geç döllenme olabilir canım seninki. çünkü değerin çok düşük kese görünmemesi de bu sebeptendir benim bhcg 25temmmuzda 1706 çıkmıştı.bnmde sat 28 hzrndı hcg hrmonum 387 cıktı.ama kesemi daha gremedık ve cok agrm var senn nsl?
slm kızlar inş bi aksilik çıkmazsa bende nisan 2014 anneleriden olucam. bugün kan verdim 670 çıktı değerim ama doktorum olmadığı için muayene olamadım...
Kan testinden sonra gitmedim 2 hafta sonra gel dedi Canim evet bende 5+0 im aynı gidiyoruz :13:fefilacım bnm 5+1 sennde 5+0 herhlde.dktra gttınmı hc?
Ya en azından senin kadın gelmiş benim 15 gunde bir aldığım kadınım beni hem Bayram oncesi hem doktorumun asla is yapmayacaksın demesinden sonrası beni yarı yolda bıraktı evim berbat kiz kardesim 15 yasında yapıyor bişeyler ama ona cam falan sildiremem ki kaldım boyle sen yine de şükretöyle yorgunumki bugün saat 8 den beri temizlik yapıyorum. Ayy bi kadın geldi işin ilmini hiç bilmiyor. Ben dersem yappıyor demezsem bekkliyor ayakta. Makineyle halıları da yıkayamadı hep ben yıkadım.mesela odadan çıkarken kapıyı da silelim diyorum öbür odadan çıkarken silmiyor. O zaman tekrarlamam lazım. Bazı kapılar falan kaldı valla. Neyse yarın da kalanları yapayım. Dedim yattım.
Bu arada ilk bebegim kismetolursa.Sizin kacinci?28 yasindayim.Sinif ogretmeniyim.Tanitayim kendimi.Gec oldu ama:)
slm kızlar inş bi aksilik çıkmazsa bende nisan 2014 anneleriden olucam. bugün kan verdim 670 çıktı değerim ama doktorum olmadığı için muayene olamadım...
hayırlı oolsun gölge çiçeği aramıza hoşgeldin. Inşallah hep birlikte doğurmak nasip olurslm kızlar inş bi aksilik çıkmazsa bende nisan 2014 anneleriden olucam. Bugün kan verdim 670 çıktı değerim ama doktorum olmadığı için muayene olamadım...
Benimde ilk ve bende 28 yaşındayım ayyy aynı yaşatayız aynı aydayiz ilk bebislerimiz
senin damarlarla ilgilidir canım o önemli bi şey değildir merak etmeınsallah arka arkaya saglikla dogururuz canimmm:)
ya kizlar ben regl olurken vajinanin ust kismina dogru agrim olurdu.simdi yine oluyor ara ara.gobek deligimin tam altina dogru dudak kisminda gibi.ne zaman gececek bu yaaa...ınsallah kotu birsey degildir....
senin damarlarla ilgilidir canım o önemli bi şey değildir merak etme
Tebrikler canım hayırlı olsun. Muhtemelen üç haftalik hamilesin değerine göre öyle gibi. Allah hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun TAtlim Hoşgeldin aramıza sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladın olur ins
hayırlı oolsun gölge çiçeği aramıza hoşgeldin. Inşallah hep birlikte doğurmak nasip olur
İnsaallah TAtlim hayirlisiylaInsallah arka arkaya saglikla dogururuz canimmm:)
Ya kizlar ben regl olurken vajinanin ust kismina dogru agrim olurdu.Simdi yine oluyor ara ara.Gobek deligimin tam altina dogru dudak kisminda gibi.Ne zaman gececek bu yaaa...Insallah kotu birsey degildir....
sağolun arkadaşlar inş hepimiz hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi...
Bugün doktora gidip keseyi gördük amaaz oncekanama basladi yaaaaaaa
Bugün doktora gidip keseyi gördük amaaz oncekanama basladi yaaaaaaa
Uzan dinlen canim dr unu arayabilirsen iyi olur progestan verecektir sakin ol stres yapmamaya calis
Bende gecen sali gordum keseyi kalp atisi da bayram ertesi Allah hepimizin yardimcisi olsun:)
Canim nasil akinti gibi mi cok mu.
Elinde progestan varmi bence biraz kullanmalisin
Bu ilacı kendim alıp kullansam olurmu acaba doktora soramiycam çünkü şu anda
Tuvalete gidince kahverengi bir kan baya vardı şimdide belime ağrıyor ama daha gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?