enfeksiyon şikayeti olan hamileler taharetlenirken sirkeli suyla taharetlenin çok işe yarıyor önden arkaya doğru temizlik yapın sakın arka tarafı yıkayınca ön tarafa değdirmeyin idrar yolu ve genital enfeksiyonlar kadınlara en sık bu şekilde bulaşıyor benimde mantar sorununm var sirkeli su rahatlama sağlıyor ve bakterileri öldürüyor tabi bol bol su içmeyi ihmal etmeyin...
bunu hemen denicem cnm sanada çokkk geçmiş olsunnnnnnnnnnn
kültür nasıl yapılıyor bend eonu yaptırmak ıstıyorum
bırde akıntıdan kultur alınıyormus ben bugun detaylı bır ıdrar yollarına bakmalarını saglarım bu kadar bılgı eslıgınde bakalım
bu devlet memurları için geçerlimi? bizimkilere desem iş çıkarıyosun şimdi emsal olacaksın derler
bizim içinde geçerli canım ben mesela cezaevinde çalışıyorum diğer cezaevinde uygulanmaya başlanmış bile
bende kamuda memurum. ben şimdi diyecek olsam karşı gelirler. emsal olursun derler. amaaan birsürü yaygara. beni 15:30 da göndermeleri imkansız. bizimkilerde süt iznine çıkanlar bile zor gidiyor. süt izni doğum yapanın hakkı olduğu halde yinede arkasından millet emzirmiyo evde oturmak için doğum yapıyo filan diyolar
bende kamuda memurum. ben şimdi diyecek olsam karşı gelirler. emsal olursun derler. amaaan birsürü yaygara. beni 15:30 da göndermeleri imkansız. bizimkilerde süt iznine çıkanlar bile zor gidiyor. süt izni doğum yapanın hakkı olduğu halde yinede arkasından millet emzirmiyo evde oturmak için doğum yapıyo filan diyolar
canım günaydın bu işten erken çıkma olayı resmi gazetede ne zaman yayınlandı ben geçmişe dönük baktım bulamadım bende 8,30-17,30 çalışıyorum eğer dediğin gibiyse işime yarar 15,30da çıkmak bu aralar eve gittiğimde kendimi çok yorgun hissediyorum...
Bende 08.30 17.30 çalışıyorum da yemek saati dahil 9 saat çalışıyorum bunu nerden biliyorsunuz. Eğer öyle bişey varsa ben neden 17.30 a kadar çalışayım ki yardımcı olursan sevinirim arkadaşım
benımde ılk gebelıgımde vucut sureklı gebelıgı tahlıye etmeye calısıyordu
en son makattakı baskı hıssıyle 36+4 gunlukken dogum yaptım benmagnezyum kullandım hep rısklı gebelıkler uzmanına gıttım
allah yardımcın olsun senınde cok uzuldum
yine ,darar tahlili veriyosunda idrarda bakterinin üreyip üremediğine bakıyolar sanırım 2-3 gun sonra çıkıyo sonucu
Filologum çok geçmiş olsun yaaa. Bak ben pazartesi buraya yazdım uzun uzun. Bende de tansiyon çıktı. Bir iki defa yüksek değer yakaladık ve doktorum direk ilaca başladı. Tansiyon erken doğum da yapabiliyormus. O gün de senin yüksek çıkmış. Istersen bu ara ölçtür. Belki senin de yüksek seyrediyordur. Aklıma geldi... inşallah sağlıkla sonuna kadar gider.
Cutemom canım bir rahatlayamadınSıkıntılar bitecek inşallah canım. Iyi düşün kötüyü aklına getirme.
Ben pazartesi bebeklerden birinin erkek olduğunu yazmıştım :) Başka erkek anneleri de olmuş :) Sanırım erkek bebekler biraz terbiyesiz malı ortaya koyup yatıyorlarilk erkekler öğreniliyor. Önümüzdeki haftadan itibaren cinsiyet ogrenenlerin sayısı artacak saniyorum.
önceden yaptırdığım idrar tahlilinde seyrek bakteri çıkmıştı. doktorum isteyince ben de c.tesi idrar kültürü yaptırdım. aynı idrar tahlili gibi bi kaba idrarını yapıyosun. 3 gün bekletiliyo bakterinin üreyip üremediğine bakılıyormuş. bende üreme olmadı çok şükür, sadece bol su içmem gerekiyo.
Merhabalar
bende aranıza kısa bir süre önce katıldım. Bu gün bebeğimin öldüğünü sandım. Dün bebeği 12. Haftaya kadar kalbi duran annelerin yazışmalarını okumuştum.
Bugün aynı belirtiler bende de oldu. Sanki hemile değilmişim gibi hafifledim. Ne bulantı ne ağrı. Göğüslerim eskisi gibi karnım dümdüz oldu sanki.
çok telaş yaptım biraz önce işyerime yakın bir hastanede randevu aldım.
Ama sıramı beklerken kalbim duracaktı. Zaten sinirlerim bozuldu ağlamıştım.
Bebeğimi oynarken görünce gözlerimden yaşlar döküldü. Doktor dan da utandım ama kendimi tutamadım.
Bebeğim hala oradaymış.
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
enfeksiyon şikayeti olan hamileler taharetlenirken sirkeli suyla taharetlenin çok işe yarıyor önden arkaya doğru temizlik yapın sakın arka tarafı yıkayınca ön tarafa değdirmeyin idrar yolu ve genital enfeksiyonlar kadınlara en sık bu şekilde bulaşıyor benimde mantar sorununm var sirkeli su rahatlama sağlıyor ve bakterileri öldürüyor tabi bol bol su içmeyi ihmal etmeyin...
kızlar polen alerjim tavan yaptı bugün iki dakikaya bir hapşırıyorum. ilacını da içemiyorum. meğer ilaç baya etkiliymiş. burnum kulaklarım damağım heryer kaşınıyooooo....:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?