Selam. Ben de bugün ikili testi yaptırdım. Sonuçlar çok güzel çıktı. Benim bebeğim de 11 hafta 6 günlük olması gerekirken, 12 hafta 4 günlük çıktı ultrasona göre. Doktor gelişimi çok güzel dedi. Sorun yoktur senin bebeğinde de. Ha bu arada cinsiyetini öğrendik, kızımız olacakmış
Daha önce mevzusu gemişti. Nemlendirici olarak doktorum Seba-med'in olgun ciltler için olan losyonunu ve pregnacare kremi önerdi.
ayy gerçekten mi yaa bu iyi bi şey ozaman öyle mi. inan çok korkmuştumsonucunu yazar mısın canım zahmet olmazsaSelam. Ben de bugün ikili testi yaptırdım. Sonuçlar çok güzel çıktı. Benim bebeğim de 11 hafta 6 günlük olması gerekirken, 12 hafta 4 günlük çıktı ultrasona göre. Doktor gelişimi çok güzel dedi. Sorun yoktur senin bebeğinde de. Ha bu arada cinsiyetini öğrendik, kızımız olacakmış
Daha önce mevzusu gemişti. Nemlendirici olarak doktorum Seba-med'in olgun ciltler için olan losyonunu ve pregnacare kremi önerdi.
normaide bugün 12+0 ım canım
ben doktoruma cinsiyeti belli mi diye sorduğumda çok garipsiyrr aaaa daha çoook erken diyor. benimki de normalde belli olmalı ozaman değil miSelam. Ben de bugün ikili testi yaptırdım. Sonuçlar çok güzel çıktı. Benim bebeğim de 11 hafta 6 günlük olması gerekirken, 12 hafta 4 günlük çıktı ultrasona göre. Doktor gelişimi çok güzel dedi. Sorun yoktur senin bebeğinde de. Ha bu arada cinsiyetini öğrendik, kızımız olacakmış
galiba boyunu ölçüyorlar ona göre diyorlar değil mi haftasını. belki de benimkinin boyu uzun annesine değil babasına benzeyecek demekki sıpa10 gun kadar he. İyi ya bence gelisimi guzel demek ki
galiba boyunu ölçüyorlar ona göre diyorlar değil mi haftasını. belki de benimkinin boyu uzun annesine değil babasına benzeyecek demekki sıpa
Gozunuz aydin. Cinsiyet kesin mi dedi . Masallah kizina
ayy gerçekten mi yaa bu iyi bi şey ozaman öyle mi. inan çok korkmuştumsonucunu yazar mısın canım zahmet olmazsa
Kesin olmamakla beraber kıza benziyor dedi. Nub teorisine göre de kız gibi görünüyor
Kötü birşey değil. Bebeğin kaç haftalık olduğu CRL ölçümüyle belirlenir (cihaza göre), dolayısıyla gelişimi iyi olduğunda bebek daha büyük görünür. Benim CRL 6.04 cm. Ense kalınlığı da 1.2 mm idi.
benim bebek 74.72 mm crl ense kalınlığı 1.2 down senromu olma olasılığı da 1/50000 cıktıKesin olmamakla beraber kıza benziyor dedi. Nub teorisine göre de kız gibi görünüyor
Kötü birşey değil. Bebeğin kaç haftalık olduğu CRL ölçümüyle belirlenir (cihaza göre), dolayısıyla gelişimi iyi olduğunda bebek daha büyük görünür. Benim CRL 6.04 cm. Ense kalınlığı da 1.2 mm idi.
benim bebek 74.72 mm crl ense kalınlığı 1.2 down senromu olma olasılığı da 1/50000 cıktı
benim bebek 74.72 mm crl ense kalınlığı 1.2 down senromu olma olasılığı da 1/50000 cıktı
kızlar merhaba ikili testi yaptırdık bugün çok yorucuydu git gel yaptık kan tahlili sonucu çıktı tekrar gittik doktora götürdük tekrar gittik. elhamdülillah bi sorun çıkmadı. yalnız bebek ultrasona göre önde çıktı hatta baya önde:18:hem de baya bi 13+3 görünüyor
tedirgin oldum ben de. neden büyük göründü acaba böyle bi şey yaşayan var mı
Selam. Ben de bugün ikili testi yaptırdım. Sonuçlar çok güzel çıktı. Benim bebeğim de 11 hafta 6 günlük olması gerekirken, 12 hafta 4 günlük çıktı ultrasona göre. Doktor gelişimi çok güzel dedi. Sorun yoktur senin bebeğinde de. Ha bu arada cinsiyetini öğrendik, kızımız olacakmış
darısı başına inşallah canım yok benim boyum çookk kısa minyonum ben 163 eşim 188 eşime benzemiş ben gibi olsa kolayca doğururdum ufacık tefecikmaşallah kızlar bebişlerinize
ikili sonuçşarınız güzel çıkmış darısı hepimize inşallah..bizimde pazartesi..
bebişler önce gidiyor ne güzel maşallah onlara
monarossa canım boyunuz uzun ise bebişte size çekmiş demek ki
snowyv prenses geliyor demek çok sevindim canımsağlıkla gelsin kuzun.
Allah biliyor ya tabiki önce sağlık ama bende kız bebek çok istiyorum ama erkek hissediyorum
maşallah kızlar bebişlerinize
ikili sonuçşarınız güzel çıkmış darısı hepimize inşallah..bizimde pazartesi..
bebişler önce gidiyor ne güzel maşallah onlara
monarossa canım boyunuz uzun ise bebişte size çekmiş demek ki
snowyv prenses geliyor demek çok sevindim canımsağlıkla gelsin kuzun.
Allah biliyor ya tabiki önce sağlık ama bende kız bebek çok istiyorum ama erkek hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?