amin canım çok teşekkür ederim..inşallah en kısa zamanda meleğin gelr sana inşallah.
benimde çok zor oldu bebeğim doğal yolla gelmedi 3 yıl bekletti bizi 1 aşılama 2. tüp bebek tedavisinde kavuştuk ona..
ama işte hala bi oh çektirtmedi bize korkutuyor..
çok teşekkür ederim
ınsallah en kısa zamanda sende hamıle kalırısn canım ama ara verecektınzı kpss dolayı ne olduben hamile değilimm..
cutemom benim kıymetlimdir..onun durumunu görünce buraya bakmak istedim..
sanda çok geçmiş olsun tatlım..
Rabbim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin..
sizler güçlü annelersiniz..bebeklerinizde sizin kadar güçlü..
herşey yolunda girecek inş..
ayy birde ben hamile kalabilseydimmm
öğretmenim mesleki eğitim merkezinde yerimi dolduracak kimse yok ama ilk haftalar bizde ders olmaz zaten çırak kayıtları vs oluyo.
dersler başlasa da telafi ederim canım başka çare yok.kanama alanım kapanmamışsa.
ayy şimdiki veletler ne kadar nazlıı yaaaa
biz öle değilmişiz...annelerimiz 2-3 kontrole gidermiş 9 ay bpyunca..o zaman USG falan yokmuşki böler yaygın..boru ile kalp atılşları dinlenir yollanırmışşş
ınsallah en kısa zamanda sende hamıle kalırısn canım ama ara verecektınzı kpss dolayı ne oldu
bende bır fabrıkada satın almaya bakıyorum turkıye ıcı ve bır takım urunlere etıketleme basıyorum
benım telafım nasıl olur bılmıyorum
Allah yardımcımız olsun
ne kadar zamandır raporlusun?
ınsallah en kısa zamanda sende hamıle kalırısn canım ama ara verecektınzı kpss dolayı ne oldu
bende bır fabrıkada satın almaya bakıyorum turkıye ıcı ve bır takım urunlere etıketleme basıyorum
benım telafım nasıl olur bılmıyorum
Allah yardımcımız olsun
ne kadar zamandır raporlusun?
Benim yaklasik 20-25 gun kesenin etrafinda kan vardi yeni gecti. Dunku kontolumde doktor bakti gecmis. Duzelir kizlar...
canım çok sevindim gözün aydın
darısı bize inşallah
kilolar ne alemde kızlarr 11 haftam bitti 2.5 kilo almışım.
ilk 3 ayda kilo almamak daha iyi değilmiydi ben 3 kiloyla kapatıcam sanırım
benım yengemın annesı butun cocuklarını tek basına banyoda dogurmus ya
öyle canım haklısın..inan annem bende hiç hastaneye gitmemiş yokmuş kisadece doğuma gitmiş ozamanda odaya daha gidemeden merdivenlerde doğurmuş beni ayyy hiç canımız yokmuş valla pat diye olmuşuz
hayırlısı olsun bıze bak gorevet kuzum bu ayda tutmadı sanırım ve ara veriyoruz...
temmuzda sınav var..
sınavı atlatır atlatmaz iyi bir doktor bulup eşimle beraber gideceğiz..
böle olmuyorsa tedavi olalım demi ama..
şu anda zaten maddi durumdan iyi dğeiliz biliosun..
sanırım bu durumda bizim için hayırlı olan karar bu..
yenımı gectı o 20-25 gunu nasıl gecırdın pekı gunluk hayatına nasıl devam ettın anlatırmısın ılac ıgne hepsını kestınmı kanaman hep devam ettımıBenim yaklasik 20-25 gun kesenin etrafinda kan vardi yeni gecti. Dunku kontolumde doktor bakti gecmis. Duzelir kizlar...
sen sımdı bu hafta calsııyormusun canım? kanaman devam edıyormu senın suanda ben progestan basladım daha 2. hapı ıctımde ınsallah kesılır tuvalete gıtmem gerek gıdemıyorum anlıyorsund ımı benı10 günlük rapor almıştım p.tesi bitti okula başladım..
önümüzdeki p.tesi gene dr gidicem kaç günlük rapor verirse alıcam.eğer düzelmişşse durumum gerek yok derse almam.
ben hıc kılo almadım aksıne verdım bıle bence tartılmadım haftaya fılan tartılırımkilolar ne alemde kızlarr 11 haftam bitti 2.5 kilo almışım.
kilolar ne alemde kızlarr 11 haftam bitti 2.5 kilo almışım.
sen 2,5 kilo almışsın. Ben hamilelikten önce evde tartılıyordum 50kg. yazıyordu. Şimdi tartılıyorum 48 yazıyor. Tartı bana torpil geçiyor sanırım Ben doktora gittiğimde de tartılıyorum onun tartısında hep 50yim. EN son gittiğimde bu aralar alıp almamanın hiçbir önemi yok. Bebekle alakası yok kilonun o zaten 3-5 gram bişey henüz aldığını kendine alırsın demişti. O nedenle seviniyorum
6 gun kanamam oldu gunde uc kez progestan kullandim bu sure icinde. Her gittigimde kanama azalmis gozuktu. Dinlendim asla bisey kaldirmadim. Doktor bana tencere bile kaldirmiycaksin yok ben duramam dersen yatircam seni demisti. Cok dikkat ettim evde durdum dolasmaya bile cikmadim.
bende 1.5 almıştım o haftalarda 1 daha gelmişBen 9+3 um 1 kilo aldim
benım yengemın annesı butun cocuklarını tek basına banyoda dogurmus ya
kaynanasına gıdıp kordonu kes dıyormus((((((( ıyy ben valla tovbe tovbe orada canımı teslım ederım
hayırlısı olsun bıze bak gor
elbetet boyle olacak degıl ama ısı bırakırdım eger araba borcumuz olmasaydı
hos onuda satabılırız zaten keske corsa alsaydım fıesta fıesta aldım ıcıne oturup kurulamadan hamıle kaldım kapının onunde ben ona o bana bakıp duruyor fıesta :)
yenımı gectı o 20-25 gunu nasıl gecırdın pekı gunluk hayatına nasıl devam ettın anlatırmısın ılac ıgne hepsını kestınmı kanaman hep devam ettımı
sen sımdı bu hafta calsııyormusun canım? kanaman devam edıyormu senın suanda ben progestan basladım daha 2. hapı ıctımde ınsallah kesılır tuvalete gıtmem gerek gıdemıyorum anlıyorsund ımı benı
ben hıc kılo almadım aksıne verdım bıle bence tartılmadım haftaya fılan tartılırım
dogum yapınca bır ekmek salam ekmek yaptırıp cola ıle yıyecgım ahtım var
oglun vardı ona nasıl baktın
yanınızda bırımı kaldı o sure ıcınde
ben sımdı tuvalete gıdıyorum tut tut nereye kadar
ınsallah herse duzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?