2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ayyyy tüylerim diken diken oldu. Allah ım kimseye vermesin ya.

inş uykucu olsun da bir de içerde yeterince uyudum çıkıyım da ananızı ağlatayım derse bilemem :):):) ben EMsey e gidiyorum canım İstanbul un teeee diğer ucu :) benim canım babanem de Manisalı soma dan. severim oraları çok.

ben ilk gebeligimde kiz bebek hissediyorumdum, ruyalarimda hep bebegimi gorurdum, boyle siyah sacli, normal kilolu ve bmebeyaz bir bebek olarak gorurdum ama cinsiyetini asla gormezdim... taaa ultrasyona uc gun kala. yine ruya gordum ruyamda yengem amcamin esi, karlar uzerindeki bir bebegi alip kundakli al irem bu senin oglun dedi. ve kesin ve kesin kiz hissim tamamen kayboldu, okadar emindimki, bebegim erkek diyordum, inanirmisiniz ultrasyona hevesim bile azalmisti sanki..

ve ultrasyonda erkek oldugu besbelliydi, hatta pipisi bayaga bayaga ortadaydi dr resim cekti o sekilde :))))

Tabi oda mümkün. Çok uyudum dinledim yeter bu kadarda diyebilir
Eşim merkezden. Bende eşimi tanıyana kadar hiç gitmemiştim oralara ama şu an hayranım manisaya. Hatta oralara taşınmayı bile düşünüyoruz.

ogluma hamileyken yine boyle bir forumda arkadasliklar kurmustuk.. ve hala onlarla gorusuyoruz, cogu bulustu, cok samimi aile olduk. :)))

2009 lu haziran anneleriylede aile gibi olduk, facedede bir sayfa acik, butun herseyimizi ilk onlarla paylasiyoruz:))

oglum 2009 lu, o yil bayaga bir erkek cocuk dunyaya geldi, hatta hastanelerde ( dogum bolumunde) kiz erkek cizelgesi yapilmisti, erkekler cogunluktu, sonra 2010da kiz bebeklerin coklugunu hep duydum, ve boyle boyle gozlemlemeye devam ettim :))))

Benim oglum 2010 ekim dogumlu ama kiz cok vardi

kızlar bana mı öyle geliyor yoksa bizim hanımların çoğu erkek çocuk meraklısı toplumun mahalle baskısı olsa gerek????KIZ EVLADI ÖZ EVLADI TABİ HERP HAYIRLISI OLSUN BENİMKİ DAHA BELLİ DEĞİL AMA İNŞALLAH KIZ OLUR BENİM KAYNANAM HEP ERKEKÇİDİR ÇOK ÇEKİYORUZ O YÜZDEN BÖYLE ANNELERİ HİÇ SEVMEM:)

Son düzenleme:

Kabarcik gibi bende simdi oouyor ama farklidir cunku daha hissedilmez bebek hareketi. Demek ki senin farkliydi. Benmim oglumdayken hissettigim kabarcik gibi degildi ilk hareketleri.

Biz kiz istiyoruz . Tabi once saglik. Oglumdayken de kiz istiyorduk.

Kabarcik gibi bende simdi oouyor ama farklidir cunku daha hissedilmez bebek hareketi. Demek ki senin farkliydi. Benmim oglumdayken hissettigim kabarcik gibi degildi ilk hareketleri.

ikinci gebeliklerde 12. haftada bile hissedilebilirmis ama.. valla ben bunu erken bekliyorum :))) nede olsa 2. birincisi 15+5 te oldu, buda 13 olsun DD benim cocuk hareket edince bulantilarim kesiliyor.. en cok o yuzden bir an once hissetmek istiyorum

Yeni hamile kaldığım dönemde bir rüya gördüm Tabi hamile olduğumu bilmiyorum o zaman. Rüyamda test yapıyordum evde. Ve arkadaşlarıma mesaj atacakmışım testin görüntüsünü ve şöyle yazıyordum kızlar hamileyim kızım olacak. Bu rüyadan dolayımı bilmiyorum ama hep kızım olacakmış gibi geliyor bana. Biz 12 ekimde kontrole gideceğiz. En azından tahminde bulunur gibime geliyor.

Bilmiyorum ki ben oglmda 18. Haftalardi net hissettigim cok fazla da hareketliydi ogljm. Hatta doktor demisti senin suyun cok bebek hareketlerini cok hissediyorsundur demisti. Ama 16. Haftadan once hisetmek imkansiz diyor doktorlar ne kadar dogru bilmiyorum.

şimdi doktordan geldim kızlar bebişimiz büyümüş 3.1 cm olmuş.10+0 olduk bugün kalbimiz 174 atıyo.ilk defa resim koyuyorum...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım o ne biçim doktormuş gerçi ona doktor bile denmez para için neler yapıyolar resmen canilik bunların yaptığı Allah böyle doktorlarla karşılaştırmasın bizleri bunu sana söyleyen özel hastane doktorumuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…