2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
resmen gecmıste yasadıgım seyler gozumde canlanıyor :26:

benim hamileliğimde de birkaç sıkıntı atlatmıştım çok şükür büyük sıkıntılar değildi ama onlar bile benim şuan tedirgin olmama yeterken seni tahmin edebiliyorum canım. Ama rahat olmak stres yapmamak belki de iyi olmanın temeli oluyor. Allah bebeklerimizi korusun nerde varsa sağlıklı doğumlar nasip etsin.

amin inşallah kızlar bu aksam ınsallah guzel haberler verebılırım

Merhabalar
bende aranıza kısa bir süre önce katıldım. Bu gün bebeğimin öldüğünü sandım. Dün bebeği 12. Haftaya kadar kalbi duran annelerin yazışmalarını okumuştum.
Bugün aynı belirtiler bende de oldu. Sanki hemile değilmişim gibi hafifledim. Ne bulantı ne ağrı. Göğüslerim eskisi gibi karnım dümdüz oldu sanki.
çok telaş yaptım biraz önce işyerime yakın bir hastanede randevu aldım.
Ama sıramı beklerken kalbim duracaktı. Zaten sinirlerim bozuldu ağlamıştım.
Bebeğimi oynarken görünce gözlerimden yaşlar döküldü. Doktor dan da utandım ama kendimi tutamadım.
Bebeğim hala oradaymış.
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
ne ılacı ıcıyorsun bendende 2 kere geldı yaklasık 48 gundur enf ıle ugrasıyorum

walla hamileliğim daha 7 haftalık amoklavin 1000 mg verdi içtim içeli dışarı atio intihabı resmen afedersin sende kardeşimsin bembeyaz bışi gelio vajinam gözükmio resmen aktıo 1 hafta 10 gn önce muths kasık agrım wardı ama gectı sımdı öle pek yok sana ilaç vermedilermi nie

antıbıyotık herhalde bana baska bır antıbıyotık ıkı tanede fıtıl verdıelr fayda etmedı sımdı donaxl fıtıl travozol krem benımde vajınanın delıgı gorunmuyor akıntı dolu butun orası camasırın durumlarını tahmın edersın
bu kadar zaman neden bekledın dersen rahat 1 ay bunun enf olduunu anlayamadım ha gectı ha gececek derken 1 ay sonunda ıdrar testı yaptırdım enf cıktı

maşallah bebişine canım
benim kuzenim de ilk gebeliğinde 8 haftalık bebeğini kaybetmişti bende 8. haftada aynı senin gibi oldum
aşırı endişe hissiyle randevu günüme daha 1 hafta vardı başka doktordan randevu aldım bebişimi gördüm rahatladım
pek böyle hikayeler okumamak lazım

benimde idararda bakteri çıktı ama kültür temiz çıktı yarın gidince tekrar sorcam doktor önemli olan kültür dedi ama o zaman o BOL bakteri neydi öyle

yapma nasıl durdun okdr sancı yapmadımı hıc sende bak dusun ucu yokmu onunla sagınak suda yıka öle oldumu suyu tutu elını sakın degırme sureklı yıka sonra dönle kurut ayaklarını falan fön tut duşdan snra kasık bölegene hafif fön sus ısısı hafif sökio çok i gelio ve aqşırı derecede su iç cnm çok geçmiş olsn sen fasla ilerletmişsn ya benm gebe kalmadan önce wardı içtim ilaç hamleyken işte öle çoklu ıntıhap geldi hamılelıgn basndada 6 haftasndan snrada felaket sancı megersem bndanmıs ne korkmustum sana allah şifa verir inş peki bebeğin durumu naslmş bu arada

benımde mıde sorunlarım oluyor dr a soyledım rennıe duo surup verdı cok rahatlatıyo ..ondan oncede mıde yanmasında bıkac yudum soguk sut ıcerdım gecıcı bı cozum olurdu bır dene ıstersen ıns ıse yarar..

amiinn diyorum öncelikle..okuma o konuları bırdaha arkadasım etkılenıyoruz ıster ıstemez ..gercı okumayıncada hep bı tedırgınlık var ama pozitif düşünmek lazım

Cok sagol canim.
Progestani ben jel kullanoyordum alttan ama kanama vsrken o ise yaramiyor..simdi kanama yok ama jel kullanmıyorum
Simdi haftalik igne oluyorum.
Birde ilac içiyorum 200 mg progestan gunde 2 adet..
Bana da artik vajinal bakmiyorlsr canim usttn usg dn belli oldu kanama alani..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsn aynen cnm benmde rennı mide ilacı warya agızda eriyen tablet hamılelıkte hıc bışe yapmıomus ıcebılırsınız yatmadan once gn 1 tane ynma ıcın bırebır

benimde idararda bakteri çıktı ama kültür temiz çıktı yarın gidince tekrar sorcam doktor önemli olan kültür dedi ama o zaman o BOL bakteri neydi öyle

kültür nasıl yapılıyor bend eonu yaptırmak ıstıyorum

banada 200 mg progestan sabah aksam yazmıslar
uyku yapmıyormu bu ılac?

doğru söylüyorsun.insan evham yapıyor kendini dinliyor. olmayacağı varsa da oluyor Allah korusun

uyku yapmıyormu bu ılac?

canım az önce yazmışsın özelde kapının önüne koyarlar diye bence hamilelerin yasal haklarını bir araştırmalısın. gerektiğinde kontrol, yatış vs hakkı vermek zorunda işyeri. ha kapının önüne koyarlarsa hukuk karşısında haksız duruma düşerler bunu da göze alamazlar. Artık olaylar eskisi gibi değil hamilelerin daha çok yasal hakkı var ve bu tarz şeylerde yasa hep işçiden yana canım.

uyku yapmıyormu bu ılac?

Yapiyor agirlik yapiyor insana.
Ama ilk haftalar hamileleginde vrrdigi bi uyku hali olurmus ya onunla birlesince kafami kaldiramiyordum.
Simdi daha rahatim o hallerim gecti biraz.

slm kızlar! sağlık sorunları olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. umarım en yakın zamanda sorunlarınız biter. ben de şimdilik bi sorun yok çok şükür bulantılarım geçti. cumartesi endokrin doktoruma gidicem inş tiroid değerlerim normale dönmüştür. haftaya da kadın doğumcuma gidicem. ikili testler yapılacakmış. bakalım hayırlısı...

ama ne yapalım yaw dün öğlen yemekte tavuk vardı öldüm ama yemeyi başardım,akşam kayınvalideme gittim yine tavuk vardı bende ekmek arası peynir+domates yedim akşam yine yedim karbonhidrat yapacak bişiy yok tatlım yaw bişiy değil doğum sonrası hayırlısı ile yazarız kiloları nasıl vereceğiz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…