ayyyy tüylerim diken diken oldu. Allah ım kimseye vermesin ya.doktorların çoğu için o sadece bir embriyo,cenin vs.vs onlar için gayet normal olabilir pat diye söylüyorlar bende şahit olmuştum bi hamileye muayeneden sonra pat diye bebek ölmüş olabilir dedi kadın ayakta dondu kaldı doktor çoktAn diğer hastaya geçmişti bile...
İnşallah
Uykucu olacak kuzun demek ki. Hem uykucu hem nazlı
Bana biraz uzak ama istanbul İlgi hastanesi. Artık uzağına yakınına bakmıyorum dr gerçekten çok önemli. Benimkide fazla kıpır kıpır çok işim var onunlaBabasıda çok yaramazmış. Manisaya her gidişimizde ailesinden birileri yaramazlıklarını anlatırlar. Uslu bir bebek beklemiyorum hiç Sağlıklı olsunda önemli olan o.
oglum 2009 lu, o yil bayaga bir erkek cocuk dunyaya geldi, hatta hastanelerde ( dogum bolumunde) kiz erkek cizelgesi yapilmisti, erkekler cogunluktu, sonra 2010da kiz bebeklerin coklugunu hep duydum, ve boyle boyle gozlemlemeye devam ettim :))))
benim oğlum da 2009 lu Eylül doğumlu :)
ayyyy tüylerim diken diken oldu. Allah ım kimseye vermesin ya.
inş uykucu olsun da bir de içerde yeterince uyudum çıkıyım da ananızı ağlatayım derse bilemem :):):) ben EMsey e gidiyorum canım İstanbul un teeee diğer ucu :) benim canım babanem de Manisalı soma dan. severim oraları çok.
oglum 2009 lu, o yil bayaga bir erkek cocuk dunyaya geldi, hatta hastanelerde ( dogum bolumunde) kiz erkek cizelgesi yapilmisti, erkekler cogunluktu, sonra 2010da kiz bebeklerin coklugunu hep duydum, ve boyle boyle gozlemlemeye devam ettim :))))
ilk gebeligimde 15+5 te hissetmistim hareketlerini. kabarcik gibi oluyor zaten, bir kac defa olmustu, dr eger bebek hareketleriyse 2-3 gun ayni saatlerde ayni oranda olur dedi, ve gercektende drun dedigi gibi oldu. o saatlerde surekli bir kac kabarcik seklinde oldu, sonra bir 5 gun filan olmadi..
kızlar bana mı öyle geliyor yoksa bizim hanımların çoğu erkek çocuk meraklısı toplumun mahalle baskısı olsa gerek????KIZ EVLADI ÖZ EVLADI BENİMKİ DAHA BELLİ DEĞİL AMA İNŞALLAH KIZ OLUR BENİM KAYNANAM HEP ERKEKÇİDİR ÇOK ÇEKİYORUZ O YÜZDEN BÖYLE ANNELERİ HİÇ SEVMEM:)
Kabarcik gibi bende simdi oouyor ama farklidir cunku daha hissedilmez bebek hareketi. Demek ki senin farkliydi. Benmim oglumdayken hissettigim kabarcik gibi degildi ilk hareketleri.
Benim oglum 2010 ekim dogumlu ama kiz cok vardi
ikinci gebeliklerde 12. haftada bile hissedilebilirmis ama.. valla ben bunu erken bekliyorum :))) nede olsa 2. birincisi 15+5 te oldu, buda 13 olsunDD benim cocuk hareket edince bulantilarim kesiliyor.. en cok o yuzden bir an once hissetmek istiyorum
4 ay var oglumla aralarindabenim kızımda 2010 haziran doğumlu
Eki Görüntüle 808374 Eki Görüntüle 808375
şimdi doktordan geldim kızlar bebişimiz büyümüş 3.1 cm olmuş.10+0 olduk bugün ilk defa resim koyuyorum...
Eki Görüntüle 808374 Eki Görüntüle 808375
şimdi doktordan geldim kızlar bebişimiz büyümüş 3.1 cm olmuş.10+0 olduk bugün kalbimiz 174 atıyo.ilk defa resim koyuyorum...
Kiz galiba bu bebis
Maşallah bebeğin çok belirgin artık. Dr öncesi o his banada geliyor ama benim yaşadığım üzücü bir olaydan dolayı. Ben bir kaç hafta önce bebeğimi görmek için dr a gittim. Dr bir hafta önce bebeğimi görememişti. Bana sadece iki tane yolk kesesi var demişti. Gelişirlerse ikiz olacak dedi. Orada zaten moralim bozuldu. Bir hafta sonra kesin olarak görmemiz lazım dedi. Bir hafta sonra gittim önce boş gebelik dedi. Sonra bebekler gelişmemiş ölmüşler dedi. Yıkıldık tabi biz eşimle Bana kürtaj tarihi verdi hemen. Verdiği tarihte evlilik yıldönümümdü. Tek kelime edemedim dr un yanında. Oradan çıktık eşime başka dr a gidelim hemen dedim. Bebek yoksa bile yinede kürtaj olmayacağım dedim. Kendisi düşsün düşecekse dedim. Kız kardeşim bizdeydi eve gittik hemen kardeşimide alıp onun dr una gittik. Bebeğimi gördüm kalbi atıyordu ama biz o kadar korkmuşuzki dr isterseniz doppler ultrasona gir için daha rahat eder dedi. Hemen kabul ettim. Doppler ultrasonda bebeğimi daha net gördüm, kalbini dinledim. Geçen hafta yine gördüm bebeğimi elleri kolları kıpır kıpır. Canlı bebeğimi alacaktı o dr. Hastane ismi ve dr ismi yazmak yasak mı bilmiyorum yasak değilse buraya yazmak isterim. Kimbilir kaç kişinin canını yaktılar bu şekilde. Birde o kadar gittik geldik bir tane bile ultrason fotoğrafı vermedi bana. Günahı boynuna artık. Çok şükür ki bebeğim çok sağlıklı. İnşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?