2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Acaba diyorum bende ultrason cihazımı eskiydi ama öyle olsa bile hemen kürtaj dermi bir dr. Birde ikiz dedi bana ama tek bebek. Belkide kürtaj parası alacaklar diye mi yapıyorlar bunu. Bu kadar insanlıktan çıkmış olabilirler mi?

Haliç Hospital Güren Dellaloğlu. İsmini yazarken bile sinirleniyorum. Dr bebeğinizle ilgili kötü bir şey söylerse başka bir dr a hatta 3 dr gidin. İnşallah yaşamazsınız tabi böyle bir durumu.

Son düzenleme:
hayırlı cumalar arkadaşlar. cinsiyet öğrenenler olmuş sanırım hayırlı uğurlu olsun. ben de erkek hissediyorum hatta çoğu insan erkek hissediyor ama bakalım hayırlısı :) bir arkadaş demiş topik pipi doldu diye hakkaten öyle olacak gibi :)
benim de ilk gittiğim doktor kese görünmüyor dedi dış gebelik olabilir dedi beni bunalıma soktu kaç gün yüzüm gülmedi. sonra araştırdım gittiğim haftada karından bakılınca zaten kese görünmezmiş. ben bunu biliyorum da doktor nasıl bilmeden böyle konuşuyor değil mi? ben sıkıntıdan bebeğimi de kaybedebilirdim Allah korusun. bazıları gerçekten gıcık oluyor gıcık.

Onlar için bunu söylemek çok kolay. Gerçekten böyle bir durum varsa bile bunun bir söyleyiş tarzı olmalı. Malesef dr ların çoğu böyle karşısındaki hasta ya da hamileyle nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorlar

Cok sagol cnm.insallah benim de bir an evvel gecer.ve artik kafami kaldirabilirim ins.
Senin de o doktor icin soyleyebilecek pek soz yok,allahim uzak tuttsun oylelerinden.sana cektirdigini elbet o da yasar bir turlu.

işte böylesini hakkaten bi tartaklıcaksın da şiddete şiddetle karşıyımdır :) benim oğlumda gittiğim doktorum beni rahatlatırdı anlatırdı hallolur bişeycik olmayacak vs diye anlardı psikolojimden yani. bu doktorum da öyle görünüyor bakalım inş sıkıntısız geçirelim de.

Cok sagol cnm.insallah benim de bir an evvel gecer.ve artik kafami kaldirabilirim ins.
Senin de o doktor icin soyleyebilecek pek soz yok,allahim uzak tuttsun oylelerinden.sana cektirdigini elbet o da yasar bir turlu.

Amin inşalah Allah ından bulsun bilerek yaptıysa. Sen şimdi mide bulantıların yüzünden hayattan keyif alamıyorsun, hamileliğindende pek bir şey anlayamıyorsundur seni çok iyi anlıyorum. Bir şekilde bu günleri atlatacaksın ama. Miden bulandıkça bir şeyler atıştır mutlaka. Ben genelde tostla geçiştirdim ya da makarnayı haşlayıp yoğurtlayıp yedim. Su içmek bile mide bulandırıyor. Bide ben çalışıyorum daha da çekilmez olmuştu hayat.

Bende yeni dr dan çok memnunum. Kız kardeşimin dr u zaten. O çok övmüştü. Çok anlayışlı, güler yüzlü. Gerçi o hastanenin tüm kadın doğum dr larını övüyorlar. Zaten hepside bayan. Halden anlıyorlar. Hatta geçen hafta başka bir sıkıntıdan dolayı gittim sen şimdi bebeğinide görmek istersin dedi. Uzun uzun izletti el kol hareketlerini. Çok yaramaz olacak dedi Olsun dedim sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum.

haklısın böyle doktorlar olmamalı zaten
benim doktorumda aksine bebek görülmeyince bende alınacak diye düşündüm 6.haftada
o da dedi ki ben 8 haftaya kadar bekleme taraftarıyım zaten boş olur yada düşerse kanaman başlar henüz kürtajlık durumda değilsin dedi
diğer hafta kontrole gittiğimde de hem bebeğimi hem kalp atışını duydum çok şükür şimdide haftaya cuma kontrolüm var inşallah sonuna kadar hep duyarım kalp atışını.

maşallah kuzuna. bizimki ikili testte uyuyordu doktor baya uğraştı uyandırmak için zahmet edip totoşini döndü bize :)
hangi hastaneye gidiyorsun bizim hastanede de hepsi bayan doktorların

kac yildir gozlemliyorum, yil tekli olunca o yil erkekler, cift oluncada kizlar cok oluyor:)

Gaz hareketlerini anneler hareket zannediyor ya. Ondan yazmislardir belki 16. Haftadan once imkansiz diyor doktorlar. O da ikinci gebeligim olanlar. İlkte daha da gec hissedilirmis. Ben oglumda hakikaten daha gec hissetmistim.
ilk gebeligimde 15+5 te hissetmistim hareketlerini. kabarcik gibi oluyor zaten, bir kac defa olmustu, dr eger bebek hareketleriyse 2-3 gun ayni saatlerde ayni oranda olur dedi, ve gercektende drun dedigi gibi oldu. o saatlerde surekli bir kac kabarcik seklinde oldu, sonra bir 5 gun filan olmadi..

doktorların çoğu için o sadece bir embriyo,cenin vs.vs onlar için gayet normal olabilir pat diye söylüyorlar bende şahit olmuştum bi hamileye muayeneden sonra pat diye bebek ölmüş olabilir dedi kadın ayakta dondu kaldı doktor çoktAn diğer hastaya geçmişti bile...

Son düzenleme:

İnşallah

maşallah kuzuna. bizimki ikili testte uyuyordu doktor baya uğraştı uyandırmak için zahmet edip totoşini döndü bize :)
hangi hastaneye gidiyorsun bizim hastanede de hepsi bayan doktorların
Uykucu olacak kuzun demek ki. Hem uykucu hem nazlı
Bana biraz uzak ama istanbul İlgi hastanesi. Artık uzağına yakınına bakmıyorum dr gerçekten çok önemli. Benimkide fazla kıpır kıpır çok işim var onunla Babasıda çok yaramazmış. Manisaya her gidişimizde ailesinden birileri yaramazlıklarını anlatırlar. Uslu bir bebek beklemiyorum hiç Sağlıklı olsunda önemli olan o.

ilginç bir gözlem olmuş bilmem ki olabilir de :)

oglum 2009 lu, o yil bayaga bir erkek cocuk dunyaya geldi, hatta hastanelerde ( dogum bolumunde) kiz erkek cizelgesi yapilmisti, erkekler cogunluktu, sonra 2010da kiz bebeklerin coklugunu hep duydum, ve boyle boyle gozlemlemeye devam ettim :))))

Aslında işi gücü bırakıp bu tarz dr larla uğraşmak lazım. Eşimin dr bir arkadaşı var bu yaşadığımız üzücü olayı ona anlatıyordu ne olur dedi kötü bir şey varsa bile uslübunuza dikkat edin. Karşınızdaki insana o kadar çok zarar veriyorsunuz ki konuşma tarzınızla. Yazık adamcağız çok korktu. O kadıncağız neler yaşamıştır o an içinde. Belkide bebeği gayet sağlıklı ama hamile bir kadına bu gerginliği yaşatıyor sonrada umursamaz bir şekilde işine devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…