bugun benim de hastanede 14-8 çıktı hemşire sınırdasın günde 2 kere ölçtür dedi
geldiğimde evim karşısında eczane var orda da ölçtürdüm yine aynı
biraz moralim bozuldu ya
senin yazdıklarında görmüştüm limonlu su içtim ama bilmiyorum ya ne yapmak lazım
bende de aynı durum söz konusu benim bakteri bol du yalnız :) ama başka bişi çıkmadı lökosit vs
Kzlar bendeki mandalina istegi bir turlu bitmiyo.dunya kadar yesem banamisin demiyoesimde tssimaktan yoruldu.
Limonda yiyorum canim hep eksi istiyo.tatliyi hic istemiyo
Aseriyorum sanırım
iyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum dünden beri şiddetli baş ağrısı çekiyorum dün dayandım ama bugün dayanamadım doktorumun verdiği ağrı kesiciyi içtim adı minoset üstünde günde üç defa içebilirsiniz diyo baş ağrım geçmedi yine içsem olur mu acaba ya sanırım bu kusmalarım yüzünden başım tutuyo yarın randevu aldım doktora gitçem ama ağrıya dayanamıyorum
iyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum dünden beri şiddetli baş ağrısı çekiyorum dün dayandım ama bugün dayanamadım doktorumun verdiği ağrı kesiciyi içtim adı minoset üstünde günde üç defa içebilirsiniz diyo baş ağrım geçmedi yine içsem olur mu acaba ya sanırım bu kusmalarım yüzünden başım tutuyo yarın randevu aldım doktora gitçem ama ağrıya dayanamıyorum
ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyorlar ben de mandalina limon erik ekşi taş bulsam onuda severim sanırım
ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyorlar ben de mandalina limon erik ekşi taş bulsam onuda severim sanırım
ben yarın ikili tarama testine giricem dua edin bana inşallah bebeğim sağlıklıdır. lütfen birbirimize dua edelim. dua çok önemli
Cok sagol canim.
Progestani ben jel kullanoyordum alttan ama kanama vsrken o ise yaramiyor..simdi kanama yok ama jel kullanmıyorum
Simdi haftalik igne oluyorum.
Birde ilac içiyorum 200 mg progestan gunde 2 adet..
Bana da artik vajinal bakmiyorlsr canim usttn usg dn belli oldu kanama alani..
çok geçmiş olsun canım ihmal etme..sürekli bir ağrı ise..iyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum dünden beri şiddetli baş ağrısı çekiyorum dün dayandım ama bugün dayanamadım doktorumun verdiği ağrı kesiciyi içtim adı minoset üstünde günde üç defa içebilirsiniz diyo baş ağrım geçmedi yine içsem olur mu acaba ya sanırım bu kusmalarım yüzünden başım tutuyo yarın randevu aldım doktora gitçem ama ağrıya dayanamıyorum
ben yarın ikili tarama testine giricem dua edin bana inşallah bebeğim sağlıklıdır. lütfen birbirimize dua edelim. dua çok önemli
Canım ihmal etme tansiyonu. Bana iki doktor da aynı şeyi söyledi. Bebek gelişimi için çok önemliymis. Limonlu su falan pek de düşürmüyor. Gebelik nedeniyle artıyorsa pek beslenme etki etmiyor. Sen hemşirenin dediği gibi takip et. Böyle devam ederse de doktora danış mutlaka. Çok geçmiş olsun
merhaba bende seninkine benzer bişey yaşadım pazartesi doktor kontrolüm vardı doktor ultrasondan üstten baktı içerde kanama olmuş dedi ama bende hiçbir belirti yoktu çamaşırımdada kan filan olmadı hemen iğne yaptırdı progestranı bırakmıştık tekrar başladık önce 2 kere kullanıyorduk 1 tane devam et dedi.bebeğim iyiydi kalp atısıda vardı çok şükür.şaşırdım kaldım.1 hafta da rapor verdi dinleniyorum.ama anlamadım bişey olmaz de mi bebeğime çok korkuyorum
Ben de hamileliğin ilk gününden beri eksi yiyorum. Hatta tatlıyı ağzıma koymaz oldum. Ama bebislerimin biri erkek. Kendinizi çok hazırlamayın kızlar :)
Oyle derler ama benim ksrnim one dogru sivrilmeye basladi sanki erkek gibi hissediyorum
Bakalim eksiden kiz mi olacak erkek mi
Aynen bende eksi olsunda taş olsa yicem
canım korkma bebeğine hiç bir şey olmaz Allahın izniyle.yalnız iğneni ihmal etme ve bolca dinlen..
benim kanama alanı bebeğimin hemen yanında ve büyük :26:doktor bilgilerimi girerken düşük tehlikesi diye yeazdı:26:
inşallah bişey olmayacak inanıyorum bebeğim çok iyiydi .p.tesi rapor alıcam bende.
ha birde kanama olunca inan hiç ağrı sızı olmuyo birden başlıyo:26:ben iki kez yasadım ikincisi resmen adet kanaması gibiydi 3 pet dolduAllah bir daha yaşatmasın inşallah..
hiçbirimize.
öyle miii bebişlerimin biri diyorsun sanırım ikizlerin olacakbir arkadaşım da şuan ikizlere hamiş biri kız biri erkek ilk 3.5 ay ekşi yemiş sonrasında da tatlı küpüne düşmüş sağlıklı olsunlar da kız mı erkek mi hiç önemli değil
gerçekten mi ayy göbişin çıkıyor öyle miayy açıkcası ben de erkek hissediyorum bakalım ne çıkacak
Allah yardımcın olsun canım sağlıklı haberlerle dönün inşallah
ben cevşen okuyorum bebeğime senin içinde dua edeyim Allah hepimizin bebeğini korusun dua edelim birbirimize
Ben ilk tansiyonumun yüksekliğini baş ağrısı ile anladım. Saatlerce geçmeyince iş dönüşü eczaneye uğradım. 15-10 çıktı. Seninki tansiyondan olmayabilir tabi ki ama hatirlatmak istedim. İmkanın varsa bir ölçtür
canım geçmiş olsun tansiyonuna baktırsana bir ağrı kesiviyi çok içmemen iyi olur doğrusu baş ağrını gidermek için soğuk kompres yapabilirsin buzluktan buzu alıp poşete koy onuda eşarba sarıp başına ve ensene koy kan akışı hızlandıkça baş ağrında azalır canım geçmiş olsun tekrardan
çok geçmiş olsun canım ihmal etme..sürekli bir ağrı ise..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?