öyle yorgunumki bugün saat 8 den beri temizlik yapıyorum. Ayy bi kadın geldi işin ilmini hiç bilmiyor. Ben dersem yappıyor demezsem bekkliyor ayakta. Makineyle halıları da yıkayamadı hep ben yıkadım.mesela odadan çıkarken kapıyı da silelim diyorum öbür odadan çıkarken silmiyor. O zaman tekrarlamam lazım. Bazı kapılar falan kaldı valla. Neyse yarın da kalanları yapayım. Dedim yattım.
yok malesef biri referans olmalı güvenmem için. bu kadının da durumu çok kötü o yüzden çağırıyorum eve katkısı olsun diye. değilse benden başka kimse çağırmazTemizlikle cok yormayin bence kendinizi.Bende ilerleyen zamanlardabiriyle anlasmayi dusunuyorum/Calisinca daha da sikinti oluyor.Daha iyi isi bilen birileri yok mu bulabileceginiz?
bayram olunca da ertelenmiyorki temizlik. artık doğuma kadar yapmam kurban da elimi bile değmiycem. inşallaaaahTemizlikle cok yormayin bence kendinizi.Bende ilerleyen zamanlardabiriyle anlasmayi dusunuyorum/Calisinca daha da sikinti oluyor.Daha iyi isi bilen birileri yok mu bulabileceginiz?
günaydın kızlar
moral sıfır yine akşam çarşıya gittik alışveriş yaptım yemek yedik arkadaşlarla otruduk drumadan bi ıslaklık vardı akışından anladım lekenmeler başlamış yine progestanı koydum akşam sabah şimdi bitti gibi azcık yürümüştüm hemen başladı ya akşamada annemler gelebilirmiş nasıl yemek hazırlıycaksam yatıyorum şimdi yatınca geçiyo aspirini artık birgün durup birgün alıcam böyle bi yöntem buldum gecende öyle yaptım geçmişti
bugün iyi olsaydım oruç tutacaktım namaza başlamıştım oda yarım kaldı akşama kuran okuycaktım oda kaldı zaten kadir gecesi her kula ibadet nasip olmazmış
slm arkadaslar en son 28 hazıranda adetı baslayan veya bu tarıhe yakın olan anneler cvp yazablırmı?
öyle yorgunumki bugün saat 8 den beri temizlik yapıyorum. Ayy bi kadın geldi işin ilmini hiç bilmiyor. Ben dersem yappıyor demezsem bekkliyor ayakta. Makineyle halıları da yıkayamadı hep ben yıkadım.mesela odadan çıkarken kapıyı da silelim diyorum öbür odadan çıkarken silmiyor. O zaman tekrarlamam lazım. Bazı kapılar falan kaldı valla. Neyse yarın da kalanları yapayım. Dedim yattım.
Erkek icin sanırım Muhammed süresini okuyorlardı benimde eltimin 2 kizi vardı 3. Hamileliğinde Muhammed süresini okuyordu Maşaallahhh şimdi 8 yasında Aslan gibi bı oğlu var adi da Muhammed emin
yok malesef biri referans olmalı güvenmem için. bu kadının da durumu çok kötü o yüzden çağırıyorum eve katkısı olsun diye. değilse benden başka kimse çağırmaz
evet gördüm canım. kaçıncı bebeğin. satın kaçO zaman ogrenecek baska yolu yok:):):)Siz diyince yapiyorsa becerebiliyorsakapar bir iki haftaya.Halilarida yikamayagonderin bari.Siz gorebildiniz mi keseyi?Ben daha 4 haftaligim ama sanki 6-7 aylik hamileyim duramiyorum sabirsizliktan:):):):):)Allah saglik sihhat versin insallahhhhh
evet gördüm canım. kaçıncı bebeğin. satın kaç
valla eğer riskli bir gebeliğin yoksa 2 3 hafta bekle kalp atşını da duy. bi daha bi daha gitmeSon adet:2 temmuzyumurtlama:18 temmuz.Doktor12-13 14 unde cagirdi ben 14. unde gidecegim araya bayramdagiriyor.
memnun oldum meslekdaşım ben de sınıf öğretmeniyim. ilk bebeğim benim de ama ilki 3 aylıkken kalbi durdu. kürtaj oldum. 1 yıldır da olmuyordu. o sebeple erken gittim ben değilse 15 inden önce gitmezdim.Bu arada ilk bebegim kismetolursa.Sizin kacinci?28 yasindayim.Sinif ogretmeniyim.Tanitayim kendimi.Gec oldu ama:)
valla eğer riskli bir gebeliğin yoksa 2 3 hafta bekle kalp atşını da duy. bi daha bi daha gitme
memnun oldum meslekdaşım ben de sınıf öğretmeniyim. ilk bebeğim benim de ama ilki 3 aylıkken kalbi durdu. kürtaj oldum. 1 yıldır da olmuyordu. o sebeple erken gittim ben değilse 15 inden önce gitmezdim.
ben de 12 sinde gidicem doktor o zaman kalp atışını duyalım dedi. duyarız inşallahValla bilmyorum ki canim riskli mi degil mi.Ilk basta lekelenmem oldu simdide gecti.Gezinirsem falan beyeaz gibi sari gibi akintim oluyor az geciyor sonra.Doktor normal dedi lekelenmeye.Gobek deligimin tam altindan vajinaya dogru agrioluyor arada ama regl olurkende olur bazen bilmiyorumki.Ben 14 unde gidince kalp atisinida duyarim saniyordum6 haftalik olucam kismetse o zamana
ben de konyadayım.bize yetişir inşallah ekimde çıkar gibi geliyor bana torba yasada ya. inşallah yaniAAaaa cok memnun oldum.Ben Antalyadyim siz nerdesiniz?Sabah esimle konusuyorduk su izni daha cikaramadilar 6 aya
ben de konyadayım.bize yetişir inşallah ekimde çıkar gibi geliyor bana torba yasada ya. inşallah yani
ben de 12 sinde gidicem doktor o zaman kalp atışını duyalım dedi. duyarız inşallah
bebek istemediniz mi yoksa nasip şimdiyemiymiş. evlilik mi yeni. tanışalım arkadaşım kimim yazmışsın ya kimsinValla sansimiza artik/Kac arkadasimbekledi cikar diye hepsi de goreve basladi cikmadigi icin.O zaman sen 8 haftalik falan olacaksin.Duyariz insallah yaa:):)Ben daha cok bekyecegim o zaman6 haftalikken duyanlar varmis ama vajinalult muyoksa gobekten mi bilmiyorum
bebek istemediniz mi yoksa nasip şimdiyemiymiş. evlilik mi yeni. tanışalım arkadaşım kimim yazmışsın ya kimsin
ben 86lıyım canım yaklaşık 2 yıldır evliyiz. ben evlendiğimden beri istiyorum bebeği ama eşim istemiyordu. sonra ikna ettim 2. denememizde oldu. ama 3 ay durabildi. sonra 3 ay korunduk. ve o gün bugündür istiyoruz yaklaşık 1 yıldır olmuyor bebeğimiz. 6 ay evvel tedaviye başladık ben yumurtlamam için eşim de sperm kalitesini yükseltmek için ama malesef olmadı. ve kist yaptı kullandığım ilaçlar. doktor 2 ay bekleyelim öyle aşılamaya geçelim dedi. biz de o arada umreye gittik. döndüğüm de hamile olduğumu öğrendik. umre uğurlu geldi yani inşallah. öyle işte bizim hikayemiz de inşallah şu mübarek günde dua edelim bu kez sağlıklı bir şekilde doğsun bebeklerimizCanim kasimda 3 yil bitecek evlilikte.Ocakta dusunmeye basladik.Kismet bu ayaymis.Olmayinca ilk basta stres yaptim.Ovulasyon testi falan aldim.Bu ay tuttu cok sukur.Ama kafamdan biraz atmistim hamilelik olayini tatil plani falan yapiyordum.Amasukur hamileligi ogrendim.Simdi debir arkadasimla tlfda konustuk.Dedimkimseye soylemedik daha.O da soyleme dedi.Gecen arkadasida bos gebelik gecirmis keseolusmus bebek olusmus.Sonra ust uste arayanlar olmusbebek nasil diye.O da ayri bir yikim.Sen ne zamandir istiyorsun?Kac yillik evlilik?Kac yasindasinnvsss:):)
Canim hayirlisiyla saglikla alirizkucagimiza insallah..Bendecok korkuyorum birsey olacakdiye.Allah korusun.Kafaya takinca da olmuyor isteumresizi rahatlatmistir.Bizde annemlere ev tutacaktik yine streslydik ama ev nerden olacak falan arama isleri benim kafami dagitti heralde biraz ve hamile kaldim.Yoksa ovulasyon gununude yakalasan olmuyor iste.Tanistigimiza memnun oldum.Ben kacayim simdilik.gormusmek uzere iyi bak kendine ve bebise:):)ben 86lıyım canım yaklaşık 2 yıldır evliyiz. ben evlendiğimden beri istiyorum bebeği ama eşim istemiyordu. sonra ikna ettim 2. denememizde oldu. ama 3 ay durabildi. sonra 3 ay korunduk. ve o gün bugündür istiyoruz yaklaşık 1 yıldır olmuyor bebeğimiz. 6 ay evvel tedaviye başladık ben yumurtlamam için eşim de sperm kalitesini yükseltmek için ama malesef olmadı. ve kist yaptı kullandığım ilaçlar. doktor 2 ay bekleyelim öyle aşılamaya geçelim dedi. biz de o arada umreye gittik. döndüğüm de hamile olduğumu öğrendik. umre uğurlu geldi yani inşallah. öyle işte bizim hikayemiz de inşallah şu mübarek günde dua edelim bu kez sağlıklı bir şekilde doğsun bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?