2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
enfeksiyon şikayeti olan hamileler taharetlenirken sirkeli suyla taharetlenin çok işe yarıyor önden arkaya doğru temizlik yapın sakın arka tarafı yıkayınca ön tarafa değdirmeyin idrar yolu ve genital enfeksiyonlar kadınlara en sık bu şekilde bulaşıyor benimde mantar sorununm var sirkeli su rahatlama sağlıyor ve bakterileri öldürüyor tabi bol bol su içmeyi ihmal etmeyin...

bunu hemen denicem cnm sanada çokkk geçmiş olsunnnnnnnnnnn

bırde akıntıdan kultur alınıyormus ben bugun detaylı bır ıdrar yollarına bakmalarını saglarım bu kadar bılgı eslıgınde bakalım

bırde akıntıdan kultur alınıyormus ben bugun detaylı bır ıdrar yollarına bakmalarını saglarım bu kadar bılgı eslıgınde bakalım

akıntı kültüründe vajinadan gelen akıntıya bakıyolar idrar kültürü aynı idrar testi gibi idrarını yapman için 2 ayrı kap veriyolar biri kültür için biri normal idrar testi için oluyor ben yaptırmıştım ikisinide yaptırmanı öneririm bu şekilde eenfeksiyonun nerden kaynaklandığı belirlenir sende rahat edersin canım çok geçmiş olsun sirkeli suyu denemeni öneririm

bizim içinde geçerli canım ben mesela cezaevinde çalışıyorum diğer cezaevinde uygulanmaya başlanmış bile

bende kamuda memurum. ben şimdi diyecek olsam karşı gelirler. emsal olursun derler. amaaan birsürü yaygara. beni 15:30 da göndermeleri imkansız. bizimkilerde süt iznine çıkanlar bile zor gidiyor. süt izni doğum yapanın hakkı olduğu halde yinede arkasından millet emzirmiyo evde oturmak için doğum yapıyo filan diyolar

ya bende kamudayım o yönetmeliği okudum ama amirinin insiyatifindeymiş gibi geldi bana

ne kadar büyük bi terbiyeszlik bu yani

kızlar polen alerjim tavan yaptı bugün iki dakikaya bir hapşırıyorum. ilacını da içemiyorum. meğer ilaç baya etkiliymiş. burnum kulaklarım damağım heryer kaşınıyooooo....:2:

cnm 16.08.2013 de cikmis yasa

Bende 08.30 17.30 çalışıyorum da yemek saati dahil 9 saat çalışıyorum bunu nerden biliyorsunuz. Eğer öyle bişey varsa ben neden 17.30 a kadar çalışayım ki yardımcı olursan sevinirim arkadaşım

cnm bizim isyeri avukatimiz insan kaynakarina bildirim yapti ben kendim de insan kaynaklarinda oldugumdan hemen haberim oldu ve yonetim kurulu karariyla hamileler basladi. yasa 16.08.2013 de cikmis

cnm ya bebişin nasıl ilk doğumdan.ben okadar ilaç kullanıyorum ki korkuyorum.henüz magnezyum vermediler.benim daha 12. haftada başladı o makata baskı...çok şükür dünden beri hiç yok ama korkuyorum...

sen de dr dan sonra haber ver cnm inş güzel sonuçlar ve yeterli tedaviyle döneceksin inş cnm

Filologum çok geçmiş olsun yaaa. Bak ben pazartesi buraya yazdım uzun uzun. Bende de tansiyon çıktı. Bir iki defa yüksek değer yakaladık ve doktorum direk ilaca başladı. Tansiyon erken doğum da yapabiliyormus. O gün de senin yüksek çıkmış. Istersen bu ara ölçtür. Belki senin de yüksek seyrediyordur. Aklıma geldi... inşallah sağlıkla sonuna kadar gider.

Cutemom canım bir rahatlayamadın Sıkıntılar bitecek inşallah canım. Iyi düşün kötüyü aklına getirme.

Ben pazartesi bebeklerden birinin erkek olduğunu yazmıştım :) Başka erkek anneleri de olmuş :) Sanırım erkek bebekler biraz terbiyesiz malı ortaya koyup yatıyorlar ilk erkekler öğreniliyor. Önümüzdeki haftadan itibaren cinsiyet ogrenenlerin sayısı artacak saniyorum.

yine ,darar tahlili veriyosunda idrarda bakterinin üreyip üremediğine bakıyolar sanırım 2-3 gun sonra çıkıyo sonucu

önceden yaptırdığım idrar tahlilinde seyrek bakteri çıkmıştı. doktorum isteyince ben de c.tesi idrar kültürü yaptırdım. aynı idrar tahlili gibi bi kaba idrarını yapıyosun. 3 gün bekletiliyo bakterinin üreyip üremediğine bakılıyormuş. bende üreme olmadı çok şükür, sadece bol su içmem gerekiyo.

Kzlar bendeki mandalina istegi bir turlu bitmiyo.dunya kadar yesem banamisin demiyoesimde tssimaktan yoruldu.
Limonda yiyorum canim hep eksi istiyo.tatliyi hic istemiyo

Aseriyorum sanırım

bugun benim de hastanede 14-8 çıktı hemşire sınırdasın günde 2 kere ölçtür dedi
geldiğimde evim karşısında eczane var orda da ölçtürdüm yine aynı
biraz moralim bozuldu ya
senin yazdıklarında görmüştüm limonlu su içtim ama bilmiyorum ya ne yapmak lazım

bende de aynı durum söz konusu benim bakteri bol du yalnız :) ama başka bişi çıkmadı lökosit vs

Kızlar birşey sorabilir miyim? 13. Haftamdayim ilk haftadan itibaren popomla kalcam arasina şiddetli ağrılar giriyor böyle birşey yaşayan var mı acaba

Allah muhafaza ayy ilk okuduğumda devamını getiremedim beynim uyuştu resmen canım evlatlarımız Allaha emanettir onları Allah korusun bana bu gün doktorum dedi ki hamilelere keşke internete yasaklayabilsek dedi çok etkileniyorlar kendi durumlarına denk şeylere bakıp gereksiz endişeleniyorlar ve bu endişeyle bebeklerini de üzüyorlar dedi eşim de diyor ki ben 7 ay kapatayım ya interneti

buna ben de ilk başta dikkat etmemiştim klozete oturunca yıkama arkadan öne oluyor ya 1-2 gün kaşıntı sıkıntım oldu sonra araştırdım dediğin gibi buna özen gösterdim çamaşırımı çok sık değiştirdim toparladım şükür bana da hem sirkeyi hem de bir sudan bahsettiler eskiden doğum yapan kadınlara doktorlar bu suyu muhakkak verirmiş wc gidince bu suyla yıkanıyormuşsun eczanelerde satılırmış adını şu an unuttum :26:

kızlar polen alerjim tavan yaptı bugün iki dakikaya bir hapşırıyorum. ilacını da içemiyorum. meğer ilaç baya etkiliymiş. burnum kulaklarım damağım heryer kaşınıyooooo....:2:

ayy ben de alerjik astım hastasıyım ve aynı sıkıntılar bende de var boğazını biraz olsun rahatlatmak için ılık süte yada suya kestane balı bulup katmanı öneririm kestane balı mükemmel işe yaradı hele şimdi de hamişken insan ilaç kullanamıyor bir de olur ya kestane balı bulamazsan keçiboynuzu pekmezi sabahları kalktığında iç canım şifa olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…