dur kız kafam karıstı sımdı sen 10+6ysan 15 kasımda 20. haftanda olursun ekım olursa 14.haftanda olursun ekım kasımdan once gelıyo ben mı yanlış hesap yaptım kız:44::44::44:
İns gecer canim.. ihmal etme ignenievet mantardım ama kavrengi olmuş bugun biraz karnım da ağrı oldu inşalah içerde kanama olmamıştır birazdan iğnemi olucam geçer inşalah
Uyuyakalmisim oyle guzel uyku yok
Telefndan bakmak zor oluy canim:26: pc esim aldi.
B12 igne verende ilk kez duyduk canim ilaci varken igneye dayanilmaz k.
Igneni ihmal etme canim bgun bndende geldi korktum
Uyuyakalmisim oyle guzel uyku yok
ıcımden oha demek geldı
bakım bende ıstanbuldakı kurrslar ne dıcek gercı eskısehır oyleyse ıst. kım bılır nasıl ucuktur
arkadaslar daha once buraya iki defa yazdim tekrar yaziyorum..
turkiyedeki drlar niye bunu soylemiyor bilmiyorum, kesin bilmiyorlar, bilseler endiselendirmezler..
yabanci sitelerden gebelik haftaniza bakip gorebilirsiniz..
durum soyledir eger sen 10 haftalik gebeysen bebegin 8 haftaliktir. 14 haftaliksan bebek 12 haftaliktir. surekli iki hafta geridir, buda dollenme payidir.
eger 8 haftalik gebeyseniz drunuz aaa bebek 6 haftalik derse korkmayin hatta sevinin sagliksiniz cunku :))) olmasi gereken bu.
Merhabalar kızlar herkes ne kadar da heyecanlı bende öyleyim:)ikili test yaptırmayı düşün-meyen var mı benim gibi siz ne düşünüyorsunuz???
cnm cok dusuk dedı anca toparlarsın dedı bende bılmıyodum ama verılıyomus demek kı:44::44:Uyuyakalmisim oyle guzel uyku yok
benimde kafam gitti :) ebe beni bu ay sonu çağırması lazımdı bu hafta 11.haftanın içindeym yarın 12.haftanın içinde olacağım bu hemşire beni neden böyle yaptı ben bi yarın gidip sorayım zaten hamilelerin beyni %5 eksik çalışırmış
oo burası fena uygun olan yerlerde hamilelere göre hiç bişiy yok sordum sadece yürüyüş yapabileceğim özel eğitimci felan istersen 250den başlıyor ay ben o paraya gider bebeğime neler alırım hem evde yürürüm havalar daha güzel şimdi de yürürüm kıyamadım parama
mıdem okadar boş kı artık kusamıyorum bıle oyuzden kendımı suçlu hissediyorum çevremdekı hamıleler ne guzel duzenlı süt içiyorlar haşlanmış yumurtalar illaki bebege faydası vardır diye düşünüyorumneysekı çok şükür bebeişler sağlıklı, bende kendımı hep hasta hissediyorum sende kılo verdın mı ben 3 kılo verdım???
Zaman ben oglumu 42 haftalik dogurdum oyle mi?
arkadaslar daha once buraya iki defa yazdim tekrar yaziyorum..
turkiyedeki drlar niye bunu soylemiyor bilmiyorum, kesin bilmiyorlar, bilseler endiselendirmezler..
yabanci sitelerden gebelik haftaniza bakip gorebilirsiniz..
durum soyledir eger sen 10 haftalik gebeysen bebegin 8 haftaliktir. 14 haftaliksan bebek 12 haftaliktir. surekli iki hafta geridir, buda dollenme payidir.
eger 8 haftalik gebeyseniz drunuz aaa bebek 6 haftalik derse korkmayin hatta sevinin sagliksiniz cunku :))) olmasi gereken bu.
cnm ben anlatamadim galiba..40. haftada dogurdugun dogru ama bebegin 40 haftalik degil 38 haftalik..
anlatmak istedigim gebelik haftasinda sorun yok., bebegin haftasinin 2 hafta geri oldugu.. yani sen esinle iliskiye girdigin gun karnina bir bebek dusmedi, o iki hafta sonra dollenip oldu..
cnm cok dusuk dedı anca toparlarsın dedı bende bılmıyodum ama verılıyomus demek kı:44::44:
kız dur ben sımdı topladım kendımı ıkımızı de 20 haftada cagırmıslar benım de 20. hafta 15-16 kasıma gelıyo yanı doğru cagırmıslar
haklısın cnm o parayla ne cıcıler alınır bebişlereayy ben bu aralar cok hayal kuruyorum bebmı allahın ıznıyle doğurdumu emzırdımı dusunuyorum beraber gezdımızı dusunuyorum ayyyyy dusundukce havalara ucuyorum rabbım tamamına erdırsın ınsallah hayallerımızı dıleklerımızı amiinn
amin inşaallah tatlım isimler buluyorum :) burada bi yer var tarz bebek kıyafetleri satıyor erkek bebek için robdöşambr bile var :) cinsiyet belli olsun kız olursa tütü etek erkek olursa robdöşambr alacağım inşallahevet 20.haftalarda olacağız bakalım int. tetenoz aşısı için hangi hafta diyor
kızlar merhaba ikili testi yaptırdık bugün çok yorucuydu git gel yaptık kan tahlili sonucu çıktı tekrar gittik doktora götürdük tekrar gittik. elhamdülillah bi sorun çıkmadı. yalnız bebek ultrasona göre önde çıktı hatta baya önde:18:hem de baya bi 13+3 görünüyor
tedirgin oldum ben de. neden büyük göründü acaba böyle bi şey yaşayan var mı
kızlar merhaba ikili testi yaptırdık bugün çok yorucuydu git gel yaptık kan tahlili sonucu çıktı tekrar gittik doktora götürdük tekrar gittik. elhamdülillah bi sorun çıkmadı. yalnız bebek ultrasona göre önde çıktı hatta baya önde:18:hem de baya bi 13+3 görünüyor
tedirgin oldum ben de. neden büyük göründü acaba böyle bi şey yaşayan var mı
normaide bugün 12+0 ım canımNormalde kac haftaliksin tabletten goremiyorum da takvimleri. Bu arada gozun aydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?