2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben yarın ikili tarama testine giricem dua edin bana inşallah bebeğim sağlıklıdır. lütfen birbirimize dua edelim. dua çok önemli

İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım.. Moralini yüksek tut iyi düşün iyi olacak.. Bende Pazartesi yaptırıcam ikili testi bakalım.. Bu güne kadar geldiyse bundan sonrada bizimleler inşallah Allah'ın izniyle..

biz kadınların temizlik merakı san o kunuda bir şey diyemiyorum bende hiç bir şey yapmıyım desemde duramıyorum eşler her zamnki gibi tmm der ama lafta kalır :) yani sen yine tek başına işleri yaparsın yinede ne olursa olsun hiç bir şey yapma birde hani diyorsunya devamlı bir şeyler geliyor diye orya odaklanmamaya çalış anlıyorum seni şuan çok sık lavaboya gitme ihtiyacı duyuyorsundur ama dediğim gibi güzel şeyler düşün olurmu her şey çok güzel olacak inş..

Kzlar bendeki mandalina istegi bir turlu bitmiyo.dunya kadar yesem banamisin demiyoesimde tssimaktan yoruldu.
Limonda yiyorum canim hep eksi istiyo.tatliyi hic istemiyo

Aseriyorum sanırım
bende cok ıstıyorum esım bu durumuda sallamıyor bugun artık bul su mandalıları dedım

tesekkur ederım canım lavaboya gıtmeyı ertelıyorum hep :)
suanda cok cıddı uykum var sanırım oyle gozlerım kayıp gıdıyo progestandanda oalbılır

canımm benim gerçekten yaşanmayınca bilinmez çok kötü kanama olayı.insanın canından can gidiyo
hani kolun kesilirde taze kan akar ya benimki aynen öyleydi o tam 3 pet doldu bacaklarımdan aktı gündüz başladı hemen iğne oldum gece çoğaldı hastane yok gidemedikte sahaba kadar bekledik o günkü korkumu asla unutamam.wc gidemedim sanki kötü bir şey göreceğim sandım.şimdi kanama alanı kapanmamış aynen duruyo ..ilacın iğnenin dozu arttı..kesinlikle iğneye başla canım hergün olandan kullanman zor olur haftalık var ondan yazdır proloton depot adı.

bak benim usg o kadar iyi değil ama alan belli oluyor şimdi ekleyeceğim görmen için.

atlatacağız ama inanıyorum ben bebeğimiz bizi bırakmayacak mucizelerimiz onlar bizim

Son düzenleme:
bebeğin hemen yanındaki büyük alan kanama alanı

Son düzenleme:
Kizlar nugun itibariyle 11+3 olduk ve benim bulantilar hala devam ediyor
Benim gibi bulanti lari devam eden varmi. Bulantisi gecen arkadaslar kacinci
Haftada gecti Allah yardimcimiz olsun.

Aynı şekildeyim seninle 13+ dayım hala devam ..kalktım iki saat önce kraker yedim.. :)
9 ay boyunca bile yaşayan varmış bunu .. Genelde geçermiş 14-15 haftalarda..

gercektenmı taze kıpkırmızı kan
bende duna ksam acıkcası bısey dusurecegım dıye aklım cıktı hemen yengemı aradım ortalıgı yaygaraya vermek ıstemedım ama mecburdum
bırd een tuhafı en falza 1 saat once annemle tartısmıstım yok efendım egede boyle yapmısım doktorlardan cıkmıyormusum bısey yokmus ben napmaya calısıyormusum
onlara duyurmak ıstemezdım ama bısey gelıp evde ölür kalırım korkudan dıye yengemı cagırdım
dusunku ben dusuk yapıyorum sandım
yalnız benımkı ne kan ne kahve
degısık turumcumsu bısey belımde agrı var hala senınde varmı?

gunluk olanlardan zor olur ama haftalık olan butun ıhtıyacımı karsılıyor ben egedeyken sabah aksam vuruluyorudme ve hemsıre gelıyordu

hala kanama oluyormu? senın kanaman kesenın ne tarafında ? aynı yerdemı? kese ayrılıyor gıbı duruyor bakınca
bnuarada ben usg resmını taradım o yuzden daha net gozukmus

bebeğin hemen yanındaki büyük alan kanama alanı

Eki Görüntüle 807357

anladım sol tarafta dımı baya ıncecık gozukuyor kese cızgısı
pekı kese ıcınde kanama dedıklerı ne oluyor bılıyormusun belkı sımdıye kadar arastırmıssındır
kac zamandır evde yatıyorsun
ozeldemı calısıyorsun? bısey demıyorlarmı?

evet bebeğime çok yakın..
canım kese içinde kanama hiç duymadım kesenin etrafında duydum oda bizimkiler gibi işte..keseye ne kadar yakın ve büyük bir alansa o kadar tehlikeli ..
ben özelde değilim canım..rapor alınca okulda problem olmuyor.

senin işyerin rapor konusunda sıkıntı mı çıkarıyor canım..bir kaç gün alıp dinlensen

aysunayycım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. rapor alacaktın sanırım alırsan dinlen. Rabbimin izniyle düzelir inş.

cok teşekkür ederim canım..
p.tesi doktora gidicem ikili için..kanama alanı hala duruyorsa ki geçmeyecektir muhtemelen..rapor alıcam..

az once gıdıp druumu bıldırdıgımde bana pazartesı ıse gelebılecekmısın dedı hanı hafat sonu bısey olursa gıbılerınden
bılmıyorum sen ne ıs yapıyorusn senın yerını bırı dolduruyormu sen yokken bende o sans yok ıste
kac zamandır raporlusun ?

ben hamile değilimm..
cutemom benim kıymetlimdir..onun durumunu görünce buraya bakmak istedim..
sanda çok geçmiş olsun tatlım..
Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin..
sizler güçlü annelersiniz..bebeklerinizde sizin kadar güçlü..
herşey yolunda girecek inş..
ayy birde ben hamile kalabilseydimmm

öğretmenim mesleki eğitim merkezinde yerimi dolduracak kimse yok ama ilk haftalar bizde ders olmaz zaten çırak kayıtları vs oluyo.
dersler başlasa da telafi ederim canım başka çare yok.kanama alanım kapanmamışsa.

amin canım çok teşekkür ederim..inşallah en kısa zamanda meleğin gelr sana inşallah.
benimde çok zor oldu bebeğim doğal yolla gelmedi 3 yıl bekletti bizi 1 aşılama 2. tüp bebek tedavisinde kavuştuk ona..
ama işte hala bi oh çektirtmedi bize korkutuyor..

çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…