2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet canım gbeğim çıkmaya başladı ve doğru sivri bilmem ki çok güçlü hisler var içimde erkek diye sylüyor
kızımda olsa çok sevinicem erkekte kaynana oluruz napalım

ayy kaynan

bunu ben de okudum ona göre bizim kız olur ama ilk kalp atışını duyduğunuz zamanki sayı önemliymiş bakalım tutacak mı test edip onaylarız

aaa ben size anlatmadım iki gün öncesinde böyle içim bir tuhaf parmaklarımı yalayacağım nerdeyse vişne suyu akıyor sanıyorum eşim geldi dedim ben fenayım ne yesem doymuyorum noldu dedi dedim vişne istiyorum adam pazarları marketleri dolaşıyor yok demişler iki hafta önce bitti bu mevsimde olmaz adam ne yapsın aklına bir çare geliyor büyük marketlerden birine gidip dondurulmuş vişne alıyor yarım kilo vişneyi 3-4 dakikada bitirdim sanırım ömrümde yediğim en güzel meyveydi sanki dedim evet ben vişneye aşerdim

aslında ben hep kız bebek hayal ederdim artık erkek hayalleri de kuruyorum
hele de eşim futbol oynarız tenis oynarız bisiklete bineriz sanırsın oda çocuk

kıyamam yarasın ikinize de..

ikimizde ekşi aşeriyoruz bakalım eşimde mandalina* limon bitmiş almaya gitti şimdi

Son düzenleme:

Canım ağız kuruluğu şekerden olur genelde. Tansiyon yapmaz pek. Ama sen bütün ölçümleri yaptır da içimiz rahat olsun. Bebek geç döllenme olabilir. Geç yerleşmiş de olabilir. Kendini korkutma.

Evet canım ikiz bekliyorum Allahın izniyle. Diğeri kız olsa tabi şahane olur ama dediğin gibi sağlıklı olmaları herşeyden önemli. Tek endişem o.

Canım ben duymadım daha önce. Bebeklerin kalp atış hızlarını da bilmiyorum. Yoksa biri erkek ya doğrulama şansımız olurdu :)

kızlar çok sağolun benim tansiyonum her zaman düşüktür ama yine de bir ölçtüreyim buz kompleksini de denicem

Pınarcım benim de öyledir normalde. 10-7 9-6 dan fazlasını görmedim hamileliğe kadar. Demek istediğim bu duruma güvenme ne olur ne olmaz.

tmm canım mutlaka ölçtürcem tansiyonumu

cnm 16.08.2013 de cikmis yasa

sağol cnm sana yazdıktan sonra baktım buldumda benim pek umudum yok ama yinede ikili testten sonra denicem bi şansımı...

Kızlar birşey sorabilir miyim? 13. Haftamdayim ilk haftadan itibaren popomla kalcam arasina şiddetli ağrılar giriyor böyle birşey yaşayan var mı acaba

bıçak saplanlası gii bi ağrı bende yaşıyorum canım sol tarafımda adımımı zor attığım oluyo ağrı bir girdimi...dr gidince sorucam bakalım

bıçak saplanlası gii bi ağrı bende yaşıyorum canım sol tarafımda adımımı zor attığım oluyo ağrı bir girdimi...dr gidince sorucam bakalım[/QUOTE]

Aynen öyle benim sağ tarafimda bende sorucam inşallah unutmazsam. Sürekli ayaktayim öğretmen oldugum icin ondan mı acaba

çalışan anneler doğum izni 24 haftaya çıkmış çok şükür bebeğimizin yanında olucaz uzun süre

ben de Allah kısmet ederse nisan annelerinden olacağım inşallahh....Rabbim sağlıklı bir şekilde Kucağımıza almayı nasip eylesinn inşallahhh...

bıçak saplanlası gii bi ağrı bende yaşıyorum canım sol tarafımda adımımı zor attığım oluyo ağrı bir girdimi...dr gidince sorucam bakalım

Aynen öyle benim sağ tarafimda bende sorucam inşallah unutmazsam. Sürekli ayaktayim öğretmen oldugum icin ondan mı acaba[/QUOTE]

bende çalışıyrm ama masa başındayım öle çok fazla ayakta değilim...ondan olduğunu düşünmüyorum...

çalışan anneler doğum izni 24 haftaya çıkmış çok şükür bebeğimizin yanında olucaz uzun süre

daha çıkmadı canım inşallah biz doğum yapmadan çıkar :) ama taslaktaki diğer maddelerde çok güzl inşallah tam olmasada büyük bir kısmı kabul edilir...

aslında ben hep kız bebek hayal ederdim artık erkek hayalleri de kuruyorum
hele de eşim futbol oynarız tenis oynarız bisiklete bineriz sanırsın oda çocuk

ben de aynen canım hatta kız ismimiz hazırda erkek ismi düşünüyoruz şimdi eşim de hemen maçları izleyecek arkadaşım geliyor moduna giriyor erkek olursa dediğimde

kıyamam yarasın ikinize de..

ikimizde ekşi aşeriyoruz bakalım eşimde mandalina* limon bitmiş almaya gitti şimdi

sağol canım mandalina limon ağacı olsa hayretmez bize

Evet canım ikiz bekliyorum Allahın izniyle. Diğeri kız olsa tabi şahane olur ama dediğin gibi sağlıklı olmaları herşeyden önemli. Tek endişem o.

sağlıkla gelsinler maaşallah bence diğeri de kız

çok şükür bu iyi oldu meleklerimiz sağlıkla gelsinler yanlarında anneleri olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…