ben yarın ikili tarama testine giricem dua edin bana inşallah bebeğim sağlıklıdır. lütfen birbirimize dua edelim. dua çok önemli
günaydın güzel anneler ve minicik bebişleri
üzülmemeye calısıyorum tabıkı
ama sureklı bıseyler geldıgını hıssedıyorum bu cok morel bozucu
hamıleyken yaptıgım tek hata bence temızlıge aynen devam etmemdı
ne olurdu ayda bır temızlıkcı tutsaydım
esımede kac kere soyledım beraber yapalım dedım her defasında bır bahane buldu yapmadık
gercı bu ılk kanlı akıntı persembe gunu geldı 3 hafatdır temızlık yapmıyordum yorgunlugum yoktu bısey cıkmayınca ben hafta sonu temızlık yaptım ama agır kaldırmadım salı gunu tekrarladı ve dun doktora gıttıgımde bunları ogrendım
hayat ıste
ınsallah bu zamanlarda gecer
korkum bunun bırde erken dogum rıskını artırması
bende cok ıstıyorum esım bu durumuda sallamıyor bugun artık bul su mandalıları dedımKzlar bendeki mandalina istegi bir turlu bitmiyo.dunya kadar yesem banamisin demiyoesimde tssimaktan yoruldu.
Limonda yiyorum canim hep eksi istiyo.tatliyi hic istemiyo
Aseriyorum sanırım
biz kadınların temizlik merakı san o kunuda bir şey diyemiyorum bende hiç bir şey yapmıyım desemde duramıyorum eşler her zamnki gibi tmm der ama lafta kalır :) yani sen yine tek başına işleri yaparsın yinede ne olursa olsun hiç bir şey yapma birde hani diyorsunya devamlı bir şeyler geliyor diye orya odaklanmamaya çalış anlıyorum seni şuan çok sık lavaboya gitme ihtiyacı duyuyorsundur ama dediğim gibi güzel şeyler düşün olurmu her şey çok güzel olacak inş..
doktor rapor yazmayınca bende bısey yapamadım
ama kotulesırsem ızın alacagım dıger konumad ayazdım doktor suanda cok ta yatmakla alakalı olup olmadıgı tartısılır dedı
daha cok ızne ıhtıyacın olabılır dedı cunku kanamam cogalırsa hastaneye yatıp takıbım oyle devam edecekmıs
kendımı caresız hıssedıyorum cunku oglumdada hastaneye yatmıstım ama kucukken degıl dogmasına 5 hafta varken cok zordu dogum hanede yatmıstım
kan sulandırıcı kullanmıyorum ılk gebelıgımde kullanmısıtm
senı sımdı daha ıyıa naldım sen yazınca benımde ıcım hopluyordu ama o kadar
ne yasadıgını bılmıyordum
buarada fıtıl progestan degıl enf mantar ıcındı sondu attım ve bıraktım bıttı zaten
muhtemelen ıgneye baslayacagmım
senın kanaman ne renktı? senın kanama alanın benım kının yerındemı sankı kese ayrılmaya basladı dıyınce anladınmı kanama alanından zıyade baska bır anlam cıkıyor ortaya
hıc umudunu kaybettıgın olmuyormu?
doktor son kanama uzerınden 15 gun gecmelıkı normal hayatına donmen ıcın dedı
tbaı usg kanama alanı kapanmalı? her tuvalete gıttıgınde gelıyormu
benım gelıyor suanda kanama gıbı degıl ama acık kahve pembe tonlarında degısık bısey akıntımda var kahve tonlarında
Kizlar nugun itibariyle 11+3 olduk ve benim bulantilar hala devam ediyor
Benim gibi bulanti lari devam eden varmi. Bulantisi gecen arkadaslar kacinci
Haftada gecti Allah yardimcimiz olsun.
gercektenmı taze kıpkırmızı kancanımm benim gerçekten yaşanmayınca bilinmez çok kötü kanama olayı.insanın canından can gidiyo
hani kolun kesilirde taze kan akar ya benimki aynen öyleydi otam 3 pet doldu bacaklarımdan aktı gündüz başladı hemen iğne oldum gece çoğaldı hastane yok gidemedikte sahaba kadar bekledik o günkü korkumu asla unutamam.wc gidemedim sanki kötü bir şey göreceğim sandım .şimdi kanama alanı kapanmamış aynen duruyo ..ilacın iğnenin dozu arttı..kesinlikle iğneye başla canım hergün olandan kullanman zor olur haftalık var ondan yazdır proloton depot adı.
bak benim usg o kadar iyi değil ama alan belli oluyor şimdi ekleyeceğim görmen için.
atlatacağız ama inanıyorum ben bebeğimiz bizi bırakmayacak mucizelerimiz onlar bizim
sağol cnm sana yazdıktan sonra baktım buldumda benim pek umudum yok ama yinede ikili testten sonra denicem bi şansımı...
cnm ben 10haftalığım doktorum hamileliğimin ilk tespit muayenesinden rapor yazdı 04.08.2013 tarihinde gebelik tenısı konulmuştur diye. kabul edildi. her nekadar yasa çıksa da Türkiye de işveren böyle şeylere nasıl tepki veriyor biliyoruz maalesef
Eki Görüntüle 807353 buda usg resmi
ustekı kesenın dıbınde kanama alanı gozukuyor bebek net degıl orada altakındede bebek yuzustu donmus sankı secde eder gibi
sağol cnm sana yazdıktan sonra baktım buldumda benim pek umudum yok ama yinede ikili testten sonra denicem bi şansımı...
cnm ben 10haftalığım doktorum hamileliğimin ilk tespit muayenesinden rapor yazdı 04.08.2013 tarihinde gebelik tenısı konulmuştur diye. kabul edildi. her nekadar yasa çıksa da Türkiye de işveren böyle şeylere nasıl tepki veriyor biliyoruz maalesef
ben dun 170 aradım 8*17 calıstıgımızı soyledım bana calısma saatlerımın normal oldugunu soyledı
1 saat 20 dk molam var onların dısında 7.30 saat dedı
sen erken cıkıyorsun sonradan para olarak kesmelerın bu durumu fark ettıklerınde :)
o raporu neden yazdırdın bu arada
anladım sol tarafta dımı baya ıncecık gozukuyor kese cızgısı
pekı kese ıcınde kanama dedıklerı ne oluyor bılıyormusun belkı sımdıye kadar arastırmıssındır
kac zamandır evde yatıyorsun
ozeldemı calısıyorsun? bısey demıyorlarmı?
aysunayycım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. rapor alacaktın sanırım alırsan dinlen. Rabbimin izniyle düzelir inş.
evet bebeğime çok yakın..
canım kese içinde kanama hiç duymadım kesenin etrafında duydum oda bizimkiler gibi işte..keseye ne kadar yakın ve büyük bir alansa o kadar tehlikeli ..
ben özelde değilim canım..rapor alınca okulda problem olmuyor.
senin işyerin rapor konusunda sıkıntı mı çıkarıyor canım..bir kaç gün alıp dinlensen
evet bebeğime çok yakın..
canım kese içinde kanama hiç duymadım kesenin etrafında duydum oda bizimkiler gibi işte..keseye ne kadar yakın ve büyük bir alansa o kadar tehlikeli ..
ben özelde değilim canım..rapor alınca okulda problem olmuyor.
senin işyerin rapor konusunda sıkıntı mı çıkarıyor canım..bir kaç gün alıp dinlensen
az once gıdıp druumu bıldırdıgımde bana pazartesı ıse gelebılecekmısın dedı hanı hafat sonu bısey olursa gıbılerınden
bılmıyorum sen ne ıs yapıyorusn senın yerını bırı dolduruyormu sen yokken bende o sans yok ıste
kac zamandır raporlusun ?
ben hamile değilimm..
cutemom benim kıymetlimdir..onun durumunu görünce buraya bakmak istedim..
sanda çok geçmiş olsun tatlım..
Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin..
sizler güçlü annelersiniz..bebeklerinizde sizin kadar güçlü..
herşey yolunda girecek inş..
ayy birde ben hamile kalabilseydimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?