2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
öyle yorgunumki bugün saat 8 den beri temizlik yapıyorum. Ayy bi kadın geldi işin ilmini hiç bilmiyor. Ben dersem yappıyor demezsem bekkliyor ayakta. Makineyle halıları da yıkayamadı hep ben yıkadım.mesela odadan çıkarken kapıyı da silelim diyorum öbür odadan çıkarken silmiyor. O zaman tekrarlamam lazım. Bazı kapılar falan kaldı valla. Neyse yarın da kalanları yapayım. Dedim yattım.

Temizlikle cok yormayin bence kendinizi.Bende ilerleyen zamanlardabiriyle anlasmayi dusunuyorum/Calisinca daha da sikinti oluyor.Daha iyi isi bilen birileri yok mu bulabileceginiz?

Temizlikle cok yormayin bence kendinizi.Bende ilerleyen zamanlardabiriyle anlasmayi dusunuyorum/Calisinca daha da sikinti oluyor.Daha iyi isi bilen birileri yok mu bulabileceginiz?
yok malesef biri referans olmalı güvenmem için. bu kadının da durumu çok kötü o yüzden çağırıyorum eve katkısı olsun diye. değilse benden başka kimse çağırmaz

bayram olunca da ertelenmiyorki temizlik. artık doğuma kadar yapmam kurban da elimi bile değmiycem. inşallaaaah

Canım hamile bayanlarda lekenlenme sorun olmuyor, namaz kılabiliyor , kuran okuya biliyorsun.

slm arkadaslar en son 28 hazıranda adetı baslayan veya bu tarıhe yakın olan anneler cvp yazablırmı?

benim 26 Hziran

Sorma ya geçende bende çağırdım adam gibi iş yapmıyorlar.

Erkek icin sanırım Muhammed süresini okuyorlardı benimde eltimin 2 kizi vardı 3. Hamileliğinde Muhammed süresini okuyordu Maşaallahhh şimdi 8 yasında Aslan gibi bı oğlu var adi da Muhammed emin

Hayırlısı olsun Allah hayırlı evlat versin sağlıklı olsun gerisinde gözüm yok.

Kızlar karnım ağrıor,hafif lekenmem var, doymuyorum ve çok uykum var , nasıl ibadet edicem ben. Ateş basıyor beni ve sersemledim iyice...

Buarada kesemiz 1,5 cm kalp atşalrı henüz başlamadı iki hafta sonra randevumuz var. Hayırlısı Allahtan

yok malesef biri referans olmalı güvenmem için. bu kadının da durumu çok kötü o yüzden çağırıyorum eve katkısı olsun diye. değilse benden başka kimse çağırmaz

O zaman ogrenecek baska yolu yok:):):)Siz diyince yapiyorsa becerebiliyorsakapar bir iki haftaya.Halilarida yikamayagonderin bari.Siz gorebildiniz mi keseyi?Ben daha 4 haftaligim ama sanki 6-7 aylik hamileyim duramiyorum sabirsizliktan:):):):):)Allah saglik sihhat versin insallahhhhh

evet gördüm canım. kaçıncı bebeğin. satın kaç

Bu arada ilk bebegim kismetolursa.Sizin kacinci?28 yasindayim.Sinif ogretmeniyim.Tanitayim kendimi.Gec oldu ama:)
memnun oldum meslekdaşım ben de sınıf öğretmeniyim. ilk bebeğim benim de ama ilki 3 aylıkken kalbi durdu. kürtaj oldum. 1 yıldır da olmuyordu. o sebeple erken gittim ben değilse 15 inden önce gitmezdim.

valla eğer riskli bir gebeliğin yoksa 2 3 hafta bekle kalp atşını da duy. bi daha bi daha gitme

Valla bilmyorum ki canim riskli mi degil mi.Ilk basta lekelenmem oldu simdide gecti.Gezinirsem falan beyeaz gibi sari gibi akintim oluyor az geciyor sonra.Doktor normal dedi lekelenmeye.Gobek deligimin tam altindan vajinaya dogru agrioluyor arada ama regl olurkende olur bazen bilmiyorumki.Ben 14 unde gidince kalp atisinida duyarim saniyordum6 haftalik olucam kismetse o zamana

memnun oldum meslekdaşım ben de sınıf öğretmeniyim. ilk bebeğim benim de ama ilki 3 aylıkken kalbi durdu. kürtaj oldum. 1 yıldır da olmuyordu. o sebeple erken gittim ben değilse 15 inden önce gitmezdim.

AAaaa cok memnun oldum.Ben Antalyadyim siz nerdesiniz?Sabah esimle konusuyorduk su izni daha cikaramadilar 6 aya

ben de 12 sinde gidicem doktor o zaman kalp atışını duyalım dedi. duyarız inşallah

ben de konyadayım.bize yetişir inşallah ekimde çıkar gibi geliyor bana torba yasada ya. inşallah yani

ben de 12 sinde gidicem doktor o zaman kalp atışını duyalım dedi. duyarız inşallah

Valla sansimiza artik/Kac arkadasimbekledi cikar diye hepsi de goreve basladi cikmadigi icin.O zaman sen 8 haftalik falan olacaksin.Duyariz insallah yaa:):)Ben daha cok bekyecegim o zaman6 haftalikken duyanlar varmis ama vajinalult muyoksa gobekten mi bilmiyorum

bebek istemediniz mi yoksa nasip şimdiyemiymiş. evlilik mi yeni. tanışalım arkadaşım kimim yazmışsın ya kimsin

bebek istemediniz mi yoksa nasip şimdiyemiymiş. evlilik mi yeni. tanışalım arkadaşım kimim yazmışsın ya kimsin

Canim kasimda 3 yil bitecek evlilikte.Ocakta dusunmeye basladik.Kismet bu ayaymis.Olmayinca ilk basta stres yaptim.Ovulasyon testi falan aldim.Bu ay tuttu cok sukur.Ama kafamdan biraz atmistim hamilelik olayini tatil plani falan yapiyordum.Amasukur hamileligi ogrendim.Simdi debir arkadasimla tlfda konustuk.Dedimkimseye soylemedik daha.O da soyleme dedi.Gecen arkadasida bos gebelik gecirmis keseolusmus bebek olusmus.Sonra ust uste arayanlar olmusbebek nasil diye.O da ayri bir yikim.Sen ne zamandir istiyorsun?Kac yillik evlilik?Kac yasindasinnvsss:):)

ben 86lıyım canım yaklaşık 2 yıldır evliyiz. ben evlendiğimden beri istiyorum bebeği ama eşim istemiyordu. sonra ikna ettim 2. denememizde oldu. ama 3 ay durabildi. sonra 3 ay korunduk. ve o gün bugündür istiyoruz yaklaşık 1 yıldır olmuyor bebeğimiz. 6 ay evvel tedaviye başladık ben yumurtlamam için eşim de sperm kalitesini yükseltmek için ama malesef olmadı. ve kist yaptı kullandığım ilaçlar. doktor 2 ay bekleyelim öyle aşılamaya geçelim dedi. biz de o arada umreye gittik. döndüğüm de hamile olduğumu öğrendik. umre uğurlu geldi yani inşallah. öyle işte bizim hikayemiz de inşallah şu mübarek günde dua edelim bu kez sağlıklı bir şekilde doğsun bebeklerimiz

Canim hayirlisiyla saglikla alirizkucagimiza insallah..Bendecok korkuyorum birsey olacakdiye.Allah korusun.Kafaya takinca da olmuyor isteumresizi rahatlatmistir.Bizde annemlere ev tutacaktik yine streslydik ama ev nerden olacak falan arama isleri benim kafami dagitti heralde biraz ve hamile kaldim.Yoksa ovulasyon gununude yakalasan olmuyor iste.Tanistigimiza memnun oldum.Ben kacayim simdilik.gormusmek uzere iyi bak kendine ve bebise:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…