2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Sanada geşmiş olsun hırsızı canım,yakında bezden kurtulurlar inşallah ozaman rahat ederler ,
Snowyy hırsızı ; sizin kuzularda der yakında :)) bi şeker bi şeker söylüyor sormayın :))))
2 ocak canım sağolasın..
hawar ve supapatya canım çok geçmiş olsun..

Kizlar ogusuma ventolin Buhar basladik.balgami var.benimde duaya ihtiyacim var.yarin tekrar kurtaj olucam rahmimde pihti doluymus.drda anlam veremedi.metiler tb verdi ic diye rahim toplayip pihtilari atsin diye.ama emziriyoru.dedim sorun olmaz dedi.emzirenlerin kullanmasi sakincali diye yaziyo ama.iiki gudur icmedim.ama suanmecbur aldim..gecen sefer cok agrim oldu korkuyorm simdi.kizkardesim geldi bugun sukur..yarin gozum arkada kalmadan giderim.

benim büyük kız aşık sabahtan beri onu dinliyorum yok emir kırmızıyı seviyor, yok fenerbahçeli babam gibi, yok erkekler pantolon giyer , ay patlayacam, bu arada eşim hiç memnun değil bu durumdan

patee geçmiş olsun canım, bende öksürüyorum boğazım acıyor umarım çocuklara bulaştırmam
HIRSIZI benim bakıcım da öyleydi canım sık sık değiştir sil kurut derdim, hafta sonu iyileştiridim 3 gün sonra yine pişik öğretene kadar kızım mahvoldu

@Snowyy seninki inattan söylemiyor muş baksana, sende huyuna git oğlanın kızdırma çocuğu, şaka bir yana da insan gerçekten mutlu oluyor, birde farklı kelimeler gelsin o zaman görün, ben bazen defalarca kızıma kanepe ve fıstık dedirtirdim

ardaannesi3 çok çok geçmiş olsun umarım bu defa ki ağrısız olur

Günaydın herkese hasta olanlara geçmiş olsun bahar temizliğine girdim kızla ne kadar yapabildiysem. Yeni konuşmaya başlayınca çok tatlı oluyorlar brnim kuzuda ba ba demeye başladı birde kanepeye olunca arka arkaya inmeyi öğrenmiş iki dak oturduğu yok ıştahi bir var bir yok hırıltısi azalmış gibiydi üstünü uyurken sürekli açıyor bu yüzden tekrar hirilti oluşuyor

maşallah bebişine canım
sana da çok geçmiş olsun.

ay allah canım ya çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda düzelirsin. Dualarımız seninle.

hoşgeldin canım bebişine maşallah
geçmiş olsun.

Geldi mi üst üste geliyor zaten çok geçmiş ololsun insallah tekrarlamaz bir daha

hayırlı cuma lar kızlar
canım duam dasın inşallah tez zamanda kurtulursun rahatsızlığından... doktor iç dediyse artık kendi iyiliğin için iç bari...kuzuna da geçmiş olsun...mevsim geçişlerinde bir hastalık furyası dolanıyor heryerde....

sanada geçmiş olsun canım.... canım altına bakmasını geçtim... kızıma bakmıyor ki... tuvalatlerde buluyormuş hergün... şampuan şişesi elinde oynarken... klozetin kenarında...Allah korusun su kovasını boşalt bari diyorum....zaten kova boyu kadar çıkamazda.... içine tepesi üstü düşerde boğulur haberin olmaz diyorum... kapısını kapatmaya özen göster bari dedim ...

hawar çok tatlı aşık kızın :) bizim babamız şimdiden bu konularda espri kaldıramıyo bi de aşık olunca kız nolcak bilmem :)

ardaannesi3 canım çok çok geçmiş olsun,sen sağlıklı ol iyi ol ki evlatların da huzurlu&mutlu&sağlıklı olsunlar,üzülme hiç...

ay allah canım ya çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda düzelirsin. Dualarımız seninle.
Suan drdayim dil alti ilac verdiler yuregim agzimda korkuyorum.ilk defa biraktim bebisi bahcede teyzeyle oynuyolardi.yalniz geldim.esim iceri girmek istemdi disarda dolaniyo.gecen seferki gibi kotu olurum diye oda korkuyo..

Allaha emanet ya.duser tabi icine egilir allahim nasil rahat bi kadin..sabir diliyorum sana canim ben kafayi kesin yerdim bu kadinla..ki bende sabirliyimdir.

Suan drdayim dil alti ilac verdiler yuregim agzimda korkuyorum.ilk defa biraktim bebisi bahcede teyzeyle oynuyolardi.yalniz geldim.esim iceri girmek istemdi disarda dolaniyo.gecen seferki gibi kotu olurum diye oda korkuyo..
canım olacak bitecek inşallah...şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine...
canım birde gülerek anlatıyor öyle sinir oluyorumki... emekliyor hani yürüyor olasa 1 anda oldu dese neyse...Allah ıma emanet ne diyim...

merhaba arkadaşlar herkese iyi günler

of ya söyle söyle anlamıyordur, sen bari görümcenin kızına falan öğret kapıyı kapatsın açık bırakmasın, ne bileyim detarjan falan olur , çocuk bu herşeyi ağzına götürüyor

çok çok geçmiş olsun umarım ağrısız sızısız atlatırsın bebeğin için üzülme onların iyi olması için önce senin sağlıklı olman lazım hem teyzeside yanındaymış, teyze anne yarısıdır iyi bakar eminim

Hayirli cumalar canlar Oglanin goz muayenesi ve menenjit asisi vardi bugun. Rahat gecti. Bir sikintisi yok.

Ardaannesi kolay gecmistir insallah canim. Bir daha tekrar etmez. Korunmuyor muydun ki? Iyi haberlerini bekliyoruz.

Hawar yesinler asik guzelini Biz de goruruz o gunleri insallah Ben de surekli "hadi gidelim" dedirtiyorum. Bastira bastira hayyyydi diyor. Cok tatli opmelere kiyamiyorum

Hirsizi hawar da ayni seyi yasadigina gore uzun sure bezli kaldigindan oluyor. Lafini sozunu umursama ara 2 saate bir degistir bezini diye hatirlat. Allah esirgesin o kadar seyip cocuk mu buyutulur. Sen ilac deterjan vs alt raflarda birakma hic. Cocuk mevzu okunca tedbirin fazlasi olmuyor. Kucuk kiza da tembihle yalniz birakmasin. Allah korusun ne diyeyim. Islah olmayacak bu kadin...

Gecmis olsun cnm, senin iyi olman lazim. arkadaslarin dedigi gibi dr ic diyorsa ic... Senin sagligin cocuklarin icin çok onemli.... Anne hasta, yorgun,bitkin, mutsuz oldukca cocuklar hissediyor, onlarada yansiyor. Guclu olman lazim. Allah yardimcin olsun, Rabbim sifanizi versin.

Kızın emin ellerde onu düşünme bile hiç
Sen iyi olmaya bak canım,tekrar geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…