2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ikiliye girecek arkadaşlar alttan muayene olunuyor mu bi arkadaş benim kine alttan ultrasonla baktılar dedi de

ben 2 gün önce gitmiştim üstten doğru pozisyonu bulamadı ense kalınlığı için birde alttan bakayım dedi ama alttan da göremedi
belkide fazla üstünde durmadı erken galiba dedi haftaya tekrar bakarız dedi

Tatli iyice bulansirmiyor mu mideni peki. Ben oglumda hic bulandi yasamamistim tatli yiyordum baya. Ama bunda midem buaniyor tatli seyleri gorunce bile

benim midem çok bulandı ama tatlı şeylerden değil hiç bişey yiyemiyordum 5-6 kilo verdim bende ekşi şeyler görünce midem kalkıyor yiyemiyorum ağzım büzüşüyor tatlı derken öyle pastaneden alınma şeyler hayatta yiyemem hafif şeyler mesela bal pekmez bazen çikolata hafif hafif az az tadımlık yiyorum

Seninki farkliymis canim ya. Ben de cikolata hic yiyemiorum. Doktora giderken yesem diyorum mesela bebek hareket etsin diye ama nasil yicem onu dusunuyorum. Ben hazir tatli zaten almam ama ogkumdayken sutlu tatli cok yerdim. Benim dilabimda sutlu tatli daima olur. Esim cok sever.

Kızlar ya benim hamilelik belirtilerim bugün nerdeyse hiç yok tedirgin oldum normal bir durum mu bu acaba
benimde 2 gün önce senin gibi sanki hamile değilmişim gibi çok çok hafifledim
sonra nedenini internetten araştırıken çok kötü şeyler okudum
hatta gittiğim gün burada yazmıştım.hemen doktora gittim apar topar.işyerindekiler bile ne olduğunu anlamadılar herkesi telaşa soktum ama gitmesem duramıyacaktım.neyseki bişey yokmuş.
sende boş yere evham yapma 1-2 saat sonra düzeliyor.
yine karnım şişti bulantılarım başladı.
normale döndüm yani

evet bi aldırayım c vitamini lazım valla bebeğin canı istemesse hiç bişey yedirmiyo keratalar :) bu arada geçen gün balık aşerdim hatta 1 haftadır canım istiyodu pek önemsememiştim ama geçen gün çok isteyince eşime aldırdım her yemek kokusundan tiksinirdim öğürürdüm ama balıktan hiç tiksinmedim hamile kaldığımdan beri ilk defa bişeyi doya doya isteyerek yedim çok tuhaf bir duyguydu :)

Malesef, bu insanlara güvenip canını emanet ediyorsun. Bir arkadaşıma anlattığımda benim eşim olsa hemen oracıkta kürtaj yaptırırdı beni, korkardı bebek beni zehirler diye demişti. Diyorum ya kimbilir kaç masum bebeğin canını aldılar

Annen vefat mı etmiş baharcık? Babannen sana baktıkça ne mutlu oluyordur. Ne güzel ki sende ona vefalı bir evlat olmuşsun

Son düzenleme:

evet burdaki hamileler hep ekşi yiyor bende tatlı bi ben böyleyim galiba :) sütlü tatlıyı bende severim ama hamilelikte daha hiç yemedim oldum olası ağır tatlılar yiyemem sütlü hafif şeyler yerim benim eşim tatlı manyağıdır :) ama hamile kaldığımdan beri yiyemiyor yapamıyorum

Baharcik annen ?
Babannene bakiyorsun yani helal olsun sana. Masallah
annemi boşverelim canım. aslına bakarsan babanem halen bize bakıyor. Oğlum doğmadan 1 ay önce geldi bana yardım için halen benimle ve oğluma o kadar bağlı ki ayrılamıyorlar. hep diyor evimi çevremi özledim ama 4 senedir bizimle sağolsun oğlumu da o büyütüyor.
balık çok faydalı canım ya bolbol ye ben de yiycem de nasıl yerim onu düşünüyorum kara kara hiç içim çekmiyor balığı
vefat etmemiş canım. bırakmış gitmiş diyelim. neyse uzun hikaye. tabi ki babanemin en büyük mutluluğu ben ve oğlum.

Ben de hic sevmem agir serbetli tatlilari normakde. Hep sutlu tatlilari severim esim de oyledir . Ama simdi ben yiyemiyorum.

merhabaaaaaaaaaa arkadaşlar.....selam ederım herkese :) benım her zaman mıgdem bulanırdı sabahları dun sabah ılk defa bulanmadı muftaga gırdım çıktım yok bulanmadı acaba bebepıme bişeymı oldu dedım aklıma kurt düşürdüm ilk bebeğimde 9 ay çekmıştım çunkı....dayanamadım hastaneye gıttım hemen........ultrasyona gırdım baktımkı orda kıpır kıpır oynayıp duruyo maşallahhh bebişim...bide bana el salladı ben ıyıyım dercesıne ay nasıl sevındım ılk defa boyle panıkledım normalde oyle ustune düşen bi insan değilimdir pimpirikli değilimdir ama annelık işte.....bu sabah bulandı mıgdem ohh dedım :) yanı bulansa bı derttttt bulanmasa bı dertttt

Babannen size cok iyi bakmis belli. Sen de ona karsi hayirli evlat olmussun ne guzel...

Calisiyor olmak bu surecteki en zor seylerden biri.bende calisiyorum ama izin rapor idare ettim hep.simdi ne olacak bilmiyorum.senin ne guzel gecmis masallah,darisi bana ins.hayattan zevk almak neymis unuttum gercekten.allah kotu hastalik vermesin yeter ki diyorum hep.
sen baya ağır atlatıyorsun canım ya çok geçmiş olsun.

Cok sagol cnm.maalesef agirmis evet. İnsallah gecer de ben de hos sohbetlerinize katilabilirim.

Ay ne pimpirikliyiz ya . Masallah size gozun aydin canim

Ay ne pimpirikliyiz ya . Masallah size gozun aydin canim

dediğim gibi hiç sevmem aslında pimpirikliliği ama bende kendıme şaşırdım....bırgun oncesıde eşimle tartışmıştık sağolsun hamılemıyım değilmiyim hiçççççççç aklına gelmez o konularda bıraz allttan alıyım susuyum demez o bağırdıkça ben bağırdım derken ertesı dabahı boyle olunca tereddut ettım....allahtan bi şey olmamış

sağol canım öyle olmaya çalışıyorum.
bebeği uykucu bir ben varım sanırım doğru dürüst kol bacak hareketi göremedim henüz ya. elleri koymuş kafaya uyuyordu minnakım :)

bende ılk defa bukadar hareketlı gordum cnım normalde bende hiç göremezdım....bıde okadar harekete rağmen hıssetmemem çok anormal dımı

Babanneni çok takdir ettim

Benim birde kasık ağrılarım vardı ilk zamanlar. Ağrımayınca bir şey mi oldu acaba bebeğe diye korkuyordum Dediğin gibi belirtileri yaşasak bir dert yaşamasak bir dert.

Ben rapor alsamda patronum öyle kabul edecek bir değil. İstesem belki verir ama yüz göz olmak istemiyorum zaten hala bilmiyorda. Bebişler sağlıklı olsunda biz bir şekilde katlanırız. Benim ilk bebeğim anneme diyorum şimdiden seni şimdi anlıyorum diye gülüyor bana

Son düzenleme:
Cok sukur
bebeği uykucu bir ben varım sanırım doğru dürüst kol bacak hareketi göremedim henüz ya. elleri koymuş kafaya uyuyordu minnakım :)
Daha kucuk annesi

o dediğinden bir tane de bende var bacım... yemektir iştir odur budur hamileyim ama psikolojiye gelince cıks normalden daha normalim ona göre

benimkide uyuyo canım bende kıpırdadığını daha görmedim.uslu bi bebek olucak sanırım.bana çekerse çok uslu olur.bide içime kız doğuyo.nub dan kıza da benzettim açıkcası.anlayan var mı?

Eki Görüntüle 808435 Eki Görüntüle 808436

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…