Selam kızlar ,
hasta olan bebişlere de annişlere de bana da geçmiş olsun çok çokumarım herkes iyidir.. bende bir haftadır baş ağrısından kalkamadım sol kolum iptal yürürken içim zonkladı resmen ara ara üşüme geldi , kustum birkerede , sonra eşim beyinde tümor vs şüphelenmiş , tırsmış, banada söylemiyor şaşkın aşkım, randevu aldı gittim emar boyun grafiği kan tahlili vs yapıldı , temiz şükür, b12 alt sınıra yakın çıktı birde boyun düşleşmesi, bu kuzucuk çok yordu beni ama herşeye deyiyor hele anne anne diye dolaşıyorya ortalıkta tekrar içime sokasım geliyor ben saklanınca anne anne diye arıyor beni minik buçukluk aşkım
Kizlar ogusuma ventolin Buhar basladik.balgami var.benimde duaya ihtiyacim var.yarin tekrar kurtaj olucam rahmimde pihti doluymus.drda anlam veremedi.metiler tb verdi ic diye rahim toplayip pihtilari atsin diye.ama emziriyoru.dedim sorun olmaz dedi.emzirenlerin kullanmasi sakincali diye yaziyo ama.iiki gudur icmedim.ama suanmecbur aldim..gecen sefer cok agrim oldu korkuyorm simdi.kizkardesim geldi bugun sukur..yarin gozum arkada kalmadan giderim.
Günaydın herkese hasta olanlara geçmiş olsun bahar temizliğine girdim kızla ne kadar yapabildiysem. Yeni konuşmaya başlayınca çok tatlı oluyorlar brnim kuzuda ba ba demeye başladı birde kanepeye olunca arka arkaya inmeyi öğrenmiş iki dak oturduğu yok ıştahi bir var bir yok hırıltısi azalmış gibiydi üstünü uyurken sürekli açıyor bu yüzden tekrar hirilti oluşuyor
Geldi mi üst üste geliyor zaten çok geçmiş ololsun insallah tekrarlamaz bir dahaKizlar ogusuma ventolin Buhar basladik.balgami var.benimde duaya ihtiyacim var.yarin tekrar kurtaj olucam rahmimde pihti doluymus.drda anlam veremedi.metiler tb verdi ic diye rahim toplayip pihtilari atsin diye.ama emziriyoru.dedim sorun olmaz dedi.emzirenlerin kullanmasi sakincali diye yaziyo ama.iiki gudur icmedim.ama suanmecbur aldim..gecen sefer cok agrim oldu korkuyorm simdi.kizkardesim geldi bugun sukur..yarin gozum arkada kalmadan giderim.
canım duam dasın inşallah tez zamanda kurtulursun rahatsızlığından... doktor iç dediyse artık kendi iyiliğin için iç bari...kuzuna da geçmiş olsun...mevsim geçişlerinde bir hastalık furyası dolanıyor heryerde....Kizlar ogusuma ventolin Buhar basladik.balgami var.benimde duaya ihtiyacim var.yarin tekrar kurtaj olucam rahmimde pihti doluymus.drda anlam veremedi.metiler tb verdi ic diye rahim toplayip pihtilari atsin diye.ama emziriyoru.dedim sorun olmaz dedi.emzirenlerin kullanmasi sakincali diye yaziyo ama.iiki gudur icmedim.ama suanmecbur aldim..gecen sefer cok agrim oldu korkuyorm simdi.kizkardesim geldi bugun sukur..yarin gozum arkada kalmadan giderim.
sanada geçmiş olsun canım.... canım altına bakmasını geçtim... kızıma bakmıyor ki... tuvalatlerde buluyormuş hergün... şampuan şişesi elinde oynarken... klozetin kenarında...Allah korusun su kovasını boşalt bari diyorum....zaten kova boyu kadar çıkamazda.... içine tepesi üstü düşerde boğulur haberin olmaz diyorum... kapısını kapatmaya özen göster bari dedim ...benim büyük kız aşık sabahtan beri onu dinliyorum yok emir kırmızıyı seviyor, yok fenerbahçeli babam gibi, yok erkekler pantolon giyer , ay patlayacam, bu arada eşim hiç memnun değil bu durumdan
patee geçmiş olsun canım, bende öksürüyorum boğazım acıyor umarım çocuklara bulaştırmam
HIRSIZI benim bakıcım da öyleydi canım sık sık değiştir sil kurut derdim, hafta sonu iyileştiridim 3 gün sonra yine pişik öğretene kadar kızım mahvoldu
@Snowyy seninki inattan söylemiyor muş baksana, sende huyuna git oğlanın kızdırma çocuğu, şaka bir yana da insan gerçekten mutlu oluyor, birde farklı kelimeler gelsin o zaman görün, ben bazen defalarca kızıma kanepe ve fıstık dedirtirdim
ardaannesi3 çok çok geçmiş olsun umarım bu defa ki ağrısız olur
Suan drdayim dil alti ilac verdiler yuregim agzimda korkuyorum.ilk defa biraktim bebisi bahcede teyzeyle oynuyolardi.yalniz geldim.esim iceri girmek istemdi disarda dolaniyo.gecen seferki gibi kotu olurum diye oda korkuyo..ay allah canım ya çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda düzelirsin. Dualarımız seninle.
Allaha emanet ya.duser tabi icine egilir allahim nasil rahat bi kadin..sabir diliyorum sana canim ben kafayi kesin yerdim bu kadinla..ki bende sabirliyimdir.hayırlı cuma lar kızlar
canım duam dasın inşallah tez zamanda kurtulursun rahatsızlığından... doktor iç dediyse artık kendi iyiliğin için iç bari...kuzuna da geçmiş olsun...mevsim geçişlerinde bir hastalık furyası dolanıyor heryerde....
sanada geçmiş olsun canım.... canım altına bakmasını geçtim... kızıma bakmıyor ki... tuvalatlerde buluyormuş hergün... şampuan şişesi elinde oynarken... klozetin kenarında...Allah korusun su kovasını boşalt bari diyorum....zaten kova boyu kadar çıkamazda.... içine tepesi üstü düşerde boğulur haberin olmaz diyorum... kapısını kapatmaya özen göster bari dedim ...
canım olacak bitecek inşallah...şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine...Suan drdayim dil alti ilac verdiler yuregim agzimda korkuyorum.ilk defa biraktim bebisi bahcede teyzeyle oynuyolardi.yalniz geldim.esim iceri girmek istemdi disarda dolaniyo.gecen seferki gibi kotu olurum diye oda korkuyo..
hayırlı cuma lar kızlar
canım duam dasın inşallah tez zamanda kurtulursun rahatsızlığından... doktor iç dediyse artık kendi iyiliğin için iç bari...kuzuna da geçmiş olsun...mevsim geçişlerinde bir hastalık furyası dolanıyor heryerde....
sanada geçmiş olsun canım.... canım altına bakmasını geçtim... kızıma bakmıyor ki... tuvalatlerde buluyormuş hergün... şampuan şişesi elinde oynarken... klozetin kenarında...Allah korusun su kovasını boşalt bari diyorum....zaten kova boyu kadar çıkamazda.... içine tepesi üstü düşerde boğulur haberin olmaz diyorum... kapısını kapatmaya özen göster bari dedim ...
hawar çok tatlı aşık kızın :) bizim babamız şimdiden bu konularda espri kaldıramıyo bi de aşık olunca kız ne olacak bilmem
evet çok tatlı ama çok konuşuyor, içim dışım emir oldu, bu arada annesinden de pek haz etmiyorum
ardaannesi3 canım çok çok geçmiş olsun,sen sağlıklı ol iyi ol ki evlatların da huzurlu&mutlu&sağlıklı olsunlar,üzülme hiç...
Suan drdayim dil alti ilac verdiler yuregim agzimda korkuyorum.ilk defa biraktim bebisi bahcede teyzeyle oynuyolardi.yalniz geldim.esim iceri girmek istemdi disarda dolaniyo.gecen seferki gibi kotu olurum diye oda korkuyo..
Gecmis olsun cnm, senin iyi olman lazim. arkadaslarin dedigi gibi dr ic diyorsa ic... Senin sagligin cocuklarin icin çok onemli.... Anne hasta, yorgun,bitkin, mutsuz oldukca cocuklar hissediyor, onlarada yansiyor. Guclu olman lazim. Allah yardimcin olsun, Rabbim sifanizi versin.Kizlar ogusuma ventolin Buhar basladik.balgami var.benimde duaya ihtiyacim var.yarin tekrar kurtaj olucam rahmimde pihti doluymus.drda anlam veremedi.metiler tb verdi ic diye rahim toplayip pihtilari atsin diye.ama emziriyoru.dedim sorun olmaz dedi.emzirenlerin kullanmasi sakincali diye yaziyo ama.iiki gudur icmedim.ama suanmecbur aldim..gecen sefer cok agrim oldu korkuyorm simdi.kizkardesim geldi bugun sukur..yarin gozum arkada kalmadan giderim.
Bir-Yolcu @Snowyy hawar ve cevap yazan tüm arkadaşlar çok teşekkür ederim.
selo86 ve ardaannesi,ben bir tane doğurdum kafa bi milyon geziyorum,siz 3 yumurcağa ne güzel yetişiyorsunuz,size saygım sonsuz :) Allah güç kuvvet versin.
Her anne saygiyi hakediyor cnm, bunu dile getirmen bile, senin ne kadar fedakar bir anne oldugunu gosteriyor
hawar canım bizimki geçen hafta hastaydı,diş çıkardığından ateşi çıktı,ateş düştü ishal ve kusma,iştahsızlık başladı; neredeyse 4-5 gün doğru düzgün ek gıda almadı,arada emdi,çok emince kustu; günde 1-2 kere kaka yaptı ama ishal gibi cıvıktı; şimdi çok şükür geçti. Hasta olmadan önce öğleden önce 1,5 ,öğleden sonra 1,5 saat uyuyordu; hastalıktan sonra değişti gibi, öğlen 1de uyuyor,2 saate yakın ondan sonra 8-9 gibi yatıyor akşam.
Ben doğduğundan beri hep kendi yatağında yatmaya alıştırdım hiç öyle yanımda bizimle yatırmadım,hasta olunca beni bırakmak istemedi,yatağa bırakınca uyandı diye yanımda yatırdım. İşe başladığımdan ayrılmaktan mı korkuyor yoksa hastalık huyunu mu değiştirdi bilmiyorum ama emerken uyuduğunda bile yatağa bırakacağım zaman var gücüyle tutunuyor yakama,dün gece defalarca yatağına yatırdım her defasında yarım saat geçmeden uyanıp ağladı,benimle yatmak istiyor hatun :) Tek benimle yatmak istese sorun değil ama illa üstümde yatacakmış :) Tüm gece göğsüm açık şekilde ağzında meme bi emip bi bırakarak üstümde uyudu,napıcam bilmiyorum :) Ben de hastayım soğuk algınlığı var 10 gündür iyileşemedim,bi de göğsüm açık yatınca iyileşemiyorum hiç,üstümde 8-9 kiloyla yatınca da omuzlarım belim kopuyo şu an,uykusuz bi şekilde işteyim :) Kızım gündüz benimle olamamanın acısını gece söke söke çıkarıyo valla :))
Bu arada kv ile aynı şehirdeyiz normalde her hafta ya da 2 haftada bi gidiyoruz, aile boyu hasta olunca 10 gündür gidemedik,söylenip duruyormuş torunumu çok özledim ne zamandır göremiyorum,zaten kalp hastasıyım ,ilaç içip kendimi öldürcem diye. İnsanları anlamak mümkün değil,10 gündür hastayım bir oğluna bir torununa koşmaktan iyileşemiyorum, çocuğun bakıcısı bile kıyamadığından kadın bana nane limon yapıp karnımı doyurmaya çalışıyo öğle arası eve gittiğimde; kv sağolsun bir kere arayıp da geçmiş olsun demedi bana daha ama kendinde torununu göremediğinden sitem etme,şikayet etme hakkını görüyor. Şeytan diyo,ara telefonla aç ağzını yum gözünü,ama neyse Allah da herşeyi görüyor,bişey demiyorum.
Kızın emin ellerde onu düşünme bile hiçSuan drdayim dil alti ilac verdiler yuregim agzimda korkuyorum.ilk defa biraktim bebisi bahcede teyzeyle oynuyolardi.yalniz geldim.esim iceri girmek istemdi disarda dolaniyo.gecen seferki gibi kotu olurum diye oda korkuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?