı ve bunlardan biri(ve önemlisi) ateşölçer..hangi ateşölçeri önerirsiniz?Kullandığınız hangisi memnun musunuz size danışmak istedim..Teşekkürler..

Çok güzel gözüküyor herşey...ellerinize sağlık canım

Canım inşallah Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eder...
Ben digital derece aldım,popodan ölçüyoruz.hastanede onu tavsiye etiler canım,kulak ve anlından ölcülünce 1-2derece fark olabiliyormuş.

allah sağlıklı uzun ömürler versin.çok güzel görünüyorsunuz :)

Sağlıkla doğsun inşallah,Braun benimki,model no yazamadım,odasına giremedim uyuyor diye,lazımsa yarın yazarım,memnunum ben.

benim kızda haftaya aşı olacak nasipse... babasıyla beraber götürmek istediğim için haftaya kaldı birde ğişik oldu kuzum... çok fena... neden oldu anlamadık onun acısı yarası da bir geçsin o zamana kadar dedik...menenjit aşısını da 1 ay sonra yapalım dedi hemşire...
senin kuzuna da geçmiş olsun şifa oldun inşallah...
sen nasılsın canım ?...
AdAm_OLaCaK_KIZ oğlunun doğum günü kutlu olsun canım..nice mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…