resmen gecmıste yasadıgım seyler gozumde canlanıyor :26:
tedavı olman lazım
keseye kadar ulasabılıyor enf , kanlı akıntı gelıyor bugun gıdıp muayne olucam bakalım
kucukmuydu acaba hamılelıgı
ne ılacı ıcıyorsun bendende 2 kere geldı yaklasık 48 gundur enf ıle ugrasıyorum
walla hamileliğim daha 7 haftalık amoklavin 1000 mg verdi içtim içeli dışarı atio intihabı resmen afedersin sende kardeşimsin bembeyaz bışi gelio vajinam gözükmio resmen aktıo 1 hafta 10 gn önce muths kasık agrım wardı ama gectı sımdı öle pek yok sana ilaç vermedilermi nie
Merhabalar
bende aranıza kısa bir süre önce katıldım. Bu gün bebeğimin öldüğünü sandım. Dün bebeği 12. Haftaya kadar kalbi duran annelerin yazışmalarını okumuştum.
Bugün aynı belirtiler bende de oldu. Sanki hemile değilmişim gibi hafifledim. Ne bulantı ne ağrı. Göğüslerim eskisi gibi karnım dümdüz oldu sanki.
çok telaş yaptım biraz önce işyerime yakın bir hastanede randevu aldım.
Ama sıramı beklerken kalbim duracaktı. Zaten sinirlerim bozuldu ağlamıştım.
Bebeğimi oynarken görünce gözlerimden yaşlar döküldü. Doktor dan da utandım ama kendimi tutamadım.
Bebeğim hala oradaymış.
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
antıbıyotık herhalde bana baska bır antıbıyotık ıkı tanede fıtıl verdıelr fayda etmedı sımdı donaxl fıtıl travozol krem benımde vajınanın delıgı gorunmuyor akıntı dolu butun orası camasırın durumlarını tahmın edersın
bu kadar zaman neden bekledın dersen rahat 1 ay bunun enf olduunu anlayamadım ha gectı ha gececek derken 1 ay sonunda ıdrar testı yaptırdım enf cıktı
antıbıyotık herhalde bana baska bır antıbıyotık ıkı tanede fıtıl verdıelr fayda etmedı sımdı donaxl fıtıl travozol krem benımde vajınanın delıgı gorunmuyor akıntı dolu butun orası camasırın durumlarını tahmın edersın
bu kadar zaman neden bekledın dersen rahat 1 ay bunun enf olduunu anlayamadım ha gectı ha gececek derken 1 ay sonunda ıdrar testı yaptırdım enf cıktı
benimde idararda bakteri çıktı ama kültür temiz çıktı yarın gidince tekrar sorcam doktor önemli olan kültür dedi ama o zaman o BOL bakteri neydi öyle
kızlar sıkıntı geçiren annelere ve bebişlere acil şifalar diliyorum Allahım yardımcınız olsun.
mide yanması olan anneler neler önerirsiniz bana.ben bi de mandalina çok seviyorum ama şuan onlar limon gibiler ya ekşi pek yeme demişti dr bana günde 1 yiyorum inş.birşey olmaz
Merhabalar
bende aranıza kısa bir süre önce katıldım. Bu gün bebeğimin öldüğünü sandım. Dün bebeği 12. Haftaya kadar kalbi duran annelerin yazışmalarını okumuştum.
Bugün aynı belirtiler bende de oldu. Sanki hemile değilmişim gibi hafifledim. Ne bulantı ne ağrı. Göğüslerim eskisi gibi karnım dümdüz oldu sanki.
çok telaş yaptım biraz önce işyerime yakın bir hastanede randevu aldım.
Ama sıramı beklerken kalbim duracaktı. Zaten sinirlerim bozuldu ağlamıştım.
Bebeğimi oynarken görünce gözlerimden yaşlar döküldü. Doktor dan da utandım ama kendimi tutamadım.
Bebeğim hala oradaymış.
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
canım sanada gecmıs olsun tekrardan senın usg kanama alanı gozukuyor benım vajınal hıc bakmadılar esım drahat bısey olmaz dıyor acaba dr gıtsemmıkı bır daha olursa gel dedıler
progestan agızdanmı alınıyor vajınalmı?
ben bugun 170 aradım saatlerımı soyledım gunde 1 saat 20 dk mola kullanıyorum dedım normalde 1.30 saat kullandırlmaları gerek ama zaten bu krıtere yakınsınız degısecek bır saat yok molalar dahıl degıl bu 7.30 saate dedı
benımde mıde sorunlarım oluyor dr a soyledım rennıe duo surup verdı cok rahatlatıyo ..ondan oncede mıde yanmasında bıkac yudum soguk sut ıcerdım gecıcı bı cozum olurdu bır dene ıstersen ıns ıse yarar..
amiinn diyorum öncelikle..okuma o konuları bırdaha arkadasım etkılenıyoruz ıster ıstemez ..gercı okumayıncada hep bı tedırgınlık var ama pozitif düşünmek lazım
benimde idararda bakteri çıktı ama kültür temiz çıktı yarın gidince tekrar sorcam doktor önemli olan kültür dedi ama o zaman o BOL bakteri neydi öyle
Cok sagol canim.
Progestani ben jel kullanoyordum alttan ama kanama vsrken o ise yaramiyor..simdi kanama yok ama jel kullanmıyorum
Simdi haftalik igne oluyorum.
Birde ilac içiyorum 200 mg progestan gunde 2 adet..
Bana da artik vajinal bakmiyorlsr canim usttn usg dn belli oldu kanama alani..
banada 200 mg progestan sabah aksam yazmıslar
uyku yapmıyormu bu ılac?
banada 200 mg progestan sabah aksam yazmıslar
uyku yapmıyormu bu ılac?
aynen benim doktorumda lütfen senden rica ediyorum canın belki çok ister ama baklava kadayıf bunları az ye. karbonhidrat alma. unlu mamüllerinden uzak dur dedi. birde espri yapıyor benim hanımda çok yiyecek olduğu zaman engellerdim oda bana gıcık olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?