2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ayy şimdiki veletler ne kadar nazlıı yaaaa
biz öle değilmişiz...annelerimiz 2-3 kontrole gidermiş 9 ay bpyunca..o zaman USG falan yokmuşki böler yaygın..boru ile kalp atılşları dinlenir yollanırmışşş

ınsallah en kısa zamanda sende hamıle kalırısn canım ama ara verecektınzı kpss dolayı ne oldu

bende bır fabrıkada satın almaya bakıyorum turkıye ıcı ve bır takım urunlere etıketleme basıyorum
benım telafım nasıl olur bılmıyorum
Allah yardımcımız olsun
ne kadar zamandır raporlusun?

öyle canım haklısın..inan annem bende hiç hastaneye gitmemiş yokmuş ki sadece doğuma gitmiş ozamanda odaya daha gidemeden merdivenlerde doğurmuş beni ayyy hiç canımız yokmuş valla pat diye olmuşuz

evet kuzum bu ayda tutmadı sanırım ve ara veriyoruz...
temmuzda sınav var..
sınavı atlatır atlatmaz iyi bir doktor bulup eşimle beraber gideceğiz..
böle olmuyorsa tedavi olalım demi ama..
şu anda zaten maddi durumdan iyi dğeiliz biliosun..
sanırım bu durumda bizim için hayırlı olan karar bu..

Benim yaklasik 20-25 gun kesenin etrafinda kan vardi yeni gecti. Dunku kontolumde doktor bakti gecmis. Duzelir kizlar...

10 günlük rapor almıştım p.tesi bitti okula başladım..

önümüzdeki p.tesi gene dr gidicem kaç günlük rapor verirse alıcam.eğer düzelmişşse durumum gerek yok derse almam.

kilolar ne alemde kızlarr 11 haftam bitti 2.5 kilo almışım.

ilk 3 ayda kilo almamak daha iyi değilmiydi ben 3 kiloyla kapatıcam sanırım

sen 2,5 kilo almışsın. Ben hamilelikten önce evde tartılıyordum 50kg. yazıyordu. Şimdi tartılıyorum 48 yazıyor. Tartı bana torpil geçiyor sanırım Ben doktora gittiğimde de tartılıyorum onun tartısında hep 50yim. EN son gittiğimde bu aralar alıp almamanın hiçbir önemi yok. Bebekle alakası yok kilonun o zaten 3-5 gram bişey henüz aldığını kendine alırsın demişti. O nedenle seviniyorum

öyle canım haklısın..inan annem bende hiç hastaneye gitmemiş yokmuş ki sadece doğuma gitmiş ozamanda odaya daha gidemeden merdivenlerde doğurmuş beni ayyy hiç canımız yokmuş valla pat diye olmuşuz
benım yengemın annesı butun cocuklarını tek basına banyoda dogurmus ya
kaynanasına gıdıp kordonu kes dıyormus ((((((( ıyy ben valla tovbe tovbe orada canımı teslım ederım

hayırlısı olsun bıze bak gor
elbetet boyle olacak degıl ama ısı bırakırdım eger araba borcumuz olmasaydı
hos onuda satabılırız zaten keske corsa alsaydım fıesta fıesta aldım ıcıne oturup kurulamadan hamıle kaldım kapının onunde ben ona o bana bakıp duruyor fıesta :)

Benim yaklasik 20-25 gun kesenin etrafinda kan vardi yeni gecti. Dunku kontolumde doktor bakti gecmis. Duzelir kizlar...
yenımı gectı o 20-25 gunu nasıl gecırdın pekı gunluk hayatına nasıl devam ettın anlatırmısın ılac ıgne hepsını kestınmı kanaman hep devam ettımı

10 günlük rapor almıştım p.tesi bitti okula başladım..

önümüzdeki p.tesi gene dr gidicem kaç günlük rapor verirse alıcam.eğer düzelmişşse durumum gerek yok derse almam.
sen sımdı bu hafta calsııyormusun canım? kanaman devam edıyormu senın suanda ben progestan basladım daha 2. hapı ıctımde ınsallah kesılır tuvalete gıtmem gerek gıdemıyorum anlıyorsund ımı benı

ben hıc kılo almadım aksıne verdım bıle bence tartılmadım haftaya fılan tartılırım

canım bak gör ben burda kilo rekoru kırarım

bir kez midem bulanmadı iştahım kapanmadı ve tiksinmedim
iştahım çok açık sabahları kurt gibi aç uyanıyorum yandım ben yandım

6 gun kanamam oldu gunde uc kez progestan kullandim bu sure icinde. Her gittigimde kanama azalmis gozuktu. Dinlendim asla bisey kaldirmadim. Doktor bana tencere bile kaldirmiycaksin yok ben duramam dersen yatircam seni demisti. Cok dikkat ettim evde durdum dolasmaya bile cikmadim.

oglun vardı ona nasıl baktın
yanınızda bırımı kaldı o sure ıcınde
ben sımdı tuvalete gıdıyorum tut tut nereye kadar
ınsallah herse duzelecek

dogum yapınca bır ekmek salam ekmek yaptırıp cola ıle yıyecgım ahtım var

Ben 9+3 um 1 kilo aldim
bende 1.5 almıştım o haftalarda 1 daha gelmiş
ama inan kilo almak bile hoşuma gidiyo tabi inşallah 20 kiloyu geçmem

birde göbeğim çıktı öne doğru sivrildi

canım geçen haftalarda sınavlar vardı bizim okulda o yüzden rapaor aldım kanamada olunca..bu hafta okulumuz açılmadı bizim bir iki sınav vardı gittim cuma da toplantı var yani gitmiyorum gibi bişey..

kanamam kesildi şu an sadece ara ara kahve leke geliyor onu hiç takmıyorum..taze kandan korkuyorm.

Ben de alirim kilo ya. Oglumda 18 kilo almistim bakalim bunda nolcak benim gobek de cikti baya bi artik anliyorlar hamile oldugumu.

oglun vardı ona nasıl baktın
yanınızda bırımı kaldı o sure ıcınde
ben sımdı tuvalete gıdıyorum tut tut nereye kadar
ınsallah herse duzelecek

Oglum bi gun evde bigun halasinda kaldi bi gun babannesinde kaldi. Bazi gun gunduzleri halasi alip bakti esim aksam getirdi. Aksamlari oglanla hep babasi ilgilendi. Yemegiydi tuvaletiydi hep babasi. Gelip aliyordu oglani gezmeye gidiyorlardi ben yatiyordum oyle idare ettik. Yemegi de esim yapiyordu aksam gelince yemek bile yapmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…