2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Sila-doruk
Ara hastaneyi sor cnm merak ediyorsan. Benden rutin gebelik testleri için 300 tl istemişlerdi. Devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım. İkili için de uçuk bir fiyat olabilir diye önceden aradım :)

ben geldim benı dınleyecek bırılerı varmı :26:

Sabah mide bulantısıyla uyandım. Gece üstüm açık kaldı galiba. Midemi üşütmüş olabilirim. Nane limon içiyorum şimdi. Hiç uyuyamadım yaa cutemom dinleriz tabi.

Gunaydinnnnnnnnnnnnn...

Bugun annem gidiyo rahatlik bitiyo.k.validem gelecek birazda..su 3.5 ayi bi atlatsaydim rahaylYacaktim inşallah.

dün akşam eşimi beklemek için eve gittim beraber gitmeliyiz gibi hissettim oglumud ahiç almadım annemden yatarken kasıklarımda ve belimde agrılar hissettim bu boyle olmayacak dusa gıreyım esım gelene kadar uyuyayım dıye dusundum camasırımı cıkardıgımda sulu pembe kahveye donuk kanama oldugunu gordum hemen yengemı aradım gelmesını soyledım 5 dk ıcınde evdeydı elımızde camasır bakıyoruz kanama degıl ama bısey var tekrar camasır degıstırıp duruma bakınca devam ettıgını gorduk hastane zaten 10 dk uzaklıkta hemen arabaya atlayıp gittik o sırada esımde ısten cıkmıs hastaneye varmıstı
apar topar benı bır odaya aldılar doktor geldı yaslıca bır adamdı usg baktı bebek ıyı kalp atıslarıda
cısnıyetı ogrenmek ıstermısın dedı , hayır dedim :26: kanama var kesenın hemen yanında kese surdan ayrılmaya baslamıs dedı gormem uzun surmedı o alanı gordum
ıdrar tahlıllerı yapıldı bobreklerıme usg ıle bakıldı bobreklerde kum yada tas yok ama enf var
kasık agrılarım bu yuzdenmıs parol verdı
ve tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıc sabah tuvalete kalk dedı
dusuk tehlıkem var bısey olmaya bılır oladabılır
en son gelen kanın uzerınden 15 gun gecınce tehdıt bıtmıs olurmus ve usg kanama alanı gorulmeyecek dedı
ısıne gıdebılırsına ancak mumkun oldugunda hareket etme eger cogalırsa nıtelıgı degısırse senı hastaneye yatırıcaz der demez aglamaya basladım
ne oldu dedı ılk bebegın degılmıs dedım degıl ılkı tup bebek onda oldumu dedı olmadı dedım yapıcak bısey yok bısey olmaya bılır oladabılır bısey dıyemıyoruz herseye hazırlıklı olun dedı
iğnelere baslayabılırız dedı
duruma baglı
eve geldık hemen ılacları ıcıp yattım uyudum sabah tuvalete kalktıgımda son fıtılımı kullanmıstım parca parca fıtılın kalıntılaırnı gordum ama pembe kahve renklıydı bellıkı kanama lekelenme devam edıyordu ped koydum servıse kadar esım arabayla goturmek uzere kapıdan cıktık merdıvene oturdum esım ayakkabılarımı gıydırırken ben aglıyodum ne dusundu acaba benı oyle gorunce bılmıyorum ne olacak bılmıyorum aksam daha umutluyken sabah bır anda umutsuzluga kapıldım
ıse geldıgımde yenı bır ped koydum cıkardıgım pedde pembelıklerı gordum
fark ettımde agzımında tadı yok
bana gore 10+1 bugun doktora göre 11+0 yanı adet oncesı gebelıgım olusup uzerıne adet gormusum
bilmiyorum bunuda atlatırmıyız hersey duzelırmı

diğer konuya yadım oradan kopyaladım kızlar

Çok geçmiş olsun canım. Korkma stres yapma. Doktorun dediği gibi çok fazla hareket etme. Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah. Eşim ayakkabılarımı bağlarken ağlıyordum dedin ya çok etkilendim. O anı yaşadım sanki. İnşallah son gözyaşın olur. İzin alamıyo musun işten?

Sabah mide bulantısıyla uyandım. Gece üstüm açık kaldı galiba. Midemi üşütmüş olabilirim. Nane limon içiyorum şimdi. Hiç uyuyamadım yaa cutemom dinleriz tabi.

Kızlar günaydın ,

Bugün öğleden sonra ikinci kontrolüm var , çok heyecanlandım , hareket edermi acaba görebilir miyim . İkinci kontrolde testler tekrarlanıyor mu? Hangi testler yapılıyor.

Cutemom cpk gecmis olsun canim ama yazini okurken
Icim cok rahatti bisey olmayacak korkma telas panik stres yaptikca
Olmayacagi varsada oluyir keske rapor alip evde dinlenseydin
Bu arada kan sulandirici kullaniyormusun

Kızlar günaydın ,

Bugün öğleden sonra ikinci kontrolüm var , çok heyecanlandım , hareket edermi acaba görebilir miyim . İkinci kontrolde testler tekrarlanıyor mu? Hangi testler yapılıyor.

Evet hareket ettiğini görebilirsin :) çok güzel bir duygu:) kalp atışı kontrol edilir ve ikili test için gün verir sanırım.

Canim seninle yaşadıklarımiz benziyor:26:
O kanama alaninin bitmesi gitmesi lazim rahstlamamiz icin.
Benim naczane fikrim kanama vsrken rahimde fitilin cok işe yaramadgi bana biraktirdi igneye baslatti dr.bence bu gneye basla canim..ben ne zaman igneyi ilac bırakıp jel gectim kanamam basladi demek ki etkisi daha az.igneye gecince kesiliyo.

Dinlenmen lazim ise gitmek zorundaysan bile eve gidince mutlaka dinlen yat canim.
Ve hic korkma birsey olmayacak allahin izniyle. Bak benim kanamam saril saril oldu bebegim iyi cok sukur.seni de oyle

Atlsticaz bu gunleri.

buda usg resmi
ustekı kesenın dıbınde kanama alanı gozukuyor bebek net degıl orada altakındede bebek yuzustu donmus sankı secde eder gibi

Kizlar nugun itibariyle 11+3 olduk ve benim bulantilar hala devam ediyor
Benim gibi bulanti lari devam eden varmi. Bulantisi gecen arkadaslar kacinci
Haftada gecti Allah yardimcimiz olsun.

doktor rapor yazmayınca bende bısey yapamadım
ama kotulesırsem ızın alacagım dıger konumad ayazdım doktor suanda cok ta yatmakla alakalı olup olmadıgı tartısılır dedı
daha cok ızne ıhtıyacın olabılır dedı cunku kanamam cogalırsa hastaneye yatıp takıbım oyle devam edecekmıs
kendımı caresız hıssedıyorum cunku oglumdada hastaneye yatmıstım ama kucukken degıl dogmasına 5 hafta varken cok zordu dogum hanede yatmıstım

Cutemom cpk gecmis olsun canim ama yazini okurken
Icim cok rahatti bisey olmayacak korkma telas panik stres yaptikca
Olmayacagi varsada oluyir keske rapor alip evde dinlenseydin
Bu arada kan sulandirici kullaniyormusun
kan sulandırıcı kullanmıyorum ılk gebelıgımde kullanmısıtm

senı sımdı daha ıyıa naldım sen yazınca benımde ıcım hopluyordu ama o kadar
ne yasadıgını bılmıyordum
buarada fıtıl progestan degıl enf mantar ıcındı sondu attım ve bıraktım bıttı zaten
muhtemelen ıgneye baslayacagmım

senın kanaman ne renktı? senın kanama alanın benım kının yerındemı sankı kese ayrılmaya basladı dıyınce anladınmı kanama alanından zıyade baska bır anlam cıkıyor ortaya
hıc umudunu kaybettıgın olmuyormu?
doktor son kanama uzerınden 15 gun gecmelıkı normal hayatına donmen ıcın dedı
tbaı usg kanama alanı kapanmalı? her tuvalete gıttıgınde gelıyormu
benım gelıyor suanda kanama gıbı degıl ama acık kahve pembe tonlarında degısık bısey akıntımda var kahve tonlarında

Eki Görüntüle 807353 buda usg resmi
ustekı kesenın dıbınde kanama alanı gozukuyor bebek net degıl orada altakındede bebek yuzustu donmus sankı secde eder gibi

çok geçmiş olsun canım sıkma canını moralini yüksek tut inan moral çok önemli allahın izni ile hiç bir şey olmucak inş. sen gönlünü ferah tut cnm ve dinlenmeye çalış mecbur kalmadıkça ani hareketler yapma.. biz seninle aynı zamanlarda alıcaz bebişlerimizi kucağımıza inş. sıkma canını üzülme nolur:s

üzülmemeye calısıyorum tabıkı
ama sureklı bıseyler geldıgını hıssedıyorum bu cok morel bozucu
hamıleyken yaptıgım tek hata bence temızlıge aynen devam etmemdı
ne olurdu ayda bır temızlıkcı tutsaydım
esımede kac kere soyledım beraber yapalım dedım her defasında bır bahane buldu yapmadık
gercı bu ılk kanlı akıntı persembe gunu geldı 3 hafatdır temızlık yapmıyordum yorgunlugum yoktu bısey cıkmayınca ben hafta sonu temızlık yaptım ama agır kaldırmadım salı gunu tekrarladı ve dun doktora gıttıgımde bunları ogrendım
hayat ıste
ınsallah bu zamanlarda gecer
korkum bunun bırde erken dogum rıskını artırması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…