evet canım gbeğim çıkmaya başladı ve doğru sivri bilmem ki çok güçlü hisler var içimde erkek diye sylüyor
kızımda olsa çok sevinicem erkektekaynana oluruz napalım
kızlar kalp atış hızını söyledi mi size dr..
kalp atış hızına göre de cinsiyet tahmini varmış ne kadar doğru bilmemkızların daha hızlı erkeklerın daha yavaş atarmış..
bi yerdev okudum 140 aşağısı ise erkek yukarı ise kız demişler..bizimki 128 çıktı orası da erkek diyo
saçmamıdır sizce siz duydunuz mu
aaa ben size anlatmadım iki gün öncesinde böyle içim bir tuhaf parmaklarımı yalayacağım nerdeyse vişne suyu akıyor sanıyorum eşim geldi dedim ben fenayım ne yesem doymuyorum noldu dedi dedim vişne istiyorum adam pazarları marketleri dolaşıyor yok demişler iki hafta önce bitti bu mevsimde olmaz adam ne yapsın aklına bir çare geliyor büyük marketlerden birine gidip dondurulmuş vişne alıyor yarım kilo vişneyi 3-4 dakikada bitirdim sanırımömrümde yediğim en güzel meyveydi sanki dedim evet ben vişneye aşerdim
evet okudum bende biraz beslenmenin tuzu azaltmanın etkisi olmuyomuş hamileliktte yarın yine doktora gidicem doktora gitmeden de sağlık ocağında ölçtürcem inşallah yüksek çıkmaz ya
zaten benim bebiş 4 gun geriden geliyor biraz moralim bozuldu açıkçası
yarın ikli test de yaptırcam
bi şikayetim de yoktu sadece ağzım çok kuruyo bilmiyorum etkisi var mı
öyle miii bebişlerimin biri diyorsun sanırım ikizlerin olacakbir arkadaşım da şuan ikizlere hamiş biri kız biri erkek ilk 3.5 ay ekşi yemiş sonrasında da tatlı küpüne düşmüş sağlıklı olsunlar da kız mı erkek mi hiç önemli değil
gerçekten mi ayy göbişin çıkıyor öyle miayy açıkcası ben de erkek hissediyorum bakalım ne çıkacak
Allah yardımcın olsun canım sağlıklı haberlerle dönün inşallah
kızlar kalp atış hızını söyledi mi size dr..
kalp atış hızına göre de cinsiyet tahmini varmış ne kadar doğru bilmemkızların daha hızlı erkeklerın daha yavaş atarmış..
bi yerdev okudum 140 aşağısı ise erkek yukarı ise kız demişler..bizimki 128 çıktı orası da erkek diyo
saçmamıdır sizce siz duydunuz mu
kızlar çok sağolun benim tansiyonum her zaman düşüktür ama yine de bir ölçtüreyim buz kompleksini de denicem
Canım ağız kuruluğu şekerden olur genelde. Tansiyon yapmaz pek. Ama sen bütün ölçümleri yaptır da içimiz rahat olsun. Bebek geç döllenme olabilir. Geç yerleşmiş de olabilir. Kendini korkutma.
Evet canım ikiz bekliyorum Allahın izniyle. Diğeri kız olsa tabi şahane olur ama dediğin gibi sağlıklı olmaları herşeyden önemli. Tek endişem o.
Canım ben duymadım daha önce. Bebeklerin kalp atış hızlarını da bilmiyorum. Yoksa biri erkek ya doğrulama şansımız olurdu :)
Pınarcım benim de öyledir normalde. 10-7 9-6 dan fazlasını görmedim hamileliğe kadar. Demek istediğim bu duruma güvenme ne olur ne olmaz.
cnm 16.08.2013 de cikmis yasa
Kızlar birşey sorabilir miyim? 13. Haftamdayim ilk haftadan itibaren popomla kalcam arasina şiddetli ağrılar giriyor böyle birşey yaşayan var mı acaba
hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah :) darısı bizlerin başına bende cuma günü kontrole gidicem inşallah hayırlısıyla bende öğrenirim meleğimin cinsiyetini
benim göbeğim çok çıktı ya aaa
çalışan anneler doğum izni 24 haftaya çıkmış çok şükür bebeğimizin yanında olucaz uzun süre
bıçak saplanlası gii bi ağrı bende yaşıyorum canım sol tarafımda adımımı zor attığım oluyo ağrı bir girdimi...dr gidince sorucam bakalım
çalışan anneler doğum izni 24 haftaya çıkmış çok şükür bebeğimizin yanında olucaz uzun süre
arkadaslar ıkılı test yaptıranınız var mı? Sat 28 hazıran
aslında ben hep kız bebek hayal ederdim artık erkek hayalleri de kuruyorum
hele de eşimfutbol oynarız tenis oynarız bisiklete bineriz sanırsın oda çocuk
kıyamamyarasın ikinize de..
ikimizde ekşi aşeriyoruz bakalım eşimde mandalina* limon bitmiş almaya gitti şimdi
Evet canım ikiz bekliyorum Allahın izniyle. Diğeri kız olsa tabi şahane olur ama dediğin gibi sağlıklı olmaları herşeyden önemli. Tek endişem o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?