Çok geçmiş olsun canım.aynı şey benimde başıma geldi.ne hissettiğini bilirim.doktor düşük yapıyo kese bozuk çocuk gelişmemiş demiş eşime.bende başka bir hastaneye gittim hemen orda gayet saglıklı bebegin kalbi atıyo kesende normal dedi ama tedbir için hastaneye yatırdı.
ayyy ozaman yukarıya cinsıyet takvımı yapalım ne güzel olur darısı başımıza
41 kere maşallah canım benım yerım ben onu kocaman olmuş ya
ınan okurken tüylerim diken diken oldu manyak doktor nasıl bır cana kıyar bende o doktor değil katıl tabıkı hastaneyıde doktoruda söyle bızlere bılgı olur sonucta reklam yapmıyoruz canım benım bununla geçmiş olsun allahtan başka doktora gıtmıssın bebeğin senınle ne güzel rabbım kucağınada almayı nasip etsin
Neeye yapicaz takvimi. Aslinda listeye eklenir cinsiyetlerde. Msj atsin belli olanlar.
canım onu bız yapamayız fefilifa yapacak topiği o yönetiyor ya ben ona özelden msj yazar anlatırım
hayırlı cumalar arkadaşlar. cinsiyet öğrenenler olmuş sanırım hayırlı uğurlu olsun. ben de erkek hissediyorum hatta çoğu insan erkek hissediyor ama bakalım hayırlısı :) bir arkadaş demiş topik pipi doldu diye hakkaten öyle olacak gibi :)
benim de ilk gittiğim doktor kese görünmüyor dedi dış gebelik olabilir dedi beni bunalıma soktu kaç gün yüzüm gülmedi. sonra araştırdım gittiğim haftada karından bakılınca zaten kese görünmezmiş. ben bunu biliyorum da doktor nasıl bilmeden böyle konuşuyor değil mi? ben sıkıntıdan bebeğimi de kaybedebilirdim Allah korusun. bazıları gerçekten gıcık oluyor gıcık.
Çok sıkıntılı süreçler gerçekten umarım sıkıntıların kısa sürede geçer. Bulantı çok fena. Benim bu aralar azaldı çok şükür. Daha önce 24 saat sürüyordu. Hiç bir şey yiyemiyordum. Şimdi şimdi toparladım.
Onlar için bunu söylemek çok kolay. Gerçekten böyle bir durum varsa bile bunun bir söyleyiş tarzı olmalı. Malesef dr ların çoğu böyle karşısındaki hasta ya da hamileyle nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorlar
Cok sagol cnm.insallah benim de bir an evvel gecer.ve artik kafami kaldirabilirim ins.
Senin de o doktor icin soyleyebilecek pek soz yok,allahim uzak tuttsun oylelerinden.sana cektirdigini elbet o da yasar bir turlu.
Cok sagol cnm.insallah benim de bir an evvel gecer.ve artik kafami kaldirabilirim ins.
Senin de o doktor icin soyleyebilecek pek soz yok,allahim uzak tuttsun oylelerinden.sana cektirdigini elbet o da yasar bir turlu.
işte böylesini hakkaten bi tartaklıcaksın da şiddete şiddetle karşıyımdır :) benim oğlumda gittiğim doktorum beni rahatlatırdı anlatırdı hallolur bişeycik olmayacak vs diye anlardı psikolojimden yani. bu doktorum da öyle görünüyor bakalım inş sıkıntısız geçirelim de.
Maşallah bebeğin çok belirgin artık. Dr öncesi o his banada geliyor ama benim yaşadığım üzücü bir olaydan dolayı. Ben bir kaç hafta önce bebeğimi görmek için dr a gittim. Dr bir hafta önce bebeğimi görememişti. Bana sadece iki tane yolk kesesi var demişti. Gelişirlerse ikiz olacak dedi. Orada zaten moralim bozuldu. Bir hafta sonra kesin olarak görmemiz lazım dedi. Bir hafta sonra gittim önce boş gebelik dedi. Sonra bebekler gelişmemiş ölmüşler dedi. Yıkıldık tabi biz eşimle Bana kürtaj tarihi verdi hemen. Verdiği tarihte evlilik yıldönümümdü. Tek kelime edemedim dr un yanında. Oradan çıktık eşime başka dr a gidelim hemen dedim. Bebek yoksa bile yinede kürtaj olmayacağım dedim. Kendisi düşsün düşecekse dedim. Kız kardeşim bizdeydi eve gittik hemen kardeşimide alıp onun dr una gittik. Bebeğimi gördüm kalbi atıyordu ama biz o kadar korkmuşuzki dr isterseniz doppler ultrasona gir için daha rahat eder dedi. Hemen kabul ettim. Doppler ultrasonda bebeğimi daha net gördüm, kalbini dinledim. Geçen hafta yine gördüm bebeğimi elleri kolları kıpır kıpır. Canlı bebeğimi alacaktı o dr. Hastane ismi ve dr ismi yazmak yasak mı bilmiyorum yasak değilse buraya yazmak isterim. Kimbilir kaç kişinin canını yaktılar bu şekilde. Birde o kadar gittik geldik bir tane bile ultrason fotoğrafı vermedi bana. Günahı boynuna artık. Çok şükür ki bebeğim çok sağlıklı. İnşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride göreceğim
Bende yeni dr dan çok memnunum. Kız kardeşimin dr u zaten. O çok övmüştü. Çok anlayışlı, güler yüzlü. Gerçi o hastanenin tüm kadın doğum dr larını övüyorlar. Zaten hepside bayan. Halden anlıyorlar. Hatta geçen hafta başka bir sıkıntıdan dolayı gittim sen şimdi bebeğinide görmek istersin dedi. Uzun uzun izletti el kol hareketlerini. Çok yaramaz olacak dediOlsun dedim sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum.
hayırlı cumalar arkadaşlar. cinsiyet öğrenenler olmuş sanırım hayırlı uğurlu olsun. ben de erkek hissediyorum hatta çoğu insan erkek hissediyor ama bakalım hayırlısı :) bir arkadaş demiş topik pipi doldu diye hakkaten öyle olacak gibi :)
benim de ilk gittiğim doktor kese görünmüyor dedi dış gebelik olabilir dedi beni bunalıma soktu kaç gün yüzüm gülmedi. sonra araştırdım gittiğim haftada karından bakılınca zaten kese görünmezmiş. ben bunu biliyorum da doktor nasıl bilmeden böyle konuşuyor değil mi? ben sıkıntıdan bebeğimi de kaybedebilirdim Allah korusun. bazıları gerçekten gıcık oluyor gıcık.
Hamile kalinan yil mi dogum yapilan yil mikac yildir gozlemliyorum, yil tekli olunca o yil erkekler, cift oluncada kizlar cok oluyor:)
kac yildir gozlemliyorum, yil tekli olunca o yil erkekler, cift oluncada kizlar cok oluyor:)
ilk gebeligimde 15+5 te hissetmistim hareketlerini. kabarcik gibi oluyor zaten, bir kac defa olmustu, dr eger bebek hareketleriyse 2-3 gun ayni saatlerde ayni oranda olur dedi, ve gercektende drun dedigi gibi oldu. o saatlerde surekli bir kac kabarcik seklinde oldu, sonra bir 5 gun filan olmadi..Gaz hareketlerini anneler hareket zannediyor ya. Ondan yazmislardir belki16. Haftadan once imkansiz diyor doktorlar. O da ikinci gebeligim olanlar. İlkte daha da gec hissedilirmis. Ben oglumda hakikaten daha gec hissetmistim.
onlar için bunu söylemek çok kolay. Gerçekten böyle bir durum varsa bile bunun bir söyleyiş tarzı olmalı. Malesef dr ların çoğu böyle karşısındaki hasta ya da hamileyle nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorlar
haklısın böyle doktorlar olmamalı zaten
benim doktorumda aksine bebek görülmeyince bende alınacak diye düşündüm 6.haftada
o da dedi ki ben 8 haftaya kadar bekleme taraftarıyım zaten boş olur yada düşerse kanaman başlar henüz kürtajlık durumda değilsin dedi
diğer hafta kontrole gittiğimde de hem bebeğimi hem kalp atışını duydum çok şükür şimdide haftaya cuma kontrolüm var inşallah sonuna kadar hep duyarım kalp atışını.
maşallah kuzuna. bizimki ikili testte uyuyordu doktor baya uğraştı uyandırmak için zahmet edip totoşini döndü bize :)
hangi hastaneye gidiyorsun bizim hastanede de hepsi bayan doktorların
ilginç bir gözlem olmuş bilmem ki olabilir de :)
doktorların çoğu için o sadece bir embriyo,cenin vs.vs onlar için gayet normal olabilir pat diye söylüyorlar bende şahit olmuştum bi hamileye muayeneden sonra pat diye bebek ölmüş olabilir dedi kadın ayakta dondu kaldı doktor çoktAn diğer hastaya geçmişti bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?