2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar doktordaydim minikim cok iyi . Enfeksiyon icin toz olan ilactan verdi. 1 hafta geriden gelyirdu iki gun daha kapamis arayi

Kizlar doktordaydim minikim cok iyi . Enfeksiyon icin toz olan ilactan verdi. 1 hafta geriden gelyirdu iki gun daha kapamis arayi

maşallah canım inşallah benmki dekapamıştır 4 gun gerideyiz de

bende yarın ikili teste özele gitcem uni hastanesi tırt çıktı

Son düzenleme:
merhabalar ben geldim benm 18 aylık bebeğim bir tane daha istiyorum beraber buyusunler kararsızım ilgilenebilir miyim diye . sizce ne yapmalııııı

ikiliye girecek arkadaşlar alttan muayene olunuyor mu bi arkadaş benim kine alttan ultrasonla baktılar dedi de

merhabalar ben geldim benm 18 aylık bebeğim bir tane daha istiyorum beraber buyusunler kararsızım ilgilenebilir miyim diye . sizce ne yapmalııııı

wallahi bana soracak olursan çalışıyosan veya çalışsanda bakacak kişi yoksa düşünme derim yine senin fikrin ama zor olacağını düşünüyorum.

ikiliye girecek arkadaşlar alttan muayene olunuyor mu bi arkadaş benim kine alttan ultrasonla baktılar dedi de

bende her ihtimale karşı ağdaya gitcem sabah :)

Hadi hayirli haberlerle gel canim.

Hayirdir niye tirt cikti. Beni de 20 gun sonra cagirdi ikili icin.

zaten randevu alıp gitmişim ultrason bakcak kan alçak
perşembeye randevu verdi
birde sonuç en erken 15 güne çıkarmış
başka kadın vardı onunki 1 aydır çıkmamış
yani bir günde bile sonuç açıklayan yerler varken çok saçma geldi

Maşallah bebisine canim

Alttan muayene olmuyor canim.eltim yeni yaptirdi ustten usg ve ksn almislar.

geçmiş olsun. düzelir inş enfeksiyon
Sagoo canim ins

Devlet diyedir bisey olmaz herhalde ama sen bilirsin

Kızlar ikili taramaya ne kadar ödediniz?Özelde yaptıran var degil mi?Bizi ayın 12sine çağırdı doktorumuz özel hastane olduğu için fiyatları merak ettim :)

Kızlar progestan hapını kaçıncı aya kadar kullanacağız?

ben bir kutu fitilini kullandım ve bu süre içinde kanamam olmadığı için doktorumda pek ilaç tedavisinden yana biri olmadığından sanırım bırakabilirsin dedi.bir kaç haftadır kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…