ikiliye girecek arkadaşlar alttan muayene olunuyor mu bi arkadaş benim kine alttan ultrasonla baktılar dedi de
Tatli iyice bulansirmiyor mu mideni peki. Ben oglumda hic bulandi yasamamistim tatli yiyordum baya. Ama bunda midem buaniyor tatli seyleri gorunce bile
benim midem çok bulandı ama tatlı şeylerden değil hiç bişey yiyemiyordum 5-6 kilo verdim bende ekşi şeyler görünce midem kalkıyor yiyemiyorum ağzım büzüşüyor tatlı derken öyle pastaneden alınma şeyler hayatta yiyemem hafif şeyler mesela bal pekmez bazen çikolata hafif hafif az az tadımlık yiyorum
benimde 2 gün önce senin gibi sanki hamile değilmişim gibi çok çok hafifledimKızlar ya benim hamilelik belirtilerim bugün nerdeyse hiç yok tedirgin oldum normal bir durum mu bu acaba
beni bir aylık bebekkenden beri babanem bakmış. Hiç annem olması o benim annem olmuş sağolsun ben de olabildiysem onun kızı olmaya çalıştım. iki oğlu var ama benim evimde kalıyor şuan. herşeyini benle konuşur tüm nazı banadır. Allah eksikliğini göstermesin. Dediğin doğru insan kızıyla daha çok şey paylaşıyor.
sevsinler onu ya şimdiden yönetiyorlar demi bizi :) canım bu sene mandalinalar ekşi değil pek. hatta aldığım yeşiller turunculardan daha tatlıydı canım. sen de al ekşi de olsa ye canım bünyeni kuvvetlendirir hem. ben oğlumda da hiç iştah kesilmesi yaşamadım ama ilk aylarda fena grip olmuştum hiç ilaç kullanamadığımdan fena çarpmıştı beni de.
3 hafta sonraya verdi kontrlu aslında ters bişe görse daha erken çağırıdı sanırım ... inşallah sıkıntı olmazz..
bir kaç tane okudum böyle kanım dondu resmen nasıl bu kadar umursamaz olabiliyorlar bunlar canla uğraşıyorlar çok çok daha özenli ve dikkatli olmak zorundalarrr
beni bir aylık bebekkenden beri babanem bakmış. Hiç annem olması o benim annem olmuş sağolsun ben de olabildiysem onun kızı olmaya çalıştım. iki oğlu var ama benim evimde kalıyor şuan. herşeyini benle konuşur tüm nazı banadır. Allah eksikliğini göstermesin. Dediğin doğru insan kızıyla daha çok şey paylaşıyor.
sevsinler onu ya şimdiden yönetiyorlar demi bizi :) canım bu sene mandalinalar ekşi değil pek. hatta aldığım yeşiller turunculardan daha tatlıydı canım. sen de al ekşi de olsa ye canım bünyeni kuvvetlendirir hem. ben oğlumda da hiç iştah kesilmesi yaşamadım ama ilk aylarda fena grip olmuştum hiç ilaç kullanamadığımdan fena çarpmıştı beni de.
Seninki farkliymis canim ya. Ben de cikolata hic yiyemiorum. Doktora giderken yesem diyorum mesela bebek hareket etsin diye ama nasil yicem onu dusunuyorum. Ben hazir tatli zaten almam ama ogkumdayken sutlu tatli cok yerdim. Benim dilabimda sutlu tatli daima olur. Esim cok sever.
annemi boşverelim canım. aslına bakarsan babanem halen bize bakıyor. Oğlum doğmadan 1 ay önce geldi bana yardım için halen benimle ve oğluma o kadar bağlı ki ayrılamıyorlar. hep diyor evimi çevremi özledim ama 4 senedir bizimle sağolsun oğlumu da o büyütüyor.Baharcik annen ?
Babannene bakiyorsun yani helal olsun sana. Masallah
balık çok faydalı canım ya bolbol ye ben de yiycem de nasıl yerim onu düşünüyorum kara kara hiç içim çekmiyor balığıevet bi aldırayım c vitamini lazım valla bebeğin canı istemesse hiç bişey yedirmiyo keratalar :) bu arada geçen gün balık aşerdim hatta 1 haftadır canım istiyodu pek önemsememiştim ama geçen gün çok isteyince eşime aldırdım her yemek kokusundan tiksinirdim öğürürdüm ama balıktan hiç tiksinmedim hamile kaldığımdan beri ilk defa bişeyi doya doya isteyerek yedim çok tuhaf bir duyguydu :)
vefat etmemiş canım. bırakmış gitmiş diyelim. neyse uzun hikaye. tabi ki babanemin en büyük mutluluğu ben ve oğlum.Malesef, bu insanlara güvenip canını emanet ediyorsun. Bir arkadaşıma anlattığımda benim eşim olsa hemen oracıkta kürtaj yaptırırdı beni, korkardı bebek beni zehirler diye demişti. Diyorum ya kimbilir kaç masum bebeğin canını aldılar
Annen vefat mı etmiş baharcık? Babannen sana baktıkça ne mutlu oluyordur. Ne güzel ki sende ona vefalı bir evlat olmuşsun
evet burdaki hamileler hep ekşi yiyor bende tatlı bi ben böyleyim galiba :) sütlü tatlıyı bende severim ama hamilelikte daha hiç yemedim oldum olası ağır tatlılar yiyemem sütlü hafif şeyler yerim benim eşim tatlı manyağıdır :) ama hamile kaldığımdan beri yiyemiyor yapamıyorum
annemi boşverelim canım. aslına bakarsan babanem halen bize bakıyor. Oğlum doğmadan 1 ay önce geldi bana yardım için halen benimle ve oğluma o kadar bağlı ki ayrılamıyorlar. hep diyor evimi çevremi özledim ama 4 senedir bizimle sağolsun oğlumu da o büyütüyor.
balık çok faydalı canım ya bolbol ye ben de yiycem de nasıl yerim onu düşünüyorum kara kara hiç içim çekmiyor balığı
vefat etmemiş canım. bırakmış gitmiş diyelim. neyse uzun hikaye. tabi ki babanemin en büyük mutluluğu ben ve oğlum.
Amin inşalah Allah ından bulsun bilerek yaptıysa. Sen şimdi mide bulantıların yüzünden hayattan keyif alamıyorsun, hamileliğindende pek bir şey anlayamıyorsundur seni çok iyi anlıyorum. Bir şekilde bu günleri atlatacaksın ama. Miden bulandıkça bir şeyler atıştır mutlaka. Ben genelde tostla geçiştirdim ya da makarnayı haşlayıp yoğurtlayıp yedim. Su içmek bile mide bulandırıyor. Bide ben çalışıyorum daha da çekilmez olmuştu hayat.
sen baya ağır atlatıyorsun canım ya çok geçmiş olsun.
merhabaaaaaaaaaa arkadaşlar.....selam ederım herkese :) benım her zaman mıgdem bulanırdı sabahları dun sabah ılk defa bulanmadı muftaga gırdım çıktım yok bulanmadı acaba bebepıme bişeymı oldu dedım aklıma kurt düşürdüm ilk bebeğimde 9 ay çekmıştım çunkı....dayanamadım hastaneye gıttım hemen........ultrasyona gırdım baktımkı orda kıpır kıpır oynayıp duruyo maşallahhh bebişim...bide bana el salladı ben ıyıyım dercesıne ay nasıl sevındımılk defa boyle panıkledım normalde oyle ustune düşen bi insan değilimdir pimpirikli değilimdir ama annelık işte.....bu sabah bulandı mıgdem ohh dedım :) yanı bulansa bı derttttt bulanmasa bı dertttt
Ay ne pimpirikliyiz ya. Masallah size gozun aydin canim
Babannen size cok iyi bakmis belli. Sen de ona karsi hayirli evlat olmussun ne guzel...
sağol canım öyle olmaya çalışıyorum.
bebeği uykucu bir ben varım sanırım doğru dürüst kol bacak hareketi göremedim henüz ya. elleri koymuş kafaya uyuyordu minnakım :)
annemi boşverelim canım. aslına bakarsan babanem halen bize bakıyor. Oğlum doğmadan 1 ay önce geldi bana yardım için halen benimle ve oğluma o kadar bağlı ki ayrılamıyorlar. hep diyor evimi çevremi özledim ama 4 senedir bizimle sağolsun oğlumu da o büyütüyor.
balık çok faydalı canım ya bolbol ye ben de yiycem de nasıl yerim onu düşünüyorum kara kara hiç içim çekmiyor balığı
vefat etmemiş canım. bırakmış gitmiş diyelim. neyse uzun hikaye. tabi ki babanemin en büyük mutluluğu ben ve oğlum.
merhabaaaaaaaaaa arkadaşlar.....selam ederım herkese :) benım her zaman mıgdem bulanırdı sabahları dun sabah ılk defa bulanmadı muftaga gırdım çıktım yok bulanmadı acaba bebepıme bişeymı oldu dedım aklıma kurt düşürdüm ilk bebeğimde 9 ay çekmıştım çunkı....dayanamadım hastaneye gıttım hemen........ultrasyona gırdım baktımkı orda kıpır kıpır oynayıp duruyo maşallahhh bebişim...bide bana el salladı ben ıyıyım dercesıne ay nasıl sevındımılk defa boyle panıkledım normalde oyle ustune düşen bi insan değilimdir pimpirikli değilimdir ama annelık işte.....bu sabah bulandı mıgdem ohh dedım :) yanı bulansa bı derttttt bulanmasa bı dertttt
Calisiyor olmak bu surecteki en zor seylerden biri.bende calisiyorum ama izin rapor idare ettim hep.simdi ne olacak bilmiyorum.senin ne guzel gecmis masallah,darisi bana ins.hayattan zevk almak neymis unuttum gercekten.allah kotu hastalik vermesin yeter ki diyorum hep.
Cok sagol cnm.maalesef agirmis evet. İnsallah gecer de ben de hos sohbetlerinize katilabilirim.
Cok sukurdediğim gibi hiç sevmem aslında pimpirikliliği ama bende kendıme şaşırdım....bırgun oncesıde eşimle tartışmıştık sağolsun hamılemıyım değilmiyim hiçççççççç aklına gelmez o konularda bıraz allttan alıyım susuyum demez o bağırdıkça ben bağırdım derken ertesı dabahı boyle olunca tereddut ettım....allahtan bi şey olmamış
Daha kucuk annesisağol canım öyle olmaya çalışıyorum.
bebeği uykucu bir ben varım sanırım doğru dürüst kol bacak hareketi göremedim henüz ya. elleri koymuş kafaya uyuyordu minnakım :)
dediğim gibi hiç sevmem aslında pimpirikliliği ama bende kendıme şaşırdım....bırgun oncesıde eşimle tartışmıştık sağolsun hamılemıyım değilmiyim hiçççççççç aklına gelmez o konularda bıraz allttan alıyım susuyum demez o bağırdıkça ben bağırdım derken ertesı dabahı boyle olunca tereddut ettım....allahtan bi şey olmamış
sağol canım öyle olmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?