2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bende ona bakıyordum vajinadan kullanılan varmış hapını alırsam olurmu acaba evde yok eşim gelince aldiracam

Bende ona bakıyordum vajinadan kullanılan varmış hapını alırsam olurmu acaba evde yok eşim gelince aldiracam

Canim korkma aklına kötü seyler getirme acaba aspirin kullaniyormusun benimde hafif kahverengi lekem olmuştu doktor bıraktırdı
Ben progesteronu jel seklinde vajinadan alıyorum ama ilacını kullananlarda var bence ilacını aldir bı sakıncası olmuyor ama yine de doktorunu ara ve hiç yataktan kalkma çok gecmis olsun

Sağolasin yattım zaten ben hiçbirşey kullanmiyoru m ama simdi aldircam ilacı kadir gecesi oturdum dua ediyorum hepimiz icin

Canim ilacida olur fitilide jelide hangisi olursa olsun
Bak jelini ben 13.haftaya kadsr kullanicam.
Hic bir zarsri yok

hadi inşallah canım aynen rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Sağolasin yattım zaten ben hiçbirşey kullanmiyoru m ama simdi aldircam ilacı kadir gecesi oturdum dua ediyorum hepimiz icin

Canim hapi fitil seklindede kullanabiliyosun gecen gebeligimde benimde basima geldi dr u aradim hemen yat ve progestani fitil seklinde kullan dedi daha etkiliymis

İnsaallah TAtlim hayirlisiyla
O bende de oluyor benim basınç gibi hayrolsun:26:

İnsaallah

Aynen aynen ya da boyle adet olaverecekmisim gibi.....

Bugün doktora gidip keseyi gördük amaaz oncekanama basladi yaaaaaaa

Bu ilacı kendim alıp kullansam olurmu acaba doktora soramiycam çünkü şu anda
Tuvalete gidince kahverengi bir kan baya vardı şimdide belime ağrıyor ama daha gelmedi
Canim kahve akinti cokda kotu birsey degil heralde.Doktoruna ulasmaya calis bari.Rahat ol dinlenince gecer insallah hemen

Cook mutluyum suan. Sizlerle paylasmak istedim. 31 temmuzda bhcg 146 bugun ise 586 :) biraz rahatladim darisi kese görmeye ins
İnsaallah keseyide görürsün kalp atışlarında duyarsın darısı bana ve bekleyenlere ins
Bugün doktora gidip keseyi gördük amaaz oncekanama basladi yaaaaaaa
canimmerak ettim nasilsin? Gecti mı kanaman ? Aldın mı ilacı?
Aynen aynen ya da boyle adet olaverecekmisim gibi.....

Canim kahve akinti cokda kotu birsey degil heralde.Doktoruna ulasmaya calis bari.Rahat ol dinlenince gecer insallah hemen

TAtlim bu çok normalmiş bazi gebeler genelde adet dönemlerinde hep sancı cekerlermis kötü düşünmeyelim :13:

Kızlar günaydın dün geceuymusum sabah kalktım bir daha kanama olmamış yatıyorum simdi hepinize teşekkür ederim birilerinin yanında olması çok güzel

bnada bayramdan snra gel dedı fefılifacım ama bn pzrtesı gunu özel doktora gdcm.hem doktor edınmıs olurum hmde kontrol için.hem agrım var sennde varmı?

tüh ya bilmiyodum namazada başlıyım geri ozaman
kızlar bana doktor progestan vermedi herkes kullanıyor mu:18:
bide benimde ara ara kasık ağrım oluyor normal sanırım:26:
benm lekelenmeler olduğu için verdi fitil olarak alıyorum hap şeklinde midemi bulandırıyo

geçmiş almış başını gitmiş hızınıza yetişilmiyo valla
lekelenmelerde geçti annemlerde geldi gitti sürekli meme kontrolu yapıyorum (diğer bebeklerimin öldüğünü göğüslerimdeki şişliğin inmesinden anlamıştım)
bulantım yok iştahım yerinde bu kez bulantı olmıycak heralde
yenı arkadaşlar gelmiş dahada gelen olur inşallah

tüh ya bilmiyodum namazada başlıyım geri ozaman

benm lekelenmeler olduğu için verdi fitil olarak alıyorum hap şeklinde midemi bulandırıyo
lekelenmem yok ama kalp atışlarını duymaya gittiğim zaman sorayım bende belki verir banada

ay benimde göğüslerim dünden beri indi gibi geliyor sanki inşallah bana öyle geliyordur:18:

kızlar bana doktor progestan vermedi herkes kullanıyor mu:18:
bide benimde ara ara kasık ağrım oluyor normal sanırım:26:

Kasık ağrısı gayet normal çok şiddetli olmadığı sürece. Progestanı sadece düşük tehlikesi olanlara veriyor doktorlar. Rahat ol sadece sık sık dinlen bişey olmaz.

lekelenmem yok ama kalp atışlarını duymaya gittiğim zaman sorayım bende belki verir banada

ay benimde göğüslerim dünden beri indi gibi geliyor sanki inşallah bana öyle geliyordur:18:
korkma canım bu dönemdeki düşüklerde kanama olur mutlaka sadece göğüsten anlayamazsın telaşlanma hiçbişey yoktur

Kasık ağrısı gayet normal çok şiddetli olmadığı sürece. Progestanı sadece düşük tehlikesi olanlara veriyor doktorlar. Rahat ol sadece sık sık dinlen bişey olmaz.
bana vermeyince doktor panik oldum.inşallah olmaz bişey.zaten sürekli yatıyorum canım sıkıldı artık evde durmaktan
korkma canım bu dönemdeki düşüklerde kanama olur mutlaka sadece göğüsten anlayamazsın telaşlanma hiçbişey yoktur

ne bileyim canım çok korkuorum sürekli korkuyla tuvalete gidiyorum kanamam olmuşmu falan diye bi doğsaydı

bayan panik seni
ayy ayy sen böyleysen ben napıyım sürekli düşünmem lazım ama öyle zaman geçmiyo bnde cıkamıyorum pek fazla gecen bi cıktım lekeler başladı kuaföre gtmem lazım ağdaya gitmem lazım arefe günü giderim heralde
kabızlık ne durumda benm hat safhada

ay sorma rüyamda bile tsh testleriyle doktorla hastaneyle falan uğraşıyorum
iyice kafayı yedim
canım ben okadar çok su içiyorumki hiç kabızlık çekmedim ama 15 dk da bir wc deyim

aha tamda bana lazım olan şey
ama ben bununla kafayı yerimki düşünsene birden bozulduğunu kalp atışı yok zannediceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…