2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
iyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum dünden beri şiddetli baş ağrısı çekiyorum dün dayandım ama bugün dayanamadım doktorumun verdiği ağrı kesiciyi içtim adı minoset üstünde günde üç defa içebilirsiniz diyo baş ağrım geçmedi yine içsem olur mu acaba ya sanırım bu kusmalarım yüzünden başım tutuyo yarın randevu aldım doktora gitçem ama ağrıya dayanamıyorum

Canım ihmal etme tansiyonu. Bana iki doktor da aynı şeyi söyledi. Bebek gelişimi için çok önemliymis. Limonlu su falan pek de düşürmüyor. Gebelik nedeniyle artıyorsa pek beslenme etki etmiyor. Sen hemşirenin dediği gibi takip et. Böyle devam ederse de doktora danış mutlaka. Çok geçmiş olsun

Ben ilk tansiyonumun yüksekliğini baş ağrısı ile anladım. Saatlerce geçmeyince iş dönüşü eczaneye uğradım. 15-10 çıktı. Seninki tansiyondan olmayabilir tabi ki ama hatirlatmak istedim. İmkanın varsa bir ölçtür

canım geçmiş olsun tansiyonuna baktırsana bir ağrı kesiviyi çok içmemen iyi olur doğrusu baş ağrını gidermek için soğuk kompres yapabilirsin buzluktan buzu alıp poşete koy onuda eşarba sarıp başına ve ensene koy kan akışı hızlandıkça baş ağrında azalır canım geçmiş olsun tekrardan

ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyorlar ben de mandalina limon erik ekşi taş bulsam onuda severim sanırım

Ben de hamileliğin ilk gününden beri eksi yiyorum. Hatta tatlıyı ağzıma koymaz oldum. Ama bebislerimin biri erkek. Kendinizi çok hazırlamayın kızlar :)

ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyorlar ben de mandalina limon erik ekşi taş bulsam onuda severim sanırım

Oyle derler ama benim ksrnim one dogru sivrilmeye basladi sanki erkek gibi hissediyorum
Bakalim eksiden kiz mi olacak erkek mi

Aynen bende eksi olsunda taş olsa yicem

ben yarın ikili tarama testine giricem dua edin bana inşallah bebeğim sağlıklıdır. lütfen birbirimize dua edelim. dua çok önemli

merhaba bende seninkine benzer bişey yaşadım pazartesi doktor kontrolüm vardı doktor ultrasondan üstten baktı içerde kanama olmuş dedi ama bende hiçbir belirti yoktu çamaşırımdada kan filan olmadı hemen iğne yaptırdı progestranı bırakmıştık tekrar başladık önce 2 kere kullanıyorduk 1 tane devam et dedi.bebeğim iyiydi kalp atısıda vardı çok şükür.şaşırdım kaldım.1 hafta da rapor verdi dinleniyorum.ama anlamadım bişey olmaz de mi bebeğime çok korkuyorum

çok geçmiş olsun canım ihmal etme..sürekli bir ağrı ise..

ben yarın ikili tarama testine giricem dua edin bana inşallah bebeğim sağlıklıdır. lütfen birbirimize dua edelim. dua çok önemli

canım inşallah güzel haberlerle geleceksin.çok heyecanlı stresli oluyor insan gerçektende..

benimde p.tesi:26:

Bu gün doktora gittik çok şükür her şey yolunda bebişime bu defa karnımdan baktık maaşallah büyümüş yavrum, doktor teyzemiz de çok beğendi gayet güzel dedi gelişimi ileriden gidiyor Allahıma bin şükür bu günleri gördük bir ay sonrasına ikili teste çağrıldık tam 12 haftalık olmuş olacağız belki biz de o zaman cinsiyet öğrenebiliriz bu arada doktorum artık FOLBİOLü kesti artık bundan sonrası için ELEVİT yeterli dedi bir de iki hafta da sadece yarım kilo almışım çok sevindim çünkü bende şişlik vardı ve evde cesaret edip bir defa tartılmıştım onda da üç kg almış gibi görününce moralim bozulmuştu bu kadar dikkat ediyorum neden demiştim şükür her şey yolunda

VEEE GURURBUMUZUN İLK KAYNANALARI TEBRİK EDERİM SİZLERİ SAĞLIKLA GELSİN PAŞALARINIZ

evet okudum bende biraz beslenmenin tuzu azaltmanın etkisi olmuyomuş hamileliktte yarın yine doktora gidicem doktora gitmeden de sağlık ocağında ölçtürcem inşallah yüksek çıkmaz ya
zaten benim bebiş 4 gun geriden geliyor biraz moralim bozuldu açıkçası
yarın ikli test de yaptırcam
bi şikayetim de yoktu sadece ağzım çok kuruyo bilmiyorum etkisi var mı

canım korkma bebeğine hiç bir şey olmaz Allahın izniyle.yalnız iğneni ihmal etme ve bolca dinlen..

benim kanama alanı bebeğimin hemen yanında ve büyük :26:doktor bilgilerimi girerken düşük tehlikesi diye yeazdı:26:

inşallah bişey olmayacak inanıyorum bebeğim çok iyiydi .p.tesi rapor alıcam bende.

ha birde kanama olunca inan hiç ağrı sızı olmuyo birden başlıyo:26:ben iki kez yasadım ikincisi resmen adet kanaması gibiydi 3 pet doldu Allah bir daha yaşatmasın inşallah..

hiçbirimize.

Ben de hamileliğin ilk gününden beri eksi yiyorum. Hatta tatlıyı ağzıma koymaz oldum. Ama bebislerimin biri erkek. Kendinizi çok hazırlamayın kızlar :)

öyle miii bebişlerimin biri diyorsun sanırım ikizlerin olacak bir arkadaşım da şuan ikizlere hamiş biri kız biri erkek ilk 3.5 ay ekşi yemiş sonrasında da tatlı küpüne düşmüş sağlıklı olsunlar da kız mı erkek mi hiç önemli değil

Oyle derler ama benim ksrnim one dogru sivrilmeye basladi sanki erkek gibi hissediyorum
Bakalim eksiden kiz mi olacak erkek mi

Aynen bende eksi olsunda taş olsa yicem

gerçekten mi ayy göbişin çıkıyor öyle mi ayy açıkcası ben de erkek hissediyorum bakalım ne çıkacak

Allah yardımcın olsun canım sağlıklı haberlerle dönün inşallah

ben cevşen okuyorum bebeğime senin içinde dua edeyim Allah hepimizin bebeğini korusun dua edelim birbirimize

evet canım gbeğim çıkmaya başladı ve doğru sivri bilmem ki çok güçlü hisler var içimde erkek diye sylüyor
kızımda olsa çok sevinicem erkekte kaynana oluruz napalım

Son düzenleme:
kızlar kalp atış hızını söyledi mi size dr..
kalp atış hızına göre de cinsiyet tahmini varmış ne kadar doğru bilmem kızların daha hızlı erkeklerın daha yavaş atarmış..

bi yerdev okudum 140 aşağısı ise erkek yukarı ise kız demişler..bizimki 128 çıktı orası da erkek diyo

saçmamıdır sizce siz duydunuz mu

ben cevşen okuyorum bebeğime senin içinde dua edeyim Allah hepimizin bebeğini korusun dua edelim birbirimize

Aminnn...Allah razı olsun canım.çok teşekkür ederim..bende dua edicem..

hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah..

çok geçmiş olsun canım ihmal etme..sürekli bir ağrı ise..

kızlar çok sağolun benim tansiyonum her zaman düşüktür ama yine de bir ölçtüreyim buz kompleksini de denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…