2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bnmde sat 28 hzrndı hcg hrmonum 387 cıktı.ama kesemi daha gremedık ve cok agrm var senn nsl?

slm kızlar inş bi aksilik çıkmazsa bende nisan 2014 anneleriden olucam. bugün kan verdim 670 çıktı değerim ama doktorum olmadığı için muayene olamadım...

Son düzenleme:
slm kızlar inş bi aksilik çıkmazsa bende nisan 2014 anneleriden olucam. bugün kan verdim 670 çıktı değerim ama doktorum olmadığı için muayene olamadım...

Tebrikler canım hayırlı olsun. Muhtemelen üç haftalik hamilesin değerine göre öyle gibi. Allah hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

fefilacım bnm 5+1 sennde 5+0 herhlde.dktra gttınmı hc?
Kan testinden sonra gitmedim 2 hafta sonra gel dedi Canim evet bende 5+0 im aynı gidiyoruz :13:
Ya en azından senin kadın gelmiş benim 15 gunde bir aldığım kadınım beni hem Bayram oncesi hem doktorumun asla is yapmayacaksın demesinden sonrası beni yarı yolda bıraktı evim berbat kiz kardesim 15 yasında yapıyor bişeyler ama ona cam falan sildiremem ki kaldım boyle sen yine de şükret
Bu arada niye kendini yoruyorsun ki hamilesin sen bu aylar çok önemli ya bişey olsaydı ask olsun bırak söyle 3 defa söyle 5 defa söyle yapsın bu onun ısı para kazanıyor dikkat et kendine
Bu arada ilk bebegim kismetolursa.Sizin kacinci?28 yasindayim.Sinif ogretmeniyim.Tanitayim kendimi.Gec oldu ama:)

Benimde ilk ve bende 28 yaşındayım ayyy aynı yaşatayız aynı aydayiz ilk bebislerimiz

Hayırlı olsun TAtlim Hoşgeldin aramıza sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladın olur ins

slm kızlar inş bi aksilik çıkmazsa bende nisan 2014 anneleriden olucam. Bugün kan verdim 670 çıktı değerim ama doktorum olmadığı için muayene olamadım...
hayırlı oolsun gölge çiçeği aramıza hoşgeldin. Inşallah hep birlikte doğurmak nasip olur

Benimde ilk ve bende 28 yaşındayım ayyy aynı yaşatayız aynı aydayiz ilk bebislerimiz

Insallah arka arkaya saglikla dogururuz canimmm:)

Ya kizlar ben regl olurken vajinanin ust kismina dogru agrim olurdu.Simdi yine oluyor ara ara.Gobek deligimin tam altina dogru dudak kisminda gibi.Ne zaman gececek bu yaaa...Insallah kotu birsey degildir....

senin damarlarla ilgilidir canım o önemli bi şey değildir merak etme

Tebrikler canım hayırlı olsun. Muhtemelen üç haftalik hamilesin değerine göre öyle gibi. Allah hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun TAtlim Hoşgeldin aramıza sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladın olur ins

hayırlı oolsun gölge çiçeği aramıza hoşgeldin. Inşallah hep birlikte doğurmak nasip olur

sağolun arkadaşlar inş hepimiz hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi...

İnsaallah TAtlim hayirlisiyla
O bende de oluyor benim basınç gibi hayrolsun:26:
sağolun arkadaşlar inş hepimiz hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi...

İnsaallah

Bu ilacı kendim alıp kullansam olurmu acaba doktora soramiycam çünkü şu anda
Tuvalete gidince kahverengi bir kan baya vardı şimdide belime ağrıyor ama daha gelmedi

Canim bence olur hic bir zarari yok vucuda.
Tam tersi dusuk tehlikeslne karsi kullaniliyor.
Bebegin tutunmasina yardimci.
Varsa evde kullan.
En etkilisi progestan ampul ben tup bebek tedavimde 20 gun kullandim.
Dusuk tehlikesi olursa daha ds kullandirtiyorlsr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…